Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Mihaela14 wrote:De un an ?i trei luni. Acum vad si in semnatura ta .... cred ca ar trebui sa incercam o stimulare ...
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| carlita wrote:Doamne, ce greu e sa faci un copil in ziua de azi!  Nu mi-am imaginat ca poate fi chiar atat de greu! Si eu sunt foarte dezamagita si nu vreau sa va mai incarc cu ganduri negre, asa ca .... las completarile pe data viitoare. PS: tu chiar ai testat prea devreme ... Draga mea sunt alaturi de tine.Imi si inchipui cum te simti..la fel sunt si eu in prima zi a menstratiei.Parca pica cerul pe mine..numai eu stiu cat plang si cum depasesc si ce ganduri negre am...vreau doar sa stii ca nu esti singura si sunt normale aceste stari.Stiuca avum te simti atat de rau ca oricine ce zice tu o ti pe a ta dar dupa cateva zilerevine totul la normal.Sper ca bunul Dumnezeu sa vada suferinta noastra si sa se indure de noi.Fii puternica |
|
| alinaali wrote: subscriu !!! Si mie mi se pare greu ... Recunosc ca momentan nu pot spune ca am facut absolut orice ca sa raman dar la vârsta mea cu contacte sexuale atat de dese sa se prinda atat de greu si cand s a prins sa o pierd :((............. Alina, pe tine te ajuta varsta! N-ar trebui sa stai asa in tensiune ca vei reusi! |
|
| Adina Mariana wrote: Draga mea sunt alaturi de tine.Imi si inchipui cum te simti..la fel sunt si eu in prima zi a menstratiei.Parca pica cerul pe mine..numai eu stiu cat plang si cum depasesc si ce ganduri negre am...vreau doar sa stii ca nu esti singura si sunt normale aceste stari.Stiuca avum te simti atat de rau ca oricine ce zice tu o ti pe a ta dar dupa cateva zilerevine totul la normal.Sper ca bunul Dumnezeu sa vada suferinta noastra si sa se indure de noi.Fii puternica Nu stiu de ce is asa de daramata zilele astea ... o sa imi revin eu... Doamne-ajuta! |
|

| carlita wrote: Acum vad si in semnatura ta .... cred ca ar trebui sa incercam o stimulare ...
Eu nu stiu cat ajuta iti spun sincer...mai bine direct inseminare..nu bagi atatia hormoni in tine pt.ca 3 stimulari apoi 3 inseminari..rezerva ovariana scade,endometrul se subtieaza plus psihicul care fara sa vrei ti-l afecteaza extrem de mult.Daca ai foliculi nu are rost stimulare parerea mea.Eu stau prost si cu foliculii.Eventual poti merge la monitorizare ecografie si fezi foliculii cat cresc,daca ajung la maturitate,cati sunt si daca se sparg.Daca nu se sparg poti face injectia de spargere dar sa nu iei tablete sai injectabil pt.cresterea lor artificiala.Din 100 femei din ce am auzit eu,nu stiu sa fi reusit mai mult de 20 prin stimulare. Eu nu mai fac stimulari..anul viitor verificarea trompelor(imi fac acest curaj,nu o sa mor) iar daca e totul ok la ele....inseminare direct. Tu faci cum crezi si simti,eu am spus doar un sfat din experienta mea.Poate te intrebide ce gandesc asa ca am avut o tentativa prima luna...sa stii ca ulterior m-am interesat si stimularile astea se induce totul si in 80% din cazuri chiar daca se prinde foliculul este de proasta calitate.La ecografie arata frumos,mare dar in interior Dumnezeu stie cum e..altfel se elimina sarcina,selectie a naturiisi e maibine asa decat mai tarziu cu urmari mai grave. Sfatul meu...inseminare sau cel mult o singura stimulare. |
