Clubul aspirantelor - 67
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Wednesday, October 17, 2018 10:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Adina Mariana wrote:
Pai in cel mai rau caz daca vezi ca nu se sparge pana la 20-22 mm faci o injectie cu ovitrelle si stii sigur ca ai ovulat.Ai sanse mari iar injectia este usor de facut.Este pen si acul ft micut si subtire,nici nu il simti.Dar mai tarziu de 22 nu il lasa ca imbatraneste si nu mai este asa calitativ cum ar fi la 18-21

Mersi de sfat adina. O sa fiu atenta vineri si o sa intreb medicul daca nu e nevoie sa il ajutam noiCheek Kiss
LAURA0202
Scris: Wednesday, October 17, 2018 11:03 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
carlita wrote:

Am inteles, M2 ... merci pt explicatii .... deci, medicul nu le prescrie dupa vreo analiza anume .... Mie nu mi-a recomandat niciodata si am vrut sa vad concret ce argumentatie ati primit voi de la medicii vostri ...
Cheek Kiss si spor la treaba! computerlove

Cheek Kiss cum mai esti iubita? incep sa fac galerie majoreta majoreta majoreta ca sa vi si tu dincolo , ca deja esti veterana pe aici. Si Flore majoreta majoreta majoreta
se elibereaza locuri la burtici.
va prafuiesc putin mai mult pffffffffuuuuuuuuuuuu pppppffffffffffffuuuuuuuuuuuu ppppffffffuuuuu
sa se prinda si la voi .
uitati, cum s a schimbat burtica mea si continua sa creasca Blushing
campfire

LAURA0202 attached the following image(s):
cattura  burtica 14.10.png

LAURA0202
Scris: Wednesday, October 17, 2018 11:08 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Adina Mariana wrote:
Ma tare bucur ca m-ai ascultat si ai incercat sfatul meu.Iti doresc multa fericire alaturi de printesa ta si poate,poate ajunge barzuca ta la mine asta daca nu considera Doamne,Doamne ca o alte femeie are nevoie mai multa de ea si a trecut prin mai multe decat mineBye2 asa spuneam si cu Oana ca barza ei sigur e a mea,dar a ramas Alle si foarte bine ca a trecut prin foarte multe si Allepale eu ma bucur cand vad pe o femeie graviduta,ma gandesc ca vine si randul meu intr-o buna zi si luna chiar daca voi avea nevoie probabil de fiv.

Cheek Kiss draguto, ti am spus ca sigur o sa urmezi si tu sa sari gardul ca mi ai luat locul in lista la aspirante aiic cum am plecat eu. Doamne ajuta si ppppppppffffffffffuuuuuuuuuuuuuu pppppppffffffffffffuuuuuuuuuuuu Hands
Albinutza30
Scris: Wednesday, October 17, 2018 11:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/18/2018
M2m2m2 wrote:

Daca inteleg bine si acolo e ca in ro ..uff
Sper sa fie bine si sa puteti sa aveti un bebel in scurt timp.
Asteptam vesti si cu celelalte analize.
Multa putere si sa auzim vesti bune!

Da, din pacate nu exista padure fara uscaturi. Sper intr un final fericit. Azi vad ca FF mi a trasat ovulatia, dupa parerea voastra este tarzie ovulatia? VaDistanceKiss
M2m2m2
Scris: Wednesday, October 17, 2018 11:35 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Albinutza30 wrote:

Da, din pacate nu exista padure fara uscaturi. Sper intr un final fericit. Azi vad ca FF mi a trasat ovulatia, dupa parerea voastra este tarzie ovulatia? VaDistanceKiss

Albi sunt multe cazuri de sarcina cu ov tarzie ..Alle parca z 19 ultimul caz fericit ( sper sa nu incurc)newclapam vazut multe grafice pozitive cu ov tarzie, si stiu si multe cazuri concrete , bine ca e ..si e mai repede ca luna trecuta.
De ar fi o minune sa scapati de fiv ..Doamne ajuta !
Eu ma rog pt tine !
Albinutza30
Scris: Wednesday, October 17, 2018 11:38 PM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2018
M2m2m2 wrote:

Albi sunt multe cazuri de sarcina cu ov tarzie ..Alle parca z 19 ultimul caz fericit newclap, dar stiu multe mamici deci nu cred ca e tarziu bine ca e ..si e mai repede ca luna trecuta.
Eu ma rog pt tine !

Multumesc scumpa, ar fi o minune in viata noastra, sper ca toate sa avem parte de minuni si sa ne strangem micutii la pieptmajoreta
Primavera7
Scris: Thursday, October 18, 2018 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2018
Aleahim wrote:

Mersi de sfat adina. O sa fiu atenta vineri si o sa intreb medicul daca nu e nevoie sa il ajutam noiCheek Kiss

Felicitari!!! Cheek Kiss Casa de piatra, intelegere, fericire si un bebe sanatos cat mai curand!
Ai fost o mireasa superba love ador rochia.
Primavera7
Scris: Thursday, October 18, 2018 9:47 AM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Albi sunt multe cazuri de sarcina cu ov tarzie ..Alle parca z 19 ultimul caz fericit ( sper sa nu incurc)newclapam vazut multe grafice pozitive cu ov tarzie, si stiu si multe cazuri concrete , bine ca e ..si e mai repede ca luna trecuta.
Eu ma rog pt tine !

