|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Am mai facut ?i unul ieri alta marca ?i a ie?it o liniu?e pala |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Mada, se vede bine a doua liniuta Dar mai sigur te felicit dupa testul de maine. Dupa ala nu cred ca vei mai avea dubii |

| Alle.p wrote:Mada, se vede bine a doua liniuta Dar mai sigur te felicit dupa testul de maine. Dupa ala nu cred ca vei mai avea dubii Ma gândeam sa ma duc sa fac beta maine |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Madalina3012 wrote:Am mai facut ?i unul ieri alta marca ?i a ie?it o liniu?e pala se vede liniuta. Doamne ajuta sa fie bine! Sa ne ti la curent.un beta hcg ar fi clarificator |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/15/2018 Mesaje: 12
| Buna seara tuturor !!! Ultimul C.M a inceput pe 9 AUGUST , de atunci pana acum nu a mai venit nimic . Am facut 3 teste la ceva distanta intre ele primul negativ al doilea putin pal si al Treilea ceva mai vizibila liniuta! De 2 zile am inceput sa am scurgeri maronii, nu foarte abundente .. imi este teama sa nu pierd minunea.. am mai pierdut 2 sarcini tot aproape de 5 saptamani .. recomandari, ceva ? Dr nu lucreaza in weekend .. beta hcg abea maine dimineata .. |

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| MariaBbbe wrote: Buna seara tuturor !!! Ultimul C.M a inceput pe 9 AUGUST , de atunci pana acum nu a mai venit nimic . Am facut 3 teste la ceva distanta intre ele primul negativ al doilea putin pal si al Treilea ceva mai vizibila liniuta! De 2 zile am inceput sa am scurgeri maronii, nu foarte abundente .. imi este teama sa nu pierd minunea.. am mai pierdut 2 sarcini tot aproape de 5 saptamani .. recomandari, ceva ? Dr nu lucreaza in weekend .. beta hcg abea maine dimineata .. Buna , progesteron zic eu dar trebuie sa te vada un medic du-te la urgenta sa vada ecografic pete maro sunt cu dus si intors..nu mai amana deloc, trebuie sa ai 5 sap si cate zile la eco se vede. Fuguta la doctor sa te vada! |

| Madalina3012 wrote:Am mai facut ?i unul ieri alta marca ?i a ie?it o liniu?e pala
Mada ce test este?? |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/15/2018 Mesaje: 12
| M2m2m2 wrote: Buna , progesteron zic eu dar trebuie sa te vada un medic du-te la urgenta sa vada ecografic pete maro sunt cu dus si intors..nu mai amana deloc, trebuie sa ai 5 sap si cate zile la eco se vede. Fuguta la doctor sa te vada!
Am luat un arefam intravaginal.. a inceput asa fie putin visiniu .. |
|
|

| MariaBbbe wrote:
Am luat un arefam intravaginal.. a inceput asa fie putin visiniu ..
Ai nevoie de control pt a-ti stabili doza de progesteronpoate fi hematom cum poate fi altceva ..la urgenta i-ti va da un tratament adecvat problemei tale.sa fie bine |
|
|

| M2m2m2 wrote:
Mada ce test este??
Barza ultrasensibil |
|
|

| Madalina3012 wrote: Barza ultrasensibil
E un test bun!eu zic sa mai astepti cu beta macar ziua a 12dpo ca dupa sa poti sa repeti nu de alta dar sa facut 57 ron beta in sange si oricum trebuie sa faci 2...sa vezi dinamica.cand sunt facute asa repede teste de sarcina e cu dus in tors liniuta de uscare si al tau e fff uscat, cum zice Ale maine vezi cum e testul te va lamuri mai bine. Acum cum doresti ! Bafta multa ! |
|
|

| M2m2m2 wrote:
E un test bun!eu zic sa mai astepti cu beta macar ziua a 12dpo ca dupa sa poti sa repeti nu de alta dar sa facut 57 ron beta in sange si oricum trebuie sa faci 2...sa vezi dinamica.cand sunt facute asa repede teste de sarcina e cu dus in tors liniuta de uscare si al tau e fff uscat, cum zice Ale maine vezi cum e testul te va lamuri mai bine. Acum cum doresti ! Bafta multa !
Atunci mai fac un test de sarcina mâine dimi. Liniuta a aparut dupa vreo 3 minute la asta. Poza da e facuta acum pe seara |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Madalina3012 wrote:Buna fetele. Nu am mai scris de mult dar am urmarit tot ce a?i scris. Eu am încercat în continuare ?i vroiam sa mi spune?i o parere despre testul facut azi dimi. Dupa ff as fi 8 dpo. Mi e teama sa nu fie adevarat în primul rand ?i în al doilea rand daca e adevarat sa nu se întâmple ca anul trecut ?i sa pierd sarcina. https://ibb.co/hmgQBe Mada se vede bine pt.8 dpo...bafta maine dimi sa fie si mai accentuat apoi te felicit |
|
|

| [quote=Madalina3012] Atunci mai fac un test de sarcina mâine dimi. Liniuta a aparut dupa vreo 3 minute la asta. Poza da e facuta acum pe seara M-am gandit ca e facuta poza tarziu ca e uscat cu totul. Eu asa gandesc sa mai faci un test sa fi sigura pe liniuta si sa faci beta daca doresti dupa. Un pic de rabdarica si o sa afli esti numai z 9dpo maine , pupici si mult mult noroc. |
|
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Alle.p wrote:Fetelor, uitati ce zice FF despre trezitul peste noapte: https://www.fertilityfriend.com/Faqs/Multiple-temperature-readings.htmlAlbinuta, din cate am citit, ar putea fi un simpttom al lipsei de prigesteron. Si eu simt uneori un discomfort al sanilor in faza luteala, care tine de la cateva minute, la cateva ore. Plus crampele abdominale.Maine merg sa vad si eu cum stau cu progesteronul si daca toate astea ii se datoreaza. Mersi alle. Deci e ok daca ma trezesc si adorm la loc. Acuma cum zice si acolo, o sa imi dau seama dupa mai multe cm cum functioneaza tb. Mai am o nelamurire. Eu sambata am petrecerea burlacitelor , deci ma gandesc ca duminica nu prea are rost sa iau tb, pt ca sigur ne culcam tarziu si nu o sa fiu odihnita deloc duminca |
|
|
|
|