Clubul aspirantelor - 67
Subiectul anterior · Subiectul urmator
diana.ng
Scris: Wednesday, September 12, 2018 8:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
simmo wrote:

Buna,
Sarcina usoara si la termen. Pot sa te intreb daca pentru mutatiile care less ai iei ceva in sarcina ?
Multumesc,

Doamne ajuta! Cheek Kiss
da, iau clexane de 0,4 (la inceput am luat Aspenter, de cand am aflat pana am ajuns la hematolog, apoi mi-a dat Clexane de 0,2 pentru ca aveam un hematom, iar dupa ce a disparut, am trecut pe 0,4). bafta la un test pozitiv! se elibereaza locuri pe dincolo ras
Adina Mariana
Scris: Wednesday, September 12, 2018 9:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
carlita wrote:

Adina, sper sa reusesti luna asta si iesim impreuna de pe lista ... Buddy1 Cum a decurs prima injectare? computerlove

Rose, bun venit si mult succes!
Sorina, sa intri sa ne anunti cand ai vesti bune! Cheek Kiss
Doamne Ajuta CarlitaBuddy1 a decurs cu bine..mie putin teama inainte sa intre acul,e o senzatie nasoala,se simte o mica durere dar in 2 minute dupa trece.Ce am observat este ca sunt extrem de sensibila de cand am inceput,as plange fara motivuff incerc sa raman optimista dar imi este teama de un esec dinou.Bafta multa si tie sa reusesti aceasta lunaCheek Kiss
Adina Mariana
Scris: Wednesday, September 12, 2018 9:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Rose wrote:

Multumesc Adina si celorlalte fete pentru primire! :) Pana acum m-am uitat pe geam la ce discutati dar m-am decis pana la urma sa intru pe usa.

Inca nu stiu ce tratament voi avea. Maine fac analize pentru estradiol, fsh, lh si pentru boli infectioase (hiv, hepatita etc) si apoi merg la ecografie. Atunci imi va spune si tratamentul.

Sper sa primesc toate rezultatele in timp util sa am tot ce imi trebuie in ziua 14.

Succes si sper sa venim amandoua cu vesti bune! :)

Da...si eu am facut analizele care spui tu in ziua 2 cu rezultatul in aceasi zi,din fericire analizele sunt perfecte asa ca seara tot in ziua 2 am inceput cu prima injectie.Abia astept martia viitoare sa merg la eco sa vad cum stau,pana atunci in fiecare seara injectia.Succes,sa ne ti la curentCheek Kiss
LAURA0202
Scris: Wednesday, September 12, 2018 10:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
Adina Mariana wrote:
Da...si eu am facut analizele care spui tu in ziua 2 cu rezultatul in aceasi zi,din fericire analizele sunt perfecte asa ca seara tot in ziua 2 am inceput cu prima injectie.Abia astept martia viitoare sa merg la eco sa vad cum stau,pana atunci in fiecare seara injectia.Succes,sa ne ti la curentCheek Kiss

Multa bafta iubita Cheek Kiss
A fost super tare , emotionanta, asa zisa intalnire cu bobita mea,care are cam 8 cm si 60 gr parca....Blushing eram cu capul in nori ras dar noroc cu al meu ca tura asta a tinut el minte.
imi spunea de toate dr, ca e bine, ca , faza de grasimea de dupa gat e ok pt ca, parca daca am retinut eu era 1.3 si trebuia sa fie sub 3.5 deci? e bine,asta ma bucura Hilar
sincer, cand imi arata pe ecran acolo,bobita ....eu nu reuseam sa pricep si incet incet , am reusit sa inteleg unde e si cum e . Hilar Hilar cred ca avea ora de somnic Blushing ..... adevarul e ca a prins o poza bine si dupa aceea, inca una , in care era cu manutele la ochisori , statea exact in pozitia in care eram si eu. am scapat tura asta, de acum ,gata cu eco intravaginale ....-sper macar. ideea e ca n am vrut sa stim sexul si a ramas ok din partea dr,dar aici am pe scara o fata care are deja 3 copii si dupa ce a vazut pozele, se uita la lumina,imi explica si mie dar eu nu intelegeam nimika si chiar nu vedeam mare lucru. dupa ea cica ar fi fetita,cum sta cu piciorusele desfacut....si ii lipseste putulica....cum a avut o baiatul ei,ca i a explicat ginecoloaga exact dar .....
12 saptamani si 1 zi, is in calendar oarecum si cu aplicatia odiseea de pe tel meu, nasterea ii prevista pt 25.03 .......... a fost SUPER......N AM CUVINTE ...Hilar Bravoo Cheek Kiss

va prezint bobita mea AngelNot

LAURA0202 attached the following image(s):
whatsapp image 2018-09-12 at 18.16.06.jpegwhatsapp image 2018-09-12 at 18.16.42.jpegdublu test 1.pngdublu test 3.pngdublu test 2.png

