Clubul aspirantelor - 66
Subiectul anterior · Subiectul urmator
zgubyro
Scris: Friday, August 24, 2018 8:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
Nella wrote:

Pt concepere tsh-ul trebuie sa fie 2 maxim 2,5. Eu am avut 3 ?i ceva ?i intr-o luna de tratament cu euthyrox l-am scazut la 1,90. Nu te panica pt ca nu e nimic grav .

Eu la inceputul anului aveam TSH 2,9. Nu am luat nici un tratament, acum cand l-am facut in sarcina e 2,3. Se vede ca a scazut singur.
Tind sa cred ca TSH are legatura cu stresul, in acea perioada eram foarte stresata.
Ella123
Scris: Friday, August 24, 2018 8:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/9/2018
Alle.p wrote:
Neata fetele,
Negativ si astazi la mine, tb a scazut....astept uratiipale
Stiti la ce farmacie gasesc myo-sun mai ieftin?
neata Alle.. Eram convinsa ca vii cu 2 liniute luna asta. pale dar hai ca e abia prima luna de incercari.. A doua poate e cu noroc. coeur
zgubyro
Scris: Friday, August 24, 2018 8:12 AM
Nivel

Alle.p wrote:
Neata fetele,

Alle e foarta importanta rabdarea, ...e greu, insa stresul si supararea afecteaza negativ fertilitatea. Multa bafta si ai incredere!
Aleahim
Scris: Friday, August 24, 2018 8:21 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
mersi alle de raspCheek Kiss
asa cum zice si zguby, stresul influenteaza f tare fertilitatea.
chiar imi zicea ieri endocrinologul sa incerc sa fiu cat mai linistita daca vreau sa am un bebe in curand. dar stiu ca e greu
eu de ex sunt destul de stresata acum ca se apropie si nunta si cu problemele asteauff
Alle.p
Scris: Friday, August 24, 2018 8:29 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Vreau sa impartasesc cu voi cateva concluzii pe care le-am tras dupa acest cm:
1. In cazul meu testele de ovulatie au functionat foarte bine. Am avut un singur test cu adevarat pozitiv(linia de testare mai inchisa ca cea de control) cu o zi inainte de ovulatie, iar in ziua cu ovulatia testul a fost clar negativ
2. Secretiile apoase si egg au fost cu cateva zile inainte de ovulatie, au fost clare, nu le pot confunda sau interpreta. Din acest motiv voi incepe sa testez dupa ce apar aceste secretii, asta pt ca...
3.am inceput sa testez prea devreme de teama de a nu rata ziua ovulatiei. In inceput din cd9 si am ovulat in cd21( am folosit aproape jumatate din testele ce le-am avut) . valabil si pt cele de sarcina. Voi incerca luna viitoare sa nu mai testez decat in 12dpo daca nu a scazut tb(subliniez voi incercaLol )
4. Tb imi scade in ziua in care imi vin uratii. Am observat lucrul asta din cm trecut, acum e cert.
5. Profertilul+vit e mi-au crescut pofta de mancare....cu mult. Rezultatul....+4kg in mai putin de o luna(chiar inainte de concediu, not so nice)
6. Ff mi-a trasat ziua ovulatiei cu o zi mai tarziu, cred ca am ovulat seara si nu a apucat sa creasca tb pana a doua zi, sau dureaza mai mult pana imi creste tb.
De luna asta voi incerca tratamentul prescris de dna U.
Sot:wellman +omega 3+vit e
Eu: femibion+ omega 3+ vit e+myo sun+aspenter 75mg. A mai spus sa iau si fertilovit 35, dar mi se par deja prea multe, asa ca voi spune pas.
Farmacia tei nu face livrari pana in 31 august, incepand de azialcool de stiam faceam ieri comanda....voi lua o cutie de myo sun din farmacie si restul le iau cand vin din concediu.
Ma asteptam sa fiu mai dezamagita azi, dar sunt ok. Incerc sa ma calmez, sa ma stresez mai putin si incep un nou cm cu sperante. Se va indura si de mine Dumnezeu intr-o zi. Trebuie.
Multa bafta celor care urmeaza la testaremajoreta
Alle.p
Scris: Friday, August 24, 2018 8:46 AM
Nivel

