|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2018 Mesaje: 258
| Salutare tuturor! Am revenit si eu din concediu si primul lucru ce l-am facut a fost sa merg pe la ginecolog (altul decat cel la care am fost la inceputul sarcinii, ca acum e in concediu) sa vad cum stau lucrurile dupa pierderea sarcinii. Direct mi-a zis ca sigur a fost vorba de o sarcina extrauterina din cauza ca nu s-a vazut la ecograf si pe viitor creste riscul sa tot mai am din astea. M-a bagat in boala direct. Ecografic a zis ca nu mai e nici urma de sarcina, semn ca s-a curatat bine. Am mentionat ca vreau sa-mi fac analizele de trombofilie sau progesteron sau orice, numai sa pot sti cauza si sa pot face ceva pe viitor, el direct ca poate garanta 99.9% ca nu am trombofilie dupa cum imi arata analizele de sange si nici lipsa de progesteron pentru ca implantarea a avut loc. Se poate sa stie asa sigur dupa celelalte analize ca nu am problemele astea sau credeti ca ar fi bine totusi sa imi fac analizele astea?
M-a trimis sa-mi fac Beta HCG sa vedem in functie de valoare daca a fost sigur extrauterina sau nu. Mi-a iesit 1.2, i-am trimis azi rezultatul si a zis ca se pare ca a fost totusi intrauterina dupa valoarea asta mica si ca s-a oprit din evolutie, dar ca o cauza pentru pierdere nu-mi poate spune, sa vin la control la urmatoarea ovulatie sa vedem cum stau lucrurile atunci. Ce m-a mai speriat a fost ca vazuse un chist pe ovarul stang, desi acum 2 saptamani nu il aveam... a zis ca atunci cel mai probabil e de la sarcina pierduta, ca a avut loc o inflamatie acolo si ca ar trebui sa se retraga singur in vreo 2-3 saptamani. L-am intrebat daca sunt semne de ovulatie acum, dar a zis ca imi zice putin mai incolo ca era prea concentrat la ecograf si nu mi-a mai zis nimic, uitasem si eu sa-i reamintesc dupa ce m-a speriat cu chistul.
In concluzie mi-a lasat un gust amar consultul asta si voi merge si la alt medic in care am mai multa incredere cand revine din concediu, peste vreo 2 saptamani. Mi se pare ca in ultima vreme prea isi arunca ginecologii astia cu presupusul fara sa stie de fapt nimic concret... |

