|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Felicitari, zgubyro sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc, eu te inteleg perfect cu grijile, cand o sa te simti tu mai bine si mai linistita te asteptam. Foarte frumoasa surpriza ati avut, ca in povesti La noi la fel a venit, fix in luna in care nu am avut multe contacte si eram impacata cu gandul ca am ratat luna :)) |

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| zgubyro wrote:Bella, Alle, Geo va multumesc frumos! Sa ajute Dumnezeu sa fie bine pana la capat.
Alle multa puetere iti doresc si nu te lasa, dupa furtuna vine si soarele. Bella sarcina usoara in continuare! Geo nastere usoara ca se apropie!???????? Multumesc! |

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| AlexandraRr wrote:Important acum este ca ai descoperit problema, exista solutii Cred ca este foarte bine sa faci si progesteronul, eu, de exemplu, aveam progesteronul la limita inferioara a normalului si medicul tot spunea ca nu considera a fi deficienta de progesteron pentru ca nu este sub limita inferioara si uite ca noroc ca nu l-am ascultat, din prima luna de progesteron ovule luate dupa ovulatie am ramas insarcinata. Tsh eu la fel ca tine aveam, 1,7 Iti doresc concediu placut si la multi ani sotului tau si sa vii cu un test pozitiv cat mai repede, iti inteleg nerabdarea si dorinta. Sa iti gasesti un medic bun te sfatuiesc, eu am pierdut foarte mult timp aiurea Multumesc pt urari Eu cred ca am gasit un medic bun, dar avand in vedere ca am mai avut o sarcina, orice medic considera in prima faza ca nu am probleme de fertilitate. Eu am descoperit ca am faza luteala cam scurta destul de repede pt ca am inceput sa imi iau tb, ca altfel nu aflam prea curand. Probabil asteptam cu lunile sa raman, sau poate as fi pierdut o sarcina...nu stiu. Imi pare rau ca nu stiu daca inainte de sarcina am avut problema asta, sau a aparut dupa ce am nascut. Era important de stiut. Daca as lua ovule cu progesteron dupa ovulatie, ar influenta analiza din 7dpo, nu? Ma gandesc ca daca asta e problema, acest cm ar fi tot cu sanse minime, daca as incepe tratamentul abia in urmatorul cm... |

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| simmo wrote:
Buna, M-am uitat si eu la cele doua suplimente si exista o diferenta: - myo sun are folate, vit D, inositol si acetilcisteina - inofolic are acid folic si inositol
Pentru cei cu MTHFR nu e recomandat acid folic. Mie mi-au prescris myo sun. Costa foarte mult, dar sper sa fie ok.
E bine de stiut.Eu nu stiu de unde credeam ca este acelasi lucru bafta simmo |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/26/2017 Mesaje: 106
| zgubyro wrote:
Multumesc!!!Prea multe nu stiu ce sa va spun, eu in februarie dupa al doilea avort menstrual sau cum se cheama (am avut teste fff pozitive din ziua 12-14 iar in ziua 15 a fost pal in 16 a venit menstra) am renuntat. Pur si simplu am zis ca numai rezist stresului. Pana in luna mai (inclusiv) ne-am protejat. In luna mai o singura zi am renuntat la protectie, si atunci BUM. Pana acum sarcina a fost usoara insa stresul fff mare. Ma rog lui Dumnezeu sa fie bine pana la capat!
Multi pupici!
Felicitari zgubyro,sarcina usoara iti doresc si sanatate la amândoi |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/26/2017 Mesaje: 106
| Ella123 wrote:ieeei  deci abia azi am ovulatie nu pe 20 august cum am crezut.. În cazul asta nu mai pot sâmbata sa fac progesteron de z21..  trebuie pe nemancate analiza sau o pot face si dupa amiaza când ies de la serviciu? Si eu cred ca ieri sau azi am ovulat.atata tot ca am avut foarte mult de lucru si nu am mai ajuns la analize....?i nici de bebelit nu am reusit....so?ul a lucrat oana târziu,când ajungea el acasa eu dormeam deja.Dar oricum vreau sa ma duc si la un control asa ca poate e mai bine sa astept pana ce primesc rezultatele la papanicolau. |
|
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Adina Mariana wrote: E bine de stiut.Eu nu stiu de unde credeam ca este acelasi lucru  bafta simmo
Adina are dreptate , Myo-sun simplu are mio inositol+acis folic Inofolicu are inositol+acis folic. Cel de care vb tu e myo-sun Plus. Pe mine ma ajutat inositol simplu Iar mutatia nu asimileaza acidul folic dar e recomandat folati si acid folic in gramaj mai are..asta am aflat azi de la dr.ca am fost cu prietena mea si ea are mutatia asta plus alte 2. |
|
|

