Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Dxc wrote:doamne ajuta! Sa ti se îndeplineasca visul Multumesc, la fel iti doresc si tie! |
|

| M2m2m2 wrote:
Cand se inchide o usa se deschide alta ..crede in sansa ta si in Dumnezeu . Felicitari inca o data , asteptam 2 liniute cu multa speranta! Pupici.
Multumesc M2! O sa încerc. . Succes si tie maine la control ! Pupici. |
|

| FloreFlore wrote:Buna diminea?a !! La mine ieri a fost z1  Cu un ochi am plâns ?i cu celalalt am ras pentru ca am împlinit 3 ani de la casatorie ?i mi as fi dorit enorm un test pozitiv ca ?i cadou aniversar...Dar mergrm înainte. ..Voi începe cât de curând sa iau Inositol ca am tot amânat ?i sper sa dea ?i rezultate ca în cazul altor aspirici Noi plecam mâine o saptamâna în concediu în Malta cu speranta ca la întoarcere vom fi mult mai relaxati ?i cu forte proaspete Mult succes tuturor sa veni?i cât mai repede cu teste pozitive !!! Flore imi pare rau pentru z1 :( Pentru cei 3 ani de casnicie felicitari , sa ave?i un concediu placut ?i sa reveni?i cu forte proaspete! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mihaela14 wrote:Buna fetelor! Acum m am intors de la eco si s a confirmat ovulatia, am corp galben pe ovarul drept . E o veste buna pentru mine,se pare ca am produs un folicul bun :) Mi a dat doctorita sa iau Utrogestan 10 zile si Aspenter. Am intrebat pentru ce imi da aspenter ?i a zis ca e pt implantare . De acum incepe perioada de a?teptare a unui test pozitiv sper. Felicitari si Doamne Ajuta sa se prinda si sa primesti o veste minunata peste 2 saptamani.Iti doresc multa bafta |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Lale13 wrote:Multumesc fetelor pentru raspunsuri si incurajari. Succes tuturor. Ma simt mai bine ca m am intors la voi. Mi a fost fff greu sa trec peste. Adina ca de obicei- mama ranitilor  , multu. Primavera- am vb cu el si a zis ca e ok ca nah se reface organismul. Incercam de luna asta iar. Referitor la vitaminele prenatale voi ce luati? La a 2 a sarcina pierduta am luat myo sun plus si acid folic, apoi in sarcina femibion 1, magne b6, omega 3,6, aspecter si utrogenstan 3 pe zi. Intre timp am aflat ca pt mutatia mthfr 1298 nu e indicat acidul folic ci metafolinul sau acidul folinic. Nici o marca de vitamine nu contine doar metifolin. Simgurele de care am aflat din grupul dupa fb MTHFR Romania ar fi Prenatal Optimal de la Seeking health. Stie cineva de ele?
Buna, E posibil sa-ti fi raspuns deja fetele. Scuze daca ma repet, dar pot sa-ti confirm ca pentru MTHFR nu este recomandat acid folic. Pentru 1298 (si eu am aceasta gena) cel mai bun este acid folinic, dar nu se gaseste in Romania. Optimal Prenatal este ok pentru ca are in compozitie atat metilfolat, cat si acid folinic. La noi nu se gaseste aceasta combinatie. Avem combinatii doar de metilfolat si acid folic (gen femibion, cum ai luat in sarcina). Metilfolat il gasesti la Solgar. Myosunplus e ok in preconceptie (si eu iau) deoarece contine folat de tip quatrefolic. Nu am incercat Optimal, dar ma bate gandul sa achizitionez. Mai ai si alte mutatii ? MTHFR-ul nu prezinta risc de trombofilie ? Imi pare rau pentru pierderile suferite,, dar ai reusit sa primesti un raspuns care au dus la aceste pierderi ? Eu am impresia ca nici doctorii nu au raspunsul; fie dau din umeri, fie pun pe seama defectului genetic.
Fetelor, v-am citit pe sarite. Va tin pumnii in continuare si sa vi se implineasca visul. |
|

