|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Andra, Rose, v-am trecut si pe voi pe listuta. Sorina te-am scos |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Adina Mariana wrote: Buna si bine ai venit ma bucur sa stiu ca cineva mi se alatura.Doamne ajuta sa fie la amandoua cu ochisori.Eu azi am inceput cu prima injectie cu menopur tu?ce schema de tratament ai?si eu mi-as fi dorit sa reusesc natural dar...din pacate nu se poate se pare ca..eu spun sa profitam de tehnologie.Orice luna conteaza ca timpul acesta tace si trece.Bafta!
Multumesc Adina si celorlalte fete pentru primire! :) Pana acum m-am uitat pe geam la ce discutati dar m-am decis pana la urma sa intru pe usa.
Inca nu stiu ce tratament voi avea. Maine fac analize pentru estradiol, fsh, lh si pentru boli infectioase (hiv, hepatita etc) si apoi merg la ecografie. Atunci imi va spune si tratamentul.
Sper sa primesc toate rezultatele in timp util sa am tot ce imi trebuie in ziua 14.
Succes si sper sa venim amandoua cu vesti bune! :)
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| Andreea06 wrote:Andra, Rose, v-am trecut si pe voi pe listuta. Sorina te-am scos :* |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Sorina, esti bine? |
| Alle.p wrote:Sorina, esti bine? Sunt bine draguto, multumesc de intrebare :), doar ca m-am detasat de telefon si tehnologie in general si incerc sa fac orice numai sa nu stau cu ochii in ecrane(tv, tableta, telefon). Mi-am dat seama ca imi mananca prea mult timp si incerc sa le las deoparte :D Am tot vrut sa te intreb, cum mai e nepotelul tau? Stiu ca era la spital... Sper din suflet sa fie bine! :* |
| Ma gandeam ca ai probleme...e bine sa te detasezi putin, poate te ajuta. Si eu m-am mai relaxat luna asta. Nepotelul si-a revenit, este la TM internat, astazi ii fac RMN-ul. Tot investigheaza, sa vedem care e problema. Sper sa-l faca Dumnezeu bine, ca a fost asa chinuit de mic E o dulceata de copil, cel mai cuminte pe care l-am vazut....iti vine sa-l mananci |
|
| Alle.p wrote:Ma gandeam ca ai probleme...e bine sa te detasezi putin, poate te ajuta. Si eu m-am mai relaxat luna asta. Nepotelul si-a revenit, este la TM internat, astazi ii fac RMN-ul. Tot investigheaza, sa vedem care e problema. Sper sa-l faca Dumnezeu bine, ca a fost asa chinuit de mic E o dulceata de copil, cel mai cuminte pe care l-am vazut....iti vine sa-l mananci Ma bucur tare mult ca e bine!!! Abia astept sa aud ca sunteti toate burtici! :* |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Adina Mariana wrote:Multumim pt.casuta noua Andreea.Eu chiar sper casuta asta sa fie cu noroc deoarece e primul meu iui si stau pe aici de 1 an deja si inca 1 an de cand incerc Carlita sa nu te aud,eu nu vreau sa te scoti de pe lista.Esti aspiranta si vreau sa te vad acolo deasupra mea,asa ma motivez eu.O sa reusesti si tu dar pana atunci sa te vad aici ca te mananc Adina, sper sa reusesti luna asta si iesim impreuna de pe lista ... Cum a decurs prima injectare?