Multumesc pt raspuns fetelor.
Dar in legatura cu stresul si supararea, in situatia mea nu am cum sa scap de ele. E prea repede, prea recent.
Intre stres si infertilitate nu este o legatura asa mare, co form ultimelor studii. Dovada stau multimea de mamici de ingeri care au conceput la scurt timp dupa pierderea copila?ilor. Cu siguranta nu au fost mai putin stresate ca mine, pt ca nu ai cum. Plus, ganditi-va la cele care sunt batute, maltratate si totusi fac copii pe banda rulanta.
Singura influenta a stresului este asupra apetitului sexual. S-a demonstrat ca cuplurile stresate fac semnificativ mai putin sex, astfel le scad sansele de a concepe. Daca exista ovulatie si fertilizarea are loc, stresul nu impiedica implantarea si sarcina.
Am uitat sa mentionez in post-ul anterior ca in zilele fertile mai ales, chiar am avut chef de bebelit....ca niciodata. Cel mai probabil datorita profertilului care are in compozitie si ceva pt creste libidoul.
In schimb, situatia emotionala mi-a afectat mult capacitatea de concentrare si memoria. Iar asta se vede la munca. Poate cu timpul o sa-mi revin.
Nu stiu daca ati inteles ce vreau sa spun, am cam sarit de la una la altaLol
alina89
Scris: Friday, August 24, 2018 9:10 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
zgubyro wrote:

Eu la inceputul anului aveam TSH 2,9. Nu am luat nici un tratament, acum cand l-am facut in sarcina e 2,3. Se vede ca a scazut singur.
Tind sa cred ca TSH are legatura cu stresul, in acea perioada eram foarte stresata.

Zguby esti burtica? love scuze, nu am mai stiut nimic de tine o perioada si cred ca am ratat si mesajul. Sarcina usoara si la termen! majoreta
Andreea06
Scris: Friday, August 24, 2018 9:15 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
alina89 wrote:

Zguby esti burtica? love scuze, nu am mai stiut nimic de tine o perioada si cred ca am ratat si mesajul. Sarcina usoara si la termen! majoreta

Ioi chiar nici eu nu am vazut, stiam ca a vrut scoasa de pe listuta de aici, dar parca era pt ca nu mai incerca sa fie burtica. Cred ca asa cum a zis, s-a intamplat cand te astepti mai putin newclap felicitaaaari!
zgubyro
Scris: Friday, August 24, 2018 9:34 AM
Nivel

alina89 wrote:

Daa nu am mai scris ca am fost foarte stresata primul trimestru, acum am aproape 16 sapt si incep incet incet sa-mi revin desi inca mai am momenete :)
zgubyro
Scris: Friday, August 24, 2018 9:34 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Ioi chiar nici eu nu am vazut, stiam ca a vrut scoasa de pe listuta de aici, dar parca era pt ca nu mai incerca sa fie burtica. Cred ca asa cum a zis, s-a intamplat cand te astepti mai putin newclap felicitaaaari!

Multumesc frumos!!!
Adina Mariana
Scris: Friday, August 24, 2018 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
Alle.p wrote:
Neata fetele,
Alle eu cand am luat myo sun il inlocuiam cu inofolic.Are aceasi compozitie ca si myo sun dar e la jumatate de pret.Este acelasi lucru doar ca sunt facute in tari diferite.Uita-te la ingrediente.E pacat sa dai atatia bani cand este unul la fel mai ieftin.Imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta la tine.Stiu ca e greu dar incearca sa te relaxezi ca altfel iti va fi din ce in ce mai greu.Pupici
Adina Mariana
Scris: Friday, August 24, 2018 9:51 AM
Nivel

zgubyro wrote:

Daa nu am mai scris ca am fost foarte stresata primul trimestru, acum am aproape 16 sapt si incep incet incet sa-mi revin desi inca mai am momenete :)
Burtica noastra curajoasa de bebe iubitacomputerlove majoreta Buddy1
bottle copilas copilas copilas copilas copilas bottle
Alle.p
Scris: Friday, August 24, 2018 10:39 AM
Nivel

