Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Buna dimineata fetelor.Duminica placuta va doresc Ella nu te speria,se mai intampla si dereglari de genul.Daca nu iti vine pana in ziua 9-10 dupa ce ai oprit fugi la un control Ralu chiar ca e frumos graficul tau..sa fie cu ochisori Miha la ce grafic frumos ai,plus ca iti incep simtomele deja cred ca se cuibareste bobitza.Eu asa cred ca ai ramas testeaza cand simti tu ca esti pregatita.Eu am testat prea repede luna trecuta,am inceput din ziua 10 si am fost tare dezamagita pana in ziua 14 cand mi-a venit.Luna urmatoare voi testa doar in ziua 13.Atunci sigur se vede daca e ceva sau nu.Pana atunci mai bine traiesc asa in incertitudine si macar nu sufar atat de devreme.Iti tin pumnii sa ne aduci vesti bune M2 is dezamagita....ma asteptam sa creasca pe azi,sa ovulez mai repede.Nu stiu ce este cu corpul meu dupa stimulare mereu in ziua 13 maxim 14 ovulam..acum iar va fii ziua 19? testul de azi de ovulatie este la fel..negativ iar secretie egg am de 3 zile.Probabil se apropie perioada nu stiu ce sa spun... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Adina Mariana wrote:Buna dimineata fetelor.Duminica placuta va doresc Ella nu te speria,se mai intampla si dereglari de genul.Daca nu iti vine pana in ziua 9-10 dupa ce ai oprit fugi la un control Ralu chiar ca e frumos graficul tau..sa fie cu ochisori Miha la ce grafic frumos ai,plus ca iti incep simtomele deja cred ca se cuibareste bobitza.Eu asa cred ca ai ramas  testeaza cand simti tu ca esti pregatita.Eu am testat prea repede luna trecuta,am inceput din ziua 10 si am fost tare dezamagita pana in ziua 14 cand mi-a venit.Luna urmatoare voi testa doar in ziua 13.Atunci sigur se vede daca e ceva sau nu.Pana atunci mai bine traiesc asa in incertitudine si macar nu sufar atat de devreme.Iti tin pumnii sa ne aduci vesti bune M2 is dezamagita....ma asteptam sa creasca pe azi,sa ovulez mai repede.Nu stiu ce este cu corpul meu  dupa stimulare mereu in ziua 13 maxim 14 ovulam..acum iar va fii ziua 19?  testul de azi de ovulatie este la fel..negativ iar secretie egg am de 3 zile.Probabil se apropie perioada nu stiu ce sa spun... Multumesc, sa de a D zeu sa fie bb in burtica la mine . Nu mai fi suparata , esti in z15 ,poate se pozitiveaza testul de ov cum a fost la mine , dimineata era neg si dupamasa s-a pozitivat. A doua zi am ovulat.
|
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Mihaela14 wrote:Multumesc, sa de a D zeu sa fie bb in burtica la mine . Nu mai fi suparata , esti in z15 ,poate se pozitiveaza testul de ov cum a fost la mine , dimineata era neg si dupamasa s-a pozitivat. A doua zi am ovulat.
Ma bucur Miha ca ai rabdare eu nu as avea eu testez din z8 dpo:)). Oricum esti z 11 si iese orice test...nu conteaza faza luteala doar ca linia a 2 e mai slaba. Adina stiu ca nu mai ai rabdare ..inca un pic si se produce nu cred ca aj la z19 ..cel mai rau caz z 17 ..dar i-mi sustin ideea ca va fi z 16. Eu sunt pe linie dreapta cu temp. Nu e luata corect ci cand ma trezesc, ovulele pt inflamatia colului ma dispera cat curge ..Doamne e horor nu stiu cum o sa reusesc 12 z apoi altele ...ma ia raul Dar merg inainte cu speranta ca doar moare ultima.va pup acum ma duc la o baie relaxanta la mine in cada :)) |
|

