Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2017 Mesaje: 167
| Buna fetelor....eu pâna acum doua zile am experimentat crampe, balonare ?i sfârcuri sensibile dupa inseminare...normal ca m.a mâncat în partea dorsala ?i am facut doua beta .... Luni pe 19.03 mi a ie?it beta 6(dupa valorile lor as fi fost însarcinata în 3 sapt) iar pe 20.03 mi a ie?it beta 3,28....normal ca a fost prea devreme în condi?iile în care am facut ovitrelle pe 12.03 ?i inseminare pe 14.03...deci nici o sapt de la inseminare....am citit dupa aia ca ovitrelle da fals pozitiv chiar ?i în sânge, cica iese din corp dupa 10 zile.....acum nu mai am niciun simptom..... sânii pu?in durero?i ca de obicei înaintea menstrua?iei care trebuie sa vina luni pe 26.... Faza e ca iau utrogestan ovule ?i cica nu vine menstrua?ia daca nu opresc ovulele....sunt 100% sigura ca nu s.a prins nimic ?i nu sunt gravida....fetele care a?i luat utrogestan ovule....v.a venit ciclul fara sa.l opri?i? Sa fac luni un beta ca sa fiu sigura ca nu sunt ?i sa opresc ovulele? Sau cum sa fac?
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Amaria2511 wrote:Buna fetelor....eu pâna acum doua zile am experimentat crampe, balonare ?i sfârcuri sensibile dupa inseminare...normal ca m.a mâncat în partea dorsala ?i am facut doua beta .... Luni pe 19.03 mi a ie?it beta 6(dupa valorile lor as fi fost însarcinata în 3 sapt) iar pe 20.03 mi a ie?it beta 3,28....normal ca a fost prea devreme în condi?iile în care am facut ovitrelle pe 12.03 ?i inseminare pe 14.03...deci nici o sapt de la inseminare....am citit dupa aia ca ovitrelle da fals pozitiv chiar ?i în sânge, cica iese din corp dupa 10 zile.....acum nu mai am niciun simptom..... sânii pu?in durero?i ca de obicei înaintea menstrua?iei care trebuie sa vina luni pe 26.... Faza e ca iau utrogestan ovule ?i cica nu vine menstrua?ia daca nu opresc ovulele....sunt 100% sigura ca nu s.a prins nimic ?i nu sunt gravida....fetele care a?i luat utrogestan ovule....v.a venit ciclul fara sa.l opri?i? Sa fac luni un beta ca sa fiu sigura ca nu sunt ?i sa opresc ovulele? Sau cum sa fac?
uneori vine si in timpul administrarii de progesteron...dar de obicei nu, poti opri vineri, faci luni beta si vezi. Parerea mea ca doua zile de lipsa de progesteron nu afecteaza prea mult. Si daca e beta pozitiv luni seara reiei! Succes! Sa fie bine! |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Ce e cu Flore? Nu a mai scris de mult...parca nu am mai vazut-o pe aici... Laura |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Amaria2511 wrote:Buna fetelor....eu pâna acum doua zile am experimentat crampe, balonare ?i sfârcuri sensibile dupa inseminare...normal ca m.a mâncat în partea dorsala ?i am facut doua beta .... Luni pe 19.03 mi a ie?it beta 6(dupa valorile lor as fi fost însarcinata în 3 sapt) iar pe 20.03 mi a ie?it beta 3,28....normal ca a fost prea devreme în condi?iile în care am facut ovitrelle pe 12.03 ?i inseminare pe 14.03...deci nici o sapt de la inseminare....am citit dupa aia ca ovitrelle da fals pozitiv chiar ?i în sânge, cica iese din corp dupa 10 zile.....acum nu mai am niciun simptom..... sânii pu?in durero?i ca de obicei înaintea menstrua?iei care trebuie sa vina luni pe 26.... Faza e ca iau utrogestan ovule ?i cica nu vine menstrua?ia daca nu opresc ovulele....sunt 100% sigura ca nu s.a prins nimic ?i nu sunt gravida....fetele care a?i luat utrogestan ovule....v.a venit ciclul fara sa.l opri?i? Sa fac luni un beta ca sa fiu sigura ca nu sunt ?i sa opresc ovulele? Sau cum sa fac?