Inregistrat: 1/27/2018 Mesaje: 258
| Ah, legat de Profecund si Profertil, ca tot am vazut fugitiv discutandu-se despre ele aici... luasem si eu Profecund vreo 2-3 luni dar nu se intamplase nimic, asa ca am trecut pe Profertil si dupa doar o luna am avut sarcina de care vorbeam mai devreme, deci eu una voi continua sa iau Profetil, cel putin cred ca pe mine m-a ajutat. Ce voi lua in continuare vor fi Mladitele de zmeur, au facut minuni si mi-au reglat menstruatia (inainte varia intre 27-32 de zile) de mi-a venit tot pe ceas la 28 de zile in ultimele 4 luni de cand incepusem sa o iau. Facusem pauza de la mladite dupa cum se recomanda dupa vreo 2 luni parca, dar o voi relua si sper la o noua sansa cat de curand. :) |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
|
Sa fie cum iti doresti |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| Monican, sa sti ca si eu sunt de acord cu tine, parca nu mai exista deloc responsabilitate pentru ceea ce zic doctorii in ultima vreme. Eu nu sunt adepta plimbatului pe la doctori, ci ma gandesc ca totusi, au facut o scoala foarte grea, unde nu intra oricine, si au atatia ani de specializare....si cu toate astea spun niste balarii cateodata de te minunezi. Ultimul doctor la care am fost acuma s-a minunat cand i-am spus ce mi-a zis vechiul doctor sa iau tratament. Unul zice intr-un fel, celalalt in altul, apoi, pe care sa il crezi? Ca doar amandoi sunt doctori?!?? Eu o sa merg la cativa doctori buni de aici sa vad macar, in linii mari, daca spun aceleasi lucruri. Eu iti recomand sa mai ceri o parere, dupa cum te-ai gandit si tu, si sa nu te sperii de ceea ce ai auzit. Daca spui ca a vazut un chistulet, ala nu e grav oricum, de cele mai multe ori se reabsorb. Tinctura de zmeur am inteles ca e foarte buna pt treaba asta. Sa fi cat mai relaxata, se pare ca terapia Bowen a functionat la tine :) Doamne ajuta sa vi cu vesti bune cat de curand. :* |
| Alle.p wrote:Dietele nu prea sunt de mine, Laura. Prefer sa reduc cantitatile. Mananc oricum destul de echilibrat, paine mai deloc, prajeli la fel. Dulciuri intradevar mananc zilnic, dar incerc sa ma limitez la 30g  Am dat deja tot ce am pus in sarcina, chiar un kg in plus, in mai putin de 4 luni(13 kg in total)....dar si inainte de prima sarcina vroiam sa mai dau 4 kg jos. Acum m-am apucat de sport, asa incet si doar o luna de vibromasaj, caci de luna viitoare poate avem unda verde si nu as vrea sa imi zdruncin ovarele Raisa, iti tin pumnii ca anul acesta sa ai parte de cadoul mult dorit
Ok....mai dati la mine niste kg ca eu as avea nevoie Poate daca mai ma ajuta Cel de sus si raman din nou, nu mai imi fac griji ca sunt prea slaba... |
| monican wrote:Salutare tuturor! Am revenit si eu din concediu si primul lucru ce l-am facut a fost sa merg pe la ginecolog (altul decat cel la care am fost la inceputul sarcinii, ca acum e in concediu) sa vad cum stau lucrurile dupa pierderea sarcinii. Direct mi-a zis ca sigur a fost vorba de o sarcina extrauterina din cauza ca nu s-a vazut la ecograf si pe viitor creste riscul sa tot mai am din astea. M-a bagat in boala direct. Ecografic a zis ca nu mai e nici urma de sarcina, semn ca s-a curatat bine. Am mentionat ca vreau sa-mi fac analizele de trombofilie sau progesteron sau orice, numai sa pot sti cauza si sa pot face ceva pe viitor, el direct ca poate garanta 99.9% ca nu am trombofilie dupa cum imi arata analizele de sange si nici lipsa de progesteron pentru ca implantarea a avut loc. Se poate sa stie asa sigur dupa celelalte analize ca nu am problemele astea sau credeti ca ar fi bine totusi sa imi fac analizele astea?
M-a trimis sa-mi fac Beta HCG sa vedem in functie de valoare daca a fost sigur extrauterina sau nu. Mi-a iesit 1.2, i-am trimis azi rezultatul si a zis ca se pare ca a fost totusi intrauterina dupa valoarea asta mica si ca s-a oprit din evolutie, dar ca o cauza pentru pierdere nu-mi poate spune, sa vin la control la urmatoarea ovulatie sa vedem cum stau lucrurile atunci. Ce m-a mai speriat a fost ca vazuse un chist pe ovarul stang, desi acum 2 saptamani nu il aveam... a zis ca atunci cel mai probabil e de la sarcina pierduta, ca a avut loc o inflamatie acolo si ca ar trebui sa se retraga singur in vreo 2-3 saptamani. L-am intrebat daca sunt semne de ovulatie acum, dar a zis ca imi zice putin mai incolo ca era prea concentrat la ecograf si nu mi-a mai zis nimic, uitasem si eu sa-i reamintesc dupa ce m-a speriat cu chistul.
In concluzie mi-a lasat un gust amar consultul asta si voi merge si la alt medic in care am mai multa incredere cand revine din concediu, peste vreo 2 saptamani. Mi se pare ca in ultima vreme prea isi arunca ginecologii astia cu presupusul fara sa stie de fapt nimic concret...
Imi pare rau pentru pierdere.
Si mie mi se pare ca uneori doctorii nu mai au aceeasi implicare. |

Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Fetele ajuta?i ma ?i pe mine cu testele de ovula?ie. E prima luna. Am început ieri. Cel de jos e de astazi. Ce parere ave?i? Madalina3012 attached the following image(s):

|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Madalina3012 wrote:Fetele ajuta?i ma ?i pe mine cu testele de ovula?ie. E prima luna. Am început ieri. Cel de jos e de astazi. Ce parere ave?i? cel de jos pare pozitiv asa ca spor la treaba |

Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Sa mai fac mâine un test dupa amiaza ?i poimâine lh ul? |