| M2m2m2 wrote:Ma bucur Miha ca ai rabdare eu nu as avea eu testez din z8 dpo:)). Oricum esti z 11 si iese orice test...nu conteaza faza luteala doar ca linia a 2 e mai slaba. Adina stiu ca nu mai ai rabdare ..inca un pic si se produce nu cred ca aj la z19 ..cel mai rau caz z 17 ..dar i-mi sustin ideea ca va fi z 16. Eu sunt pe linie dreapta cu temp. Nu e luata corect ci cand ma trezesc, ovulele pt inflamatia colului ma dispera cat curge ..Doamne e horor nu stiu cum o sa reusesc 12 z apoi altele ...ma ia raul Dar merg inainte cu speranta ca doar moare ultima.va pup acum ma duc la o baie relaxanta la mine in cada :)) Vreau un test pozitiv, de aceea a?tept :). Ma a?teptam sa-ti traseze ff ovulatia azi, parea ca ai ovulat in z11. Si eu am luat Utrogestan vaginal si e destul de neplacuta scurgerea aia ce o am dupa el.. dar na..ce sa faci.
|
|

| O sa fie bine Miha M2 astept ovulatia.Sper sa fie pe maine cum ai spus tu ma mir cum de nu a trasat liniuta la tine dupa 3 ridicari consecutive doamne ce urasc si eu acele secretii dupa ovule..mereu te simti murdara.Eu mai puneam si servetel peste chilot sa se absoarba mai bine ca asa dadeam in faliment cu protejslipurile |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Multumesc pt raspunsuri fetelor. Sunt în ziua 6 de la intrerupere... Mai astept. Va tin la curent. Mihaela mult succes sa vina bebe. |
|

| Adina Mariana wrote: O sa fie bine Miha M2 astept ovulatia.Sper sa fie pe maine cum ai spus tu  ma mir cum de nu a trasat liniuta la tine dupa 3 ridicari consecutive  doamne ce urasc si eu acele secretii dupa ovule..mereu te simti murdara.Eu mai puneam si servetel peste chilot sa se absoarba mai bine ca asa dadeam in faliment cu protejslipurile Chiar acum i-mi dau seama ca nu a trasat-o poate ca nu am cea din fata??
Ps.am pus eu o temp mica dar nu o traseaza :(( nu stiu care e problema vedem maine ! |
|

| Ella123 wrote:Multumesc pt raspunsuri fetelor. Sunt în ziua 6 de la intrerupere... Mai astept. Va tin la curent. Mihaela mult succes sa vina bebe. Multumesc Ella123, iti doresc si eu tie un test pozitiv luna viitoare, daca faci stimulare! |
|

| M2m2m2 wrote: Chiar acum i-mi dau seama ca nu a trasat-o poate ca nu am cea din fata??
Ps.am pus eu o temp mica dar nu o traseaza :(( nu stiu care e problema vedem maine !
Ai încercat cu toate metodele de detectare a ovulatiei ? Advanced, fam,research ? |
|

| [quote=Mihaela14] Ai încercat cu toate metodele de detectare a ovulatiei ? Advanced, fam,research ?[/quote9]
Cred ca am serat ceva aiurea ..am reusit sa repar nu stiu cum sincer am dat si eu pe acolo:)). Multumesc |
|

| M2m2m2 wrote: Chiar acum i-mi dau seama ca nu a trasat-o poate ca nu am cea din fata??
Ps.am pus eu o temp mica dar nu o traseaza :(( nu stiu care e problema vedem maine !
hm...chiar nu stiu.Vedem maine daca iti traseaza |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/18/2018 Mesaje: 317
| Buna fetelor! Vin si eu cu o intrebare ieri ziua 6 scaderea aia poate fi implantare tinand cont ca azi s a ridicat pana sus? |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Albinutza30 wrote:Buna fetelor! Vin si eu cu o intrebare ieri ziua 6 scaderea aia poate fi implantare tinand cont ca azi s a ridicat pana sus? E greu de spus... Teoretic ar putea fi, trebuiesc urmarite si restul zilelor. Daca tb se mentine ridicata ai putea testa peste 5-6zile..depinde si de cat de lung ai cm ul |
|

| Albinutza30 wrote:Buna fetelor! Vin si eu cu o intrebare ieri ziua 6 scaderea aia poate fi implantare tinand cont ca azi s a ridicat pana sus?
Ar putea fi ..yuhuuu o speranta mare ! Doamne ajuta! peste 2-3 zile cu un test sensibil afli. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/18/2018 Mesaje: 317
| Multumesc fetelor Nu prea am mai avut asa grafic pana acum si am o speranta, am beblit toata luna din doua in doua zile sau peste 3 am o speranta abia astept sa vad temperatura din zilele urmatoare |
|
|