Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Multumesc mult Adina Mariana, Doamne ajuta sa fie la toate cu ochisori si sa ne prinda Craciunul mamici Luptam ?i nu cedam |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/13/2018 Mesaje: 17
| Alle.p wrote: Am ramas din a doua luna. Prima data am ramas dupa 7-8 luni dar nu stiu daca atunci aveam faza luteala scurta sau s-a dereglat dupa nastere. Dozeaza progesteronul in 7dpo ca sa vezi daca ai probleme cu asta. Eu desi am faza luteala scurta se pare ca nu am deficit de progesteron...poate doar asa functioneaza organismul meu.
Merg la urmatorul ciclu sa o dozez... Ce norocoasa... te pup si multumesc Succes celorlalte aspirante ... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| AlexandraRr wrote: Pe 29 octombrie este programarea, vedem daca are rabdare pana atunci ;)) :* am un feeling ca barza asta va veni direct la tine, tu ai fost inspiratia noastra cu progesteronul, asa ca este sigur a ta :*
Ma tare bucur ca m-ai ascultat si ai incercat sfatul meu.Iti doresc multa fericire alaturi de printesa ta si poate,poate ajunge barzuca ta la mine asta daca nu considera Doamne,Doamne ca o alte femeie are nevoie mai multa de ea si a trecut prin mai multe decat mine asa spuneam si cu Oana ca barza ei sigur e a mea,dar a ramas Alle si foarte bine ca a trecut prin foarte multe si Alle eu ma bucur cand vad pe o femeie graviduta,ma gandesc ca vine si randul meu intr-o buna zi si luna chiar daca voi avea nevoie probabil de fiv. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Adina Mariana wrote: Ma tare bucur ca m-ai ascultat si ai incercat sfatul meu.Iti doresc multa fericire alaturi de printesa ta si poate,poate ajunge barzuca ta la mine asta daca nu considera Doamne,Doamne ca o alte femeie are nevoie mai multa de ea si a trecut prin mai multe decat mine asa spuneam si cu Oana ca barza ei sigur e a mea,dar a ramas Alle si foarte bine ca a trecut prin foarte multe si Alle eu ma bucur cand vad pe o femeie graviduta,ma gandesc ca vine si randul meu intr-o buna zi si luna chiar daca voi avea nevoie probabil de fiv. Nu te da batuta Adina, meritam sa fim mame. Eu desi plang de spaima si de frica de multe ori pe zi, nu ma las, Iubirea pentru copiii mei este mult mai mare decat teama. Nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar eu in luna cand am ramas am inceput sa vorbesc cu bebe, ca il iubesc si ca il astept oricand e pregatit sa vina. Pana atunci vorbeam doar cu Alex, dar din luna aceea am inceput a vorbi cu amndoi. Rabdarea iti va fi rasplatita, sunt sigura. Si sunt sigura ca cu fiecare zi ce trece iti iubesti puiul ce va sa vina tot mai mult, iar cand va fi in bratele tale, va fi printre cei mai iubiti copii din lume |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Alle.p wrote: Nu te da batuta Adina, meritam sa fim mame. Eu desi plang de spaima si de frica de multe ori pe zi, nu ma las, Iubirea pentru copiii mei este mult mai mare decat teama. Nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar eu in luna cand am ramas am inceput sa vorbesc cu bebe, ca il iubesc si ca il astept oricand e pregatit sa vina. Pana atunci vorbeam doar cu Alex, dar din luna aceea am inceput a vorbi cu amndoi. Rabdarea iti va fi rasplatita, sunt sigura. Si sunt sigura ca cu fiecare zi ce trece iti iubesti puiul ce va sa vina tot mai mult, iar cand va fi in bratele tale, va fi printre cei mai iubiti copii din lume ai dreptate.Multumesc pt.incurajari si Doamne Ajuta la fiecare sa fie bine si sa ne tinem copilasii in brate o sa incerc si eu sa vb.cu burtica,poate ajuta |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2018 Mesaje: 64
| Buna fetelor, revin cu impresii despre dr Silviu Istoc, per total mi-a lasat o impresie f buna, a citit cu atentie toate analizele efectuate, a ascultat ce a ma vut de spus si araspuns punctual la tot ce am intrebat. Chiar e f ok. Mi-a recomandat sa iau Myosun plus pe care deja incepusem sa il iau de cateva zile, sa dac AMH si daca nu apare o sarcina luna asta, la urmatoarea menstruatoe sa facem histeroscopie.
