Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Amaria2511 wrote:Fetelor va mul?umesc pentru ajutor .... Mar?i ar fi 13 dpo .... Luni am sa fac un pipi test ?i mar?i beta... Adina, am recitit sfatul tau cu ovitrelle.... Recunosc ca n am fost atenta atunci... De acum ?tiu.... Daca nu e sarcina ... Voi mai incerca o inseminare luna viitoare dar pe ciclu natural fara clostylbegit .... Nu mai vreau hormoni! Va scriu luni ?i mar?i. Va pup pe toate! waw da ce te-ai grabit sa te testezi.Te rog ai rabdare..inca este ft repede la tine si esti sub ovitrelle,de aici si valoarea aceea la beta.Luni dimi in ziua 12 dpo fa un test.Daca e bebe se vede sigur,pana atunci sa nu opresti progesteronul.Poti linistita sa faci 3 inseminari dar nu mai mult..sunt hormoni dar nu ai facut injectabil,cu tabletele e mai ok. Ps: luni dimi ma testez si eu fiind 13 dpo... sa ne ajute Dumnezeu bafta multa |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Adina Mariana wrote: si eu tot 8 dpo doamne ajuta
Doamne ajuta!!!
Larisa cum esti? Pupici multi
Rubby sa sti ca s a inteles cat de cat
Eu, nu mai zis si nu mai sper nimika...... de atatia amar de ani....mi s a dus si speranta si totul....
Soarta
|
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Rubynne wrote:Ce e cu Flore? Nu a mai scris de mult...parca nu am mai vazut-o pe aici... Laura
sunt iubita, mai va citesc , dar nu prea mai am nimik de zis....inafara ca iara s cazuta n butoiul cu melancolie..... luna de luna , sa tot sper si ........ buff........ vine rozy aia acuma,nici nu prea ma simt bine, cred ca ma ia o raceala, ca sa nu mai zic ca xx nu cred ca am cu cine pt ca pleaca la 6 dimineata si vine pe la 20-21 seara....el e rupt, nici nu are chef sa manance , dapai de altceva??? soarta...
bafta multa Rubby- sa speram ca vei pleca si tu de aici cat mai repede
|
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| LAURA0202 wrote: sunt iubita, mai va citesc , dar nu prea mai am nimik de zis....inafara ca iara s cazuta n butoiul cu melancolie..... luna de luna , sa tot sper si ........ buff........ vine rozy aia acuma,nici nu prea ma simt bine, cred ca ma ia o raceala, ca sa nu mai zic ca xx nu cred ca am cu cine pt ca pleaca la 6 dimineata si vine pe la 20-21 seara....el e rupt, nici nu are chef sa manance , dapai de altceva??? soarta... bafta multa Rubby- sa speram ca vei pleca si tu de aici cat mai repede
Eu nici macar butoi cu melancolie nu mai am :))) Nu te mai plange :)) |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2017 Mesaje: 167
| Adina Mariana wrote: waw da ce te-ai grabit sa te testezi.Te rog ai rabdare..inca este ft repede la tine si esti sub ovitrelle,de aici si valoarea aceea la beta.Luni dimi in ziua 12 dpo fa un test.Daca e bebe se vede sigur,pana atunci sa nu opresti progesteronul.Poti linistita sa faci 3 inseminari dar nu mai mult..sunt hormoni dar nu ai facut injectabil,cu tabletele e mai ok. Ps: luni dimi ma testez si eu fiind 13 dpo... sa ne ajute Dumnezeu bafta multa Doamne ajuta! O sa fac cu prima urina....succes!!! |
|
Inregistrat: 9/23/2017 Mesaje: 167
| Andia wrote:
Bafta la testare :) Poate iese ceva totusi de pe acum.
