Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Andreea06 wrote:Mi-am notat, sper sa te trec repede pe listuta la gravidute. La fel si pentru restul fetelor Ms, oricum iti reamintesc eu .... Dar poate faci cumva si-mi faci doar transferul |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Si eu iau oral tb si mi se pare foarte ok. Chiar daca nu e la fel de exacta, tendinta e aceias....adica cand e crestere/scadere se observa usor.Eu de obicei nu iau pe timpul menstrei, doar ca sa nu am un stres in plus. Desi deja a devenit o obisnuinta |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| carlita wrote:Primavera, bine ai revenit pe baricade! De data asta trebuie sa fie cu succes! Adina, se pare ca trebuie sa treci si prin asta! Sper sa treaca perioada asta cat mai repede sa scapi si de stresul asta cu intepatul! Dxc, ai inceput sa masori si tu tb? de maine dim incep. Azi mai am ceva spoting... |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| acum incerc sa imi fac si eu cont pe ff..cred ca am reusit...dar mai departe imi prind urechile |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| carlita wrote:Primavera, bine ai revenit pe baricade! De data asta trebuie sa fie cu succes! Adina, se pare ca trebuie sa treci si prin asta! Sper sa treaca perioada asta cat mai repede sa scapi si de stresul asta cu intepatul! Dxc, ai inceput sa masori si tu tb?
Multumesc pentru urari si pentru primire! Si eu sper sa fie mai bine. Imi pare rau ca inca nu te vad la gravidute si intr-un fel te inteleg cu pauza de la toate. Uneori e bine sa te detasezi de toate si sa iti re-evaluezi situatia. Eu dupa pierderea suferita simt ca am nevoie de o schimbare majora in viata. Simt ca m-am lovit de un perete dur si m-am trezit la realitate din lumea mea perfecta. Ma gandesc inclusiv sa schimb locul de munca.
|
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Aleahim wrote:acum incerc sa imi fac si eu cont pe ff..cred ca am reusit...dar mai departe imi prind urechile
Te ajut daca ai nevoie scrie unde nu stii! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| M2m2m2 wrote:
Te ajut daca ai nevoie scrie unde nu stii!
mersiiii am tot studiat si am vazut cam cum sta treaba.cat de cat. dar nu stiu sa imi pun graficul la semnatura, sa ma puteti ajuta dupa ce incep sa imi iau tb |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/10/2018 Mesaje: 229
| Aleahim wrote:mersiiii am tot studiat si am vazut cam cum sta treaba.cat de cat. dar nu stiu sa imi pun graficul la semnatura, sa ma puteti ajuta dupa ce incep sa imi iau tb Selecteaza de jos unde scrie chart apoi deruleaza pe pagina in jos si trebuie sa scrie undeva pe acolo cum derulezi "share your chart" sper ca ti'a fost de folos. Nu stiu cum sa explic mai bine de atat |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Multumim pt.casuta noua Andreea.Eu chiar sper casuta asta sa fie cu noroc deoarece e primul meu iui si stau pe aici de 1 an deja si inca 1 an de cand incerc
Carlita sa nu te aud,eu nu vreau sa te scoti de pe lista.Esti aspiranta si vreau sa te vad acolo deasupra mea,asa ma motivez eu.O sa reusesti si tu dar pana atunci sa te vad aici ca te mananc
Multumesc fetelor inca odata pt.incurajari.Doamne Ajuta! Va imbratisez |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Buna! Primul meu mesaj in Day 1 dupa 1 an si ceva de incercari nereusite :) Luna aceasta incercam IUI precum Adina. Am ceva emotii dar mai ales o melancolie pentru ca as fi vrut sa se fi intamplat natural. Poate s-ar intampla oricum dar nu stiu in cat timp si daca merita sa nu beneficiez de tehnologia existenta mai ales la 34 de ani. In rest, nu am descoperit probleme de fertilitate certe. Sper sa vad si eu o minune in curand :) Succes tuturor si sa aveti o luna norocoasa! |
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Rose wrote:Buna! Primul meu mesaj in Day 1 dupa 1 an si ceva de incercari nereusite :) Luna aceasta incercam IUI precum Adina. Am ceva emotii dar mai ales o melancolie pentru ca as fi vrut sa se fi intamplat natural. Poate s-ar intampla oricum dar nu stiu in cat timp si daca merita sa nu beneficiez de tehnologia existenta mai ales la 34 de ani. In rest, nu am descoperit probleme de fertilitate certe. Sper sa vad si eu o minune in curand :) Succes tuturor si sa aveti o luna norocoasa!
