Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2017 Mesaje: 167
| Adina Mariana wrote: Ciau scumpa.Imi fac curaj si eu sa testez luni cu prima urina la 13 dpo.Sper sa nu scada temperatura ca inca e ft frumos al meu grafic dar de regula scade inainte cu 3 zile de a veni sau chiar si in ziua cand vine.Am disconfort pe sub burta ca si cum ar veni,in rest nimic nu simt,disconfortul asta mereu in simt inainte cu 5-6 zile bune de a veni.Iar ma apuca emotiile..era mai bine sa astept sa vad daca vine dar e important sa stiu ca daca e sa incep progesteronul.Bafta multa si sa venim cu vesti bune La mine sânii se comporta ca înainte de menstrua?ie adica sunt durero?i ...jena sub burta nu mai am de vreo doua zile....eu simt ca vine .... Am sa fac ?i pipi test ?i beta luni ca sa ?tiu daca opresc utrogestanul ?i sa.mi fac programare la medic.... Eu sunt sigura ca nu mi a ie?it inseminarea asta, macar tu sa fii cu o veste buna |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Fetelor sunt disperata !! am rezultatul la AMH : 0,141 ng/ mL 1,007 mpol/L
Oare mai am vreo ?ansa sa fac copii?? |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Mihaela14 wrote:Fetelor sunt disperata !! am rezultatul la AMH : 0,141 ng/ mL 1,007 mpol/L Oare mai am vreo ?ansa sa fac copii??
Auch. Cat este FSH-ul in z2-5 de ciclu? La ecografia transvaginala ti-a zis cati foliculi antrali se zaresc? Adica aia mici, nu ma refer la foliculul dominant care creste si este eliberat lunar... Unde ai facut analiza de AMH? poate este o greseala... Stii ca si lipsa vitaminei D poate sa dea un rez mai mic la AMH... |
|
| Andia wrote:
Auch. Cat este FSH-ul in z2-5 de ciclu?
7,60 UI/L în z3 |
|
| Mihaela14 wrote:
7,60 UI/L în z3
Vezi ca am editat. Care sunt valorile de referinta? La mine, cand fac la Regina Maria imi da in mIU/mL Femei: Faza foliculara : 3.5-12.5 mIU/mL Faza ovulatorie : 4.7-21.5 mIU/mL Faza luteala : 1.7-7.7 mIU/mL Menopauza : 25.8-134.8 mIU/mL Contraceptive orale : < 4.9 mIU/mL
Cumva e 7,60 IU/L si nu 7,60 UI/L ?
Pentru ca 7 mIU/mL = 7 IU/L |
|
| Andia wrote:
Auch. Cat este FSH-ul in z2-5 de ciclu? La ecografia transvaginala ti-a zis cati foliculi antrali se zaresc? Adica aia mici, nu ma refer la foliculul dominant care creste si este eliberat lunar... Unde ai facut analiza de AMH? poate este o greseala... Stii ca si lipsa vitaminei D poate sa dea un rez mai mic la AMH...
De foliculii antrali nu ?tiu nimic, nu mi s-a zis ; analizele le-am facut la Bioclinica. De vit D nu ?tiam. .
|
|
| Andia wrote:
Vezi ca am editat. Care sunt valorile de referinta? La mine, cand fac la Regina Maria imi da in mIU/mL Femei: Faza foliculara : 3.5-12.5 mIU/mL Faza ovulatorie : 4.7-21.5 mIU/mL Faza luteala : 1.7-7.7 mIU/mL Menopauza : 25.8-134.8 mIU/mL Contraceptive orale : < 4.9 mIU/mL
Cumva e 7,60 IU/L si nu 7,60 UI/L ?
Pentru ca 7 mIU/mL = 7 IU/L
Andia am sa fac copy-paste:
FSH (hormon foliculostimulator)... 7,60 UI/L
Valori biologice de referinta:
Faza foliculara: 2,5 - 10,2 UI/L Faza ovulatorie: 3,4 - 33,4 UI/L Faza luteala: 1,5 - 9,1 UI/L Sarcina: <0,3 UI/L Post menopauza: 23 -116,3 UI/L |
|
| Mihaela14 wrote: Andia am sa fac copy-paste:
FSH (hormon foliculostimulator)... 7,60 UI/L
Valori biologice de referinta:
Faza foliculara: 2,5 - 10,2 UI/L Faza ovulatorie: 3,4 - 33,4 UI/L Faza luteala: 1,5 - 9,1 UI/L Sarcina: <0,3 UI/L Post menopauza: 23 -116,3 UI/L
Cred ca e acelasi lucru ... https://en.wikipedia.org/wiki/International_unit. O sa mai studiez.
