Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Primavera7 wrote:
Hello! La noi ninge ca in povesti, cu exceptia vantului. Zapada e cam rosie...foarte ciudat, dar ne descurcam. Voi ce faceti? Cum mai sunteti cu moralul?
Zicea la stiri ca va avea o culoare cu nuante portocalii, ceva de praful din Sahara adus de vant parca. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| alina89 wrote:
Zicea la stiri ca va avea o culoare cu nuante portocalii, ceva de praful din Sahara adus de vant parca.
Asa e, dupa am citit si eu pe internet. Imi place iarna foarte mult si zapada asta pufoasa e cea mai frumoasa. Pacat ca nu pot sa ma bucur de albul imaculat care ar fi trebuit sa fie |
|
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Buna fetelor! Si noi am luat-o de la capat, am inceput a doua luna de stimulare. Am acelasi tratament ca si luna trecuta doar ca dr vrea sa iau Clostilbegyt 2/zi - luna trecuta am luat 1/zi. Eu nu am nici o problema dar el vrea sa ajute ovarele sa functioneze mai bine. Nu vreau sa ii contest decizia, fac cum zice el ca am vazut ca exista si schema asta de tratament. El zice sa iau 1 la 12 ore. Sunt pe aici fete care au luat Closti 2/zi? Eu l-am suportat bine data trecuta, nu am avut nici o reactie adversa, poate doar mici dureri de burta, dar nimic de speriat. Vreau doar sa stiu daca si voi ati luat tot in doua doze sau o data. Va pup fetele. Sa aveti un weekend frumos! |
|
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| Ratonita wrote:Buna fetelor! Si noi am luat-o de la capat, am inceput a doua luna de stimulare. Am acelasi tratament ca si luna trecuta doar ca dr vrea sa iau Clostilbegyt 2/zi - luna trecuta am luat 1/zi. Eu nu am nici o problema dar el vrea sa ajute ovarele sa functioneze mai bine. Nu vreau sa ii contest decizia, fac cum zice el ca am vazut ca exista si schema asta de tratament. El zice sa iau 1 la 12 ore. Sunt pe aici fete care au luat Closti 2/zi? Eu l-am suportat bine data trecuta, nu am avut nici o reactie adversa, poate doar mici dureri de burta, dar nimic de speriat. Vreau doar sa stiu daca si voi ati luat tot in doua doze sau o data. Va pup fetele. Sa aveti un weekend frumos! buna! da, am luat si eu 2 closti pe zi, unul dimineata-unul seara, dar nu prea m am tinut de cele 12 ore intre ele. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Lale13 wrote:Neata fetelor ! Ce faceti, cum va descurcati cu zapada? Adina Maria, Rox, ati mai facut vreun test sau asteptati pana saptamana viitoare? Eu ca o gasca nu m-am putut abtine si am facut azi dimi in ziua 11 dpo si evident ca a a iesit negativ ca e prea devreme. Pupici. La mine nu este zapada dar in schimb e frig.Inca nu am facut test.Duminica sau luni..ma mai hotarasc nu are rost sa fac prea repede si sa trebuiasca sa repet iar.Si acum voi face doar ca daca e cu ochisori sa pot incepe progesteronul ca daca nu eu numai daca ar intarzia as face.Testele negative ma fac sa sufar mai tare ca si cand vad ca a venit menstruatia.Depasesc mult mai greu dezamagirea nu stiu de ce.Tu mai stai 3 zile si poti sa repeti dinou,inca nu e sigur nimic.Baftaaa |
|
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Andruu wrote: buna! da, am luat si eu 2 closti pe zi, unul dimineata-unul seara, dar nu prea m am tinut de cele 12 ore intre ele. Mersi pentru raspuns Andruu. Doctorul mi-a zis doar asa orientativ, chiar a zis ca nu e musai ora ca doar nu sunt antibiotice. Mai mult ca sigur nu voi lua la fix 12 ore. |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
|
Vezi ce spune medicul, pe noi ne-a trimis sa isi faca el Cariotip-ul si Microdeletii cromozom y brat lung si stiu ca mai este una pt fibroza chistica dar pe asta noua nu ne-a recomandat-o si nici nu am facut-o.
