Clubul aspirantelor - 67
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alle.p
Scris: Monday, September 17, 2018 9:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Hei...distractie placutadance
Poti sa iei tb si duminica dimineata. Daca ti se pare anormal de mare, bifezi acolo sa nu o ia in considerare.
La mine de exemplu, tb din cd18 este luata dupa mai putin de 30 min de somn si tot a fost foarte scazuta...
Relaxaza-te in priviinta asta si bucura-te de evenimentul ce urmeaza.
PS: o sa vrem poze cu miresica:020:
Alle.p
Scris: Monday, September 17, 2018 9:18 AM
Nivel

Fetele care luati arefam...il luati pana va vine menstra, sau trebuie intrerupt ca sa vina?
Aleahim
Scris: Monday, September 17, 2018 9:28 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Alle.p wrote:
Hei...distractie placutadance
Poti sa iei tb si duminica dimineata. Daca ti se pare anormal de mare, bifezi acolo sa nu o ia in considerare.
La mine de exemplu, tb din cd18 este luata dupa mai putin de 30 min de somn si tot a fost foarte scazuta...
Relaxaza-te in priviinta asta si bucura-te de evenimentul ce urmeaza.
PS: o sa vrem poze cu miresica:020:

nu cred ca o sa fie dimineata trezirea, de aia zicCrazy
crede-ma ca sunt destul de relaxata, doar ca vreau sa fac treaba corect.
pfff...in legatura cu pozele...am niste emotii. urasc sa fac poze si nu sunt fotogenica delochohot
dar una tot punCheek Kiss
Alle.p
Scris: Monday, September 17, 2018 9:34 AM
Nivel

Nici eu nu sunt fotogenica deloc(spre deosebire de sotul meu, care iese bine si daca se strambaBig Laugh ), dar pozele de la nunta, nu stiu...parca ies bine ca prin minuneLol
MariaBbbe
Scris: Monday, September 17, 2018 9:39 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/15/2018
Buna dimineata ! Imi puteti recomanda un dr. Gyneco bun , cald , care asculta toate intrebarile mele ? Nu, nu pentru a il face de barbat Haha
Doar ca actuala mea doctora e cam rece , mereu ma lasa cu buza umflata ..
MariaBbbe
Scris: Monday, September 17, 2018 9:41 AM
Nivel

Alle.p wrote:
Fetele care luati arefam...il luati pana va vine menstra, sau trebuie intrerupt ca sa vina?

Buna ! Eu il iau din ziua 16 pana in ziua 25 , la 2 zile maxim ( deci ziua 27 ) apare si c.m hearts
Adina Mariana
Scris: Monday, September 17, 2018 9:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Alle.p wrote:
Depinde de corpul fiecareia in parte.Eu daca nu il opream nu imi venea,intram in menopauza indusa,sunt femei care le vine peste el.Cel ma ok este sa faci test de sarcina si daca se vede ceva sa continui,daca nu..sa opresti.Nu are rost luat asa mult daca nu ai ramas.
fluturash26
Scris: Monday, September 17, 2018 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Alle.p wrote:

Trebuie oprit daca nu este sarcina.
Aleahim
Scris: Monday, September 17, 2018 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Alle.p wrote:
Nici eu nu sunt fotogenica deloc(spre deosebire de sotul meu, care iese bine si daca se strambaBig Laugh ), dar pozele de la nunta, nu stiu...parca ies bine ca prin minuneLol

aparate profi+machiaj+un pic editate=poze minunatedance
Alle.p
Scris: Monday, September 17, 2018 10:12 AM
Nivel

MariaBbbe wrote:
Buna dimineata ! Imi puteti recomanda un dr. Gyneco bun , cald , care asculta toate intrebarile mele ? Nu, nu pentru a il face de barbat Haha
Doar ca actuala mea doctora e cam rece , mereu ma lasa cu buza umflata ..

Maria, eu in Bucuresti am fost la dl.dr. Bosoanca Catalin. Mi s-a parut foarte bun, a discutat cu mine cu multa rabdare si calm, mi-a raspuns la toate intrebarile, nu m-a repezit. Mi-a inspirat incredere si senzatia ca ma pot baza pe el. Mi-a facut chiar si o eco intravaginala, in conditiile in care eram in a doua zi de menstra...nu ma asteptam. Dar vroia sa se asigure ca totul e in regula. Il gasesti la Medsana, dar cred ca mai colaboreaza si cu alte clinici.
Il recomand!

Deci, daca nu imi vine pana in 14 dpo, iar testul este negativ, atunci trebuie oprit, nu?
Cata123
Scris: Monday, September 17, 2018 10:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017

Deci, daca nu imi vine pana in 14 dpo, iar testul este negativ, atunci trebuie oprit, nu?[/quote]

Buna dimineata, eu am luat vreo 2 luni utrogestan care este acelasi lucru si mi a zis sa iau 10 zile dupa ovulatie.
Te pup !
Adina Mariana
Scris: Monday, September 17, 2018 10:27 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017

Deci, daca nu imi vine pana in 14 dpo, iar testul este negativ, atunci trebuie oprit, nu?[/quote] da,neaparat.Iar dupa iti va veni ciclul in cateva zile.
Alle.p
Scris: Monday, September 17, 2018 10:30 AM
Nivel

Eu sunt deja in 6-7 dpo. Am fost astazi sa fac analiza, dar rezultatul il voi primi probabil pe maine. Doar ca nu pot sa stau asa, fara sa fac nimic. Asa ca am cumparat de dimineata 10 ovule de arefam si voi lua cate una incepand cu seara asta....dar nu stiam cand trebuie oprit. Inseamna ca daca am test negativ in 14 dpo, si inca nu vine menstra, le voi opri atunci.

Multumesc fetelorCheek Kiss
MariaBbbe
Scris: Monday, September 17, 2018 11:17 AM
Nivel

Am revenit , dr nu vede nimic la eco, m a trimis sa fac beta hcg.. Am facut si analizele de trombofilii hematii etc, un DR Hematolog in bucuresti care poate interpreta analizele urgent , cunoaste cineva ?campfire
Alle.p
Scris: Monday, September 17, 2018 11:28 AM
Nivel

Maria,

Pe dna Uscatescu o gasesti la Fundeni in fiecare zi de la 6 dimineata, pana la amiaza dupa 2. Poti merge sa iti faci maine dimineata acolo trombofilia dobandita, gratuit.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.