| Adina Mariana wrote: Felicitari si Doamne Ajuta sa se prinda si sa primesti o veste minunata peste 2 saptamani.Iti doresc multa bafta Multumesc mult Adina ! |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello, eu is putin nedumerita cu ovulatia asta.. Am secretii egg, durerile specifice dar ovulatie ioc.. Cel putin pe teste si pe ff. Sper sa nu patesc iar ca la primele sarcini, sa am ovulatie tarzie si faza luteala f scurta. |
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| RalukM wrote:Hello, eu is putin nedumerita cu ovulatia asta.. Am secretii egg, durerile specifice dar ovulatie ioc.. Cel putin pe teste si pe ff. Sper sa nu patesc iar ca la primele sarcini, sa am ovulatie tarzie si faza luteala f scurta.
Eu zic ca ar putea fi e azi daca maine o ridica ..dar vedem zilele urmatoare cum e temp. Testele au 2 linii una aproape de cealalta sau e numai o linie ?? Pune o pozica sa le vedem .
|
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Mihaela14 wrote: Multumesc M2! O sa încerc. . Succes si tie maine la control ! Pupici.
Multumesc Miha sunt aici la dr.astept ca am lasat o mamica cu bb mic in fata , va anunt dupa vestile !
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Adina Mariana wrote: of,of.Al meu Tsh a fost 6 acum iau Euthyrox 37,5 dar am inceput cu 50...37,5 e doza sa nu creasca mai mult de 2 valoarea. Ce veste buna...ziua 3 si deja asa frumosi foliculi..hai ca ai sanse mari luna asta.Sa bebelesti ca vei ovula mult mai repede luna asta..asa se intampla de obicei dupa stimulari.Ce mi-ar placea sa stiu si eu daca am sau nu foliculi dar...eu nu merg luna asta la eco.Am multe cheltuieli luna asta si trebuie sa strang si pt.luna urm.pt.iui 2.E bine ca faceti spermograma sa vedeti situatia.Daca crezi ca te ajuta eu am documentul cu actele pt.fiv national de la clinica mea.Daca ai nevoie spune-mi si ti le trimit pe privat.
Ar trebui sa fie si la tine ovulatia buna luna asta :) O sa incep testele de ovulatie mai devreme. Ma bucur ca facem spermograma si testul halosperm pentru a lamuri daca avem o problema sau daca merita sa continuam cu inseminari. Prima oara am facut spermograma la Synevo dar nu a fost realizata de un embriolog ci de un aparat. Le-am programat spre sfarsitul lunii ca sa am timp sa le anulez daca se intampla o minune pana atunci :)
Referitor la FIV, mi-au dat un link unde sunt prezentate documentele necesare. O sa citesc mai intai sa vad despre ce este vorba. |
|
| M2m2m2 wrote:
Multumesc Miha sunt aici la dr.astept ca am lasat o mamica cu bb mic in fata , va anunt dupa vestile !
Succes! :) |
|
| Mihaela14 wrote:Buna fetelor! Acum m am intors de la eco si s a confirmat ovulatia, am corp galben pe ovarul drept . E o veste buna pentru mine,se pare ca am produs un folicul bun :) Mi a dat doctorita sa iau Utrogestan 10 zile si Aspenter. Am intrebat pentru ce imi da aspenter ?i a zis ca e pt implantare . De acum incepe perioada de a?teptare a unui test pozitiv sper.
Cea mai frumoasa perioada a lunii! Ce bine ar fi sa se termine cu un test pozitiv! Iti tin pumnii si astept vesti de la tine! :) |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| M2m2m2 wrote:
Eu zic ca ar putea fi e azi daca maine o ridica ..dar vedem zilele urmatoare cum e temp. Testele au 2 linii una aproape de cealalta sau e numai o linie ?? Pune o pozica sa le vedem .
Sunt negative testele, sunt doua linii, dar a 2a nu e la fel de intensa ca prima, e mai stearsa.. Deci negative. Mai fac si zilele urmatoare sa vad daca se misca ceva. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/18/2018 Mesaje: 317
| M2m2m2 wrote:Albinuta te vad activa ..cum esti ?? Ai fost la medic ?
Hey, da am fost la medic am si zis dar probabil nu erai activa in urma analizelor am iesit pozitiva la anticorpii de la Hepatita B si am fost respinsi de la centru de infertilitate fara prea multe explicatii. Din start m am speriat rau fiindca nu mi s a explicat ca nu am virusul ,am anticorpii care sunt normali sa i ai daca ai fost vaccinat, de la centru ne au zis ca vom fi acceptati doar in centru speciale ceea ce este o mare minciuna fiindca ne am adresat in alte centre in care ni s a precizat iar ca nu am virusul ca sa merg in centre specializate fiindca este aboslut normal sa fim pozitivi la anticorpi fiindca am fost vaccinati ,deja am cerut 3 alte pareri care ne au confirmat ca pur simplu acel medic n stie sa si faca treaba bine, sincer ma bucur ca nu trebuie sa merg mai departe cu el daca are atitudinea asta era clar ca oricum nu am fi reusit. Azi am mers sa dozez inca doua analize din pentru linistea mea Anti-core HBcAb(IgM) si HBV DNA si vom merge mai departe cu alt centru de infertilitate care chiar daca nu e in orasul nostru e la 25 de km de noi. Astept rezultatele fiindca vom fi gata ala cu DNA pe 30 octombrie. Va pup fetelor si bafta la cat mai multe teste pozitive |
|

| M2m2m2 wrote:
Asteptam vestile.. |
|
|