Adina, stiu ca inofolic e mai ieftin, dar nu e chiar acelas lucru. Inofolic are in compozitie acid folic, iar myo-sun are metilfolat. Cine are mutatia mtfr activa trebuie sa inlocuiasca acidul folic cu metilfolat
http://tuestidoctorultau.ro/blog/acid-folic-sau-metilfolat/
As putea sa iau inositol si metilfolat separat, ar fi la jumatate de pret, dar myo-sun mai avea inca ceva pe langa(nu mai retin ce). Nu stiu daca ar fi acelas lucru.
Am hotarat sa iau myo-sun luna asta, asa cum a spus dna dr, iar daca nu raman, voi vedea luna viitoare. Daca m-ar ajuta sa ovulez cu cateva zile mai repede, tot ar fi o chestie.Cheek Kiss
Aleahim
Scris: Friday, August 24, 2018 10:59 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Alle.p wrote:
Multumesc pt raspuns fetelor.
Dar in legatura cu stresul si supararea, in situatia mea nu am cum sa scap de ele. E prea repede, prea recent.
Intre stres si infertilitate nu este o legatura asa mare, co form ultimelor studii. Dovada stau multimea de mamici de ingeri care au conceput la scurt timp dupa pierderea copila?ilor. Cu siguranta nu au fost mai putin stresate ca mine, pt ca nu ai cum. Plus, ganditi-va la cele care sunt batute, maltratate si totusi fac copii pe banda rulanta.
Singura influenta a stresului este asupra apetitului sexual. S-a demonstrat ca cuplurile stresate fac semnificativ mai putin sex, astfel le scad sansele de a concepe. Daca exista ovulatie si fertilizarea are loc, stresul nu impiedica implantarea si sarcina.
Am uitat sa mentionez in post-ul anterior ca in zilele fertile mai ales, chiar am avut chef de bebelit....ca niciodata. Cel mai probabil datorita profertilului care are in compozitie si ceva pt creste libidoul.
In schimb, situatia emotionala mi-a afectat mult capacitatea de concentrare si memoria. Iar asta se vede la munca. Poate cu timpul o sa-mi revin.
Nu stiu daca ati inteles ce vreau sa spun, am cam sarit de la una la altaLol

Nu pot sa te contrazic ca nu am citit f mult pe tema asta. Stiu doar ce mi-a zis medicul endocrinolog si medicul meu de familieras
LE: medicul meu de familie imi zicea sa stresul elibereaza nu stiu ce hormon, care inhiba ovulatia si ca mie numai asta imi mai lipseste. dar tu nu ai probleme cu ovulatia, deci...
Cheek Kiss
Adina Mariana
Scris: Friday, August 24, 2018 11:34 AM
Nivel

Alle.p wrote:
Adina, stiu ca inofolic e mai ieftin, dar nu e chiar acelas lucru. Inofolic are in compozitie acid folic, iar myo-sun are metilfolat. Cine are mutatia mtfr activa trebuie sa inlocuiasca acidul folic cu metilfolat
http://tuestidoctorultau.ro/blog/acid-folic-sau-metilfolat/
As putea sa iau inositol si metilfolat separat, ar fi la jumatate de pret, dar myo-sun mai avea inca ceva pe langa(nu mai retin ce). Nu stiu daca ar fi acelas lucru.
Am hotarat sa iau myo-sun luna asta, asa cum a spus dna dr, iar daca nu raman, voi vedea luna viitoare. Daca m-ar ajuta sa ovulez cu cateva zile mai repede, tot ar fi o chestie.Cheek Kiss
Inteleg.Atunci ia myo sun si sa fie cu noroc.De cand sper si eu sa ovulez mai repede...dar nici o sansa.Dar sa stii ca medicul mi-a spus ca este la fel de normal ca si cum as ovula in ziua 14 si ca important e ca ovulez.Probleme face un ciclu peste 35 zile in rest e normal.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.