LadyXmc
Scris: Wednesday, September 12, 2018 11:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/10/2018
LAURA0202 wrote:

Multa bafta iubita Cheek Kiss
A fost super tare , emotionanta, asa zisa intalnire cu bobita mea,care are cam 8 cm si 60 gr parca....Blushing eram cu capul in nori ras dar noroc cu al meu ca tura asta a tinut el minte.
imi spunea de toate dr, ca e bine, ca , faza de grasimea de dupa gat e ok pt ca, parca daca am retinut eu era 1.3 si trebuia sa fie sub 3.5 deci? e bine,asta ma bucura Hilar
sincer, cand imi arata pe ecran acolo,bobita ....eu nu reuseam sa pricep si incet incet , am reusit sa inteleg unde e si cum e . Hilar Hilar cred ca avea ora de somnic Blushing ..... adevarul e ca a prins o poza bine si dupa aceea, inca una , in care era cu manutele la ochisori , statea exact in pozitia in care eram si eu. am scapat tura asta, de acum ,gata cu eco intravaginale ....-sper macar. ideea e ca n am vrut sa stim sexul si a ramas ok din partea dr,dar aici am pe scara o fata care are deja 3 copii si dupa ce a vazut pozele, se uita la lumina,imi explica si mie dar eu nu intelegeam nimika si chiar nu vedeam mare lucru. dupa ea cica ar fi fetita,cum sta cu piciorusele desfacut....si ii lipseste putulica....cum a avut o baiatul ei,ca i a explicat ginecoloaga exact dar .....
12 saptamani si 1 zi, is in calendar oarecum si cu aplicatia odiseea de pe tel meu, nasterea ii prevista pt 25.03 .......... a fost SUPER......N AM CUVINTE ...Hilar Bravoo Cheek Kiss

va prezint bobita mea AngelNot

Ce bobita frumoasa avem !!!!!!! nici nu stiu ce sa iti urez mai intai sanatate tie si lui bobita in primul rand majoreta eu ti'am zis ca am un presentiment ca va fi fetita coeur intuitia asa imi spune... acuma daca ma insel nu mai conteaza ptr ca indiferent ce va fi sunt sigura ca o sa fiti super extaziati de minune. Te pup si sa nu uiti sa pupi bebelina din partea mea cand vine pe lume !!! Buddy1 DistanceKiss computerlove
LAURA0202
Scris: Thursday, September 13, 2018 12:08 AM
Nivel

LadyXmc wrote:

Ce bobita frumoasa avem !!!!!!! nici nu stiu ce sa iti urez mai intai sanatate tie si lui bobita in primul rand majoreta eu ti'am zis ca am un presentiment ca va fi fetita coeur intuitia asa imi spune... acuma daca ma insel nu mai conteaza ptr ca indiferent ce va fi sunt sigura ca o sa fiti super extaziati de minune. Te pup si sa nu uiti sa pupi bebelina din partea mea cand vine pe lume !!! Buddy1 DistanceKiss computerlove

Cheek Kiss Multumesc mult iubita. o sa o pupacesc de numa pe minunea asta mea mica care o sa fie la anul, in brate la mami sau Blushing ideea e ca ....sa fie sanatos sau sanatoasa. Ma rog la Doamne Doamne sa fie fetita Hands . si daca o fi baiat, ii voi iubi la fel-asta ii clar dar preferinta eu o spun Blushing .
sa va dea Dumnezeu la toate sansa de a deveni mamici. N ai idee ce sentiment frumos a folst cand ....am vazut la eco un puit de om in devenire, chair daca dr a trebuit sa insiste mai mult putin ca sa vad si eu bobita .....Blushing
Cheek Kiss campfire
Aleahim
Scris: Thursday, September 13, 2018 7:27 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Neata aspirici!
Azi e prima zi cand imi iau si eu tb si normaaaaal ca nu am dormit bine spre dimineata, deci nu stiu cat de corecta e. Mi se pare cam mica 36.1 scratch
Nu mi-am masurat niciodata temp, doar cand aveam febra. Vedem maine dimineata ce arata termometrul. O zi minunata sa avetifloare3
Andia
Scris: Thursday, September 13, 2018 9:22 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Aleahim wrote:
Neata aspirici!
Azi e prima zi cand imi iau si eu tb si normaaaaal ca nu am dormit bine spre dimineata, deci nu stiu cat de corecta e. Mi se pare cam mica 36.1 scratch
Nu mi-am masurat niciodata temp, doar cand aveam febra. Vedem maine dimineata ce arata termometrul. O zi minunata sa avetifloare3

