Clubul aspirantelor - 67
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Sunday, October 21, 2018 11:21 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Buna dimineata fetelor.Duminica placuta va dorescCheek Kiss
Ella nu te speria,se mai intampla si dereglari de genul.Daca nu iti vine pana in ziua 9-10 dupa ce ai oprit fugi la un controlDistanceKiss
Ralu chiar ca e frumos graficul tau..sa fie cu ochisoricomputerlove
Miha la ce grafic frumos ai,plus ca iti incep simtomele deja cred ca se cuibareste bobitza.Eu asa cred ca ai ramasHilar testeaza cand simti tu ca esti pregatita.Eu am testat prea repede luna trecuta,am inceput din ziua 10 si am fost tare dezamagita pana in ziua 14 cand mi-a venit.Luna urmatoare voi testa doar in ziua 13.Atunci sigur se vede daca e ceva sau nu.Pana atunci mai bine traiesc asa in incertitudine si macar nu sufar atat de devreme.Iti tin pumnii sa ne aduci vesti buneyes Buddy1
M2 is dezamagita....ma asteptam sa creasca pe azi,sa ovulez mai repede.Nu stiu ce este cu corpul meuCray dupa stimulare mereu in ziua 13 maxim 14 ovulam..acum iar va fii ziua 19?Cray testul de azi de ovulatie este la fel..negativ iar secretie egg am de 3 zile.Probabil se apropie perioada nu stiu ce sa spun...
Mihaela14
Scris: Sunday, October 21, 2018 12:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Adina Mariana wrote:
Buna dimineata fetelor.Duminica placuta va dorescCheek Kiss
Ella nu te speria,se mai intampla si dereglari de genul.Daca nu iti vine pana in ziua 9-10 dupa ce ai oprit fugi la un controlDistanceKiss
Ralu chiar ca e frumos graficul tau..sa fie cu ochisoricomputerlove
Miha la ce grafic frumos ai,plus ca iti incep simtomele deja cred ca se cuibareste bobitza.Eu asa cred ca ai ramasHilar testeaza cand simti tu ca esti pregatita.Eu am testat prea repede luna trecuta,am inceput din ziua 10 si am fost tare dezamagita pana in ziua 14 cand mi-a venit.Luna urmatoare voi testa doar in ziua 13.Atunci sigur se vede daca e ceva sau nu.Pana atunci mai bine traiesc asa in incertitudine si macar nu sufar atat de devreme.Iti tin pumnii sa ne aduci vesti buneyes Buddy1
M2 is dezamagita....ma asteptam sa creasca pe azi,sa ovulez mai repede.Nu stiu ce este cu corpul meuCray dupa stimulare mereu in ziua 13 maxim 14 ovulam..acum iar va fii ziua 19?Cray testul de azi de ovulatie este la fel..negativ iar secretie egg am de 3 zile.Probabil se apropie perioada nu stiu ce sa spun...

Multumesc, sa de a D zeu sa fie bb in burtica la mine .
Nu mai fi suparata , esti in z15 ,poate se pozitiveaza testul de ov cum a fost la mine , dimineata era neg si dupamasa s-a pozitivat. A doua zi am ovulat.
Cheek Kiss Buddy1
M2m2m2
Scris: Sunday, October 21, 2018 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Mihaela14 wrote:

Multumesc, sa de a D zeu sa fie bb in burtica la mine .
Nu mai fi suparata , esti in z15 ,poate se pozitiveaza testul de ov cum a fost la mine , dimineata era neg si dupamasa s-a pozitivat. A doua zi am ovulat.
Cheek Kiss Buddy1

Ma bucur Miha ca ai rabdare eu nu as avea eu testez din z8 dpo:)).
Oricum esti z 11 si iese orice test...nu conteaza faza luteala doar ca linia a 2 e mai slaba.
Adina stiu ca nu mai ai rabdare ..inca un pic si se produce nu cred ca aj la z19 ..cel mai rau caz z 17 ..dar i-mi sustin ideea ca va fi z 16.
Eu sunt pe linie dreapta cu temp. Nu e luata corect ci cand ma trezesc, ovulele pt inflamatia colului ma dispera cat curge ..Doamne e horor nu stiu cum o sa reusesc 12 z apoi altele ...ma ia raul uff pale
Dar merg inainte cu speranta ca doar moare ultima.va pup acum ma duc la o baie relaxanta la mine in cada :))
Mihaela14
Scris: Sunday, October 21, 2018 2:26 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Ma bucur Miha ca ai rabdare eu nu as avea eu testez din z8 dpo:)).
Oricum esti z 11 si iese orice test...nu conteaza faza luteala doar ca linia a 2 e mai slaba.
Adina stiu ca nu mai ai rabdare ..inca un pic si se produce nu cred ca aj la z19 ..cel mai rau caz z 17 ..dar i-mi sustin ideea ca va fi z 16.
Eu sunt pe linie dreapta cu temp. Nu e luata corect ci cand ma trezesc, ovulele pt inflamatia colului ma dispera cat curge ..Doamne e horor nu stiu cum o sa reusesc 12 z apoi altele ...ma ia raul uff pale
Dar merg inainte cu speranta ca doar moare ultima.va pup acum ma duc la o baie relaxanta la mine in cada :))