|

| carlita wrote:Nu stiu de ce is asa de daramata zilele astea ... o sa imi revin eu... Doamne-ajuta! Tu esti o puternica.Eu sunt asa luna de luna.Din prima zi de ciclu pana la final..apoi ma ridic incet..iau aripi si sper dinou.Asa sunt de 1 an deja..tot mai rau si degeaba imi impun sa fiu mai puternica si optimista ca nu reusesc si imi e greu.Primul an a mai trecut ca am sperat mai mult si nu m-am incadrat la femeie infertila ca tot auzean ca 1 an este normal dar din august 2016 eu tot incerc deja...si e 2018 si stiu ca nu e normal...nush ce a fi...si am cheltuit deja si ft mult si nu am rezolvat nimic doar psihicul meu care e praf. |
|
| Adina Mariana wrote: Eu nu stiu cat ajuta iti spun sincer...mai bine direct inseminare..nu bagi atatia hormoni in tine pt.ca 3 stimulari apoi 3 inseminari..rezerva ovariana scade,endometrul se subtieaza plus psihicul care fara sa vrei ti-l afecteaza extrem de mult.Daca ai foliculi nu are rost stimulare parerea mea.Eu stau prost si cu foliculii.Eventual poti merge la monitorizare ecografie si fezi foliculii cat cresc,daca ajung la maturitate,cati sunt si daca se sparg.Daca nu se sparg poti face injectia de spargere dar sa nu iei tablete sai injectabil pt.cresterea lor artificiala.Din 100 femei din ce am auzit eu,nu stiu sa fi reusit mai mult de 20 prin stimulare. Eu nu mai fac stimulari..anul viitor verificarea trompelor(imi fac acest curaj,nu o sa mor) iar daca e totul ok la ele....inseminare direct. Tu faci cum crezi si simti,eu am spus doar un sfat din experienta mea.Poate te intrebide ce gandesc asa ca am avut o tentativa prima luna...sa stii ca ulterior m-am interesat si stimularile astea se induce totul si in 80% din cazuri chiar daca se prinde foliculul este de proasta calitate.La ecografie arata frumos,mare dar in interior Dumnezeu stie cum e..altfel se elimina sarcina,selectie a naturiisi e maibine asa decat mai tarziu cu urmari mai grave. Sfatul meu...inseminare sau cel mult o singura stimulare. Adina, eu as incerca 2 stimulari de proba sa vad cu reactionez... eu ovulez tarziu si cred ca nu mai e ok nici ovocitul, si nici endometrul ... Am fost la monitorizare, endometrul e destul de grosut, are de unde scadea... Si as vrea o stimulare usoara, nu m-as arunca la injectabile .... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2018 Mesaje: 31
| carlita wrote: Adina, eu as incerca 2 stimulari de proba sa vad cu reactionez... eu ovulez tarziu si cred ca nu mai e ok nici ovocitul, si nici endometrul ... Am fost la monitorizare, endometrul e destul de grosut, are de unde scadea... Si as vrea o stimulare usoara, nu m-as arunca la injectabile ....
Multumesc Carlita pt încurajare. Doar ca nu pot omene?te sa inteleg de ce suntem atat de diferite adica noi de fetele care raman si fara sa vrea... Din prima sau dintr o picatura ... Iti ?in pumnii iar atâtea gânduri bune pentru tine sigur duc la ceva bun ! Abia astept sa sarbatorim vestea buna !! :* |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Mihaela14 wrote:Ratonita condolean?e ?i sa te ajute Dumnezeu sa treci peste toate greuta?ile! Multumesc Mihaela! Te pup |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| carlita wrote: Acum vad si in semnatura ta .... cred ca ar trebui sa incercam o stimulare ...
