Clubul aspirantelor - 67
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Tuesday, October 16, 2018 5:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
M2m2m2 wrote:

Carlita:
Fertilitatea este influentata de aportul de omega 3 atat in mod direct, acesti acizi fiind si ei raspunzatori de producerea ovulatiei si de capacitatea ovulului de a se fecunda sau de calitatea spermatozoizilor, dar si in mod indirect, fiind raspunzatori de echilibrul emotional si de modul in care stresul afecteaza nivelul de viata. Pe un fond de stres si cu un psihic dezechilibrat, sansele de a se instala o sarcina devin destul de mici.

In cazul femeilor, acizii grasi omega 3 au capacitatea de a influenta intregul ciclu menstrual si, implicit, de a ajuta la producerea ovulatiei. De asemenea, au un rol important in procesele ce urmeaza dupa producerea ovulatieie, fiind esentiali in implantarea ovulului si in dezvoltarea fatului.
In cazul barbatilor, un aport constant de acizi grasi omega 3 va ajuta la influenta calitatea spermei, marind numarul de spermatozoizi activi.( test copiat)

Am inteles, M2 ... merci pt explicatii .... deci, medicul nu le prescrie dupa vreo analiza anume .... Mie nu mi-a recomandat niciodata si am vrut sa vad concret ce argumentatie ati primit voi de la medicii vostri ...
Cheek Kiss si spor la treaba! computerlove
M2m2m2
Scris: Tuesday, October 16, 2018 7:02 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
carlita wrote:

Am inteles, M2 ... merci pt explicatii .... deci, medicul nu le prescrie dupa vreo analiza anume .... Mie nu mi-a recomandat niciodata si am vrut sa vad concret ce argumentatie ati primit voi de la medicii vostri ...
Cheek Kiss si spor la treaba! computerlove

Fara recomandare l-am luat si eu cand am incercat sa inbunatatesc ovulatia impreuna cu restul.
De la medic am primit doar inositol si vit.e , acid folic.
Cu placere!
Lucram la bebe intens Hands luna asta.
Georgy06
Scris: Tuesday, October 16, 2018 8:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/26/2018
Aleahim wrote:
Multumesc de urari fetelor. Pun si o pozica sa ma laudcomputerlove

Felicitari! Casa de piatra si spor la treaba de acum! Ai fost frumoasa tare miresica.
Adina Mariana
Scris: Tuesday, October 16, 2018 8:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
carlita wrote:
Mihaela, ai observat ca nu te tachinez prea tare, nu vreau sa te agit mai rau, dar sunt cu ochii pe tine ... Buddy1 Deocamdata imi place ce vad .... computerlove
Adina, vad ca te-ai si pus pe treaba ... dance E bine asa ... Clap Clap Clap
Apoi da...incercam luna de luna nu? Intr-o buna luna tot va fii sa fie sper....si acum ma astept sa ovulez mai repede dupa stimularea de la inseminare.Nu prea imi vine sa am contacte.Luna asta am inceput tratamentul pt.candiloamele mele si ma cam dor,ustura de cand ma fac cu solutia asta pana se desprind.Sunt pe labia exterioara si e cam incomod.Fac cat pot apoi Dumnezeu cu mila iar dupa o sa repet testul pap si sper sa nu mai iasa rubrica aceea incercuita.
Apropo de omega,eu am luat 4 luni dar la mine nici un tratament nu isi face efectul...sunt mai ciudata sa zic asapale Lol nici nu stiu de ce am luat...auzisem ca e bun si avea b-uri care am luat eu.In cazul meu am renuntat la tot ce se poate lua in conceptie.Am luat 1 an si jumatate de toate si tot nu a fost sa fie.Daca era sa ma ajute cand am avut cele 2 sarcini chimice ma ajuta ca eram cu un pumn de vitamine inghitite dar...nu a fost sa fie.Consider ca o sarcina valabila si sanatoasa rezista fara sa bagam atatea in noi pana la pozitivarea testului pozitiv.Daca nu,mai bine sa se elimine decat sa fie cu probleme.Eu la iui acuma am apreciat enorm la medic ca mi-a dat doar progesteron 400 pe zi si nimic altceva.
Adina Mariana
Scris: Tuesday, October 16, 2018 8:43 PM
Nivel

adina1109 wrote:
Buna fetelor, am revenit ?i eu. Astazi am facut histerosalpingografia , a fost dureroasa dar din fericire a ie?it totul ok. Acum a?teptam sa bebelim hearts
bine ai revenit.Ma bucur ca nu ai probleme cu trompele.Bafta la bebeleala sa fie repede cu ochisoricopilas copilas copilas
simmo
Scris: Tuesday, October 16, 2018 9:31 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Buna Lela,

Din ce scrie eu inteleg ca e geneotip homozigot 4G/4G.
Dr. Avram din recomandarile citite pe net, inteleg ca e un doctor bun. Sigur iti va confirma ce gene sunt mutante si ce tratament este necesar pe viitor.
Important este sa-ti inspire incredere.

Sanatate multa tuturor.

