Clubul aspirantelor - 64
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maria2013
Scris: Tuesday, July 3, 2018 6:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Inga88
Scris: Tuesday, July 3, 2018 7:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/21/2016
maria2013 wrote:

Inga, noi nu prea avem informatii despre fiv, dar stiu ca e pe forum un topic numit "Fiv la Spitalul Medpark". Poate te pot ajuta fetele de acolo...

Mul?umesc
maria2013
Scris: Tuesday, July 3, 2018 7:14 PM
Nivel

Inga88 wrote:

Mul?umesc

Sa fie cu folos!
monican
Scris: Tuesday, July 3, 2018 8:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2018
maria2013 wrote:

Oh, Doamne, nu pot sa suport atâta iresponsabilitate din partea unui doctor! I-as arata analizele mele, sa vada istetul cum e sa ai trombofilie, dar analizele uzuale perfecte! Când spun perfecte, ma refer la faptul ca toate erau fix la mijlocul intervalului de referinta. Totusi, am destule mutatii si o sarcina pierduta. La a doua sarcina (cea actuala), progesteronul era tot la jumatatea intervalului de referinta, iar eu am avut nevoie de suplimentare, astfel încât acum iau de trei ori pe zi progesteron. Poate ar fi bine ca unii doctori sa mai citeasca si dupa ce termina facultatea pe care, de altfel, o apreciez! Am medici si asistenti în familie si stiu prea bine cat de necesara e perfectionarea si dupa terminarea facultatii. Ca în orice alt domeniu, de fapt...

Bine de stiut ca se pot avea mutatii si cu analizele perfecte, asa sunt si ale mele (mai putin TSH-ul, pe care il tin sub control cu Euthyrox). Ah da, si dr. de ieri mi-a zis textuletul cu 3 sarcini pierdute si doar pe urma investigatii mai amanuntite, asa cum au mai auzit de atatea ori si fetele de pe aici. Nu pot sa ma gandesc cum as trece de inca 2 ori prin cosmarul asta fara sa fac nimic... pana la urma sunt banii si timpul meu, imi trebuie doar o trimitere de la ei. Astept de acuma sa aud si a doua parere si sper sa fie mai pertinenta si sa incurajeze preventia unei pierderi de sarcina.

Sorina, asa e, e tot mai greu sa ai incredere in doctori, mai ales cand informatiile primite se bat de multe ori cap in cap. Eu una ma bucur ca n-a fost vorba de extrauterina si de-acuma merg cu sperante noi inainte. Multa bafta si tie, sa fie o luna cu noroc!
Adina Mariana
Scris: Tuesday, July 3, 2018 8:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Fetelor imi puteti spune cum se poate sa ma doara burta ca in prima zi pe ciclu la doar 9 dpo?nu inteleg ce se intampla cu corpul meu dupa ovulatie cu 7 zile cam cand ar fi trebuit sa fie defapt implantarea.A inceput de ieri disconfort si e tot mai accentuat.Este asa pe fraze nu constant ca si cum corpul se pregateste pt.venirea menstruatiei in cateva zile.Sunt putin trista pt.ca iar nu ma lasa sa sper,ma atentioneaza ca va veni.Stiu ca se spune ca si intr-o sarcina simtomele sunt la fel ca la o sarcina dar imi este ft greu sa cred ca poate fi un bebic mic in aceste conditii...nici nu stiu daca ar fi in siguranta daca intradevar ar fi cu un asemenea disconfort.Luna aceasta am renuntat si la progesteron ca am crezut ca de acolo ma simt asa.Pana in 6 dpo este totul ok,dupa se intampla ceva cu corpul meu.Alaltaieri in 7 dpo seara inainte sa ma culc am simtit niste intepaturi ca ma luat cu transpiratiile..ma tinut o jumatate de ora buna.Apoi am adormit si pe dimi trecuse,in schimb pe seara a inceput disconfortul din cand in cand ca si se pregateste corpul de menstra.Se confrunta cineva cu ceea ce patesc eu luna de luna inainte cu 4-7 zile de a veni menstruatia?Cray pur si simplu nu stiu daca este normal sau nu sau daca trebuie sa ma ingrijorez.Nu am mai auzit pe nici o femeie trecand prin asa ceva.Mi-ar fi de un mare folos sfaturile voastre.Va multumescGossip
maria2013
Scris: Tuesday, July 3, 2018 9:05 PM
Nivel

monican wrote:

Bine de stiut ca se pot avea mutatii si cu analizele perfecte, asa sunt si ale mele (mai putin TSH-ul, pe care il tin sub control cu Euthyrox). Ah da, si dr. de ieri mi-a zis textuletul cu 3 sarcini pierdute si doar pe urma investigatii mai amanuntite, asa cum au mai auzit de atatea ori si fetele de pe aici. Nu pot sa ma gandesc cum as trece de inca 2 ori prin cosmarul asta fara sa fac nimic... pana la urma sunt banii si timpul meu, imi trebuie doar o trimitere de la ei. Astept de acuma sa aud si a doua parere si sper sa fie mai pertinenta si sa incurajeze preventia unei pierderi de sarcina.

