Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| Buna fetelor!
Andreea06, te rog frumos sa ma scoti si pe mine de pe lista aspirantelor. O sa mai urmaresc topicul dar mai rarut.
Va pup pe toate si sper sa reusiti sa va vedeti marele vis implinit cat mai curand! <3 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Adina Mariana wrote:Multumim pt.casuta noua Andreea.Eu chiar sper casuta asta sa fie cu noroc deoarece e primul meu iui si stau pe aici de 1 an deja si inca 1 an de cand incerc Carlita sa nu te aud,eu nu vreau sa te scoti de pe lista.Esti aspiranta si vreau sa te vad acolo deasupra mea,asa ma motivez eu.O sa reusesti si tu dar pana atunci sa te vad aici ca te mananc Multumesc fetelor inca odata pt.incurajari.Doamne Ajuta! Va imbratisez Doamne ajuta sa fie cu mult noroc !!! E?ti în gandurile mele mereu. Putere ?i încredere. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/10/2018 Mesaje: 229
| Mihaela14 wrote:Bun venit ?i mult succes cu iui ! Tot catre iui ma indrept si eu , doar ca acum iau anticoncep?ionale ca sa scap de niste chisturi aparute pe ovar ?i abea apoi putem trece la insamanare. Primavera bine ai revenit ?i sa fie intr-un ceas bun! Lady îmi place ?i mie graficul tau! Ms mult iubita ce bine ar fi sa se intample minunea |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Buna fetelor. azi am o zi mai proasta...aseara am intrat intr-un grup mamici cu trombofilie si am vb cu o fata care are tot sindrom antifosfolipidic. Mi-a povestit ca pe la 5 sapt a avut usoare sangerari, a facut la urgenta analizele de trombofilie si in cateva zile a inceput clexane si a reusit sa tina sarcina acum are 12 sapt. Oare de ce la mine a trebuit sa fac analizele doar pt ca i-am zis eu medicului si pana mi-a sosit rezultatul am pierdut sarcina...? m-am intristat ca poate si la mine ar fi putut sta altfel situatia. Si, in plus, aseara a iesit o parte din analize... DHEA-S marit,deficit de vitamina D, AMH data trecuta,in noiembrie era 1,99 acum este 4..cresterea asta indica sindrom de ovar polichistic sau o avea legatura cu pierderea sarcinii? O sa va atasez si rezultatele cand vor veni toate poate ma mai ajutati voi la interpretat. Pupici! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Buna dimineata fetelor! Bine ai venit Rose si multa bafta la iui Adina abia astept sa ne dai vestea cea mare. O sa vezi ca o sa fie bine Ella te cred ca esti suparata, dar incearca sa nu te amarasti cu ce a fost ca nu iti face bine. ma gandesc ca e greu, dar incearca sa fii optimista si sa te gandesti ca acuma ca ai aflat ce probleme sunt, o sa stii din timp ce ai de facut. indiferent ca o sa ramai natural sau o sa trebuiasca sa faci din nou stimulare, o sa faci un bebe frumos si sanatos |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Ella123 wrote:Buna fetelor. azi am o zi mai proasta...aseara am intrat intr-un grup mamici cu trombofilie si am vb cu o fata care are tot sindrom antifosfolipidic. Mi-a povestit ca pe la 5 sapt a avut usoare sangerari, a facut la urgenta analizele de trombofilie si in cateva zile a inceput clexane si a reusit sa tina sarcina acum are 12 sapt. Oare de ce la mine a trebuit sa fac analizele doar pt ca i-am zis eu medicului si pana mi-a sosit rezultatul am pierdut sarcina...? m-am intristat ca poate si la mine ar fi putut sta altfel situatia. Si, in plus, aseara a iesit o parte din analize... DHEA-S marit,deficit de vitamina D, AMH data trecuta,in noiembrie era 1,99 acum este 4..cresterea asta indica sindrom de ovar polichistic sau o avea legatura cu pierderea sarcinii? O sa va atasez si rezultatele cand vor veni toate poate ma mai ajutati voi la interpretat. Pupici!