Adina/Mihaela, va tot urmaresc postarile. Sa aveti parte de luna norocoasa.
AlexandraRr
Scris: Tuesday, October 16, 2018 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Aleahim wrote:
Multumesc de urari fetelor. Pun si o pozica sa ma laudcomputerlove

Felicitari, ai fost o mireasa foarte frumoasa. Casa de piatra si sa vina bebe cat mai repede. Noi intamplator avem programata cezariana exact cand implinim 1 an de la casatorie, nu imi venea sa cred cand a zis medicul data : D poate va fi la voi la fel sau chiar mai devreme, sa petreceti in 3 prima aniversare :*
Aleahim
Scris: Tuesday, October 16, 2018 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
AlexandraRr wrote:

Felicitari, ai fost o mireasa foarte frumoasa. Casa de piatra si sa vina bebe cat mai repede. Noi intamplator avem programata cezariana exact cand implinim 1 an de la casatorie, nu imi venea sa cred cand a zis medicul data : D poate va fi la voi la fel sau chiar mai devreme, sa petreceti in 3 prima aniversare :*

Multumesc!!!!!!
Sa te auda Dumnezeu!Hands
Prafdestele
Scris: Tuesday, October 16, 2018 10:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/13/2018
Alle.p wrote:

Eu am faza luteala de 10-11 zile si nu am deficit de progesteron. La o faza luteala scurta trebuie sa aibe loc implantarea mai repede...deci scad sansele de sarcina, dar nu stiu daca foarte mult. La mine implantarea cred ca a fost in 7-8 dpo.

Hei...cat timp ai incercat pana ai ramas insarcinata ? A durat mai mult din cauza acestei faze luteale scurte ?
Multumesc !! Cray
Alle.p
Scris: Tuesday, October 16, 2018 10:19 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Prafdestele wrote:

Hei...cat timp ai incercat pana ai ramas insarcinata ? A durat mai mult din cauza acestei faze luteale scurte ?
Multumesc !! Cray

Am ramas din a doua luna.
Prima data am ramas dupa 7-8 luni dar nu stiu daca atunci aveam faza luteala scurta sau s-a dereglat dupa nastere.
Dozeaza progesteronul in 7dpo ca sa vezi daca ai probleme cu asta. Eu desi am faza luteala scurta se pare ca nu am deficit de progesteron...poate doar asa functioneaza organismul meu.
Mihaela14
Scris: Tuesday, October 16, 2018 10:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
simmo wrote:
Buna Lela,

Din ce scrie eu inteleg ca e geneotip homozigot 4G/4G.
Dr. Avram din recomandarile citite pe net, inteleg ca e un doctor bun. Sigur iti va confirma ce gene sunt mutante si ce tratament este necesar pe viitor.
Important este sa-ti inspire incredere.

Sanatate multa tuturor.

Adina/Mihaela, va tot urmaresc postarile. Sa aveti parte de luna norocoasa.

Merci simmo, mult succes si tie ! computerlove
Mihaela14
Scris: Tuesday, October 16, 2018 10:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Prafdestele wrote:

Multumesc !! Cray

Buna, parerea mea este ca faza ta luteala de 12 este ok si n-ar trebui sa te stresezi inutil. Nu stiu daca ai cont pe aplica?ia fertility friend care o folosim noi pentru grafic, dar eu am întâlnit pe forumul aplicatiei o mul?ime de femei care aveau faza luteala chiar de 10 zile si au ob?inut sarcina , m-am uitat la graficele lor si toate aveau test pozitiv foarte repede prin ziua 9 sau 10 , asta insemnand ca implantarea a avut loc in cazul lor in z7 , z8 .

Deci sfatul meu pentru tine daca imi permi?i e sa te relaxezi ?i sa gânde?ti pozitiv .hearts

LE: si nu in ultimul rand succes ! majoreta
Adina Mariana
Scris: Tuesday, October 16, 2018 11:02 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:

hey....cand nasti?Cheek Kiss majoreta
AlexandraRr
Scris: Tuesday, October 16, 2018 11:06 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Adina Mariana wrote:
hey....cand nasti?Cheek Kiss majoreta

Pe 29 octombrie este programarea, vedem daca are rabdare pana atunci ;)) :* am un feeling ca barza asta va veni direct la tine, tu ai fost inspiratia noastra cu progesteronul, asa ca este sigur a ta :*
adina1109
Scris: Wednesday, October 17, 2018 8:26 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
carlita wrote:

Bine ai revenit, adina! Bafta sa fie cu ochisori cat mai curand! Vad ca iei vitamina D, ai deficit?

App, fetele care luati Omega 3, care e beneficiul pe partea de fertilitate?

Multumesc mult carlita. Nu ?tiu daca am deficit de vitamina D, nu am facut analiza specifica dar ambele doctorite mi-au recomandat sa iau. Eu am avut 2 doctorite ( prima nu avea specializare pe infertilitate ?i cea de acum la care merg de 2 luni este specializata pe asa ceva ).
Am luat ?i eu omega 3 pana acum 2 luni, ultima doctorita mi-a spus sa nu mai iau.
Va tin pumnii pentru teste pozitive newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.