|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Bella_Tm wrote:Bafta Laura! sa ne spui cum a fost!
buna iubita, am scris si am publicat maui devreme si aici si l am pus si la gravidutze ... a fost totul ok ca mi am vazut bobita mea doar ca acuma sincer, plang putin pt ca am dat peste niste poze cu tati meu, care imi lipseste si caruia as fi vrut sa i spun ca va fii bunic. cu el, as fi putut vorbi orice-IMI LIPSESTE JUR ACUMA MAI MULT CA ORICAND. Stiu ca el , e acolo sus, si vede totul dar inca mi lipseste si chiar daca am fost la el la mormant sa i spun vestea, nu i acealsi lucru-
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/26/2017 Mesaje: 106
| monican wrote:Hello! Ieri mi-a iesit cel mai pozitiv si accentuat test de ovulatie de pana acum, sunt foarte incantata si optimista in acelasi timp, mai ales ca incercam metoda SMEP de data asta. Parca si Laurei i-a iesit la fel de pronuntat pentru prima oara testul si uite ca a rezultat bobita, sper sa pasesc si eu pe acelasi drum luna asta. Va arat si voua testuletul, sper sa vad unul la fel de frumos si la testare.  Spor tuturor la bebelit, sa se lase cu burtici la toata lumea! Waw ce test frumos abia astept sa vad cel mai pozitiv rezultat |

| LadyXmc wrote:Eu cred ca tu esti mai eroina ca multe dintre noi pentru simplul fapt ca ne-ai spus prin ce ai trecut desi nu e usor. Imi pare rau sa aud sincer, dar eu cred ca tot raul e inspre bine, eu am incredere ca Doamne Doamne te va ajuta si nu te va lasa asa ai sa vezi  cand te vei astepta mai putin iti va face cea mai frumoasa surpriza. Mi-as dori enorm sa iti pot oferi mai multe cuvinte incurajatare dar as fi o ipocrita ptr ca nu am trecut prin ce ai trecut tu si nu as fi in masura sa dau sfaturi legat de asta. Insa de un singur lucru te pot sfatui, nu iti mai fie teama (banuiesc ca e al naibii de imposibil) dar totusi, incearca sa lasi totul in mainile Lui si nu iti mai fie teama, bebica va veni sunt sigura de asta, esti o persoana puternica ! (Nu stiu cu certitudine, dar asta mi-ai transmis prin ce ai spus deci simt cumva... nu stiu cum) capu sus te rog si fii puternica in continuare, un bebica va veni si in viata voastra !  te imbratisez si te pup Datorita acestui forum sunt mai puternica datorita voua |

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Albinutza30 wrote:Vestì foarte bune, ma bucur enorm sa creasca acolo inca 8 lunite
Multumesc mult iubita. sa vi si tu din urma cu II liniute |

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Dia_N wrote:
Adinutza, eu din cate stiu, mycoplasma si ureaplasma pot fi o sursa a infertilitatii. Poate tocmai ti ai descoperit adevarata problema. Se trateaza cu antibiotic, nu este atat de grav.Te pup
da...este posibil.Doamne Ajuta sa fie totul bine.Am vb.cu medicul si deja sunt pe antibiotic si eu si sotul doamne ajuta |

| maria2013 wrote:Albinutza si Aleahim, puteti sa faceti analiza, dar e degeaba... Macar sa raportati rezultatele obtinute la faza potrivita a ciclului, nu la cea luteala. Riscati sa credeti ca aveti probleme cu progesteronul fara sa fie cazul. Din punctul meu de vedere, rezultatele astea sunt irelevante. Felicitari Maria pt bobita,sa stea cuminte si sa creasca mare si sanatoasa pâna la termen. În legatura cu progesteronul ai dreptate.O amica si-a facut analiza in ziua 21 si a crezut ca are probleme deoarece a fost mic rezultatul.Dar a cerut parerea altui doctor si in urma ecografiei ia spus ca nici nu ovulase Inc a. |

| simmo wrote:
Se trateaza repede si ambii parteneri trebuie sa urmeze tratament.
Da stiu.Am primit deja antibiotic de la medic si eu si sotul.Mi-a spus ca nu e grav sa stau linistita si ca se trateaza |

| Albinutza30 wrote:Buna si eu la fel nestiind sigur daca am ovulat sau nu luna acesta am dat analiza la progesteron in ziua22 fiindca 21 a fost duminica, azi mi au venit rezultatele si e 0,20  se pare ca e deficienta de progesteron Vai fetelor dupa cum spune si Maria,progesteronul este irelevant daca nu ai ovulat.Nu vreau sa ies din cuvantul medicului dar pur si simplu si valoarea ta Albinuta este clar ca indica ca nu ai ovulat.Nu exista atat de mica valoarea cand ai ovulat.Nu te grabi sa iei decizii pripite.Daca ai avea deficit de progesteron asa mare de 0,20 sau cat ti-a iesit nu ti-ar creste temperatura deloc.Deci chiar nu are rost sa faceti analiza asta daca nu stiti sigur ca ati ovulat.Este irelevanta si va face ganduri negre numai. |