Vreau un test pozitiv, de aceea a?tept :).
Ma a?teptam sa-ti traseze ff ovulatia azi, parea ca ai ovulat in z11.
Si eu am luat Utrogestan vaginal si e destul de neplacuta scurgerea aia ce o am dupa el.. dar na..ce sa faci.
Adina Mariana
Scris: Sunday, October 21, 2018 3:15 PM
Nivel

O sa fie bine MihaCheek Kiss
M2 astept ovulatia.Sper sa fie pe maine cum ai spus tusic ma mir cum de nu a trasat liniuta la tine dupa 3 ridicari consecutiveNuStiu doamne ce urasc si eu acele secretii dupa ovule..mereu te simti murdara.Eu mai puneam si servetel peste chilot sa se absoarba mai bine ca asa dadeam in faliment cu protejslipurileHilar
Ella123
Scris: Sunday, October 21, 2018 3:43 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Multumesc pt raspunsuri fetelor. Sunt în ziua 6 de la intrerupere... Mai astept. Va tin la curent. Mihaela mult succes sa vina bebe.
M2m2m2
Scris: Sunday, October 21, 2018 4:37 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
O sa fie bine MihaCheek Kiss
M2 astept ovulatia.Sper sa fie pe maine cum ai spus tusic ma mir cum de nu a trasat liniuta la tine dupa 3 ridicari consecutiveNuStiu doamne ce urasc si eu acele secretii dupa ovule..mereu te simti murdara.Eu mai puneam si servetel peste chilot sa se absoarba mai bine ca asa dadeam in faliment cu protejslipurileHilar

Chiar acum i-mi dau seama ca nu a trasat-o poate ca nu am cea din fata??

Ps.am pus eu o temp mica dar nu o traseaza :(( nu stiu care e problema vedem maine !
Mihaela14
Scris: Sunday, October 21, 2018 4:50 PM
Nivel

Ella123 wrote:
Multumesc pt raspunsuri fetelor. Sunt în ziua 6 de la intrerupere... Mai astept. Va tin la curent. Mihaela mult succes sa vina bebe.

Multumesc Ella123, iti doresc si eu tie un test pozitiv luna viitoare, daca faci stimulare! Buddy1
Mihaela14
Scris: Sunday, October 21, 2018 4:52 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Ps.am pus eu o temp mica dar nu o traseaza :(( nu stiu care e problema vedem maine !

Ai încercat cu toate metodele de detectare a ovulatiei ? Advanced, fam,research ?
M2m2m2
Scris: Sunday, October 21, 2018 5:29 PM
Nivel

[quote=Mihaela14]
Ai încercat cu toate metodele de detectare a ovulatiei ? Advanced, fam,research ?[/quote9]

Cred ca am serat ceva aiurea ..am reusit sa repar nu stiu cum sincer am dat si eu pe acolo:)).
Multumesc
Adina Mariana
Scris: Sunday, October 21, 2018 6:21 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

hm...chiar nu stiu.Vedem maine daca iti traseazaCrazy
Albinutza30
Scris: Sunday, October 21, 2018 7:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/18/2018
Buna fetelor! Vin si eu cu o intrebare ieri ziua 6 scaderea aia poate fi implantare tinand cont ca azi s a ridicat pana sus? Cheek Kiss
RalukM
Scris: Sunday, October 21, 2018 8:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Albinutza30 wrote:
Buna fetelor! Vin si eu cu o intrebare ieri ziua 6 scaderea aia poate fi implantare tinand cont ca azi s a ridicat pana sus? Cheek Kiss

E greu de spus... Teoretic ar putea fi, trebuiesc urmarite si restul zilelor. Daca tb se mentine ridicata ai putea testa peste 5-6zile..depinde si de cat de lung ai cm ul
M2m2m2
Scris: Sunday, October 21, 2018 8:31 PM
Nivel

Albinutza30 wrote:

majoreta majoreta majoreta
Ar putea fi ..yuhuuu o speranta mare !
Doamne ajuta! peste 2-3 zile cu un test sensibil afli.
Albinutza30
Scris: Sunday, October 21, 2018 8:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/18/2018
Multumesc fetelorCheek Kiss Nu prea am mai avut asa grafic pana acum si am o speranta, am beblit toata luna din doua in doua zile sau peste 3 am o speranta abia astept sa vad temperatura din zilele urmatoareHands
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.