Nivel: Membru
Inregistrat: 3/22/2018 Mesaje: 5
| Multumesc pentru raspunsuri |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Merry123 wrote:asa am zis si eu trebuia sa se vada destul de bine.acum poate nu am calculat eu bine.Eu am menstruatia regulata 27-28 de zile.pe 15 trebuia sa imi vina.Dar am ovulat mai tarziu.am facut ovitrell pe 6 si pe 8 am ovulat.aici m am pierdut putin.doctora a zis ca daca nu imi vine pe 15 sa fac test.pana ieri au fost negative.doar asta iesind cu a doua liniuta. Umila mea parere este ca e linie de uscare. Dar daca tot vrei sa sti sigur, fa beta HCG, e sfânt. Ca a?a atunci banii pe teste ?i tot acolo ajungi ?i mai stai ?i în incertitudine!
|
|
| Merry123 wrote:asa am zis si eu trebuia sa se vada destul de bine.acum poate nu am calculat eu bine.Eu am menstruatia regulata 27-28 de zile.pe 15 trebuia sa imi vina.Dar am ovulat mai tarziu.am facut ovitrell pe 6 si pe 8 am ovulat.aici m am pierdut putin.doctora a zis ca daca nu imi vine pe 15 sa fac test.pana ieri au fost negative.doar asta iesind cu a doua liniuta. Umila mea parere este ca e linie de uscare. Dar daca tot vrei sa sti sigur, fa beta HCG, e sfânt. Ca a?a atunci banii pe teste ?i tot acolo ajungi ?i mai stai ?i în incertitudine!
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2017 Mesaje: 53
| Buna fetelor. Revin dupa o luuuunga pauza, in care nu am renuntat sa sper. Anul acesta l-am inceput cu forte proaspete, iar acum mi.am facut din nou curaj sa intru sa mai citesc depre voi. Sotul meu a facut o serie de analize luna aceasta. Toate au iesit praf... si cand spun praf ma refer la faptul ca sunt dezastruase. 1. Spermograma- azoospermie 2. Fsh- 27.7 mUI/mL 3. Lh- 16.5 mUI/mL 4.Testosteron- 5.82 nmol/L 5.Testosteron liber 4.46 pg/mL 6. Inhibina B 14.703 pg/mL Am facut aceste analize la indrumarea dr. Sebastian Voinea de la Bucuresti. In aprilie avem programare la domnul doctor Voinea. Am nevoie de o parere din partea voastra, daca ati mai intalnit asa ceva. Din ce m-am documentat eu ar fi o insuficienta testiculara imposibil de tratat. Sunt cu psihicul la pamant. |
|
| carlita wrote:1. Agree cu inseminarea si cu endometrul in stimulare. 2. Bataia la propriu imi mai lipsea ... si asa is vai de capul meu ... Simt ca m-ar ajuta stimularea si nu reusesc sa ma sincronizez cu dr pt HSG. Iubita era virtuala tragerea de urechi hihihi! Eu zic sa invoci divinitatea si sa se alinieze astrele sa faci HSG-ul si luna urmatoare sa faci stimularea aia. Pana atunci pt calitatea ovocitelor po?i lua Q10 de 150mg,Nanocoenzima de la Remedia...ajuta sa stii! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| AlexandraRr wrote: Eu zic sa suni medicul sa il intrebi daca nu ti-a zis deja ce sa faci. Daca este o sarcina asa mica si opresti progesteronul cand ai nevoie de el poti pierde sarcina. Mergi in ziua 12 dpo si fa beta hcg ca sa fii sigura, daca este negativ poti opri progesteronul. Insa sincer te sfatuiesc sa intrebi medicul, eu la inceputul sarcinii nu am avut absolut nici un simptom, nici sanii modificati sau durerosi, nu dureri de burta, greturi, absolut nimic. Nu este o regula sa ai simptome. Eu am luat ca si tine progesteron din ziua 2 dpo si in ziua 12 am facut test si a fost pozitiv asa ca am continuat cu progesteronul. Nu e de joaca cu asa ceva, suna medicul si nu mai pleca de la el pana nu esti informata complet