Nu e mica, probabil atat ai tu inainte de ovulatie. Nu e la fel la toate persoanele :) o iei intravaginal? Sa ai macar 4 ore de somn neintrerupt. Nu trebuie neaparat sa fie fix la aceeasi ora ca doar nu stai sa te trezesti in weekend doar ca sa masori temperatura..
LadyXmc
Scris: Thursday, September 13, 2018 9:26 AM
Nivel

Aleahim wrote:
Neata aspirici!

Eu dorm cel putin 4-6 ore inainte sa iau tbul ptr ca se intampla sa ma mai trezesc in timpul noptii sa merg la baie pupici din cate stiu eu ideea e sa dormi cat mai mult inainte sa iei tb (nu stiu exact cam cate ore, dar stiu ca daca ai mai putin de 3 ore dormite am auzit si eu ca cica nu ar fi corectapupici ) cred ca fetele stiu mai bn majoreta
LadyXmc
Scris: Thursday, September 13, 2018 9:32 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Cheek Kiss Multumesc mult iubita. o sa o pupacesc de numa pe minunea asta mea mica care o sa fie la anul, in brate la mami sau Blushing ideea e ca ....sa fie sanatos sau sanatoasa. Ma rog la Doamne Doamne sa fie fetita Hands . si daca o fi baiat, ii voi iubi la fel-asta ii clar dar preferinta eu o spun Blushing .
sa va dea Dumnezeu la toate sansa de a deveni mamici. N ai idee ce sentiment frumos a folst cand ....am vazut la eco un puit de om in devenire, chair daca dr a trebuit sa insiste mai mult putin ca sa vad si eu bobita .....Blushing
Cheek Kiss campfire

Hands si eu ma rog la Doamne Doamne sa ne ajute pe toate sa avem minuni cat mai repede. Abia astept sa iti cunosc puiucul indiferent ca e fata sau baiat asa e sanatos/sanatoasa sa fie, daca mai e si fetita e bonus ca ai asteptat atatia ani minunea hehehe, glumesc si eu dar sincer abia astept sa vad pozica cum tii bobita in brate... e o speranta ptr mn si o lectie de viata... daca tu ai ramas si ai putut dupa atatia ani si atatea prin cate ai trecut... atunci nici ptr noi nu e imposibil pupici
Aleahim
Scris: Thursday, September 13, 2018 10:04 AM
Nivel

Am dormit de pe la 11,dar la 5 jumate am inceput sa ma foiesc si ma tot trezeam si imi aminteam ca tre sa imi iau tb si ma culcam la loc, nici nu ma intorceam pe celala.
am fost putin agitata ca azi tre sa imi duc pisicul la operatie si mi-e asa mila de el, doar la el ma gandescCray
eu o sa incerc sa imi iau in fiecare dimineata la acceasi ora, mai ales ca ma trezesc tot timpul la 6.30, cateodata si sambata cand lucrez. asa ca nu e mare tragedie
Ella tu cum esti? ai masurat?Cheek Kiss
LE, intravaginal imi iau temp
Alle.p
Scris: Thursday, September 13, 2018 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Aleahim, si eu eram stresata la inceput ca trebuia sa imi iau tb. Dupa 2 luni jumatate m-am mai relaxatLol Doar fi perseverenta.
Fetelor, aruncati un ochi pe graficul meu? FF inca nu mi-a trasat ovulatia. Eu cred ca am ovulat in cd18 seara, sau cd19(tind mai mult spre cd18 datorita simptomelor si tb foarte scazute). Doar ca luna asta vad ca tb creste foarte lentscratch . Se vede pe grafic si tb de luna trecuta.
Vreau sa vad cum stau cu progesteronul in 7dpo, dar nu stiu cand va fi aiafool luni, marti?NuStiu
simmo
Scris: Thursday, September 13, 2018 10:26 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
diana.ng wrote:

Doamne ajuta! Cheek Kiss
da, iau clexane de 0,4 (la inceput am luat Aspenter, de cand am aflat pana am ajuns la hematolog, apoi mi-a dat Clexane de 0,2 pentru ca aveam un hematom, iar dupa ce a disparut, am trecut pe 0,4). bafta la un test pozitiv! se elibereaza locuri pe dincolo ras

Multumesc de info. Eu inca sunt un pic confuza...am fost la 2 hematologi (ambii sefi de sectie la doua spitale diferite) si mi-au zis ca nu din cauza PAI-uilui am pierdut sarcina. Am inteles ca MTHFR-ul (eu am 1298) nu da in tromboza (pentru el gasesti multe informatii si pe net), dar pentru PAI parerile sunt tare impartite. Nici unul din doctori nu mi-a zis sa fac injectii in caz ca mai raman insarcinata...uf, tare sunt cu sufletul la gura ca nu o sa mai pot ramane graviduta... :(
Aleahim
Scris: Thursday, September 13, 2018 10:44 AM
Nivel

Pana ma obisnuiesc si eu Alle apoi imi intru in ritmras
trebuie sa fiu perseverenta, pentru ca altfel cam greu de depistat ovulatiauff
M-as uita si eu pe graficul tau, dar nu inteleg mare lucruLol
LAURA0202
Scris: Thursday, September 13, 2018 10:52 AM
Nivel

LadyXmc wrote:

Hands si eu ma rog la Doamne Doamne sa ne ajute pe toate sa avem minuni cat mai repede. Abia astept sa iti cunosc puiucul indiferent ca e fata sau baiat asa e sanatos/sanatoasa sa fie, daca mai e si fetita e bonus ca ai asteptat atatia ani minunea hehehe, glumesc si eu dar sincer abia astept sa vad pozica cum tii bobita in brate... e o speranta ptr mn si o lectie de viata... daca tu ai ramas si ai putut dupa atatia ani si atatea prin cate ai trecut... atunci nici ptr noi nu e imposibil pupici

Cheek Kiss ai dreptate iubita mea. se poate totul, important e ca Doamne Doamne decide el cand ii timpul sa devenim parinti. pana atunci,ne cam pune la incercare ras doar ca , cu mine .... a cam exagerat dar pe partea aialalta e zicala aia care spune ca Dumnezeu nu ti da mai mult, decat ceea ce poti duce Blushing rabdare si va veni randul la fiecare si sincer ....vine minunea atunci cand te astepti mai putin. eu, chiar m am mirat ca am ramas sincer, mai ales ca tura aia ,in iulie am si plecat la nepotica mea in Italia si, ai avut dreptate cand ai spus ca plec una si o sa venim doi sau doua inapoi,chiar asa a fost. logodnicul meu, in schimb , pe partea cealalta, chiar nu se mai astepta sa raman pt ca si el era constient de cati ani tot incercam si nu ramaneam, asa a raspuns la un amic cand l a intrebat cum se simte ca viitor tatic si mna.... nu ii ca ii cine stie ce,plus ca deja are si varsta care o are, 40 de ani si automat sunt multe responsabilitati. apropo, aseara, dupa ce ne am intors de la eco, am mers sa vada de o lucrare, un ciubuc cum ii spun eu, adica de reparat sau de facut ceva la altii n casa si mi explica ca , acum , o sa trebuiasca sa refuze pe unul din cei 3 care ii are, pt ca el nu incepe in 3 parti deodata,ori asteapta ca sa termine lucrarea si dupa aia se duce , ori ....ii spune ca n are alta varianta, spune ca o sa faca ceva bani buni tura asta iara Blushing , eu ii spun: lasa iuby ca la bobita ii trebe bani multi, el zice, da , stiu dar pana atunci Blushing o sa aiba mami nevoie de bani multi sa i cheltuie ras Am intrebat o pe dr cam cat m ar costa nasterea, daca va fi totul bine si .....Cray 1500 de euro la ea la clinica privata NuStiu , is multi dar ii merita pt ca esti tratata cu manusi la privat , ca la stat ...te ia groaza....
sa aveti o zi minunta si sa fie cat mai multe II liniute.
Pfuuuuuu Pfuuuuuu un pic de praf de burtica de 3 luni
Rubby?Crissy?Lili?Meme? oare ce mai fac? sunt din fetele vechi care intra cam rar Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.