M2 ce faci? Cheek Kiss
Cum mai esti?
Ella123
Scris: Thursday, October 18, 2018 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Aleahim wrote:

hey.. si eu tot un folicul am avut si la fel a crescut cam greu...dar a fost cu succes...(daca nu era trombofilia...). hai ca la tine va fi bine sunt convinsa. mai ales ca e abia ziua 15... ce e pana in ziua 21 e bine deci majoreta sa vina bebe!
M2m2m2
Scris: Thursday, October 18, 2018 11:05 AM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Primavera7 wrote:

M2 ce faci? Cheek Kiss
Cum mai esti?

Psihic sunt ok asta pana in z 9dpo cand vad iar o linie ..mama ei de linie ras
Vreau sa ma angajez si parca inima imi zice sa nu ca raman sunt in dubii sa nu incurc oameni Hilar azi am fost in proba ..de maine trebuie sa incep si eu nu stiu ce sa fac :))
Aiurea ..in rest astept papul .
Multumesc de intrebare ..
Tu?
Ai inceput proectul bb?
AlexandraRr
Scris: Thursday, October 18, 2018 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Adina Mariana wrote:
Ma tare bucur ca m-ai ascultat si ai incercat sfatul meu.Iti doresc multa fericire alaturi de printesa ta si poate,poate ajunge barzuca ta la mine asta daca nu considera Doamne,Doamne ca o alte femeie are nevoie mai multa de ea si a trecut prin mai multe decat mineBye2 asa spuneam si cu Oana ca barza ei sigur e a mea,dar a ramas Alle si foarte bine ca a trecut prin foarte multe si Allepale eu ma bucur cand vad pe o femeie graviduta,ma gandesc ca vine si randul meu intr-o buna zi si luna chiar daca voi avea nevoie probabil de fiv.

Multumesc mult Cheek Kiss
Eu inca mai cred ca vei reusi fara fiv si va fi anul asta minunea voastra. Iti doresc multa rabdare si liniste, stiu ca este asa grea asteptarea asta insa pe zi ce trece esti tot mai aproape de implinirea visului vostru, abia astept sa vad testul tau pozitiv grup grup pupici
Aleahim
Scris: Thursday, October 18, 2018 11:19 AM
Nivel

Primavera7 wrote:

Felicitari!!! Cheek Kiss Casa de piatra, intelegere, fericire si un bebe sanatos cat mai curand!
Ai fost o mireasa superba love ador rochia.

Multumesc primavera!!!! Si eu am adorat-o si nu ma lasa sufletul sa o vand, dar stiu si ca nu am ce face cu ea. Nu mai am alte poze sa va arat, ca a fost 2 in 1 si a fost si suuuper comodacomputerlove
Aleahim
Scris: Thursday, October 18, 2018 11:20 AM
Nivel

Ella123 wrote:
hey.. si eu tot un folicul am avut si la fel a crescut cam greu...dar a fost cu succes...(daca nu era trombofilia...). hai ca la tine va fi bine sunt convinsa. mai ales ca e abia ziua 15... ce e pana in ziua 21 e bine deci majoreta sa vina bebe!

Multumesc de incurajati ellaCheek Kiss
Tu cum mai esti? Si tu favi stimulare luna asta, nu?
Ella123
Scris: Thursday, October 18, 2018 11:28 AM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Aleahim wrote:

Multumesc de incurajati ellaCheek Kiss
Tu cum mai esti? Si tu favi stimulare luna asta, nu?
da.. doar ca menstruatia mea s-a gandit sa intarzie.. am luat duphaston 5 zile 2 pastilute... trebuia sa mai iau inca 2 zile dar am plecat la tara si nu am gasit la farmacia de acolo...duminica a fost ultima zi cand am luat acum sunt in asteptare...teoretic la 3-4 zile imi aparea, acum niciun semn.. Asteptam asteptam.. apoi am un "program" mai greu sa zic asa.. clomifen+estradiol din z2 pana in z10... apoi monitorizare si daca am foliculi ok.. fac imunosupresie (o injectie intra.. plus niste pastile destul de puternice din cate mi-a zis medicul)... si daca vine bebe, direct Clexane. Ma apucase o usoara teama zilele trecute...ca e foarte greu sa vina bebe..dar mi-am revenit.. nu ma las. Orice ar fi, incercam! te pupcomputerlove
Primavera7
Scris: Thursday, October 18, 2018 11:28 AM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Psihic sunt ok asta pana in z 9dpo cand vad iar o linie ..mama ei de linie ras
Vreau sa ma angajez si parca inima imi zice sa nu ca raman sunt in dubii sa nu incurc oameni Hilar azi am fost in proba ..de maine trebuie sa incep si eu nu stiu ce sa fac :))
Aiurea ..in rest astept papul .
Multumesc de intrebare ..
Tu?
Ai inceput proectul bb?

Si eu sunt bine, suparata pe cei de la munca. Nu ma lasa sa schimb departamentul si mor de nervi plans
Eu zic sa te duci la munca atata timp cat acest lucru nu prezinta un factor de stres in plus. La mine asta a fost una din cauzele probabile pentru pierderea sarcinii. Apoi mai este si faza ca nimeni nu se gandeste la cum te-ar tine incurcata pe tine sau cat de greu e la locul respectiv de munca. Asa ca daca iti place da-i batai, iar daca nu...NEXT!!!
Dupa acest ciclul, de luna asta, incep proiectul bebe. Am asa multe emotii, plus ca in noiembrie o sa si botez.

Sper sa-ti iasa bine papul, cred cu tarie ca noi doua + Flore o sa facem un cadou minunat de Craciun sotiorilor nostrii love
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.