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Adina Mariana wrote: Vai fetelor dupa cum spune si Maria,progesteronul este irelevant daca nu ai ovulat.Nu vreau sa ies din cuvantul medicului dar pur si simplu si valoarea ta Albinuta este clar ca indica ca nu ai ovulat.Nu exista atat de mica valoarea cand ai ovulat.Nu te grabi sa iei decizii pripite.Daca ai avea deficit de progesteron asa mare de 0,20 sau cat ti-a iesit nu ti-ar creste temperatura deloc.Deci chiar nu are rost sa faceti analiza asta daca nu stiti sigur ca ati ovulat.Este irelevanta si va face ganduri negre numai. Multumim de sfaturi. Adevarul e ca, eu una sunt in ceata total. Un medic imi zice ca sansele mele sa fac un bebe sunt mici, altul ca am sanse chiar mari sa fac, cu tratamentul corespunzator. Medicul endocrinolog mi-a zis ca nu e asa relevanta eco, daca nu a fost facuta in ziua 10 a cm, deci sa nu ne pripim sa tragem concluzii. Medicul ginecolog mi-a zis ca ovarele mele sunt asa pline de chisturi, ca nici nu are rost sa le numere. In cine sa mai am incredre? |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| Aleahim wrote:Multumim de sfaturi. Adevarul e ca, eu una sunt in ceata total. Un medic imi zice ca sansele mele sa fac un bebe sunt mici, altul ca am sanse chiar mari sa fac, cu tratamentul corespunzator. Medicul endocrinolog mi-a zis ca nu e asa relevanta eco, daca nu a fost facuta in ziua 10 a cm, deci sa nu ne pripim sa tragem concluzii. Medicul ginecolog mi-a zis ca ovarele mele sunt asa pline de chisturi, ca nici nu are rost sa le numere. In cine sa mai am incredre? Buna dimineata, Nu te necaji, multe fete cu SOP au reusit sa ramana insarcinate. Ai incercat ceva naturiste pana acuma? Din cate am auzit, mladitele de zmeur sunt foarte bune pt eliminarea chisturilor, si daca nu le elimina le face mai mici oricum. :* |

| Sorina_85 wrote: Buna dimineata, Nu te necaji, multe fete cu SOP au reusit sa ramana insarcinate. Ai incercat ceva naturiste pana acuma? Din cate am auzit, mladitele de zmeur sunt foarte bune pt eliminarea chisturilor, si daca nu le elimina le face mai mici oricum. :*
Buna dimineata! Incerc pe cat posibil sa nu ma necajesc, dar ma enerveaza cand vad cum se bat cap in cap parerile medicilor. Plus ca sunt mai revoltata a niciodata pe sistemul de sanatate din romania care de c***t. Adica platim in fiecare luna si acum, cand am ditamai listoiul de analize, le platesc integral din buzunarul meu. Wtfff In alta ordine de idei...mladitele de zmeur se pot lua fara prescriptie? Si nu afecteaza cu nimic alt tratament pe care il iau in prezent? |
|

Inregistrat: 5/5/2017 Mesaje: 141
| Adina Mariana wrote: Mai am o intrebare daca nu te superi.Odata ce o tratezi si tu si partenerul este posibil sa se refaca?este bacterie dinaia ca trebuie sa tot repeti odata la 6 luni sau 1 an analiza?cu candida ma lupt de ceva timp si tot apare,daca mai apare si asta crd ca innebunesc.
Sincer nu stiu sa iti spun, ca si eu am scapat acum cateva luni, acum 3 zile am luat trimitere de la medic sa le refac, si eu sunt super curioasa daca a revenit sau nu. Desi am fost ieri dimineata la analize nu am prelevat si pentru ele ca eram in intarziere, am facut decat analizele de hiv si sifilis pentru cununie... |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Buna fetelor ! Romanca ai refacut testul? ? Adina sper ca dupa tratament sa urmeze luna ta norocoasa Carlita cum esti???? Laura mă bucur ca ți ai văzut bobitica și e totul bine |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| Aleahim wrote:Buna dimineata!  Incerc pe cat posibil sa nu ma necajesc, dar ma enerveaza cand vad cum se bat cap in cap parerile medicilor. Plus ca sunt mai revoltata a niciodata pe sistemul de sanatate din romania care de c***t. Adica platim in fiecare luna si acum, cand am ditamai listoiul de analize, le platesc integral din buzunarul meu. Wtfff In alta ordine de idei...mladitele de zmeur se pot lua fara prescriptie? Si nu afecteaza cu nimic alt tratament pe care il iau in prezent? Le poti lua fara reteta, de la naturisti. Din cate stiu nu afecteaza alt tratament, poti lua in paralel. Referitor la medici, am primit si eu tratamente diferite si m-a scos din sarite treaba asta. L-am ales pe ala care mi s-a parut mai competent.... Sper sa iti fie cu folos :* |
|

| Sorina_85 wrote: Le poti lua fara reteta, de la naturisti. Din cate stiu nu afecteaza alt tratament, poti lua in paralel. Referitor la medici, am primit si eu tratamente diferite si m-a scos din sarite treaba asta. L-am ales pe ala care mi s-a parut mai competent.... Sper sa iti fie cu folos :*
Multumesc de sfaturi. Sunt la inceput de drum si tot valul de informatii ma copleseste, dar orice sfat e bine primit.ma simt atat de "micuta" in comparatie cu alte fete de aici, care detin atata informatie si eu habar n-am despre ce se vorbeste |
|
|
|