Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| Ce bine Adina, sper sa ne aduci cele mai faine vesti in curand!!! :* :* :* |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/26/2017 Mesaje: 106
| Adina Mariana wrote:Buna fetelor.M-am intors acasa  am vesti relativ bune.Trompele perfect permeabile amandoua.Ovarul stang curat,ovarul drept e bolnavior.Am 2 chisturi endometriozice de 2,7 si 2,1 cm,cateva aderente si chistulete micute foliculare,deci ovar polichistic.De aici su Amh-ul meu mai maricel.Dar nu e de operat si asta ma bucura.Acum astept maine rezultatul de la spermograma si spermocultura apoi eu testul Hpv si dupa ma pregatesc de inseminare.Luna aceasta am sanse mari pt.ca sunt curatate si trompele de un posibil mucus.Ureaplasma am tratat-o care mi-a spus medicul ca este ft.periculoasa si posibil de asta sa se fi oprit din evolutie acea tentativa cu beta 16 sau pur si simplu aceea sa fie cauza pt.care nu am ramas.Mi-a explicat prin desen tot ce nu stiam,mi-a raspuns la toate intrebarile,nu ma grabit deloc desi afara se facuse coada din cauza mea eu stand inauntru 2 ore.Sunt ft multumita de medic si incarcata pozitiv cu o liniste sufleteasca.Am scapat de toate nelamuririle si am gasit raspunsurile care trebuiau si ma framantau.Daca nu se intampla luna aceasta incerc inseminare ori luna viitoare ori peste 2 luni.Sunt convinsa ca nu mai e mult pana reusesc  acum trebuie sa fac pauza 3,4 zile dupa care pot reincepe contactele.Am uitat sa il intreb daca aveam foliculi iar pe foaie nu scrie dar nici pe eco nu se vad.Poate inca nu aveam altfel spunea medicul.Ar fi pacat sa fie o luna anovulatorie cand am asa mari sanse acum.Vom vedea ce spune si temperatura Ps: Albinuta.Posibil si Amh tau sa fie asa mare pt ca ai un ovar polichistic.Mie mi-a spus medicul ca ciclul pana la 35 zile este perfect normal si ovulatia daca e mai tarzie de ziua 14,important este ca ovulez..dar mai tarziu de ziua 35 este o problema.Si asa mi-a spus ca in urma celor 3 stimulari am produs doar un folicul,mult prea putin si posibil foliculii mei pe langa ca e doar unul sa nu fie nici asa calitativi.Pt.asta mi-a recomandat si inseminarea cand sunt eu pregatita. Adina ma bucur pt tine.Iti doresc cat mai repede cel mai frumos test pozitiv |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Adina Mariana wrote:Buna fetelor.M-am intors acasa  am vesti relativ bune.Trompele perfect permeabile amandoua.Ovarul stang curat,ovarul drept e bolnavior.Am 2 chisturi endometriozice de 2,7 si 2,1 cm,cateva aderente si chistulete micute foliculare,deci ovar polichistic.De aici su Amh-ul meu mai maricel.Dar nu e de operat si asta ma bucura.Acum astept maine rezultatul de la spermograma si spermocultura apoi eu testul Hpv si dupa ma pregatesc de inseminare.Luna aceasta am sanse mari pt.ca sunt curatate si trompele de un posibil mucus.Ureaplasma am tratat-o care mi-a spus medicul ca este ft.periculoasa si posibil de asta sa se fi oprit din evolutie acea tentativa cu beta 16 sau pur si simplu aceea sa fie cauza pt.care nu am ramas.Mi-a explicat prin desen tot ce nu stiam,mi-a raspuns la toate intrebarile,nu ma grabit deloc desi afara se facuse coada din cauza mea eu stand inauntru 2 ore.Sunt ft multumita de medic si incarcata pozitiv cu o liniste sufleteasca.Am scapat de toate nelamuririle si am gasit raspunsurile care trebuiau si ma framantau.Daca nu se intampla luna aceasta incerc inseminare ori luna viitoare ori peste 2 luni.Sunt convinsa ca nu mai e mult pana reusesc  acum trebuie sa fac