Sorina, asa e, e tot mai greu sa ai incredere in doctori, mai ales cand informatiile primite se bat de multe ori cap in cap. Eu una ma bucur ca n-a fost vorba de extrauterina si de-acuma merg cu sperante noi inainte. Multa bafta si tie, sa fie o luna cu noroc!

Nu iti trebuie trimitere ca sa faci analizele de trombofilie. Mergi la ce laborator vrei (cel mai ieftin e la Bioclinica) si le faci. Pentru medici e o bagatela sa pierzi trei sarcini. Pentru o femeie, e o drama. Fiecare isi asuma deciziile. Eu am ales sa merg pe cont propriu, asa cum multe fete de aici au facut-o.
Dxc
Scris: Tuesday, July 3, 2018 9:06 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Dxc wrote:
ms de sfat. Am facut doar prolactina si tsh ,acestea iesind bine...o sa tin cont si la urmatoarea vizita la dr o sa i sugerez eu daca nu o va face el ??doamne ajut a sa fie bine si la mine! Sarcina usoara si sper sa urmez si eu majoreta
apropo tu cum ai luat progesteron? La recomandarea medicului din ce zi pâna în ce zi ?
maria2013
Scris: Tuesday, July 3, 2018 9:07 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Fetelor imi puteti spune cum se poate sa ma doara burta ca in prima zi pe ciclu la doar 9 dpo?nu inteleg ce se intampla cu corpul meu dupa ovulatie cu 7 zile cam cand ar fi trebuit sa fie defapt implantarea.A inceput de ieri disconfort si e tot mai accentuat.Este asa pe fraze nu constant ca si cum corpul se pregateste pt.venirea menstruatiei in cateva zile.Sunt putin trista pt.ca iar nu ma lasa sa sper,ma atentioneaza ca va veni.Stiu ca se spune ca si intr-o sarcina simtomele sunt la fel ca la o sarcina dar imi este ft greu sa cred ca poate fi un bebic mic in aceste conditii...nici nu stiu daca ar fi in siguranta daca intradevar ar fi cu un asemenea disconfort.Luna aceasta am renuntat si la progesteron ca am crezut ca de acolo ma simt asa.Pana in 6 dpo este totul ok,dupa se intampla ceva cu corpul meu.Alaltaieri in 7 dpo seara inainte sa ma culc am simtit niste intepaturi ca ma luat cu transpiratiile..ma tinut o jumatate de ora buna.Apoi am adormit si pe dimi trecuse,in schimb pe seara a inceput disconfortul din cand in cand ca si se pregateste corpul de menstra.Se confrunta cineva cu ceea ce patesc eu luna de luna inainte cu 4-7 zile de a veni menstruatia?Cray pur si simplu nu stiu daca este normal sau nu sau daca trebuie sa ma ingrijorez.Nu am mai auzit pe nici o femeie trecand prin asa ceva.Mi-ar fi de un mare folos sfaturile voastre.Va multumescGossip

Daca alaltaieri ai avut acele intepaturi, nu faci tu mâine un test? Sa stii o treaba si, eventual, sa iei progesteron. Tin pumnii!
Sorina_85
Scris: Tuesday, July 3, 2018 9:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
Adina Mariana wrote:

Heei,
Adina, tocmai in ziua 7 dpo nu ai luat temperatura, cand era interesant de vazut cum e :D
Daca simti un disconfort asta nu e un lucru rau. Pentru crampele astea poti lua No Spa, e ok si in cazul in care (Doamne ajuta) se dovedeste a fi niste ochisori la tine :P
Mie chiar mi-a recomandat ginecologul sa iau cand am fost la inceputul sarcinii cu baietelul pt ca aceste crampe sa nu creeze contractii ale uterului. Eu intrebasem daca mi le da pt confortul meu sau pt binele bobitei si a spus ca e pt bobita ca este prioritara :)
Sa sti ca suna tare bine ce zici tu aici, si mie mi se pareau identice cu cele de menstruatie.
Hai cu vesti bune Adina !!
<3 <3 <3
Alle.p
Scris: Tuesday, July 3, 2018 9:31 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Adina, eu am avut aceleasi simptome cand am ramas prima data....ar putea fi bebe. Asa cum a spus si Sorina, poti lua no-spa. Eu as mai sta 2-3 zile si as face un test. Mie primult test care l-am facut la 13 zile dpo cred fusese negativ, iar a doua zi am avut unul slab pozitivBuddy1
Dxc
Scris: Tuesday, July 3, 2018 9:50 PM
Nivel

maria2013 wrote:

Daca alaltaieri ai avut acele intepaturi, nu faci tu mâine un test? Sa stii o treaba si, eventual, sa iei progesteron. Tin pumnii!
cum si cand se ia progesteron? Ma intereseaza subiectul..
Adina Mariana
Scris: Tuesday, July 3, 2018 9:51 PM
Nivel

Dxc wrote:
apropo tu cum ai luat progesteron? La recomandarea medicului din ce zi pâna în ce zi ?
Dxc progesteron se ia doar dupa 2 zile de la ovulatie altfel inhiba ovulatia.Cand stii sigur ca ai ovulat a doua zi seara inainte de nani iei progesteronul.Mie mi-a dat un medic din ziua 15 pana in ziua 24 desi eu ovulasem in ziua 19.Cand i-am spus medicului a spus ca nu are cum sa ovulez atat de tarziu...l-am si schimbat.Mi-am pierdut primele 3 luni din conceput ca luam progesteron inainte de ovulatie.
Adina Mariana
Scris: Tuesday, July 3, 2018 9:57 PM
Nivel

Maria,Alle o sa fac prin ziua 12 dpo test ca daca este ceva sa pot incepe progesteronul sustinerea desi imi e greu sa cred ca la durerile astea sa fie ceva.Le am lunar dar parca luna asta sunt si mai intense.
Sorina nu am luat temperatura ca am fost la nunta si m-am culcat dupa ora 4...nu avea rost sa o iau,oricum nu ma puteam trezi.Fetelor va multumesc pt.sfaturi.Eu sper doar ca e totul ok si este normal sa ma simt asa.Ma cam ingrijorez si numa la posibilitatea ca as fi ramas nu ma gandescuff ma simt exact ca inainte de ciclu.O sa vedem ce va fii....daca continua asa iau un nospapale
yonica
Scris: Tuesday, July 3, 2018 10:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/1/2017
Inga88 wrote:
Salut. Vin si eu cu durerea mea.
Eu aproape 30
Sotu aproape 38
Toate analizele bune, ma alimentez cat mai corect
De multi ani ne chinuim cu fertilitatea,
2 încercari pe cale naturala
O sarcina naturala dupa HISTEROSALPINGOGRAFIA, dupa care sa intrerupt la 2 saptamani
1 Fiv nereusit ( 3 embrioni si 2 transferati) proasta calitate
2 Fiv sambata a avut extragerea ovulelor . Mam simtit foarte rau in aceeasi zi.Azi dimineata mam trezit cu dureri mari ...am telefonat si am mers la spital , nu am nimic dar mi-a pus in vana antibiotic sa nu fac vrio infectie. Dupa care mi-a dat noutatea cea rea chiar de luni... au fost si mai rau ca data trecuta. De data aceasta nici macar a doua zi nu se dezvoltau embrionii, am ramas fara transfer. Problema este ovocitele nu se dezvolta . Cineva a facut vriun tratament sau a reusit si asa dupa mai multe incercari? ??a mai avut cineva dureri mari du extragerea ovulelor?
Buna Inga! ?i eu am avut sâmbata punctie tot FIV 2 ?i la fel am avut 3 ovule, 1embrion care s-a oprit din evolu?ie luni. La primul FIV am avut 0 ovule, deci mai bine acum. Cât despre discu?iile despre FIV MEDPARK, se pare ca s-au oprit. Eram ?i eu interesata deoarece acolo am facut cele doua FIV-uri. Si eu am anumite dureri dar nu f intense, e normal dupa punctie, mai pune un supozitor cu antiinflamator ?i daca devin ?i mai intense mergi la dr. Eu vreau sa fac ?i FIV3 ?i probabil ca tot acolo o sa merg...la vârsta ta sansele sunt mai mari
Dxc
Scris: Tuesday, July 3, 2018 11:29 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Dxc progesteron se ia doar dupa 2 zile de la ovulatie altfel inhiba ovulatia.Cand stii sigur ca ai ovulat a doua zi seara inainte de nani iei progesteronul.Mie mi-a dat un medic din ziua 15 pana in ziua 24 desi eu ovulasem in ziua 19.Cand i-am spus medicului a spus ca nu are cum sa ovulez atat de tarziu...l-am si schimbat.Mi-am pierdut primele 3 luni din conceput ca luam progesteron inainte de ovulatie.
offf....cred ca o sa discut si eu cu medicul meu despre asta ...nici nu mai stiu...e atat de grea a?teptarea asta...si colac peste pupaza azi in timpul contactului am avut si o usturime care persista si acum la urinare...cred ca am o infec?ie de toata frumuse?ea Argue Am fost si racita sa mi se traga de acolo? Nici nu mai stiu ...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.