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Madalina3012 wrote:Fetele ajuta?i ma ?i pe mine cu testele de ovula?ie. E prima luna. Am început ieri. Cel de jos e de astazi. Ce parere ave?i?
Fetele zic ca e pozitiv ala de jos dar eu stiu ca trebuie sa fie mai intense liniile alea.Sper sa nu gresesc.Oricum iti sugerez sa bebelesti astazi si sa fie cu noroc |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| Madalina3012 wrote:Fetele ajuta?i ma ?i pe mine cu testele de ovula?ie. E prima luna. Am început ieri. Cel de jos e de astazi. Ce parere ave?i? Cel de jos pare pozitiv, e posibil ca maine sa iti iasa si mai intensa linia de test. Spor la treaba :) |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| monican wrote:Salutare tuturor! Am revenit si eu din concediu si primul lucru ce l-am facut a fost sa merg pe la ginecolog (altul decat cel la care am fost la inceputul sarcinii, ca acum e in concediu) sa vad cum stau lucrurile dupa pierderea sarcinii. Direct mi-a zis ca sigur a fost vorba de o sarcina extrauterina din cauza ca nu s-a vazut la ecograf si pe viitor creste riscul sa tot mai am din astea. M-a bagat in boala direct. Ecografic a zis ca nu mai e nici urma de sarcina, semn ca s-a curatat bine. Am mentionat ca vreau sa-mi fac analizele de trombofilie sau progesteron sau orice, numai sa pot sti cauza si sa pot face ceva pe viitor, el direct ca poate garanta 99.9% ca nu am trombofilie dupa cum imi arata analizele de sange si nici lipsa de progesteron pentru ca implantarea a avut loc. Se poate sa stie asa sigur dupa celelalte analize ca nu am problemele astea sau credeti ca ar fi bine totusi sa imi fac analizele astea?
In concluzie mi-a lasat un gust amar consultul asta si voi merge si la alt medic in care am mai multa incredere cand revine din concediu, peste vreo 2 saptamani. Mi se pare ca in ultima vreme prea isi arunca ginecologii astia cu presupusul fara sa stie de fapt nimic concret... Oh, Doamne, nu pot sa suport atâta iresponsabilitate din partea unui doctor! I-as arata analizele mele, sa vada istetul cum e sa ai trombofilie, dar analizele uzuale perfecte! Când spun perfecte, ma refer la faptul ca toate erau fix la mijlocul intervalului de referinta. Totusi, am destule mutatii si o sarcina pierduta. La a doua sarcina (cea actuala), progesteronul era tot la jumatatea intervalului de referinta, iar eu am avut nevoie de suplimentare, astfel încât acum iau de trei ori pe zi progesteron. Poate ar fi bine ca unii doctori sa mai citeasca si dupa ce termina facultatea pe care, de altfel, o apreciez! Am medici si asistenti în familie si stiu prea bine cat de necesara e perfectionarea si dupa terminarea facultatii. Ca în orice alt domeniu, de fapt... |

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Madalina3012 wrote:Fetele ajuta?i ma ?i pe mine cu testele de ovula?ie. E prima luna. Am început ieri. Cel de jos e de astazi. Ce parere ave?i?
Dupa mine, esti pe aproape. Iti pun aici poza mea de acum câteva zile si era pozitiv. Ca sa ti faci o idee. https://ibb.co/e5dbrd
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/21/2016 Mesaje: 33
| Salut. Vin si eu cu durerea mea. Eu aproape 30 Sotu aproape 38 Toate analizele bune, ma alimentez cat mai corect De multi ani ne chinuim cu fertilitatea, 2 încercari pe cale naturala O sarcina naturala dupa HISTEROSALPINGOGRAFIA, dupa care sa intrerupt la 2 saptamani 1 Fiv nereusit ( 3 embrioni si 2 transferati) proasta calitate 2 Fiv sambata a avut extragerea ovulelor . Mam simtit foarte rau in aceeasi zi.Azi dimineata mam trezit cu dureri mari ...am telefonat si am mers la spital , nu am nimic dar mi-a pus in vana antibiotic sa nu fac vrio infectie. Dupa care mi-a dat noutatea cea rea chiar de luni... au fost si mai rau ca data trecuta. De data aceasta nici macar a doua zi nu se dezvoltau embrionii, am ramas fara transfer. Problema este ovocitele nu se dezvolta . Cineva a facut vriun tratament sau a reusit si asa dupa mai multe incercari? ??a mai avut cineva dureri mari du extragerea ovulelor? |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Inga88 wrote:Salut. Vin si eu cu durerea mea. Eu aproape 30 Sotu aproape 38 Toate analizele bune, ma alimentez cat mai corect De multi ani ne chinuim cu fertilitatea, 2 încercari pe cale naturala O sarcina naturala dupa HISTEROSALPINGOGRAFIA, dupa care sa intrerupt la 2 saptamani 1 Fiv nereusit ( 3 embrioni si 2 transferati) proasta calitate 2 Fiv sambata a avut extragerea ovulelor . Mam simtit foarte rau in aceeasi zi.Azi dimineata mam trezit cu dureri mari ...am telefonat si am mers la spital , nu am nimic dar mi-a pus in vana antibiotic sa nu fac vrio infectie. Dupa care mi-a dat noutatea cea rea chiar de luni... au fost si mai rau ca data trecuta. De data aceasta nici macar a doua zi nu se dezvoltau embrionii, am ramas fara transfer. Problema este ovocitele nu se dezvolta . Cineva a facut vriun tratament sau a reusit si asa dupa mai multe incercari? ??a mai avut cineva dureri mari du extragerea ovulelor? Inga, noi nu prea avem informatii despre fiv, dar stiu ca e pe forum un topic numit "Fiv la Spitalul Medpark". Poate te pot ajuta fetele de acolo... |
|
|