Si eu trebuie sa fac o parte din analizele de trombofilie, dar doar preventiv. Am intrat in depresie cand am inceput sa citesc despre aceasta afectiune si de pretul analizelor pentru a o depista. M-a mai linistit medicul ginecolog care a zis ca dupa parerea ei la mine arata lucrurile prea bine ca sa fie vorba de trombofilie si ca sarcina am pierdut-o din cauza unei malformatii la fat si din cauza stresului. Am de facut momentan doar profilaxia pentru trombofilie la care pretul e in jur de 360 lei...acceptabil sa zicem. |
|
| Aleahim wrote:Buna dimineata fetelor! Bine ai venit Rose si multa bafta la iui Adina abia astept sa ne dai vestea cea mare. O sa vezi ca o sa fie bine Ella te cred ca esti suparata, dar incearca sa nu te amarasti cu ce a fost ca nu iti face bine. ma gandesc ca e greu, dar incearca sa fii optimista si sa te gandesti ca acuma ca ai aflat ce probleme sunt, o sa stii din timp ce ai de facut. indiferent ca o sa ramai natural sau o sa trebuiasca sa faci din nou stimulare, o sa faci un bebe frumos si sanatos Aleahim inca nu sunt convinsa ca am sindrom antifosfolipidic, ca a trebuit sa repet analizele care au iesit aiurea la 3 luni. Acum astept rezultatul sa vad daca intr-adevar a fost asta cauza (am inceput sa ma rog sa imi iasa ca sa stiu macar motivul real pt care am pierdut-o)...Incerc sa nu ma mai gandesc, sa mi imaginez ca n-a fost...dar e un pic greu si tot imi mai vine in minte uneori. Problema acum e ca SOP ma urmareste toata viata se pare, indiferent de ce tratamente iau. Sper sa imi revin astazi repede,sa fiu mai binedispusa! Primavera si mie tot poate o eroare genetica,malformatie etc mi s-a spus pana au venit rezultatele si a zis doar "esti suspecta de SAFL" nici atunci nu era convinsa. Nu stiu cum e medicul tau, dar mie mi s-a cam luat de "poate" asta spus de ei. Niciodata nimic concret. Dar si sa o schimb parca imi e aiurea pt ca deja ma cunoaste stie cum am reactionat la mai multe... sunt in ceata. dar daca pana la sf anului nu raman insarcinata...schimb medicul si tratez problema altfel! |
|
| Ella, din ce am inteles eu de la medic de SOP nu scapam niciodata cu adevarat. poate fi tinut sub control si cam atat. chiar daca ne operam sau facem drilling, mie asa mi-a zis, ca reapar chisturile. nu mai stiu cum e la tine, doar un ovar e afectat? la mine amandoua din pacate si asta ma nelinisteste iti tin pumnii pentru rezultate app, de luna asta incepi si tu cu tb? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Primavera7 wrote:
Si eu trebuie sa fac o parte din analizele de trombofilie, dar doar preventiv. Am intrat in depresie cand am inceput sa citesc despre aceasta afectiune si de pretul analizelor pentru a o depista. M-a mai linistit medicul ginecolog care a zis ca dupa parerea ei la mine arata lucrurile prea bine ca sa fie vorba de trombofilie si ca sarcina am pierdut-o din cauza unei malformatii la fat si din cauza stresului. Am de facut momentan doar profilaxia pentru trombofilie la care pretul e in jur de 360 lei...acceptabil sa zicem.
