Clubul aspirantelor - 67
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Madalina3012
Scris: Sunday, September 16, 2018 5:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2018
Am mai facut ?i unul ieri alta marca ?i a ie?it o liniu?e pala
Alle.p
Scris: Sunday, September 16, 2018 5:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Mada, se vede bine a doua liniutadance
Dar mai sigur te felicit dupa testul de maine. Dupa ala nu cred ca vei mai avea dubiimajoreta
Madalina3012
Scris: Sunday, September 16, 2018 5:56 PM
Nivel

Alle.p wrote:
Mada, se vede bine a doua liniutadance
Dar mai sigur te felicit dupa testul de maine. Dupa ala nu cred ca vei mai avea dubiimajoreta

Ma gândeam sa ma duc sa fac beta maine
Dxc
Scris: Sunday, September 16, 2018 6:16 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Madalina3012 wrote:
se vede liniuta. Doamne ajuta sa fie bine! love Sa ne ti la curent.un beta hcg ar fi clarificator
MariaBbbe
Scris: Sunday, September 16, 2018 7:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/15/2018
Big Surprise Buna seara tuturor !!! Ultimul C.M a inceput pe 9 AUGUST , de atunci pana acum nu a mai venit nimic . Am facut 3 teste la ceva distanta intre ele primul negativ al doilea putin pal si al
Treilea ceva mai vizibila liniuta!
De 2 zile am inceput sa am scurgeri maronii, nu foarte abundente .. imi este teama sa nu pierd minunea.. am mai pierdut 2 sarcini tot aproape de 5 saptamani .. recomandari, ceva ?
Dr nu lucreaza in weekend .. beta hcg abea maine dimineata ..
M2m2m2
Scris: Sunday, September 16, 2018 7:40 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
MariaBbbe wrote:
Big Surprise Buna seara tuturor !!! Ultimul C.M a inceput pe 9 AUGUST , de atunci pana acum nu a mai venit nimic . Am facut 3 teste la ceva distanta intre ele primul negativ al doilea putin pal si al
Treilea ceva mai vizibila liniuta!
De 2 zile am inceput sa am scurgeri maronii, nu foarte abundente .. imi este teama sa nu pierd minunea.. am mai pierdut 2 sarcini tot aproape de 5 saptamani .. recomandari, ceva ?
Dr nu lucreaza in weekend .. beta hcg abea maine dimineata ..

Buna , progesteron zic eu dar trebuie sa te vada un medic du-te la urgenta sa vada ecografic pete maro sunt cu dus si intors..nu mai amana deloc, trebuie sa ai 5 sap si cate zile la eco se vede.
Fuguta la doctor sa te vada!
M2m2m2
Scris: Sunday, September 16, 2018 7:42 PM
Nivel

Madalina3012 wrote:

Mada ce test este??
MariaBbbe
Scris: Sunday, September 16, 2018 8:04 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/15/2018
M2m2m2 wrote:

Buna , progesteron zic eu dar trebuie sa te vada un medic du-te la urgenta sa vada ecografic pete maro sunt cu dus si intors..nu mai amana deloc, trebuie sa ai 5 sap si cate zile la eco se vede.
Fuguta la doctor sa te vada!

Am luat un arefam intravaginal.. a inceput asa fie putin visiniu ..
M2m2m2
Scris: Sunday, September 16, 2018 8:19 PM
Nivel

MariaBbbe wrote:

Am luat un arefam intravaginal.. a inceput asa fie putin visiniu ..

Ai nevoie de control pt a-ti stabili doza de progesteronpoate fi hematom cum poate fi altceva ..la urgenta i-ti va da un tratament adecvat problemei tale.sa fie bine love
Madalina3012
Scris: Sunday, September 16, 2018 9:24 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Mada ce test este??

Barza ultrasensibil
M2m2m2
Scris: Sunday, September 16, 2018 9:37 PM
Nivel

Madalina3012 wrote:

Barza ultrasensibil

E un test bun!eu zic sa mai astepti cu beta macar ziua a 12dpo ca dupa sa poti sa repeti nu de alta dar sa facut 57 ron beta in sange si oricum trebuie sa faci 2...sa vezi dinamica.cand sunt facute asa repede teste de sarcina e cu dus in tors liniuta de uscare si al tau e fff uscat, cum zice Ale maine vezi cum e testul te va lamuri mai bine.
Acum cum doresti !
Bafta multa !
Madalina3012
Scris: Sunday, September 16, 2018 9:47 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

E un test bun!eu zic sa mai astepti cu beta macar ziua a 12dpo ca dupa sa poti sa repeti nu de alta dar sa facut 57 ron beta in sange si oricum trebuie sa faci 2...sa vezi dinamica.cand sunt facute asa repede teste de sarcina e cu dus in tors liniuta de uscare si al tau e fff uscat, cum zice Ale maine vezi cum e testul te va lamuri mai bine.
Acum cum doresti !
Bafta multa !

Atunci mai fac un test de sarcina mâine dimi. Liniuta a aparut dupa vreo 3 minute la asta. Poza da e facuta acum pe seara
Adina Mariana
Scris: Sunday, September 16, 2018 9:52 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Madalina3012 wrote:
Buna fetele. Nu am mai scris de mult dar am urmarit tot ce a?i scris. Eu am încercat în continuare ?i vroiam sa mi spune?i o parere despre testul facut azi dimi. Dupa ff as fi 8 dpo. Mi e teama sa nu fie adevarat în primul rand ?i în al doilea rand daca e adevarat sa nu se întâmple ca anul trecut ?i sa pierd sarcina.

https://ibb.co/hmgQBe
Mada se vede bine pt.8 dpo...bafta maine dimi sa fie si mai accentuat apoi te felicitClap computerlove Hands
M2m2m2
Scris: Sunday, September 16, 2018 9:57 PM
Nivel

[quote=Madalina3012]
Atunci mai fac un test de sarcina mâine dimi. Liniuta a aparut dupa vreo 3 minute la asta. Poza da e facuta acum pe seara
M-am gandit ca e facuta poza tarziu ca e uscat cu totul.
Eu asa gandesc sa mai faci un test sa fi sigura pe liniuta si sa faci beta daca doresti dupa.
Un pic de rabdarica si o sa afli esti numai z 9dpo maine , pupici si mult mult noroc.
Aleahim
Scris: Monday, September 17, 2018 7:14 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Alle.p wrote:
Fetelor, uitati ce zice FF despre trezitul peste noapte:
https://www.fertilityfriend.com/Faqs/Multiple-temperature-readings.html
Albinuta, din cate am citit, ar putea fi un simpttom al lipsei de prigesteron. Si eu simt uneori un discomfort al sanilor in faza luteala, care tine de la cateva minute, la cateva ore. Plus crampele abdominale.Maine merg sa vad si eu cum stau cu progesteronul si daca toate astea ii se datoreaza.

Mersi alle. Deci e ok daca ma trezesc si adorm la loc. Acuma cum zice si acolo, o sa imi dau seama dupa mai multe cm cum functioneaza tb.
Mai am o nelamurire. Eu sambata am petrecerea burlacitelormajoreta , deci ma gandesc ca duminica nu prea are rost sa iau tb, pt ca sigur ne culcam tarziu si nu o sa fiu odihnita deloc duminca Blushing
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.