Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Adina Mariana wrote:Buna fetelor.Am facut azi un test de ovulatie ca mereu dupa stimulare am ovulat mai repede.Voi ce ziceti cate zile mai dureaza? Maine sau poimaine cred ca se va fi pozitiv. E f posibil sa iasa pozitiv fix in ziua ovulatiei, eu am patit asa de multe ori si stiu sigur pt ca erau facute in paralel cu eco. Alte simptome specifice ov ai? |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Adina, mai pun o data poza cu testele mele, poate te ajuta. Nu cred ca dureaza mai mult de 2-3 zile pana la test pozitiv Alle.p attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| RalukM wrote: Maine sau poimaine cred ca se va fi pozitiv. E f posibil sa iasa pozitiv fix in ziua ovulatiei, eu am patit asa de multe ori si stiu sigur pt ca erau facute in paralel cu eco. Alte simptome specifice ov ai?
Da...si eu am patit sa ramana asa constant a doua liniuta si in ziua cu ovulatia sa fie pozitiv.Maine nu fac test dar poimaine fac sa vad daca este o evolutie.Simtome nu am,cred ca mai dureaza cateva zile.De obicei aveam egg inainte cu 2,3 zile dar acum nu am nimic,nici macar ovarele nu ma dor ca si ele ma dureau.Acuma ori inca mai dureaza si e prea repede ori imi este corpul dat peste cap de la stimularea trecuta. |
|

| Alle.p wrote:Adina, mai pun o data poza cu testele mele, poate te ajuta. Nu cred ca dureaza mai mult de 2-3 zile pana la test pozitiv multumesc la cum vad testele tale cam in 2,3 zile va fi ovulatia la mine.Testele astea is cam varza,abia se vedea linia de control.Cred ca sunt teste cum a facut Laura de ne-am chiorat pe ele. |
|

| Adina Mariana wrote: multumesc  la cum vad testele tale cam in 2,3 zile va fi ovulatia la mine.Testele astea is cam varza,abia se vedea linia de control.Cred ca sunt teste cum a facut Laura de ne-am chiorat pe ele. Adina, important e sa fie...o zi in plus sau in minus nu inseamna nimic. Copiii apar din dragoste. Deci asta e tot ce tine de tine si poti face....dragoste Incearca sa te conectezi si sa vorbesti cu bebe. Poate isi face curaj si vine repejor |
|