Ba chiar in ziua 13.. eu am avut in z12 seara la 10 implantarea, am simtit o intepatura puternica dar scurta. Si pana atunci am avut 2 teste negative in z9 si z11 deci sunt sigura ca atunci a fost. Beta in z13 dpo ar fi cel mai ok —> pentru AMaria |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| carlita wrote:1. Agree cu inseminarea si cu endometrul in stimulare. 2. Bataia la propriu imi mai lipsea ... si asa is vai de capul meu ... Simt ca m-ar ajuta stimularea si nu reusesc sa ma sincronizez cu dr pt HSG. Carlita, eu luna trecuta am avut a prima luna de stimulare. Doctorul mi-a dat Estradiol 2mg 1/zi din prima zi de sangerare tocmai ca sa nu se subtieze endometrul. Cu toate acestea la eco din ziua 11, dupa ce am terminat cele 5 zile de Clostilbegyt endometrul era subtire iar dr mi-a crescut doza la 2/zi Estradiol. În ziua 12 î?i revenise dar am continuat cu 2/zi pâna când s-au vazut foliculii sparti, apoi am trecut pe Arefam. Eu inainte nu aveam probleme cu endometrul dar medicul mi-a zis ca de la Clostilbegyt se poate subtia. Tot medicul mi-a zis ca putem incerca cu Menopur caci acela nu afecteaza endometrul. Luna asta merg tot cu Clostilbegyt caci mi se pare ca Menopur are mai multe efecte adverse si nu am apucat sa discut cu medicul despre ele. Tot luna asta tin si "dieta" lui Rubynne cu vin rosu si rodii, poate nu e nevoie sa mai iau 2/zi Estradiol. Acum sper doar sa nu am probleme cu apendicele de la semin?ele de rodie. La tine cum a fost Rubynne? |
|
| Ratonita wrote:Carlita, eu luna trecuta am avut a prima luna de stimulare. Doctorul mi-a dat Estradiol 2mg 1/zi din prima zi de sangerare tocmai ca sa nu se subtieze endometrul. Cu toate acestea la eco din ziua 11, dupa ce am terminat cele 5 zile de Clostilbegyt endometrul era subtire iar dr mi-a crescut doza la 2/zi Estradiol. În ziua 12 î?i revenise dar am continuat cu 2/zi pâna când s-au vazut foliculii sparti, apoi am trecut pe Arefam. Eu inainte nu aveam probleme cu endometrul dar medicul mi-a zis ca de la Clostilbegyt se poate subtia. Tot medicul mi-a zis ca putem incerca cu Menopur caci acela nu afecteaza endometrul. Luna asta merg tot cu Clostilbegyt caci mi se pare ca Menopur are mai multe efecte adverse si nu am apucat sa discut cu medicul despre ele. Tot luna asta tin si "dieta" lui Rubynne cu vin rosu si rodii, poate nu e nevoie sa mai iau 2/zi Estradiol. Acum sper doar sa nu am probleme cu apendicele de la semin?ele de rodie. La tine cum a fost Rubynne? Eu nu am avut probleme cu endometrul cand am facut stimulare. Iar rodiile le manânc de placere...nu ai de ce sa ai probleme de la ele...a?a ai putea avea ?i de la struguri, ca ?i aia au semin?e. Eu zic sa nu î?i faci griji! |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Buna fete dragi! Am stat în umbra o vreme si doar v-am citit pt ca nu am avut nici un fel de noutati pana acum cand as vrea sa va povestesc cum a fost prima luna dupa stimulari.Incepand cu ziua 9 am avut secretir albu? de ou, in zilele 11 ?i 12 am avut dureri in burta ca la stimularea ovariana, iar in seara zilei Nr 14 au inceput iar dureri abdominale plus cele de spate , din nou secretie apoasa care m-a tinut pana asta noapte. Ieri (ziua 15) am avut crampe dureroase pe partea dreapta chiar si când mergeam ... Daca pana acum eram in ceata acum e întuneric mare in capusorul meu. Initial am crezut ca am ovulat ca la stimularea ovariana in zilele12-13 ,dupa care cred ca s-a întâmplat ieri ziua 15 ... Habar nu am ce se întâmpla , teste de ovulatie nu am facut ca nu mai aveam în casa, temperatura bazala nu o iau ... O sa vedem ce va fi. Am prestat zic eu corect , dar numai Doamne Doamne stie ce planuri are pt noi ... Sa ?ti?i ca va citesc zilnic ?i ca traiesc lânga voi toate trairile voastre... |