Pai un asemenea FSH in z3 nu indica faptul ca te apropii de menopauza... Cand mai ajungi la medic? Daca faci eco in z12-14 sa ii ceri sa iti spuna cati foliculi antrali se vad pe fiecare ovar si cat este endometrul. Nu e suficient sa spuna ca este totul OK. Si as spune sa mergi direct la un medic specializat pe infertilitate, sa nu mai pierzi vremea cu ginecologii "obisnuiti".
Practic, atata vreme cat tu ovulezi, sanse de sarcina exista dar e bine sa nu astepti nici o luna si sa faceti tot ce se poate pt a obtine sarcina. Mai e si povestea aia ca AMH-ul iti arata doar rezerva ovariana, insa nu si calitatea ovulelor tale.
Oricum, vad ca valorile de referinta cam difera de la rm la bioclinica.
|
|
| Andia wrote:Cred ca e acelasi lucru ... https://en.wikipedia.org/wiki/International_unit. O sa mai studiez. Pai un asemenea FSH in z3 nu indica faptul ca te apropii de menopauza... Cand mai ajungi la medic? Daca faci eco in z12-14 sa ii ceri sa iti spuna cati foliculi antrali se vad pe fiecare ovar si cat este endometrul. Nu e suficient sa spuna ca este totul OK. Si as spune sa mergi direct la un medic specializat pe infertilitate, sa nu mai pierzi vremea cu ginecologii "obisnuiti". Practic, atata vreme cat tu ovulezi, sanse de sarcina exista dar e bine. ..sa nu astepti nici o luna si sa faceti tot ce se poate pt a obtine sarcina. Mai e si povestea aia ca AMH-ul iti arata doar rezerva ovariana, insa nu si calitatea ovulelor tale. Oricum, vad ca valorile de referinta cam difera de la rm la bioclinica. Mul?umesc mult pentru raspuns, din pacate am pierdut un an cu un ginecolog obi?nuit, doar acum m-am orientat spre un medic mai priceput în infertilitate. .în Targu Mures nu sunt mul?i. As vrea sa refac AMH-ul la un alt laborator sa vad ..sper sa nu fie reala valoarea. |
|
| Mihaela14 wrote:Mul?umesc mult pentru raspuns, din pacate am pierdut un an cu un ginecolog obi?nuit, doar acum m-am orientat spre un medic mai priceput în infertilitate. .în Targu Mures nu sunt mul?i. As vrea sa refac AMH-ul la un alt laborator sa vad ..sper sa nu fie reala valoarea.
Da, sa speram ca e mai OK! iti trimit un link pe privat.
El a facut spermograma la un centru RUAM? |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Andia wrote:
Eu nici macar butoi cu melancolie nu mai am :))) Nu te mai plange :))
vorba vine draguto nici eu n am -tre sa l caut. daca nu ma bag cu capul in zapada mare si poate mi trece
|
|
|
Chiar asa Laura, tu ai repetat AMH-ul anul asta? Eu ma gandesc sa merg si sa vad cat a scazut dupa un an... ca acum un an aveam 1,66. |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Heeei Laura, ce mai faci? Nu te.am mai vazut de mult, mereu cand intram nu erai pe aici. Bine ca am intrat cam rar in ultimul timp... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2018 Mesaje: 64
| Rox wrote:
Neata, eu abia abia am ajuns la munca, nu imi venea sa ies din casa. Momentan nu am mai facut test, astept pana saptamana viitoare marti.Duminica ar trebui sa vina. Deja am dureri de spate si crampe usoare, cred ca va veni, sanii sunt foarte umflati si durerosi. Este devreme in z 11,asa am facut si eu si a iesit negativ. Cand vei repeta? Pupici
Cred ca tot marti miercuri. Vedem ce va fi. Voi fetelor care mai sunteti la test saptamana viitoare? Din ce imi aduc aminte mai si e AdinaMariana si AMaria. Va pup. Weekend frumos |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Nella wrote: Buna ?i sa fie cu noroc ! Eu am facut stimulare cu Clostilbegyt-2 pastilute ,dar le-am luat odata . Nu am avut probleme ?i de ovulat am ovulat normal ... Multumesc Nella! Sa fie cu noroc si la tine si auzim ve?ti bune cat mai repede. |
|
|