Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Buna fete. Am si eu azi z1 dupa o intarziere de 2 3 zile. Oricum nu mai aveam sprante prea mari... Vedem luna asta. Dupa ce termin menstruatia ma apuc de masurat temp si marti sunt la analize hormonale. Pupiiici |
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Ella123 wrote:Buna fete. Am si eu azi z1 dupa o intarziere de 2 3 zile. Oricum nu mai aveam sprante prea mari... Vedem luna asta. Dupa ce termin menstruatia ma apuc de masurat temp si marti sunt la analize hormonale. Pupiiici
Ella te-ai gandit la o noua stimulare?? Am vazut ca ai obtinut sarcina in urma stimulari poate ar forta din nou ovarele . Mult noroc luna asta si eu incep tot de luna asta cu multe sperante !
Ps.in urma administrari aspenterului cum e menstruatia?? Parca mie frica sa iau cu o z inainte de a veni sa nu curga mult( am avut niste pete cum scriam dar sa oprit menstruatia propiuzisa nu a venit inca) daca poti sa i-mi spui din experienta ta cum e fluxul ti-as fi recunoscatoare |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Simo, nu am mai facut scufundara pt ca Paralia nu e locul ideal...poate cu alta ocazie Astazi am avut test pozitiv de ovulatie, mai devreme ca luna trecuta. Cred ca de la myo-sun desi luna asta nu am sperante mari la bebe, sper sa gasesc problema pt deficitul de faza luteala ca sa o pot rezolva. De-asemenea nu am mai avut crampele zilnice de lunile trecute |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Alle.p wrote:Simo, nu am mai facut scufundara pt ca Paralia nu e locul ideal...poate cu alta ocazie Astazi am avut test pozitiv de ovulatie, mai devreme ca luna trecuta. Cred ca de la myo-sun  desi luna asta nu am sperante mari la bebe, sper sa gasesc problema pt deficitul de faza luteala ca sa o pot rezolva. De-asemenea nu am mai avut crampele zilnice de lunile trecute
Alle de ce zici ca nu ai sanse? dupa ce vad pe grafic chiar ai sanse mari!!! |
|

| M2m2m2 wrote:Ella te-ai gandit la o noua stimulare?? Am vazut ca ai obtinut sarcina in urma stimulari poate ar forta din nou ovarele . Mult noroc luna asta si eu incep tot de luna asta cu multe sperante ! Ps.in urma administrari aspenterului cum e menstruatia?? Parca mie frica sa iau cu o z inainte de a veni sa nu curga mult( am avut niste pete cum scriam dar sa oprit menstruatia propiuzisa nu a venit inca) daca poti sa i-mi spui din experienta ta cum e fluxul ti-as fi recunoscatoare da.. Stimularea va fi urmatorul pas daca în septembrie nu ovulez normal si nu vine barza. Am zis sa astept 3 luni de la sarcina oprita. Eu nu am nicio problema cu aspenter ul.. Am ?i marit doza iau aspirin cardio are 100mg sau ceva de genul asta. Fluxul la mine nu e constant... Intr o luna am mai putin în alta mai mult..acum se pare ca e o luna cu ceva mai mult dar nu exagerat la modul hemoragie... Nu ?tiu daca are legatura cu aspiri cardio sau nu. am citit si eu ca ar influenta dar la mine nu cred ca e vreo diferenta. Hai cu vesti bune luna aceasta! |
|