Succes si tie si Adinei sa fie luna norocoasa ! noi va facem galerie |
|
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| LadyXmc wrote:Selecteaza de jos unde scrie chart apoi deruleaza pe pagina in jos si trebuie sa scrie undeva pe acolo cum derulezi "share your chart" sper ca ti'a fost de folos. Nu stiu cum sa explic mai bine de atat Adaug ca trebuie copiat codul bbcode :) |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| carlita wrote:Andreea, multumim pt casuta! Tare harnicuta esti! Eu mai raman si casuta asta pe listuta; daca nu se intampla nimic luna asta, voi lua o pauza de la tot ce inseamna incercari disperate, inclusiv de la forum (daca o sa pot ) si te rog de acum sa ma stergi din lista. O sa vreau sa ma mai inscriu pe lista doar de la sectiunea gravidute incolo .... Poti s-o stergi si pe Cata123 ca e burtica si pe Bella1989 ca deja cred ca e mamica cu bebe in brate. Avea DPN la inceputul lunii sept. Sper sa intre sa ne dea de veste ... ?i mai sper sa nu se supere fetele ca vorbesc in numele lor ... Si eu sunt în pauza , for?ata din pacate ,dar tot nu ma pot despar?i de forum,am asa o dorin?a sa ?tiu cum sunteti , care ce mai face ?i tot astept teste pozitive Mie mi-ar parerea rau sa parasesti forumul, ar fi frumos sa treci direct la gravidute! |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Rose wrote:Buna! Primul meu mesaj in Day 1 dupa 1 an si ceva de incercari nereusite :) Luna aceasta incercam IUI precum Adina. Am ceva emotii dar mai ales o melancolie pentru ca as fi vrut sa se fi intamplat natural. Poate s-ar intampla oricum dar nu stiu in cat timp si daca merita sa nu beneficiez de tehnologia existenta mai ales la 34 de ani. In rest, nu am descoperit probleme de fertilitate certe. Sper sa vad si eu o minune in curand :) Succes tuturor si sa aveti o luna norocoasa! Bun venit ?i mult succes cu iui ! Tot catre iui ma indrept si eu , doar ca acum iau anticoncep?ionale ca sa scap de niste chisturi aparute pe ovar ?i abea apoi putem trece la insamanare.
Primavera bine ai revenit și sa fie intr-un ceas bun! Lady îmi place și mie graficul tau! |
|
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Rose wrote:Buna! Primul meu mesaj in Day 1 dupa 1 an si ceva de incercari nereusite :) Luna aceasta incercam IUI precum Adina. Am ceva emotii dar mai ales o melancolie pentru ca as fi vrut sa se fi intamplat natural. Poate s-ar intampla oricum dar nu stiu in cat timp si daca merita sa nu beneficiez de tehnologia existenta mai ales la 34 de ani. In rest, nu am descoperit probleme de fertilitate certe. Sper sa vad si eu o minune in curand :) Succes tuturor si sa aveti o luna norocoasa! Buna si bine ai venit ma bucur sa stiu ca cineva mi se alatura.Doamne ajuta sa fie la amandoua cu ochisori.Eu azi am inceput cu prima injectie cu menopur tu?ce schema de tratament ai?si eu mi-as fi dorit sa reusesc natural dar...din pacate nu se poate se pare ca..eu spun sa profitam de tehnologie.Orice luna conteaza ca timpul acesta tace si trece.Bafta! |
|
|