Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Aleahim wrote:Buna fetelor. A trecut si nunta deci m-am intors pe baricade. Azi am avut eco sa vedem cum e dupa stimulare. Endometrul se prezinta bine, foliculii mai putin. Unul domintant de 11 in ziua 11. Miercuri merg din nou. Desi medicul m-a incurajat, nu stiu daca sa sper... abia astept sa merg din nou Casa de piatra si multa fericire si sanatate.Sa aveti o viata frumoasa cu multi copii cum a iesit nunta? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Aleahim, casa de piatra Si botez pt la anu' |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Sper sa fie bine. Nunta a iesit minunaaaat. Nici nu puteam spera la mai mult. O sa va pun si poza sa ma vedeti. Io m-am adorat |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Buna fetelor..Am si eu o intrebare.Am fost la medic si mi-a prescris progesteron 100 mg începând cu ziua 17 a ciclului timp de 10 zile.Intrebarea mea e cum se administreaza aceste capsule?Pe cale orala sau vaginala?Mentionez ca nu sunt insarcinata, dr mia prescris progesteron din cauza ciclurilor neregulate si din cauza faptului ca de 6 luni inca nu am ramas însarcinata. VA multumesc mult |
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| BC1828 wrote:Buna fetelor..Am si eu o intrebare.Am fost la medic si mi-a prescris progesteron 100 mg începând cu ziua 17 a ciclului timp de 10 zile.Intrebarea mea e cum se administreaza aceste capsule?Pe cale orala sau vaginala?Mentionez ca nu sunt insarcinata, dr mia prescris progesteron din cauza ciclurilor neregulate si din cauza faptului ca de 6 luni inca nu am ramas însarcinata. VA multumesc mult Buna , eu le-am pus vaginal inghitite i-mi dadeau stari naspa de rau ma tineam de pereti asa ametita eram . Puneam seara inainte se somn. Cum se numesc ? Ovulatia cand e ?? Sa nu o inhibe. Mult succes in continuare si sa auzim vesti bune! |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Aleahim wrote:Buna fetelor. A trecut si nunta deci m-am intors pe baricade. Azi am avut eco sa vedem cum e dupa stimulare. Endometrul se prezinta bine, foliculii mai putin. Unul domintant de 11 in ziua 11. Miercuri merg din nou. Desi medicul m-a incurajat, nu stiu daca sa sper... abia astept sa merg din nou Casa de piatra si copii cati va doriti! ! De acum va concentra?i pe proiectul bebe , mult succes! |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Adina Mariana wrote: MIha toate ne gandim la tine si iti tinem pumnii stransi,stransi doamne ajuta Multumesc mult! |
|
| Aleahim wrote:Sper sa fie bine. Nunta a iesit minunaaaat. Nici nu puteam spera la mai mult. O sa va pun si poza sa ma vedeti. Io m-am adorat
Casa de piatra va doresc, multa sanatate si un bb sa va implineasca. |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Buna Lela,
PAI-1 polimorfism 675 4G/5G are urmatoarele tipuri de geneotipuri (exista 3 rezultate): - geneotip homozigot 5G/5G (varianta normala) - geneotip heterozigot 4G/5G (prezinta risc mediu de trombofilie) - geneotip homozigot 4G/4G (prezinta risc crescut de trombofilie) Pe rezultatele primite ar trebui sa-ti scrie la care din cele 3 variante te incadrezi. Daca ai varianta normala (geneotip homozigot 5G/5G), nu ai motive de ingrijorare. Nu exista geneotip homozigot 4G/5G.
Prolactina este un hormon (fie primesti trimitere de la gineco, fie de la endocrinologie). Daca este mare, inhiba ovulatia. Este si foarte sensibila. Cand te duci sa faci analiza nu trebuie sa mananci, nu trebuie sa fii stresat, obosit, sa dormi ok. Daca ai ramas insarcinata de doua ori, nu cred ca trebuie sa te ingrijoreze analizele hormonale. Inseamna ca functioneaza totul ok dpdv. hormonal.