| zgubyro wrote:
Alle de ce zici ca nu ai sanse? dupa ce vad pe grafic chiar ai sanse mari!!!
Am faza luteala de numai 10-11 zile, asa ca sansele scad considerabil. Totusi am citit ca myo-sun poate ajuta si la asta...vedem. Voi merge sa imi fac analiza de progesteron in 7 dpo. |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| LadyXmc wrote:Este foarte neregulat si cand zic foarte o zic literalmente... ptr ca am avut o groaza de patanii ba intr'o luna mi'a venit de doua ori.. alteori mi'a venit o data la 2 luni.. dupa ce am luat mladitele recunosc nu am mai patit treaba sa fie asa de haotic si sa nu vina cu lunile insa nu e regulat am ramas la stadiul acela intre 28-52 de zile... desi am facut controale peste controale mi'a iesit doar treaba cu progesteronul pe care sper eu sa o rezolve maine ginecoloaga asta noua... sunt tare derutata.. oricum pusesem o intrebare si chiar am nevoie sa ma faceti si pe mn sa inteleg cum sta treaba cu graficul la pozele anterioare mi'ati zis ca nu am ovulat.. desi testul de ovulatie zicea ca am ovulat bun... apoi mi'ati zis ca lipsa mea de progesteron poate afecta graficul (temp) apoi de cand am ajuns in tara am patit asa 36.41 apoi iar 36.41 apoi 36.73 apoi ieri 36.41 din nou si astazi 36.64 uite am sa las pozica cu graficul invatati-ma si pe mn cum sa il citesc si ce inseamna unele chestii ptr ca pe net intr'o parte zice asa in alta parte altceva si sunt derutata si recunosc habar nu am sa citesc un grafic atat de idioata ma simt... Pozica: https://ibb.co/cUstfU
iubita, uita te putin la ultimul meu grafic. ideea e ca , a ramas temperatura ridicata ,peste 37 sau chiar 37 , si da, aia indica o sarcina, multi dr spun asta, mai ales un dr Laurentiu....nu stiu cum, care punea tot felul de probleme si ajuta femeile,chiar si de la distanta. parca situ ul sau era ceva de genul contra boli sau .... tre sa mi aduc aminte bine. poate intr adevar ai ceva probleme cu progesteronul, fetele care s aici si mai ales care au trecut prin astea,stiu mai bine.nu va mai suparati , ca oricum nu rezolvati nimika. LAURA0202 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| M2m2m2 wrote:Ps.in urma administrari aspenterului cum e menstruatia?? Parca mie frica sa iau cu o z inainte de a veni sa nu curga mult( am avut niste pete cum scriam dar sa oprit menstruatia propiuzisa nu a venit inca) daca poti sa i-mi spui din experienta ta cum e fluxul ti-as fi recunoscatoare Eu am luat multe luni aspenter dar nu am simtit nici o modificare la ciclu.Nu mi-a dereglat,nu mi-a oprit si nici in cantitate nu am vazut modificari.Poti lua linistita |
|

| M2 nu cred ca aspenterul influenteaza fluxul menstrei. Uterul trebuie sa se curete in totalitate in fiecare luna, nu are legatura circulatia sangelui cu asta. Poate doar in cazukl in care vb de o hemoragie(de aia se recomanda intreruperea clexane cu cateva zile inainte de nastere...dar aspenter e pui pe langa clexane...) Eu am observat ca in urma administrarii mladitei de zmeur mi-a scazut fluxul menstrei. Nu stiu daca e de bine sau nu. |
|

| Buna dimineata, fetelor. Am si eu o intrebare.. menstruatia de luna asta este un pic mai ciudata.. flux abundent si am cheaguri.. ieri erau micute dar azi dimineata am avut unul de dimensiunea unei monezi de 50 bani..deci maricel. Oare sa-mi fac griji? |
|

| Neata Ella, Si eu mai am menstre cu cheaguri. Nu e nici o problema din punctul meu de vedere. Depinde de cum se desprinde si se elimina ebdomentru |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Ella123 wrote:Buna dimineata, fetelor. Am si eu o intrebare.. menstruatia de luna asta este un pic mai ciudata.. flux abundent si am cheaguri.. ieri erau micute dar azi dimineata am avut unul de dimensiunea unei monezi de 50 bani..deci maricel. Oare sa-mi fac griji? Eu cred ca e normal, mai aveam si eu inainte asa..atata timp cat nu is in mod continuu |
|

| Multumesc, Alle.p si fluturash26. o sa fiu mai relaxata atunci. |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Alle, myo sun cum l-ai luat pana la urma ? Te-ai oprit dupa ovulatie ? |
|

| Simo, nu l-am oprit. Inca nu am ovulat, poate azi sau maine...mi-am comandat a doua cutie. O sa iau luna asta in intregime, si daca nu e sa fie, luna viitoare voi lua o cutie, iar dupa ovulatie doar inositol. Acum vitaminele ma ajung la aproape 400 lei/luna, mi se pare mult sa o tin tot asa pt multe luni |
|
|
|