Rose, bun venit si mult succes! Sorina, sa intri sa ne anunti cand ai vesti bune! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Mihaela14 wrote:Si eu sunt în pauza , for?ata din pacate ,dar tot nu ma pot despar?i de forum,am asa o dorin?a sa ?tiu cum sunteti , care ce mai face ?i tot astept teste pozitive Mie mi-ar parerea rau sa parasesti forumul, ar fi frumos sa treci direct la gravidute! Mihaela, hai ca trece timpul repede, la tine nici nu se lungeste prea mult cm-ul .... Si eu as fi vrut sa trec direct la gravidute, dar uite ca nu s-a putut si iata ca trebuie sa iau o pauza de reevaluare a situatiei, dar nu plec nicaieri, doar ca o sa incerc sa fiu mai detasata .... Luna asta am mai eliminat o problema din lista, am facut anticorpii antispermatici si mi-a iesit valoarea de 29,20 (valoarea de referinta e <=60), deci, nu atac inotatorii ... Nella, tu aveai valoarea 26 parca, nu? Ti-a confirmat medicul ca e ok valoarea? |
|
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Primavera7 wrote:
Si eu trebuie sa fac o parte din analizele de trombofilie, dar doar preventiv. Am intrat in depresie cand am inceput sa citesc despre aceasta afectiune si de pretul analizelor pentru a o depista. M-a mai linistit medicul ginecolog care a zis ca dupa parerea ei la mine arata lucrurile prea bine ca sa fie vorba de trombofilie si ca sarcina am pierdut-o din cauza unei malformatii la fat si din cauza stresului. Am de facut momentan doar profilaxia pentru trombofilie la care pretul e in jur de 360 lei...acceptabil sa zicem.
Pentru tromobofilie eu recomand sa iti faci prima data "Profilul genetic al riscului de tromobofilie" (la Bioclinica e cel mai ieftin si costa in jur de 450 lei), asa vei vedea ce mutatii ai si in functie de asta hematologul iti poate recomanda restul analizelor. Mie hematologul (al doilea) mi-a spus ca nu are sens sa fac si restul analizelor pt ca a vazut ce mutatii am si in functie de asta mi-a dat tratamentul (aspenter preconceptie si clexane de 0.4 de la pozitivarea testului). Intr-adevar, daca as fi facut absolut toate analizele pt tromobofilie ar fi costat peste 2000 lei. Primul hematolog mi-a spus acelasi text obosit ca nu e clar daca din cauza tromobofiliei am pierdut prima sarcina, ca trebuie sa astept sa mai pierd 2-3 ca sa puna diagnosticul asta si mi-a dat sa fac restul analizelor (care m-ar fi adus la vreo 2000 lei in total). De aceea am cerut parerea de la inca un hematolog si in acesta am incredere. Multa bafta! |
|
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Alle.p wrote:Andra, cum mai esti? Bini?or draguta. Incep sa reintru in rutina, chiar m-am dus câteva ore la munca. Am inceput sa ies mai des din casa si ma gandesc sa ma duc la sala, am de dat 10 kg jos. Incerc sa imi ocup fiecare minut, dar totusi seara inca e greu. Va tot urmaresc discutiile si astept sa treaca lunile astea de pauza. Multă sănătate nepotelului si sa se facă bine repede. |
|
| Andra, Ma bucur ca iesi din casa. Si eu o fac mai mult din ambitie, ca chef nu prea am. Munca mi-a facut si mie bine, m-am intors cu program mai scurt dupa 2 saptamani pt a-mi tine mintea ocupata. La anu'ne vom tine amandoua puiutii in brate, ai sa vezi |
|
| carlita wrote:Sorina, sa intri sa ne anunti cand ai vesti bune! Sper sa va gasesc la gravidute! :D :* |
|
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Buna fetelor! am intrat pe la voi sa va salut, de citit va citesc zilnic! va doresc teste pozitive si va asteptam la gravidute! va imbratisez p.s. bun venit noilor aspirici! |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| diana.ng wrote:Buna fetelor! am intrat pe la voi sa va salut, de citit va citesc zilnic! va doresc teste pozitive si va asteptam la gravidute! va imbratisez p.s. bun venit noilor aspirici!
Buna, Sarcina usoara si la termen. Pot sa te intreb daca pentru mutatiile care less ai iei ceva in sarcina ? Multumesc, |
|
|