Clubul aspirantelor - 67
Subiectul anterior · Subiectul urmator
simmo
Scris: Tuesday, October 16, 2018 8:29 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2018
Aleahim wrote:
Multumesc de urari fetelor. Pun si o pozica sa ma laudcomputerlove

Esti superba în rochita.
Casa de piatra ?i felicitari! Sa ?i se împlineasca visul cât mai curând.
BC1828
Scris: Tuesday, October 16, 2018 9:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
M2m2m2 wrote:

Eu incepeam in z 9 la un ciclu de 26, 27 de zile.
Eu zic ca e ok sa incepi cum ai gandit .. despre progesteron eu zic sa il pui vaginal..
Mult succes luna asta! hearts

Multumesc mult...asemenea iti doresc si eu ?ie
Lale13
Scris: Tuesday, October 16, 2018 10:06 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/15/2018
simmo wrote:
Buna Lela,

PAI-1 polimorfism 675 4G/5G are urmatoarele tipuri de geneotipuri (exista 3 rezultate):
- geneotip homozigot 5G/5G (varianta normala)
- geneotip heterozigot 4G/5G (prezinta risc mediu de trombofilie)
- geneotip homozigot 4G/4G (prezinta risc crescut de trombofilie)
Pe rezultatele primite ar trebui sa-ti scrie la care din cele 3 variante te incadrezi. Daca ai varianta normala (geneotip homozigot 5G/5G), nu ai motive de ingrijorare. Nu exista geneotip homozigot 4G/5G.

Prolactina este un hormon (fie primesti trimitere de la gineco, fie de la endocrinologie). Daca este mare, inhiba ovulatia. Este si foarte sensibila. Cand te duci sa faci analiza nu trebuie sa mananci, nu trebuie sa fii stresat, obosit, sa dormi ok. Daca ai ramas insarcinata de doua ori, nu cred ca trebuie sa te ingrijoreze analizele hormonale. Inseamna ca functioneaza totul ok dpdv. hormonal.

D-dimer este un marker ce indica posibilitatea de cheaguri de sange. Eu l-am facut dupa ce am pierdut sarcina, dar din cauza PAI-ului (in cazul meu), o sa urmaresc valoarea lui si ulterior.

Ovulatia o urmaresc cu teste; testele iti arata doar ca a crescut LH-ul; t° bazala iti arata daca ai ovulat, dar eu nu ma descurc. Eu dorm haotic si nu ma pot baza pe ea. Fetele te pot ajuta cu detalii despre cum trebuie luata si cum sa urmaresti. Luna trecuta am fost si la eco, dar s-a vazut ca era dezvoltat un folicul; nu m-am dus ulterior sa vad daca s-a desprins foliculul. Am repetat eco dupa 3 luni de la SOE, ca sa vad ca uterul e curat si ca totul ok.
Dar, iar sustin ca in cazul tau, nu ar trebui sa te ingrijoreze ovulatia atat timp cat ai ramas insarcinata. E clar ca totul decurge ok. Sau cel putin logica mea asta e.

Oricum, un doctor e cel mai in masura sa te ajute cu informatiile de care ai nevoie. Sper sa gasesti un doctor care sa fie ok (gineco si hemato) si in care sa ai incredere.
Sa-mi spui daca dl. doctor Silviu Istoc ti-a lasat o impresie buna.

Sanatate multa (la toate fetele) si sa vi see implineasca visul cat mai curand.

Buna dimineata,

Am mai verificat analizele de trombofilie iar la gena PAI-1 scrie ( polimorfism 675 4G/5G) - rezultat genotip homozigot.
Cu mentiunea- Pacienta este homozigota pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G mutant).
Deletia guanozinei in pozitia 675 a genei PAI-1 care apare in forma homozigota la 11% din populatia europeana conduce la o crestere a nivelului de PAI-1 in sange. Concentratia plasmatica ridicata de PAI-1 constituie factor de risc pentru boala tromboembolica. Starea de purtator pentru alela 4G este asociata cu obezitate si hipertensiune arteriala precum si cu cresterea riscului de infarct miocardic, iar la femei cu preeclamsia.

Pe site ul synevo intradevar scrie doar cele 3 variante posibile pe care le-ai scris si tu mai sus. E posibil sa fie o greseala de la Synevo?

Ovulatia o urmaresc si eu tot cu teste, cu temperatura nu ma descurc, mi se pare complicat.
Te tin la curent spre seara despre intanirea cu dr Silviu Istoc.

O zi frumoasa tuturor.

