Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Rose wrote:
Cea mai frumoasa perioada a lunii! Ce bine ar fi sa se termine cu un test pozitiv! Iti tin pumnii si astept vesti de la tine! :)
Doamne ajuta sa fie ?i la mine ?i la tine, la toate aspirantele de aici ! |
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Am iesit hepyyyy Sangerarile dintre menstre sunt din cauza ov. Endometru de 6.5 Folicul dominant de 0.95cm ..in z 5 Iar peste o sapt.vine si pap. Asta e luna magica! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| M2m2m2 wrote:Am iesit hepyyyy Sangerarile dintre menstre sunt din cauza ov. Endometru de 6.5 Folicul dominant de 0.95cm ..in z 5 Iar peste o sapt.vine si pap. Asta e luna magica! super!! Luna asta venim cu multe teste pozitive |
|
| M2m2m2 wrote:Am iesit hepyyyy Sangerarile dintre menstre sunt din cauza ov. Endometru de 6.5 Folicul dominant de 0.95cm ..in z 5 Iar peste o sapt.vine si pap. Asta e luna magica! Ma bucur ca e?ti happy ?i e totul ok Hai cu testul pozitiv! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Mihaela14 wrote:Ma bucur ca e?ti happy ?i e totul ok Hai cu testul pozitiv!
Toamna se numara bobocii :) |
|
| Mihaela14 wrote:Ma bucur ca e?ti happy ?i e totul ok Hai cu testul pozitiv! A ramas socata ce endometru am in z 5 la o z dupa terminarea menstrei,e trilinial deci cum trebuie ... am sangerat un pic la pap a zis ca nu e problema ... Acum bebeleala cand o fi sa fie ovulatia. Cel mai tare sunt hepy ca a disparut chistul ala homoragic. Pupiciii |
|
| M2m2m2 wrote: A ramas socata ce endometru am in z 5 la o z dupa terminarea menstrei,e trilinial deci cum trebuie ... am sangerat un pic la pap a zis ca nu e problema ... Acum bebeleala cand o fi sa fie ovulatia. Cel mai tare sunt hepy ca a disparut chistul ala homoragic. Pupiciii
E foarte bun endometrul, al meu era de 8 mm in ziua 8 si mi a zis ca e f bun, deci al tau e excelent . Poate ai sangerat ?i de la chist , s o fi spart si s a eliminat. .. |
|
| Fetele care luati myo-sun cum se ia? Se ia continuu sau se face pauza dupa un timp? |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Mihaela14 wrote:Fetele care luati myo-sun cum se ia? Se ia continuu sau se face pauza dupa un timp? Eu am luat 3 luni zi de zi 1 plic diminea?a ?i unul seara Multumim din suflet pentru urări |
|
| FloreFlore wrote:Eu am luat 3 luni zi de zi 1 plic diminea?a ?i unul seara Multumim din suflet pentru urari Mi-a recomandat d na doctor sa iau, mi-a spus 2x1 /zi dar n-am întrebat cat timp Relaxare maxima! |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Mihaela14 wrote:Fetele care luati myo-sun cum se ia? Se ia continuu sau se face pauza dupa un timp?
Eu pe timpul menstrei nu mai iau niciun medicament /supliment, dar asta e ceva ce mi-am setat eu pentru a lua o pauza si ficatul :))
Doar ibuprofen pentru dureri mai iau atunci. |
|
| Mihaela14 wrote:Mi-a recomandat d na doctor sa iau, mi-a spus 2x1 /zi dar n-am întrebat cat timp Relaxare maxima! Miha 3 luni se ia , sfatul meu e sa nu cumperi pe 3 luni sa nu ramai cu el :)).
|
|
| simmo wrote:
Eu pe timpul menstrei nu mai iau niciun medicament /supliment, dar asta e ceva ce mi-am setat eu pentru a lua o pauza si ficatul :))
Doar ibuprofen pentru dureri mai iau atunci.
In cazul meu, cu ovocitele pe terminate , iau vitamine e si d ,coenzima Q10 sa mi maresc cat pot calitatea lor. In schimb mananc cat pot de sanatos , tocmai ca sa mi protejez ficatul.:) |
|
| M2m2m2 wrote: Miha 3 luni se ia , sfatul meu e sa nu cumperi pe 3 luni sa nu ramai cu el :)).
E buna asta !Bun sfat |
|
| Mihaela14 wrote: In cazul meu, cu ovocitele pe terminate , iau vitamine e si d ,coenzima Q10 sa mi maresc cat pot calitatea lor. In schimb mananc cat pot de sanatos , tocmai ca sa mi protejez ficatul.:)
Eu evit total nurofenul ibrupofenul nu e pt pt infertilitate nici sotului nu ii dau pt dureri aceste medicamente plus ca ajungand in sange influenteazhormoni ..plus caz de sarcina provoaca avort spontan! Ma gandesc ca luate pe periade de timp mari ..dar cum ziceam le evit total. |
|
|