pauza 3,4 zile dupa care pot reincepe contactele.Am uitat sa il intreb daca aveam foliculi iar pe foaie nu scrie dar nici pe eco nu se vad.Poate inca nu aveam altfel spunea medicul.Ar fi pacat sa fie o luna anovulatorie cand am asa mari sanse acum.Vom vedea ce spune si temperatura Ps: Albinuta.Posibil si Amh tau sa fie asa mare pt ca ai un ovar polichistic.Mie mi-a spus medicul ca ciclul pana la 35 zile este perfect normal si ovulatia daca e mai tarzie de ziua 14,important este ca ovulez..dar mai tarziu de ziua 35 este o problema.Si asa mi-a spus ca in urma celor 3 stimulari am produs doar un folicul,mult prea putin si posibil foliculii mei pe langa ca e doar unul sa nu fie nici asa calitativi.Pt.asta mi-a recomandat si inseminarea cand sunt eu pregatita. Adina, ma bucur tare mult ca ai venit cu vesti bune. O sa vezi ca in curand se va intampla minunea. Iti doresc mult succes in continuare, sa ajute Doamne Doamne sa ne arati testuletul pozitiv cat de curand. |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Multumesc Sorina,Sofia si Georgiana.Doamne Ajuta sa fie bine de data aceasta.Georgi mai ai un pic si nasti,doamne cum a trecut timpul acesta sa ai nastere usoara |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Adina Mariana wrote:Multumesc Sorina,Sofia si Georgiana.Doamne Ajuta sa fie bine de data aceasta.Georgi mai ai un pic si nasti,doamne cum a trecut timpul acesta  sa ai nastere usoara Multumesc frumos draga mea! Incep emotiile
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/18/2018 Mesaje: 317
| Adina Mariana wrote:Buna fetelor.M-am intors acasa  am vesti relativ bune.Trompele perfect permeabile amandoua.Ovarul stang curat,ovarul drept e bolnavior.Am 2 chisturi endometriozice de 2,7 si 2,1 cm,cateva aderente si chistulete micute foliculare,deci ovar polichistic.De aici su Amh-ul meu mai maricel.Dar nu e de operat si asta ma bucura.Acum astept maine rezultatul de la spermograma si spermocultura apoi eu testul Hpv si dupa ma pregatesc de inseminare.Luna aceasta am sanse mari pt.ca sunt curatate si trompele de un posibil mucus.Ureaplasma am tratat-o care mi-a spus medicul ca este ft.periculoasa si posibil de asta sa se fi oprit din evolutie acea tentativa cu beta 16 sau pur si simplu aceea sa fie cauza pt.care nu am ramas.Mi-a explicat prin desen tot ce nu stiam,mi-a raspuns la toate intrebarile,nu ma grabit deloc desi afara se facuse coada din cauza mea eu stand inauntru 2 ore.Sunt ft multumita de medic si incarcata pozitiv cu o liniste sufleteasca.Am scapat de toate nelamuririle si am gasit raspunsurile care trebuiau si ma framantau.Daca nu se intampla luna aceasta incerc inseminare ori luna viitoare ori peste 2 luni.Sunt convinsa ca nu mai e mult pana reusesc  acum trebuie sa fac pauza 3,4 zile dupa care pot reincepe contactele.Am uitat sa il intreb daca aveam foliculi iar pe foaie nu scrie dar nici pe eco nu se vad.Poate inca nu aveam altfel spunea medicul.Ar fi pacat sa fie o luna anovulatorie cand am asa mari sanse acum.Vom vedea ce spune si temperatura Ps: Albinuta.Posibil si Amh tau sa fie asa mare pt ca ai un ovar polichistic.Mie mi-a spus medicul ca ciclul pana la 35 zile este perfect normal si ovulatia daca e mai tarzie de ziua 14,important este ca ovulez..dar mai tarziu de ziua 35 este o problema.Si asa mi-a spus ca in urma celor 3 stimulari am produs doar un folicul,mult prea putin si posibil foliculii mei pe langa ca e doar unul sa nu fie nici asa calitativi.Pt.asta mi-a recomandat si inseminarea cand sunt eu pregatita.
