Clubul aspirantelor - 67
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Primavera7
Scris: Thursday, October 18, 2018 11:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2018
Aleahim wrote:

Multumesc primavera!!!! Si eu am adorat-o si nu ma lasa sufletul sa o vand, dar stiu si ca nu am ce face cu ea. Nu mai am alte poze sa va arat, ca a fost 2 in 1 si a fost si suuuper comodacomputerlove

Cunosc sentimentul, nici eu nu m-am indurat sa o dau. In schimb am imprumutat-o unei fete care avea probleme financiare. As vrea sa intorc timpul sa profit mai mult de acea zi. A trecut prea repede.
Rochita e de la Natalia Vasiliev?
RalukM
Scris: Thursday, October 18, 2018 11:48 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/24/2014
Hello, aveti idee cam cu cat creste endometrul pe zi? In ziua11 era de 5.5...Mi s a parut cam mic atunci stiam ca trebuie sa fie mai mare. Ovulatia am avut o tarziu, oare o fi avut timp sa creasca ok?
carlita
Scris: Thursday, October 18, 2018 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
LAURA0202 wrote:

Cheek Kiss cum mai esti iubita? incep sa fac galerie majoreta majoreta majoreta ca sa vi si tu dincolo , ca deja esti veterana pe aici. Si Flore majoreta majoreta majoreta
se elibereaza locuri la burtici.
va prafuiesc putin mai mult pffffffffuuuuuuuuuuuu pppppffffffffffffuuuuuuuuuuuu ppppffffffuuuuu
sa se prinda si la voi .
uitati, cum s a schimbat burtica mea si continua sa creasca Blushing
campfire

Multumesc, Laura! Cred ca, daca o sa am vreodata test pozitiv, o sa cred ca e defect, cum ai patit si tu Lol
In rest, numai de bine ... ma bucur de toamna asta frumoasa ...
Ce evolutie spectaculoasa are burtica ta! Parca ai mai intrebat daca nu ni se pare marisoara pt 17 sapt, dar eu zic ca e mult lichid, numai bine pt pitica ca are unde face zumba! Asteptam vestile de la medic! App, te-ai hotarat unde nasti? computerlove
carlita
Scris: Thursday, October 18, 2018 12:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
RalukM wrote:
Hello, aveti idee cam cu cat creste endometrul pe zi? In ziua11 era de 5.5...Mi s a parut cam mic atunci stiam ca trebuie sa fie mai mare. Ovulatia am avut o tarziu, oare o fi avut timp sa creasca ok?

Nu stiu daca ritmul de crestere a endometrului respecta un anumit tipar ca in cazul foliculilor, dar clar tendinta e de crestere iar tu in z11 erai foarte aproape de minimul necesar pt o buna implantare. Eu zic ca pana ai ovulat, endometrul a ajuns la 9-10... Buddy1
Aleahim
Scris: Thursday, October 18, 2018 12:11 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Primavera7 wrote:

Cunosc sentimentul, nici eu nu m-am indurat sa o dau. In schimb am imprumutat-o unei fete care avea probleme financiare. As vrea sa intorc timpul sa profit mai mult de acea zi. A trecut prea repede.
Rochita e de la Natalia Vasiliev?

Nuuu. Desi sunt superbe de la natalia, sunt cam scumpicele. Rochita am gasit-o la un salon in baia mare si a avut un pret acceptabil.ras
Aleahim
Scris: Thursday, October 18, 2018 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Ella123 wrote:
da.. doar ca menstruatia mea s-a gandit sa intarzie.. am luat duphaston 5 zile 2 pastilute... trebuia sa mai iau inca 2 zile dar am plecat la tara si nu am gasit la farmacia de acolo...duminica a fost ultima zi cand am luat acum sunt in asteptare...teoretic la 3-4 zile imi aparea, acum niciun semn.. Asteptam asteptam.. apoi am un "program" mai greu sa zic asa.. clomifen+estradiol din z2 pana in z10... apoi monitorizare si daca am foliculi ok.. fac imunosupresie (o injectie intra.. plus niste pastile destul de puternice din cate mi-a zis medicul)... si daca vine bebe, direct Clexane. Ma apucase o usoara teama zilele trecute...ca e foarte greu sa vina bebe..dar mi-am revenit.. nu ma las. Orice ar fi, incercam! te pupcomputerlove

Ella orice ar fi nu ne lasam.chiar daca e mai greu si e nevoie de tratamente, merita finalul. O sa vezi ca de data asta o sa fie bine si la anul pe vremea asta o sa ai bebele mult dorit in brate. Pupiiicomputerlove
M2m2m2
Scris: Thursday, October 18, 2018 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Primavera7 wrote:

Si eu sunt bine, suparata pe cei de la munca. Nu ma lasa sa schimb departamentul si mor de nervi plans
Eu zic sa te duci la munca atata timp cat acest lucru nu prezinta un factor de stres in plus. La mine asta a fost una din cauzele probabile pentru pierderea sarcinii. Apoi mai este si faza ca nimeni nu se gandeste la cum te-ar tine incurcata pe tine sau cat de greu e la locul respectiv de munca. Asa ca daca iti place da-i batai, iar daca nu...NEXT!!!
Dupa acest ciclul, de luna asta, incep proiectul bebe. Am asa multe emotii, plus ca in noiembrie o sa si botez.