|
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Nella wrote:Buna fete dragi! Am stat în umbra o vreme si doar v-am citit pt ca nu am avut nici un fel de noutati pana acum cand as vrea sa va povestesc cum a fost prima luna dupa stimulari.Incepand cu ziua 9 am avut secretir albu? de ou, in zilele 11 ?i 12 am avut dureri in burta ca la stimularea ovariana, iar in seara zilei Nr 14 au inceput iar dureri abdominale plus cele de spate , din nou secretie apoasa care m-a tinut pana asta noapte. Ieri (ziua 15) am avut crampe dureroase pe partea dreapta chiar si când mergeam ... Daca pana acum eram in ceata acum e întuneric mare in capusorul meu. Initial am crezut ca am ovulat ca la stimularea ovariana in zilele12-13 ,dupa care cred ca s-a întâmplat ieri ziua 15 ... Habar nu am ce se întâmpla , teste de ovulatie nu am facut ca nu mai aveam în casa, temperatura bazala nu o iau ... O sa vedem ce va fi. Am prestat zic eu corect , dar numai Doamne Doamne stie ce planuri are pt noi ... Sa ?ti?i ca va citesc zilnic ?i ca traiesc lânga voi toate trairile voastre... Ciao scumpilici iti urez multa bafta sa fie luna ta norocoasa sa stii ca si eu am trecut de la o stare la alta prima luna dupa cele 3 stimulari.Stii ca eu ovulez tarziu prin ziua 19-20 si luna aceea am ovulat in ziua 12 si dureri de burtica asa cum spui tu dar in schimb cand mi-a venit nu ma durut absolut deloc burtica...am ramas masca si mi-a venit ciclul in ziua 26,mie care imi vine in ziua 35 de regula.Se intampla multe modificari in corp dupa stimulari sa stii..si eu am fost mirata dar acum sunt a doua luna si a revenit totul la normal.Doamne Ajuta sa reusesti |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Adina Mariana wrote: Ciao scumpilici iti urez multa bafta sa fie luna ta norocoasa sa stii ca si eu am trecut de la o stare la alta prima luna dupa cele 3 stimulari.Stii ca eu ovulez tarziu prin ziua 19-20 si luna aceea am ovulat in ziua 12 si dureri de burtica asa cum spui tu dar in schimb cand mi-a venit nu ma durut absolut deloc burtica...am ramas masca si mi-a venit ciclul in ziua 26,mie care imi vine in ziua 35 de regula.Se intampla multe modificari in corp dupa stimulari sa stii..si eu am fost mirata dar acum sunt a doua luna si a revenit totul la normal.Doamne Ajuta sa reusesti Iubita mea multumesc mult pt sustinere! Î?i dai seama ca îmi doresc sa se întâmple natural ?i sa nu mai fim nevoi?i sa mergem la inseminare. Sincer ma simt f lini?tita acum , ne-am reapropiat ?i ne e bine . Nu mai simt presiunea ?i stresul de lunile trecute. Sa dea Domnul sa fim fericite toate. Am avut o perioada in care am aflat de multe cuno?tinte care au ramas gravide sau trebuie sa nasca,efectiv îmi venea sa plâng, la fel când vedeam bebelu?i, dar acum îs mult mai calma ?i accept mult mai ok tot ce se întâmpla în via?a mea. Îmbra?i?ari calde om frumos! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2017 Mesaje: 167