Eu nu mai pot, nu mai vreau nici o analiza. nu mai vreau analize si alte analizw si apoi alte analize si sa tot sper. Eu renunt !!!!!!!! probabil ca unii dintre noi nu suntem meniti sa fim parinti. |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Alle.p wrote: Am ramas din a doua luna. Prima data am ramas dupa 7-8 luni dar nu stiu daca atunci aveam faza luteala scurta sau s-a dereglat dupa nastere. Dozeaza progesteronul in 7dpo ca sa vezi daca ai probleme cu asta. Eu desi am faza luteala scurta se pare ca nu am deficit de progesteron...poate doar asa functioneaza organismul meu.
Asa si eu, faza luteala scurta, progesteron ok. Eu am ramas in a 3-a luna, dar am luat vitamine sa vad daca o pot regla cumva, am luat de la 1 noiembrie, eu aveam ciclu la 27/28 de zile si in noiembrie mi-a venit la 33 de zile, apoi in 26 decembrie am avut test pozitiv |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Adina Mariana wrote: Apoi da...incercam luna de luna nu? Intr-o buna luna tot va fii sa fie sper....si acum ma astept sa ovulez mai repede dupa stimularea de la inseminare.Nu prea imi vine sa am contacte.Luna asta am inceput tratamentul pt.candiloamele mele si ma cam dor,ustura de cand ma fac cu solutia asta pana se desprind.Sunt pe labia exterioara si e cam incomod.Fac cat pot apoi Dumnezeu cu mila iar dupa o sa repet testul pap si sper sa nu mai iasa rubrica aceea incercuita. Apropo de omega,eu am luat 4 luni dar la mine nici un tratament nu isi face efectul...sunt mai ciudata sa zic asa nici nu stiu de ce am luat...auzisem ca e bun si avea b-uri care am luat eu.In cazul meu am renuntat la tot ce se poate lua in conceptie.Am luat 1 an si jumatate de toate si tot nu a fost sa fie.Daca era sa ma ajute cand am avut cele 2 sarcini chimice ma ajuta ca eram cu un pumn de vitamine inghitite dar...nu a fost sa fie.Consider ca o sarcina valabila si sanatoasa rezista fara sa bagam atatea in noi pana la pozitivarea testului pozitiv.Daca nu,mai bine sa se elimine decat sa fie cu probleme.Eu la iui acuma am apreciat enorm la medic ca mi-a dat doar progesteron 400 pe zi si nimic altceva. Adina, ai foarte mare dreptate in ceea ce spui .... ne-am obisnuit sa bagam in noi pumni de pastile si a devenit o rutina; suplimentele astea au ajuns ceva gen cafeaua de dimineata ... uneori suntem constiente ca ne suprasolicitam ficatul, dar parca nu ne putem abtine .... Tot timpul am zis ca daca vad testul pozitiv, iau ce vitamine imi da medicul si cum nasc, fac pauza totala de la orice medicament sau supliment, dar cum momentul intarzie sa apara ....
