Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Alle.p wrote:O sa va spun pe scurt ce s-a intamplat azi-noapte(scriu mai usor de pe pc, decat mai tarziu de pe tel). La 1 noaptea a sunat cumnata spunand in lacrimi ca nepotelul de nici 2 ani, nu mai misca! Am incremenit. Primul gand care mi-a trecut prin cap este ca a murit  Apoi a spus ca nu misca decat mana dreapta, restul e paralizat. Am sunat la 112 si am plecat spre ea. Ajunsi la spital, unde personalul dormea, ca apoi sa se miste in prima faza ca adormitii....totul se derula incet, la propriu. Au decis sa il transfere la TM, spunand ca ar fi in coma diabetica cu convulsii si ca NU AU AMBULANTA de terapie intensiva sa il trimita. Trebuia sa trimita una de la Deva(100 km distanta). Si a venit. Dupa 2 ore! Ca mai apoi sa faca alte 2,5 ore pana la TM. Se pare ca elicopterul nu numai ca nu zboara pe ceata, dar nu zboara nici noaptea. Deci in caz de vrei sa te imbolnavesti serios, e bine sa o faci intr-o zi senina cu vand prielnic. In fata mea se derula pentru a doua oara in 6 luni, acelas film prost, cand un copil in stare grava trebuie sa fie transferat la TM si nu au cu ce! Multumesc lui Dumnezeu ca a ajuns dimineata la TM si acum e mai bine Offf :( sanatate multa, multa la puiut.. si sa se recupereze repede... off ca tare greu si dureros e pt parinti. la mine Dominic saptamana trecuta a facut febra 40 si am crezut ca mor de spaima ... |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Adina Mariana wrote:Buna fetelor.Bine ai revenit Primavera si sa vedem repede un alt test pozitiv de la tine.Declar si eu Z1.Am vazut ca suntem multe deodata,doamne ajuta sa si ramanem toate luna aceasta.Eu de maine incep stimularea cu menopur pt.iui.Sa imi tineti pumnii,am niste emotii dar medicul este ft.optimist in privinta mea..... Î?i ?in pumnii Adina, Doamne-ajuta sa fie cu noroc. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/1/2017 Mesaje: 97
| Adina Mariana wrote:Buna fetelor.Bine ai revenit Primavera si sa vedem repede un alt test pozitiv de la tine.Declar si eu Z1.Am vazut ca suntem multe deodata,doamne ajuta sa si ramanem toate luna aceasta.Eu de maine incep stimularea cu menopur pt.iui.Sa imi tineti pumnii,am niste emotii dar medicul este ft.optimist in privinta mea..... Succes, Adina!Doamne ajuta sa vii cu vesti bune! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/10/2018 Mesaje: 229
| Neata fetele cochetele sunt pe graba ca am ceva d eumblat astazi va tin la curent cand ma intorc ce a fost luni si etc. Vroiam sa va zic ca mi'am rapit din timp aseara si am notat temperaturile de pe femometer pe ff ca nu mai stiu pe care auzisesem ca rste mai obisnuita cu fful si m'am gandit ca asa o sa stiti mereu cand vreti sa aruncati un ochi si mai vorbim de temp nu o sa trebuiasca sa ma mai chinui cu poze la grafic sau etc. Ce a patit curuletul meu cu aplicatia ff aseara numai eu stiu =)) eram si stresata si obosita si ce nu eram fful ma intreba temperatura eu imi bagam nr de tel ?????? acuma rad pana si eu de mn dar aseara eram plina de draci. Va pup  P.S: singura diferenta e ca pe ff nu am mai pus manual ovulatia in functie de testul de ovulatie am vrut sa vad fara testul de ovulatie unde e eroarea in ce am facut eu pe femometer si pe ff prezice data ovulatiei in functie de date ( din cate am inteles. |