| Alle.p wrote:Adina, important e sa fie...o zi in plus sau in minus nu inseamna nimic. Copiii apar din dragoste. Deci asta e tot ce tine de tine si poti face....dragoste Incearca sa te conectezi si sa vorbesti cu bebe. Poate isi face curaj si vine repejor Da..incerc |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Aleahim wrote:Multumesc primavera!!!! Si eu am adorat-o si nu ma lasa sufletul sa o vand, dar stiu si ca nu am ce face cu ea. Nu mai am alte poze sa va arat, ca a fost 2 in 1 si a fost si suuuper comoda Casa de piatra , fericire ?i iubire !!! ?i mie mi-e dor de nunta mea, de rochie ?i de toata trairea avuta în acea zi . Sa auzim numai de bine ! |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| carlita wrote:Multumesc, Laura! Cred ca, daca o sa am vreodata test pozitiv, o sa cred ca e defect, cum ai patit si tu In rest, numai de bine ... ma bucur de toamna asta frumoasa ... Ce evolutie spectaculoasa are burtica ta! Parca ai mai intrebat daca nu ni se pare marisoara pt 17 sapt, dar eu zic ca e mult lichid, numai bine pt pitica ca are unde face zumba! Asteptam vestile de la medic! App, te-ai hotarat unde nasti?
Doamne da sa fie defect ca al meu , cu ochisori in final -pt cele ami noi care poate ca nu si dau seama la ce ma refer. Doamne da sa fie piticuta , era cu degetul in guritra astazi si statea intr o parte, era rusinos/rusinoasa dar dr a vazut ce era, numai ca nu ne a spus, pt ca nu vrea al meu va copiez ce am scris si la gravidute ca sa scurtez din timp -la Premiere oricum : Cheek Kiss alle, te inteleg perfect. eu sunt 17s si deja am cheltuit cam 2300 de lei + maruntisuri; ca eu n am asigurare medicala aici in tara. am in Italia si chiar am intrebat o pe dr daca nu cumva ar trebui sa fac ceva analize ca ajung la medicul meu de familie si mi a spus ca nu, atata timp cat si eu si bobo suntem ok dupa analize, nu mai trebuie sa fac deocamdata nimika, pana cand ne vedem iara peste 5 saptamani.imi pare rau ca mi s a stesr tot ceea ce scrisesem eu mai inainte dar incerc sa rescriu iara. la dr cand am ajuns, era o alta asistenta , pe care n o mai vazusem pana acuma si m a cantarit ( imi place pt ca ....cantarul de acolo, arata mai putine kg decat imi aratase al meu acasa ras , la cabinet era 77.8 si mie acasa imi arata 79.5 .... nu inteleg nici eu pt ca e diferenta destul de mare dar mna............ bun asa. m a intrebat de la cate kg am plecat si eu NuStiu n am stiut ce sa i raspund dar imi aduc aminte ca dr , tura trecuta parca scrisese ceva de 73-74 pt ca, corpul meu e cam nebun, cand ma umflu,cand ma desumflu hohot . Mai problematica a fost treaba cu luatul tensiunii pt ca dadea eroare de ma saturasem eu, imi amortise mana deja ras NuImiPasa si am schimbat mana atunci, a zis ea,pai daca eu de la atata ma plang, ce m oi face la nastere/travaliu??? tot ea a raspuns, zicandu mi ca poate o sa am nevoie de cezariana, tinand cont ca port ochelari..... auzisem/citisem ceva odata de chestia asta dar nu mai stiu unde anume.... poate stiti careva dintre voi mai multe, n am dioptrii mari chiar deloc, is combinate lentilele mele +- dar se va vedea asta mai incolo. tensiunea mea , era cam mica dar dr mi a spus ca e normal la gravide sa fie asa. ba chiar mi a spus ca pot sa scot aspenetrul. eu avand inca ceva pastile, am intrebat o daca pot sa le termin si a zis ca e ok. in tara, sistemul sanitar e de tot rahatul pt ca , chiar daca se plateste.....nu se beneficiaza de mai nimika. eu, in Italia, cand lucram plateam doar o parte iar acum ca sunt dezocupata, adica somera, nu mai platesc nimika,nici pastile,nici analize. ( trebe la cateva luni sa merg sa reinoiesc niste coduri care iti dau gratuitate) dar ........ cand am intrebat de nastere, ea mi a spus, ca depinde unde nasc, pt ca exista si posibilitatea ca sa ma trimita la sotul ei, care lucreaza la stat sau sa raman la ea , la Premiere. Al meu, fara nici o retinere, a zis la dvs si ii foarte normal,nu de alta dar am si vazut personal cum te trateaza la spitalul de stat, la urgenta cu accidentul meu de acum aproape 2 ani si chiar nu ma atrage deloc. la ea, la clinica, o sa ma coste in jur de 1500 de euro dar macar is alte conditii si altfel tratata-sper macar Hands referitor la nastere, la intrebarea mea, mi a spus ca daca chiar nu se poate natural, cu epidurala sau rahianestezie parca, atunci se trece la cezariana dar povestind cu sora mea mai mica, care are deja 2 sarcini la activ si amandoua natural,inclusiv fara epidurala aia ..... a zis ca , sfatul ei, mai bine ma chinui putin, ca or fi 2 ore, sau 9 sau cat or fi dar dupa aia ma recuperez mult mai repede, bine, asta depinde si de organismul fiecareai , depinde cum reactioneaza ....dar .... sarcina usoara in continuare alle si tuturo care sunt pe drum inspre marea intalnire cu minunile noastre . scuze ca m am cam intins cu povestitul
LAURA0202 attached the following image(s):