Sper sa-ti iasa bine papul, cred cu tarie ca noi doua + Flore o sa facem un cadou minunat de Craciun sotiorilor nostrii love

E cu mancare locul de munca nu o sa suport mirosurile sigur ..dar e placut sa faci ceva ...nu e stresant dar ma gandeam sa nu le spun dupa o luna ca eu sunt gravida :)) dar nici nu pot sta la infinit ca poate va veni si bebelu meu .
Succes in aceasta luna sa ai!
Si incearca sa te calmezi cu lucru ! E doar un servici !
Ella123
Scris: Thursday, October 18, 2018 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Aleahim wrote:

Ella orice ar fi nu ne lasam.chiar daca e mai greu si e nevoie de tratamente, merita finalul. O sa vezi ca de data asta o sa fie bine si la anul pe vremea asta o sa ai bebele mult dorit in brate. Pupiiicomputerlove
Asa sper sa ne ajute Dumnezeu pe toate care ne dorim asa mult bebe! grup computerlove
Primavera7
Scris: Thursday, October 18, 2018 12:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2018
M2m2m2 wrote:

E cu mancare locul de munca nu o sa suport mirosurile sigur ..dar e placut sa faci ceva ...nu e stresant dar ma gandeam sa nu le spun dupa o luna ca eu sunt gravida :)) dar nici nu pot sta la infinit ca poate va veni si bebelu meu .
Succes in aceasta luna sa ai!
Si incearca sa te calmezi cu lucru ! E doar un servici !

Usor de zis...greu de facut! Cand vezi ca tu te stradui sa faci treaba bine si vine altul in urma ta si strica tot, te apuca toate celea Lol
Asta cu mirosul, si cred ca o sa stai si in picioare, asa este. Indiferent de alegere cand o sa vina bebe el o sa fie prioritate si atunci cu siguranta o sa fi ferma in deciziile tale Cheek Kiss

Multumesc pentru urari, sa fie o luna cu noroc pentru toate SimplyLove
RalukM
Scris: Thursday, October 18, 2018 1:22 PM
Nivel

carlita wrote:

Nu stiu daca ritmul de crestere a endometrului respecta un anumit tipar ca in cazul foliculilor, dar clar tendinta e de crestere iar tu in z11 erai foarte aproape de minimul necesar pt o buna implantare. Eu zic ca pana ai ovulat, endometrul a ajuns la 9-10... Buddy1

Mersi de rasp... Acum urmeaza asteptarea asta sacaietoare. Sper sa fi fost ok la ovulatieHands
M2m2m2
Scris: Thursday, October 18, 2018 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
RalukM wrote:

Mersi de rasp... Acum urmeaza asteptarea asta sacaietoare. Sper sa fi fost ok la ovulatieHands

La mine era de 6.5 in z 5 de mentra si folicul de 9.5 stau ca pe ghimbi ..mi se pare ca sa spart azi ..
Eu am probleme cu endo nu in fiecare luna creste cat trebuie.
Sa ne ajute Dumnezeu!
RalukM
Scris: Thursday, October 18, 2018 2:14 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

La mine era de 6.5 in z 5 de mentra si folicul de 9.5 stau ca pe ghimbi ..mi se pare ca sa spart azi ..
Eu am probleme cu endo nu in fiecare luna creste cat trebuie.
Sa ne ajute Dumnezeu!

Sa se lase cu doua liniute. Baga carbuni la greu sa prinzi outul la inghesuialaLol
alina89
Scris: Thursday, October 18, 2018 3:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
RalukM wrote:

Si eu il aveam de 5mm in z11, dar ovulez dupa z18, luna asta chiar mai tarziu cred..mi s-a parut si mie micut de 5mm, dar nu m-am gandit sa intreb doctora..
Adina Mariana
Scris: Thursday, October 18, 2018 7:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Buna fetelor.Am facut azi un test de ovulatie ca mereu dupa stimulare am ovulat mai repede.Voi ce ziceti cate zile mai dureaza?

Adina Mariana attached the following image(s):
img_20181018_191534.jpg

Andreea06
Scris: Thursday, October 18, 2018 7:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
alina89 wrote:

Si eu il aveam de 5mm in z11, dar ovulez dupa z18, luna asta chiar mai tarziu cred..mi s-a parut si mie micut de 5mm, dar nu m-am gandit sa intreb doctora..

Vai Alina ce ne-am suprapus noi luna asta.. in acelasi timp, ovulatia tarzie la fel, eu cred pe la z20-21 am avut.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.