Andruu ce faci?? cum decurge sarcina? Sunteti OK? |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Fetelor, voi aveti probleme cu scrierea mesajelor in privat? Mie pur si simplu mi se blocheaza spatiul unde scriu sau scrie cu delay si trebuie sa astept, ca si cum ar avea ceva pc-ul meu. Dar ce sa vezi, ca si pe telefon la fel patesc, deja devine un cosmar sa scriu mesaj privat... |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Ratonita wrote:Buna fetelor! Si noi am luat-o de la capat, am inceput a doua luna de stimulare. Am acelasi tratament ca si luna trecuta doar ca dr vrea sa iau Clostilbegyt 2/zi - luna trecuta am luat 1/zi. Eu nu am nici o problema dar el vrea sa ajute ovarele sa functioneze mai bine. Nu vreau sa ii contest decizia, fac cum zice el ca am vazut ca exista si schema asta de tratament. El zice sa iau 1 la 12 ore. Sunt pe aici fete care au luat Closti 2/zi? Eu l-am suportat bine data trecuta, nu am avut nici o reactie adversa, poate doar mici dureri de burta, dar nimic de speriat. Vreau doar sa stiu daca si voi ati luat tot in doua doze sau o data. Va pup fetele. Sa aveti un weekend frumos! Buna ?i sa fie cu noroc ! Eu am facut stimulare cu Clostilbegyt-2 pastilute ,dar le-am luat odata . Nu am avut probleme ?i de ovulat am ovulat normal ... |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| |
|
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| Andia wrote:
Vezi ce spune medicul, pe noi ne-a trimis sa isi faca el Cariotip-ul si Microdeletii cromozom y brat lung si stiu ca mai este una pt fibroza chistica dar pe asta noua nu ne-a recomandat-o si nici nu am facut-o.
Andruu ce faci?? cum decurge sarcina? Sunteti OK?
noi facem bine,multumesc de intrebare! maine avem morfologia de trimestrul I si abia astept ! acum sunt noi temeri, noi ganduri, orice durere sau intepatura te sperie, niciodata nu vom scapa de griji si stres! va citesc si astept 2 liniute de la voi, care stiu sigur ca vor veni! |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andia wrote:Fetelor, voi aveti probleme cu scrierea mesajelor in privat? Mie pur si simplu mi se blocheaza spatiul unde scriu sau scrie cu delay si trebuie sa astept, ca si cum ar avea ceva pc-ul meu. Dar ce sa vezi, ca si pe telefon la fel patesc, deja devine un cosmar sa scriu mesaj privat...
Merge , acum ti-am trimis PM |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2017 Mesaje: 167
| Ratonita wrote:Buna fetelor! Si noi am luat-o de la capat, am inceput a doua luna de stimulare. Am acelasi tratament ca si luna trecuta doar ca dr vrea sa iau Clostilbegyt 2/zi - luna trecuta am luat 1/zi. Eu nu am nici o problema dar el vrea sa ajute ovarele sa functioneze mai bine. Nu vreau sa ii contest decizia, fac cum zice el ca am vazut ca exista si schema asta de tratament. El zice sa iau 1 la 12 ore. Sunt pe aici fete care au luat Closti 2/zi? Eu l-am suportat bine data trecuta, nu am avut nici o reactie adversa, poate doar mici dureri de burta, dar nimic de speriat. Vreau doar sa stiu daca si voi ati luat tot in doua doze sau o data. Va pup fetele. Sa aveti un weekend frumos! Buna.... eu am luat doua clostylbegit pe zi, la 12 ore ....doar ca ovula?ia a mers bine insa endometrul a ramas în urma în sensul ca a trebuit sa iau pastile ca sa se îngroa?e pt iui. La inseminare a avut 9 mm endometrul ?i am avut 2 foliculi de 24 ?i 25. Ca simptome de la clostylbegit am avut somnolenta, dureri surde la ovare ?i foarte multi nervi a fost prima stimulare cu clostylbegit ?i sper ca ultima ca n.as mai lua sincer...as incerca pe natural. succes! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2017 Mesaje: 167
| Adina Mariana wrote: La mine nu este zapada dar in schimb e frig.Inca nu am facut test.Duminica sau luni..ma mai hotarasc nu are rost sa fac prea repede si sa trebuiasca sa repet iar.Si acum voi face doar ca daca e cu ochisori sa pot incepe progesteronul ca daca nu eu numai daca ar intarzia as face.Testele negative ma fac sa sufar mai tare ca si cand vad ca a venit menstruatia.Depasesc mult mai greu dezamagirea nu stiu de ce.Tu mai stai 3 zile si poti sa repeti dinou,inca nu e sigur nimic.Baftaaa Adina...?i eu trebuie sa testez luni...z12 dupa iui....testam amândoua odata? doamne ajuta la amândoua sa venim cu vesti bune |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Amaria2511 wrote:Adina...?i eu trebuie sa testez luni...z12 dupa iui....testam amândoua odata? doamne ajuta la amândoua sa venim cu vesti bune Ciau scumpa.Imi fac curaj si eu sa testez luni cu prima urina la 13 dpo.Sper sa nu scada temperatura ca inca e ft frumos al meu grafic dar de regula scade inainte cu 3 zile de a veni sau chiar si in ziua cand vine.Am disconfort pe sub burta ca si cum ar veni,in rest nimic nu simt,disconfortul asta mereu in simt inainte cu 5-6 zile bune de a veni.Iar ma apuca emotiile..era mai bine sa astept sa vad daca vine dar e important sa stiu ca daca e sa incep progesteronul.Bafta multa si sa venim cu vesti bune |
|
|