Adina Mariana
Scris: Tuesday, October 16, 2018 10:40 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Aleahim wrote:
Esti tare frumoasa si rochita la fel.Ce dor imi este si mie de nunta mea.Am avut-o acus 2 ani dar a fost de visLove
carlita
Scris: Tuesday, October 16, 2018 10:56 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Mihaela, ai observat ca nu te tachinez prea tare, nu vreau sa te agit mai rau, dar sunt cu ochii pe tine ... Buddy1 Deocamdata imi place ce vad .... computerlove
Adina, vad ca te-ai si pus pe treaba ... dance E bine asa ... Clap Clap Clap
carlita
Scris: Tuesday, October 16, 2018 10:59 AM
Nivel

Marga, ce noutati mai ai? Ai facut inseminarea? Intra mai des pe aici, sunt vreo 3 fete cu inseminari in curs sau programate si va tineti de "cald" una alteia!
Aleahim
Scris: Tuesday, October 16, 2018 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Adina Mariana wrote:
Esti tare frumoasa si rochita la fel.Ce dor imi este si mie de nunta mea.Am avut-o acus 2 ani dar a fost de visLove

Multumesc. Blushing
Si mie deja mi-e dorhohot
Bella_Tm
Scris: Tuesday, October 16, 2018 11:17 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
Aleahim ai fost superba. Casa de piatra!
Fetelor, va doresc multa bafta! Luna asta e a voastra! Hands majoreta Va asteptam la gravidute ca acolo este loc destul, a inceput sa se goleasca casuta. dance
Ella123
Scris: Tuesday, October 16, 2018 11:18 AM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Aleahim wrote:
bunaaa. E?ti superba. Casa de piatra ?i sa fi?i ferici?i! ??
Cata123
Scris: Tuesday, October 16, 2018 11:47 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Aleahim wrote:

Fr frumoasa rochita, casa de piatra si multa sanatate si fericire !!!!
hainoroc
Mihaela14
Scris: Tuesday, October 16, 2018 1:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
carlita wrote:
Mihaela, ai observat ca nu te tachinez prea tare, nu vreau sa te agit mai rau, dar sunt cu ochii pe tine ... Buddy1 Deocamdata imi place ce vad .... computerlove
Adina, vad ca te-ai si pus pe treaba ... dance E bine asa ... Clap Clap Clap

Carlita multumesc Buddy1
Sper sa fie bine si de acum încolo, sa ramâna temp ridicata o vreme ras
Aleahim
Scris: Tuesday, October 16, 2018 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Multumesc tuturor de urari. Acum sa ploua cu bebeidance
adina1109
Scris: Tuesday, October 16, 2018 2:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Buna fetelor, am revenit ?i eu. Astazi am facut histerosalpingografia , a fost dureroasa dar din fericire a ie?it totul ok. Acum a?teptam sa bebelim hearts
carlita
Scris: Tuesday, October 16, 2018 3:30 PM
Nivel

adina1109 wrote:
Buna fetelor, am revenit ?i eu. Astazi am facut histerosalpingografia , a fost dureroasa dar din fericire a ie?it totul ok. Acum a?teptam sa bebelim hearts

Bine ai revenit, adina! Bafta sa fie cu ochisori cat mai curand! Vad ca iei vitamina D, ai deficit?

App, fetele care luati Omega 3, care e beneficiul pe partea de fertilitate?
M2m2m2
Scris: Tuesday, October 16, 2018 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
carlita wrote:

Bine ai revenit, adina! Bafta sa fie cu ochisori cat mai curand! Vad ca iei vitamina D, ai deficit?

App, fetele care luati Omega 3, care e beneficiul pe partea de fertilitate?

Carlita:
Fertilitatea este influentata de aportul de omega 3 atat in mod direct, acesti acizi fiind si ei raspunzatori de producerea ovulatiei si de capacitatea ovulului de a se fecunda sau de calitatea spermatozoizilor, dar si in mod indirect, fiind raspunzatori de echilibrul emotional si de modul in care stresul afecteaza nivelul de viata. Pe un fond de stres si cu un psihic dezechilibrat, sansele de a se instala o sarcina devin destul de mici.

In cazul femeilor, acizii grasi omega 3 au capacitatea de a influenta intregul ciclu menstrual si, implicit, de a ajuta la producerea ovulatiei. De asemenea, au un rol important in procesele ce urmeaza dupa producerea ovulatieie, fiind esentiali in implantarea ovulului si in dezvoltarea fatului.
In cazul barbatilor, un aport constant de acizi grasi omega 3 va ajuta la influenta calitatea spermei, marind numarul de spermatozoizi activi.( test copiat)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.