Pentru linistea ta, fa analizele. Si la mine toti dr au zis ca totul arata bine si nu are rost sa fac alte investigatii, chiar si dupa pierderea primei sarcini. Acum regret din tot sufletul. Sper in cazul tau sa fie totul bine. |
|
| Aleahim wrote:Ella, din ce am inteles eu de la medic de SOP nu scapam niciodata cu adevarat. poate fi tinut sub control si cam atat. chiar daca ne operam sau facem drilling, mie asa mi-a zis, ca reapar chisturile. nu mai stiu cum e la tine, doar un ovar e afectat? la mine amandoua din pacate si asta ma nelinisteste iti tin pumnii pentru rezultate app, de luna asta incepi si tu cu tb? Nu..culmea.. ovarele mele n-au aspect polichistic adica mai mult de 10-12 foliculi parca asa ar treb.. am undeva pe la 3-4 maxim. mereu imi spunea medicul meu ca din pct de vedere al ovarelor nu stau asa rau..doar ca partea hormonala e mai aiurea . in special dhea-s si testosteronul..acum minune, testosteronul e in limite. Da, de luna asta incep. vad ca 'monstrul" cum i-ai zis tu zilele trecute, nu a trecut complet. cred ca o sa incep de maine sau vineri. Tu ai inceput? |
|
| Ella123 wrote: Aleahim inca nu sunt convinsa ca am sindrom antifosfolipidic, ca a trebuit sa repet analizele care au iesit aiurea la 3 luni. Acum astept rezultatul sa vad daca intr-adevar a fost asta cauza (am inceput sa ma rog sa imi iasa ca sa stiu macar motivul real pt care am pierdut-o)...Incerc sa nu ma mai gandesc, sa mi imaginez ca n-a fost...dar e un pic greu si tot imi mai vine in minte uneori. Problema acum e ca SOP ma urmareste toata viata se pare, indiferent de ce tratamente iau. Sper sa imi revin astazi repede,sa fiu mai binedispusa! Primavera si mie tot poate o eroare genetica,malformatie etc mi s-a spus pana au venit rezultatele si a zis doar "esti suspecta de SAFL" nici atunci nu era convinsa. Nu stiu cum e medicul tau, dar mie mi s-a cam luat de "poate" asta spus de ei. Niciodata nimic concret. Dar si sa o schimb parca imi e aiurea pt ca deja ma cunoaste stie cum am reactionat la mai multe... sunt in ceata. dar daca pana la sf anului nu raman insarcinata...schimb medicul si tratez problema altfel!
Asa este, vad atatea cazuri unde medicul a zis ca e bine si totusi nu a fost. Cauzele pierderii unei sarcini pot fi de ordinul "n" iar analizele sunt super mega scumpe... Eu momentan vreau sa fiu optimista, sa ma incred in cuvintele ei si in experienta pe care o are. Am sa fac si analizele pe care mi le-a dat si cred cu tarie ca in curand voi trece la gravidute si voi ramane acolo. Stiu ca e greu si esti debusolata, dar daca ai dubii fata de ginecologul tau poate ar trebui sa ceri si o alta parere. |
|
| Primavera7 wrote:
Asa este, vad atatea cazuri unde medicul a zis ca e bine si totusi nu a fost. Cauzele pierderii unei sarcini pot fi de ordinul "n" iar analizele sunt super mega scumpe... Eu momentan vreau sa fiu optimista, sa ma incred in cuvintele ei si in experienta pe care o are. Am sa fac si analizele pe care mi le-a dat si cred cu tarie ca in curand voi trece la gravidute si voi ramane acolo. Stiu ca e greu si esti debusolata, dar daca ai dubii fata de ginecologul tau poate ar trebui sa ceri si o alta parere.
Am mai cerut si alte pareri si niciuna nu mi-a placut, poate sunt si eu neincrezatoare, nu stiu. Sa dea Dumnezeu sa treci repede la gravidute, sa trecem toate de fapt si apoi sa ne bucuram de bebei. |
|
| Andra09 wrote: Pentru linistea ta, fa analizele. Si la mine toti dr au zis ca totul arata bine si nu are rost sa fac alte investigatii, chiar si dupa pierderea primei sarcini. Acum regret din tot sufletul. Sper in cazul tau sa fie totul bine.
Multumesc Andra09, abea acum ti-am citit semnatura si am inteles prin cate ai trecut. Am sa-ti urmez sfaturile. Pe mine ce ma retine dupa cum am scris si mai inainte sunt banii. Stau foarte prost cu bugetul...si ratele creeeesc. Nu am crezut niciodata ca voi avea probleme la conceperea unui copil. |
|
| Ella123 wrote: Nu..culmea.. ovarele mele n-au aspect polichistic adica mai mult de 10-12 foliculi parca asa ar treb.. am undeva pe la 3-4 maxim. mereu imi spunea medicul meu ca din pct de vedere al ovarelor nu stau asa rau..doar ca partea hormonala e mai aiurea . in special dhea-s si testosteronul..acum minune, testosteronul e in limite. Da, de luna asta incep. vad ca 'monstrul" cum i-ai zis tu zilele trecute, nu a trecut complet. cred ca o sa incep de maine sau vineri. Tu ai inceput? no la mine e invers...hormonal stau destul de bine. testosteronul ok, dheas ok, tiroida ok, lipsa de progesteron la analize(pe care o tratez), atat. in schimb ovarele cu chisturi. ambele...fucking shit cred ca de maine incep si eu, ca inca nu mi-a tecut. astept sa vad ceva progres |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Andra, cum mai esti? |
|
|