Of,dar eu ti-am spus ca apare si in sange si pe test nu ai citit cu atentie.Imi pare rau...despre progesteron conteaza mult de corpul tau.Mie de exemplu nu imi vine daca nu opresc dar cunosc la care le-o venit si peste.Sfatu meu este sa iei 12 zile progesteron(nu stiu de cate zile iei)apoi a 12 zi de progesteron dimineata faci test.Daca se vede ceva nu intrerupi progesteronul ci mergi la beta.Daca nu se vede nimic poti opri ca nu ai ramas.In 12 dpo se vede sigur si nu mai e nici ovitrelle in corp.Eu asa am facut la mine cand am ramas.Bafta multa! |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
Eu zic sa suni medicul sa il intrebi daca nu ti-a zis deja ce sa faci. Daca este o sarcina asa mica si opresti progesteronul cand ai nevoie de el poti pierde sarcina. Mergi in ziua 12 dpo si fa beta hcg ca sa fii sigura, daca este negativ poti opri progesteronul. Insa sincer te sfatuiesc sa intrebi medicul, eu la inceputul sarcinii nu am avut absolut nici un simptom, nici sanii modificati sau durerosi, nu dureri de burta, greturi, absolut nimic. Nu este o regula sa ai simptome. Eu am luat ca si tine progesteron din ziua 2 dpo si in ziua 12 am facut test si a fost pozitiv asa ca am continuat cu progesteronul. Nu e de joaca cu asa ceva, suna medicul si nu mai pleca de la el pana nu esti informata complet |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
Eu am luat Arefam 200, nu ca ovule ci înghi?it, si mi-a venit in timp ce luam . Adica mi-a aparut o usoara scurgere maronie la fel ca de obicei inainte sa imi vina. În seara aceea nu am mai luat Arefam iar a doua zi mi-a venit menstruatia normal. Si medicul a zis ca la primul semn de sangerare sa opresc Arefam. Dar cel mai bine iti întrebi medicul. Eu zic sa il întrebi daca opresti Arefam in conditiile in care iti întârzie si nu esti însarcinata. De ex daca întârzie 3 zile si ai test negativ eu as întreba. A, si eu aveam test negativ si intarziere de 1 zi. Vad ca si fetele te-au sfătuit foarte bine. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/22/2018 Mesaje: 5
| Buna fetelor. Am si eu 7 zile intarziere. Aseara am facut un test sure check era negativ. Apoi am adormit. De dimi cand m am trezit avea a doua liniuta. Ce credeti? |
|
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Merry123 wrote:Buna fetelor. Am si eu 7 zile intarziere. Aseara am facut un test sure check era negativ. Apoi am adormit. De dimi cand m am trezit avea a doua liniuta. Ce credeti?
Neata. Poti sa atasezi poza sa vedem si noi? |
|
| Nu stiu cum. Am pus la profil. E ok? |
|
| Merry123 wrote:Nu stiu cum. Am pus la profil. E ok? NU prea se vede de acolo si degeaba dam pe ea ca nu se face mare:) Langa butonul de sus in dreapta la quote trebuie sa ai un buton de attach.Apesi acolo si adaugi poza..tre sa iti apara unde scrii tu Andreea-Alexandra attached the following image(s):
|
|
| Am quote,code,image si create link.zici ca nu am pus o poza in viata mea pe net Merry123 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Rubynne wrote:Hai sa va zic si eu ca am tot citit de inseminare...daca sotul nu are nici o problema, medicul ce recomanda inseminarea vrea doar sa iti ia banutii...pt ca practic acolo embriologul separa spermatozoizii buni si gineco ii introduce in uter. Deci ea este buna pt cuplurile care au mici problemute pe partea masculina. In rest e vax- echivalent cu un raport sexual normal. So...chiar nu e recomandat sa aruncati banii pe inseminari, in schimb o stimulare usoara ajuta f mult ca ovulatia sa se produca mai devreme si imbunatateste nitel calitatea ovocitelor. Plus ca daca te sti cu probleme de endometru si bei vin si mananci rodii nu vad de ce ai avea probleme la 3 luni de stimulare consecutive. Doi la mana - Carlita scumpo, te trag de urechi! Stai chill, fa HSG-ul ala odata si pe cai cu stimularea dupa ca eu am asa un sentiment ca vei reusi! Hai hai hai curaj! Daca nici noi veteranele nu suntem noi puternice, cine le mai ridica pe cele mai proaspete care dispera repede? 1. Agree cu inseminarea si cu endometrul in stimulare. 2. Bataia la propriu imi mai lipsea ... si asa is vai de capul meu ... Simt ca m-ar ajuta stimularea si nu reusesc sa ma sincronizez cu dr pt HSG. |
|
| E bine asa:) Se vede liniuta destul de binisor dar eu zic ca la 7 zile intarziere trebuia sa se vada mult mai clar.Eu am avut doar 5 zile intarziere si liniutele mele erau de aceeasi intensitate.Acum poate fi si testul de vina.E ultra sensibil?Si daca vrei sa fii si mai sigura iti faci un Beta HCG asa afli cel mai sigur. |
|
| asa am zis si eu trebuia sa se vada destul de bine.acum poate nu am calculat eu bine.Eu am menstruatia regulata 27-28 de zile.pe 15 trebuia sa imi vina.Dar am ovulat mai tarziu.am facut ovitrell pe 6 si pe 8 am ovulat.aici m am pierdut putin.doctora a zis ca daca nu imi vine pe 15 sa fac test.pana ieri au fost negative.doar asta iesind cu a doua liniuta. |
|
| Merry123 wrote:asa am zis si eu trebuia sa se vada destul de bine.acum poate nu am calculat eu bine.Eu am menstruatia regulata 27-28 de zile.pe 15 trebuia sa imi vina.Dar am ovulat mai tarziu.am facut ovitrell pe 6 si pe 8 am ovulat.aici m am pierdut putin.doctora a zis ca daca nu imi vine pe 15 sa fac test.pana ieri au fost negative.doar asta iesind cu a doua liniuta.
Hmmm chiar nu stiu ce sa zic.Sa mai astepti vreo cateva zile si sa mai faci un test poate iese mai repede. Bafta |
|
|