Ma bucur ca vii cu vesti bune.Bafta luna asta sa vii cu 2 liniute. In legatura ci amh ul mare doar am facut doua ecografii transvaginala in ultimele 2 luni si mi au zis ca am ovarele curate nici urma de chisturi ambele ovare foliculare erau concluziie
Ps: cum pot actualiza chartul? |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Adina, desi nu sunt cea mai activa fata de pe forum, am intrat acum cu gandul la tine. Ma bucur sa aud ca esti optimista si pregatita pentru ce urmeaza. Iti doresc din suflet sa se intample minunea cat mai repede |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Adina, ma bucur sa citesc asta! Vezi? Iti faceai atâtea griji în legatura cu HSG... Uite ca a trecut! A durut? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| IoanaBebedoi, cum mai esti? In ce stadiu mai sunteti cu proiectul cu ochisori? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Adina Mariana wrote:Multumesc Sorina,Sofia si Georgiana.Doamne Ajuta sa fie bine de data aceasta.Georgi mai ai un pic si nasti,doamne cum a trecut timpul acesta  sa ai nastere usoara
Adina, ma bucur tare mult pentru tine! Acum, sa vina bebe |
|

| Mgeorgiana85 wrote:Multumesc frumos draga mea! Incep emotiile O sa fie bine stai linistita.Bebe abia asteapta sa va cunoasca |
|

| Albinutza30 wrote:Ma bucur ca vii cu vesti bune.Bafta luna asta sa vii cu 2 liniute.  In legatura ci amh ul mare doar am facut doua ecografii transvaginala in ultimele 2 luni si mi au zis ca am ovarele curate nici urma de chisturi ambele ovare foliculare erau concluziie Ps: cum pot actualiza chartul? doamne ajuta sa vin cu cele 2 liniute mult visate luna asta sau cat de curand.Chartul il actualizezi bifand prima zi de ciclu cand ti-a venit in ce data si notezi acolo la rubrica period/menses/spotting si se face automat singur. |
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Adina 2 lini magice vrem de la tine! Ca a venit timpul ca nu te mai vad pe aici  Ma bucur tare ca esti linistita in primul rand si gandesti pozitiv.Dumnezeu sa puna acum samanta acolo si sa rodeasca ! |
|

| Aleahim,Dia si M2m2 va multumesc mult pt.gandurile bune.Dumnezeu sa ne ajute pe toate
Maria eu am facut HyCoSy nu Hcg.Daca nu stii diferenta dintre ele iti explic dar sunt convinsa ca stii ca esti documentata daca nu traversa substanta de contrast atunci poate recomanda Hcg.Posibil daca nu reusesc sa trebuiasca sa imi faca Histeroscopie pt.a vedea si cavitatea uterina avand im vedere ca ovarul drept este cu endometrioza.Ca durere nu pot sa spun ca ma durut.HyCoSy este o procedrura destul de simpla.Nu am luat nimic inainte si nu mi-au dat nici ei.M-am lasat pe mana medicului desi mi-a fost teama.Am simtit o presiune,un disconfort destul de intens cand imi baga substanta de contrast,ma lua cu transpiratiile ca si cum esti prima zi pe ciclu,nu e tocmai placut dar e suportabil.Am mai simtit si dupa o zi intreaga acea senzatie dar acum a trecut.In schimb mai am spotting inca.Probabil va trece in curand.Ma bucur ca am facut-o si pe asta.Astept pe maine sa vina rezultatul la spermograma,apoi la testul Hpv si sa vedem ce facem,cand pot incepe inseminarea |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Stiu diferenta, ca asta urma sa fac si eu daca nu ramâneam. Chiar o întrebasem pe Mihaela cat a costat-o. Sa fie cu noroc, iar trompele proaspat verificate sa isi faca în curând treaba! |
|
|
|