Sincer mi am pierdut orice speran?a dar vedem.... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2018 Mesaje: 64
| Neata fetelor ! Ce faceti, cum va descurcati cu zapada? Adina Maria, Rox, ati mai facut vreun test sau asteptati pana saptamana viitoare? Eu ca o gasca nu m-am putut abtine si am facut azi dimi in ziua 11 dpo si evident ca a a iesit negativ ca e prea devreme. Pupici. |
|
Inregistrat: 3/15/2017 Mesaje: 53
| Andia wrote:
Buna Ellis! Of, chiar ca nu arata deloc bine analizele lui cu Inhibina B ff mica, iar ca sa fie OK mi-a zis Dr Matei ca ar trebui sa fie peste 200 si cu FSH-ul ala mare :( Nu am idee ce se poate face in cazurile astea, sincer. Si testosteronul este mic mic. Unde ati facut spermograma? Este prima? Ati mai incercat si in alta parte?
Eu tocmai citesc acum pe un alt forum despre infertilitatea masculina, dar mai am ceva ceva pana ajung la final si cred ca am mult si in urma de citit.
Ai un mesaj privat.
Aceasta este prima facuta la solomed in Pitesti. Chiar nu stiu de unde sa incepem... oare ar trebui sa faca si teste genetice? Multumesc mult pentru raspuns Andia. Am citit tot ce se poate citi, am accesat fiecare link, sotul zice ca exagerez... am obosit! incep usor, usor sa imi pierd speranta ca intr.o zi o sa avem si noi nostru. |
|
Inregistrat: 3/15/2017 Mesaje: 53
|
Daca ma gandesc bine, acum doi ani el mi-a aratat o spermograma facuta demult in care scria oligozoospermie severa.... e posibil sa se fi agravat, astfel sa ajunga la azoospermie; dar pe mine ma sperie Fsh-UL si LH-UL mari plus inhibina aia mica si operatia de hernie inghinala facuta la 22 ani. |
|
Inregistrat: 1/20/2018 Mesaje: 163
| Lale13 wrote:Neata fetelor ! Ce faceti, cum va descurcati cu zapada? Adina Maria, Rox, ati mai facut vreun test sau asteptati pana saptamana viitoare? Eu ca o gasca nu m-am putut abtine si am facut azi dimi in ziua 11 dpo si evident ca a a iesit negativ ca e prea devreme. Pupici.
Neata, eu abia abia am ajuns la munca, nu imi venea sa ies din casa. Momentan nu am mai facut test, astept pana saptamana viitoare marti.Duminica ar trebui sa vina. Deja am dureri de spate si crampe usoare, cred ca va veni, sanii sunt foarte umflati si durerosi. Este devreme in z 11,asa am facut si eu si a iesit negativ. Cand vei repeta? Pupici |
|
Inregistrat: 2/27/2018 Mesaje: 31
| Bafta mare fetelor ! Un Weekend placut si spor la Bebelit !! Eu cred ca mai am de a?teptat pana sa pot încerca ... Nici ciclu nu vrea sa vina inca.... Nu stiu cand voi intra la normal |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Lale13 wrote:Neata fetelor ! Ce faceti, cum va descurcati cu zapada? Adina Maria, Rox, ati mai facut vreun test sau asteptati pana saptamana viitoare? Eu ca o gasca nu m-am putut abtine si am facut azi dimi in ziua 11 dpo si evident ca a a iesit negativ ca e prea devreme. Pupici.
Hello! La noi ninge ca in povesti, cu exceptia vantului. Zapada e cam rosie...foarte ciudat, dar ne descurcam. Voi ce faceti? Cum mai sunteti cu moralul? |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Buna fetelor! Eu am luat-o de la capatcu noi sperante, ieri a fost z1 .a?tept sa merg maine sa- mi fac analize. Bafta fetelor care sunte?i la testare, sa fie cu ochi?ori! Pupici la toate!
|
|
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Mihaela14 wrote:Buna fetelor! Eu am luat-o de la capatcu noi sperante, ieri a fost z1 .a?tept sa merg maine sa- mi fac analize. Bafta fetelor care sunte?i la testare, sa fie cu ochi?ori! Pupici la toate! Pare rau Miha :( O noua luna o noua sansa.Nu iti pierde speranta.Te pup |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Andreea-Alexandra wrote:Pare rau Miha :( O noua luna o noua sansa.Nu iti pierde speranta.Te pup Asa este , multumesc Andreea!
|
|
|