|
|

| M2m2m2 wrote: La mine era de 6.5 in z 5 de mentra si folicul de 9.5 stau ca pe ghimbi ..mi se pare ca sa spart azi .. Eu am probleme cu endo nu in fiecare luna creste cat trebuie. Sa ne ajute Dumnezeu!
rodiile ajuta la endometru si parca si o cana de vin rosu ( la ala nu m am bagat pt ca urasc alcoolul, sunt astemica 1000 % ppppppppppffffffffffffffuuuuuuuuuuuu ppppppppppppffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuu ppppppppppppfffffffffffffffffuuuuuuuuuuuùuuu sa se prinda la toate cate putin, de la burtica mea frumoasa |
|

| Adina Mariana wrote:Buna fetelor.Am facut azi un test de ovulatie ca mereu dupa stimulare am ovulat mai repede.Voi ce ziceti cate zile mai dureaza?
baga carbuni iubita, ca ii pe vine asa a fost si al meu,inainte cu 1-2 zile ca sa l am pe cel pozitiv |
|

| Adina Mariana wrote: multumesc  la cum vad testele tale cam in 2,3 zile va fi ovulatia la mine.Testele astea is cam varza,abia se vedea linia de control.Cred ca sunt teste cum a facut Laura de ne-am chiorat pe ele.
iubita, fii pe faza, spor la bebelit , ca ii pe aproape. nu stiu de ce doar ca n ultima perioada, nici eu nu am mai avut durerile specfice - poate o fi vreun semn bun. (si eu, sti foarte bine ca n am facut nimika,nici stimulare, nici iui sau alte chestii....de frica , nu am fost asa de curajoasa ca si tine dar sigur, vei fi rasplatita cat de curand. nu uita, ca mi ai luat locul ,de cand am plecat eu .... si ti am zis ca tu, urmezi sa ti iei zborul +++ prafulet de la mine : ppppppppffffffffuuuuuuuuuuuu ppppppppffffffffuuuuuuuuuuuu |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:
Vai Alina ce ne-am suprapus noi luna asta.. in acelasi timp, ovulatia tarzie la fel, eu cred pe la z20-21 am avut.
Da..eu abea prin z23 am avut secretiile, sper sa nu ma dereglez tocmai acum |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Buna dimineata fetelor.Azi e prima zi cand am inceput testele de ovulatie.Dupa efectuarea testului am observat ca nu se recomanda a se face la primele ore ale dimine?ii hormonul nefiind inca suficient absorbit in organism in orele devreme ale zilei.Cu toate astea testul mi-a indicat 2 linii...intr-adevar zona T nefiind la fel de puternica ca cea de control.Oare ar trebui sa refac testul peste cateva ore?Mentionez ca e ziua a 7-a azi la mine...Va multumesc |
|

| BC1828 wrote:Buna dimineata fetelor.Azi e prima zi cand am inceput testele de ovulatie.Dupa efectuarea testului am observat ca nu se recomanda a se face la primele ore ale dimine?ii hormonul nefiind inca suficient absorbit in organism in orele devreme ale zilei.Cu toate astea testul mi-a indicat 2 linii...intr-adevar zona T nefiind la fel de puternica ca cea de control.Oare ar trebui sa refac testul peste cateva ore?Mentionez ca e ziua a 7-a azi la mine...Va multumesc Cate zile are cm la tine? Mi se pare devreme sa ti se pozitiveze in cd7. Cel mai probabil la amiaza va fi tot negativ. Daca ai multe teste, poti sa mai faci unul pt linistea ta, daca nu, nu-l irosi. |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Buna dimineata. Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un raspuns.. voua la cat timp dupa oprirea duphaston-ului va venea menstruatia? eu am luat duminica seara ultima pastila si pana acum nimic... de obicei la 3-4 zile venea, acum nimic... |
|
|