|
|
| M2m2m2 wrote:Fara recomandare l-am luat si eu cand am incercat sa inbunatatesc ovulatia impreuna cu restul. De la medic am primit doar inositol si vit.e , acid folic. Cu placere! Lucram la bebe intens luna asta. Sa aveti spor si rezultate! PS: de ce ti-a dat Inositol? Ai ovare micropolichistice? |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Hello gagici. Tocmai am venit de la eco. Foliculul mei a crescut dr la 11mm la 15mm. Vineri merg din nou sa vedem cat mai creste. Medicul zice ca ideal ar fi cam 2 mm pe zi si pana acum e ok. Sa vedem vineri. Atunci ar fi ziua 15. Sper sa fie bine si sa se sparga |
|
| Aleahim wrote:Hello gagici. Tocmai am venit de la eco. Foliculul mei a crescut dr la 11mm la 15mm. Vineri merg din nou sa vedem cat mai creste. Medicul zice ca ideal ar fi cam 2 mm pe zi si pana acum e ok. Sa vedem vineri. Atunci ar fi ziua 15. Sper sa fie bine si sa se sparga Evolueaza foarte bine foliculii tai! Cred ca vor evolua la fel de bine si pana vineri... ca doar luna asta trebuie sa fie frumoasa pana la capat! |
|
| Lale13 wrote: Buna fetelor, revin cu impresii despre dr Silviu Istoc, per total mi-a lasat o impresie f buna, a citit cu atentie toate analizele efectuate, a ascultat ce a ma vut de spus si araspuns punctual la tot ce am intrebat. Chiar e f ok. Mi-a recomandat sa iau Myosun plus pe care deja incepusem sa il iau de cateva zile, sa dac AMH si daca nu apare o sarcina luna asta, la urmatoarea menstruatoe sa facem histeroscopie.
Eu nu mai pot, nu mai vreau nici o analiza. nu mai vreau analize si alte analizw si apoi alte analize si sa tot sper. Eu renunt !!!!!!!! probabil ca unii dintre noi nu suntem meniti sa fim parinti. Stiu ca e greu, toate avem momente cand spunem ca nu mai putem si ca renuntam! Dar continuam cum putem! Eu zic sa continui deocamdata cu Myosun si va fi bine! Parerea mea este ca tu trebuie sa te gandesti ce faci dupa testul pozitiv .... sa gasesti un medic bun care sa te indrume in sarcina sa ajungi cu ea la final... Tu nu pari sa ai probleme mari in a obtine sarcina si, daca nu apare, are dreptate medicul cu histeroscopia ...
|
|
| carlita wrote:Evolueaza foarte bine foliculii tai! Cred ca vor evolua la fel de bine si pana vineri... ca doar luna asta trebuie sa fie frumoasa pana la capat! Mersi. E unul doar, pe ovarul stang, dar eu sper sa fie cumintel si sa creasca mare. Ma bucur ca vad macar o evolutie. |
|
| Lale13 wrote: Buna fetelor, revin cu impresii despre dr Silviu Istoc, per total mi-a lasat o impresie f buna, a citit cu atentie toate analizele efectuate, a ascultat ce a ma vut de spus si araspuns punctual la tot ce am intrebat. Chiar e f ok. Mi-a recomandat sa iau Myosun plus pe care deja incepusem sa il iau de cateva zile, sa dac AMH si daca nu apare o sarcina luna asta, la urmatoarea menstruatoe sa facem histeroscopie.
Eu nu mai pot, nu mai vreau nici o analiza. nu mai vreau analize si alte analizw si apoi alte analize si sa tot sper. Eu renunt !!!!!!!! probabil ca unii dintre noi nu suntem meniti sa fim parinti. Lale capul sus. Nu poti spune ca nu sunteti meniti sa fiti parinti, atata timp cat iti doresti si stii ca o sa fii o super mama. Cateva hopuri mai ai si o sa ai un pui mic in brate. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
Eu nu mai pot, nu mai vreau nici o analiza. nu mai vreau analize si alte analizw si apoi alte analize si sa tot sper. Eu renunt !!!!!!!! probabil ca unii dintre noi nu suntem meniti sa fim parinti. Off draga mea, azi ai o zi mai rea, e normal sa simti uneori ca nu mai poti si sa fi satula sa mai lupti, Dar trece, nu te da batuta. O sa vina ziua aia când vei sta cu bebe în brate si toate supararile astea vor parea doar un vis urat. |
|
|