D-dimer este un marker ce indica posibilitatea de cheaguri de sange. Eu l-am facut dupa ce am pierdut sarcina, dar din cauza PAI-ului (in cazul meu), o sa urmaresc valoarea lui si ulterior.
Ovulatia o urmaresc cu teste; testele iti arata doar ca a crescut LH-ul; t° bazala iti arata daca ai ovulat, dar eu nu ma descurc. Eu dorm haotic si nu ma pot baza pe ea. Fetele te pot ajuta cu detalii despre cum trebuie luata si cum sa urmaresti. Luna trecuta am fost si la eco, dar s-a vazut ca era dezvoltat un folicul; nu m-am dus ulterior sa vad daca s-a desprins foliculul. Am repetat eco dupa 3 luni de la SOE, ca sa vad ca uterul e curat si ca totul ok. Dar, iar sustin ca in cazul tau, nu ar trebui sa te ingrijoreze ovulatia atat timp cat ai ramas insarcinata. E clar ca totul decurge ok. Sau cel putin logica mea asta e.
Oricum, un doctor e cel mai in masura sa te ajute cu informatiile de care ai nevoie. Sper sa gasesti un doctor care sa fie ok (gineco si hemato) si in care sa ai incredere. Sa-mi spui daca dl. doctor Silviu Istoc ti-a lasat o impresie buna.
Sanatate multa (la toate fetele) si sa vi see implineasca visul cat mai curand. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| M2m2m2 wrote: Buna , eu le-am pus vaginal inghitite i-mi dadeau stari naspa de rau ma tineam de pereti asa ametita eram . Puneam seara inainte se somn. Cum se numesc ? Ovulatia cand e ?? Sa nu o inhibe. Mult succes in continuare si sa auzim vesti bune!
Eu traiesc in München si aici am fost la medic.Capsulele se numesc Progestan 100 mg si trebuie sa le iau începând cu ziua 17 de ciclu timp de 10 zile.Ovulatia o voi verifica începând cu luna aceasta.Mia spus dr sa fac teste de ovu latie începând cu ziua 10 pâna în ziua 16.Însa eu m-am gândit ca având ciclul neregulat voi face testele de ovulatie începând cu ziua 8 pâna în ziua 18-20.Azi e ziua 3..mai am 5 zile pana incep testele de ovulatie. |
|
| Multumesc de urari fetelor. Pun si o pozica sa ma laud Aleahim attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Aleahim wrote:Multumesc de urari fetelor. Pun si o pozica sa ma laud
Casa de piatra, Aleahim! Esti tare frumoasa :) Sa va iubiti si sa va largiti familia in scurt timp! :) |
|
| Aleahim wrote:Multumesc de urari fetelor. Pun si o pozica sa ma laud
Ce frumi ai fost , rochia superba ! Mai emotionat ca voi urma si eu ..mai un an dar trece repede |
|
| Multuuuu Atat de repede trece timpul. Nu e usor de planificat dar e ffff important ca in ziua aceea sa te bucuri de tot, pt ca trece ca un vis. Mi-a placut enorm sa fiu mireasa. E minunaaaaat |
|
| BC1828 wrote: Eu traiesc in München si aici am fost la medic.Capsulele se numesc Progestan 100 mg si trebuie sa le iau începând cu ziua 17 de ciclu timp de 10 zile.Ovulatia o voi verifica începând cu luna aceasta.Mia spus dr sa fac teste de ovu latie începând cu ziua 10 pâna în ziua 16.Însa eu m-am gândit ca având ciclul neregulat voi face testele de ovulatie începând cu ziua 8 pâna în ziua 18-20.Azi e ziua 3..mai am 5 zile pana incep testele de ovulatie.
Eu incepeam in z 9 la un ciclu de 26, 27 de zile. Eu zic ca e ok sa incepi cum ai gandit .. despre progesteron eu zic sa il pui vaginal.. Mult succes luna asta! |
|
|