| Fetelor va mul?umesc pentru ajutor .... Mar?i ar fi 13 dpo .... Luni am sa fac un pipi test ?i mar?i beta... Adina, am recitit sfatul tau cu ovitrelle.... Recunosc ca n am fost atenta atunci... De acum ?tiu.... Daca nu e sarcina ... Voi mai incerca o inseminare luna viitoare dar pe ciclu natural fara clostylbegit .... Nu mai vreau hormoni! Va scriu luni ?i mar?i. Va pup pe toate! |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Ellis wrote:Buna fetelor. Revin dupa o luuuunga pauza, in care nu am renuntat sa sper. Anul acesta l-am inceput cu forte proaspete, iar acum mi.am facut din nou curaj sa intru sa mai citesc depre voi. Sotul meu a facut o serie de analize luna aceasta. Toate au iesit praf... si cand spun praf ma refer la faptul ca sunt dezastruase. 1. Spermograma- azoospermie 2. Fsh- 27.7 mUI/mL 3. Lh- 16.5 mUI/mL 4.Testosteron- 5.82 nmol/L 5.Testosteron liber 4.46 pg/mL 6. Inhibina B 14.703 pg/mL Am facut aceste analize la indrumarea dr. Sebastian Voinea de la Bucuresti. In aprilie avem programare la domnul doctor Voinea. Am nevoie de o parere din partea voastra, daca ati mai intalnit asa ceva. Din ce m-am documentat eu ar fi o insuficienta testiculara imposibil de tratat. Sunt cu psihicul la pamant.
Buna Ellis! Of, chiar ca nu arata deloc bine analizele lui cu Inhibina B ff mica, iar ca sa fie OK mi-a zis Dr Matei ca ar trebui sa fie peste 200 si cu FSH-ul ala mare :( Nu am idee ce se poate face in cazurile astea, sincer. Si testosteronul este mic mic. Unde ati facut spermograma? Este prima? Ati mai incercat si in alta parte?
Eu tocmai citesc acum pe un alt forum despre infertilitatea masculina, dar mai am ceva ceva pana ajung la final si cred ca am mult si in urma de citit.
Ai un mesaj privat. |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Amaria2511 wrote:Fetelor va mul?umesc pentru ajutor .... Mar?i ar fi 13 dpo .... Luni am sa fac un pipi test ?i mar?i beta... Adina, am recitit sfatul tau cu ovitrelle.... Recunosc ca n am fost atenta atunci... De acum ?tiu.... Daca nu e sarcina ... Voi mai incerca o inseminare luna viitoare dar pe ciclu natural fara clostylbegit .... Nu mai vreau hormoni! Va scriu luni ?i mar?i. Va pup pe toate!
Bafta la testare :) Poate iese ceva totusi de pe acum. |
|
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Nella wrote: Iubita mea multumesc mult pt sustinere! Î?i dai seama ca îmi doresc sa se întâmple natural ?i sa nu mai fim nevoi?i sa mergem la inseminare. Sincer ma simt f lini?tita acum , ne-am reapropiat ?i ne e bine . Nu mai simt presiunea ?i stresul de lunile trecute. Sa dea Domnul sa fim fericite toate. Am avut o perioada in care am aflat de multe cuno?tinte care au ramas gravide sau trebuie sa nasca,efectiv îmi venea sa plâng, la fel când vedeam bebelu?i, dar acum îs mult mai calma ?i accept mult mai ok tot ce se întâmpla în via?a mea. Îmbra?i?ari calde om frumos! Ma bucur ca te-ai mai linistit Nella.Iti tin pumnii ca aceasta liniste sa te fii ajutat si sa imi dai o veste buna te inteleg cu starile acelea ca si eu am destul de dese dar...nu avem ce face cel mai important lucru este ca te-ai linistit mult cu sotuil si nu mai esti tensionata..restul le faceti impreuna bafta multa draga mea |
|
|