| M2m2m2 wrote:Adina are dreptate , Myo-sun simplu are mio inositol+acis folic Inofolicu are inositol+acis folic. Cel de care vb tu e myo-sun Plus. Pe mine ma ajutat inositol simplu  Iar mutatia nu asimileaza acidul folic dar e recomandat folati si acid folic in gramaj mai are..asta am aflat azi de la dr.ca am fost cu prietena mea si ea are mutatia asta plus alte 2. Deci tot stiam eu ceva eu vorbeam despre myo-sun simplu nu plus ca nu specifica Alle a fi plus. |
|
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Eu ma refeream ca myo-sun plus. Nu sunt sigura daca se mai comercializeaza varianta simpla |
|
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Ella123 wrote:speer!  totusi imi e teama sa nu se fi pozitivat din cauza valorii beta hcg, adica sa nu fi ajuns la 0. Ultima analiza am facut o pe 10 august si era 33..scazuse intr o sapt de la 119...trebuia sa repet pe 17 dar am fost plecata..asa ca verific mâine. Sper sa fie 0 si într adevat sa fiu la ovulatie.
La mine a fost ovulatie cam a 17 z dupa chiureraj, in momenntul controlului beta era 5.6 ziua a 23, la 5 zile dupa era 2.6, la 30z a venit menstra si a 2 z beta era 1.39( 1.2 e 0 la genesis). De eu zic ca daca testele de ov puteau fi fals-pozitiv ca si testele de sarcina ies pozitive ( am tot incercat eu si la menstra era pozitiv).endometru nu sia revenit era de 6 deci nu putea tine nici o eventuala sarcina la mine! Dar ov sunt sigura ca ai avut. Poate te ajuta exp mea |
|
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| M2m2m2 wrote:La mine a fost ovulatie cam a 17 z dupa chiureraj, in momenntul controlului beta era 5.6 ziua a 23, la 5 zile dupa era 2.6, la 30z a venit menstra si a 2 z beta era 1.39( 1.2 e 0 la genesis). De eu zic ca daca testele de ov puteau fi fals-pozitiv ca si testele de sarcina ies pozitive ( am tot incercat eu si la menstra era pozitiv).endometru nu sia revenit era de 6 deci nu putea tine nici o eventuala sarcina la mine! Dar ov sunt sigura ca ai avut. Poate te ajuta exp mea Multumesc mâine dimineata merg sa fac beta si sa vedem ce valoare are. Progesteronul de z21 nu il mai fac.. Cu ovulatie în z18..nu prea e timpul...pupici. Revin maine cu valoarea beta daca o primesc |
|
|

| Alle.p wrote:Eu ma refeream ca myo-sun plus. Nu sunt sigura daca se mai comercializeaza varianta simpla Nu stiu...eu am luat anul trecut simplu,atunci se gasea. |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
|
Multumesc frumoas Adina, Sofia_28 sa ajute Dumnezeu sa vina si la voi bebele dorit cat mai curand!
Alexandra multumesc, sarcina usoara in continuare!!! |
|
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Alle.p wrote:Adina, asa stiu si eu. Ca important e sa ovulezi. Stresul ar putea influenta ovulatia...adica o poate amana, dar si asa sansele de a ramane sunt camla fel, chiar daca ovulatia are loc in cd21 fata de cd14. Cm peste 35 de zile pot crea probleme. Oficial z1 la mine
imi pare rau iubita capul sus. o luna noua-sansa noua. |
|
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| zgubyro wrote: Multumesc frumoas Adina, Sofia_28 sa ajute Dumnezeu sa vina si la voi bebele dorit cat mai curand! Alexandra multumesc, sarcina usoara in continuare!!!
Felicitari si sarcina la termen. te asteptam la gravidutze |
|
|
|
|