Eu acum îmi fac analize hormonale ( de îndata ce vine menstra), vreau sa vad ?i AMH-ul. . si apoi în func?ie de rezultate vad ce e de facut.. sper doar sa fie cu folos. La tine cum ovulezi a?a târziu poate ca ar ajuta stimularea. |
|
| Adina Mariana wrote: Eu nu stiu cat ajuta iti spun sincer...mai bine direct inseminare..nu bagi atatia hormoni in tine pt.ca 3 stimulari apoi 3 inseminari..rezerva ovariana scade,endometrul se subtieaza plus psihicul care fara sa vrei ti-l afecteaza extrem de mult.Daca ai foliculi nu are rost stimulare parerea mea.Eu stau prost si cu foliculii.Eventual poti merge la monitorizare ecografie si fezi foliculii cat cresc,daca ajung la maturitate,cati sunt si daca se sparg.Daca nu se sparg poti face injectia de spargere dar sa nu iei tablete sai injectabil pt.cresterea lor artificiala.Din 100 femei din ce am auzit eu,nu stiu sa fi reusit mai mult de 20 prin stimulare. Eu nu mai fac stimulari..anul viitor verificarea trompelor(imi fac acest curaj,nu o sa mor) iar daca e totul ok la ele....inseminare direct. Tu faci cum crezi si simti,eu am spus doar un sfat din experienta mea.Poate te intrebide ce gandesc asa ca am avut o tentativa prima luna...sa stii ca ulterior m-am interesat si stimularile astea se induce totul si in 80% din cazuri chiar daca se prinde foliculul este de proasta calitate.La ecografie arata frumos,mare dar in interior Dumnezeu stie cum e..altfel se elimina sarcina,selectie a naturiisi e maibine asa decat mai tarziu cu urmari mai grave. Sfatul meu...inseminare sau cel mult o singura stimulare. Adina eu zic ca ar trebui sa avem incredere si in medic. Unii chiar ?tiu ce fac. Eu pe al meu chiar l-am întrebat legat de reac?ii adverse ale hormonilor si mi-a explicat ca nu am de ce ma teme ca e cea mai mica doza de hormoni care se da si ca nu imi produce dezechilibre. Legat de inseminare el nu are deloc incredere, zice ca daca nu merge cu stimularea ar trece direct la FIV. Are si el unul dintre copii prin FIV. Cunosc o pacienta de a lui care a ramas prin stimulare si e foarte Bine, are 24 de saptamani. Eu am pierdut o sarcina- oprire din evolu?ie la 10 saptamani fara sa iau nici un tratament. Acum sunt pe stimulare, luna a doua, si am de gand sa fac 3 luni. Iau si Dostinex pentru prolactina. Aleg sa am incredere in medic caci luna trecuta m-a vazut de 5 ori si m-a monitorizat cand a trebuit, plus ca imi raspunde si la telefon si pe whatsapp ori de câte ori am nevoie sa il intreb ceva. Probabil ar trebui sa facem toate cum ne zice inima caci parerile sunt împar?ite si uneori nu fac decât sa ne bulverseze. Ce hotaram împreuna cu so?ul ?i ce ne zice inima e cel mai important. Sper sa trecem cat mai repede la gravidute! |
|
| Am sters ca se postase de două ori. Sa nu iti fie frica de verificarea trompelor ca nu doare. Eu am facut-o la Polisano la Sibiu, cu anestezie, nu totală ci doar ceva usor ca mergeam pe picioarele mele, eram doar un pic amețită, si nu a durut deloc. |
|

| carlita wrote: Adina, eu as incerca 2 stimulari de proba sa vad cu reactionez... eu ovulez tarziu si cred ca nu mai e ok nici ovocitul, si nici endometrul ... Am fost la monitorizare, endometrul e destul de grosut, are de unde scadea... Si as vrea o stimulare usoara, nu m-as arunca la injectabile ....
Da..se poate.Pt asta am facut si eu ca ovulez tarziu si am si luni anovulatorii.Noi suntem cam la fel cu ovulatia.La fel si la mine endometrul grosul dar foliculii cred ca sunt de calitate la fel chiar daca ovulezi mai tarziu.Stimularea cea mai usoara am avut-o si eu.Sa ai bafta atunci |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Rubynne wrote:Da, asa se explica "pata" de pe radiografia mea, dr mi-a spus insa ca poate insemna orice altceva, respectiv o acumulare de gaze, dar pt siguranta facem histeroscopie ca, intrand cu camera in uter vede cel mai bine ce e acolo. Dar mie din descriere tot nu mi se pare a fi HSG relevant pt sinechie. A nu se intelege ca m-am contrazis cu tine sau ceva...era o discutie pt restul fetelor, poate sunt interesate, sau poate vor avea nevoie vreodata de info astea. Iar tu mergi inainte cu dr ta, ca se pare ca stie ce spune! nici vorba de contrazis! cu cat mai multe informatii cu atat mai bine pentru noi! te pup |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| carlita wrote:Doamne, ce greu e sa faci un copil in ziua de azi!  Nu mi-am imaginat ca poate fi chiar atat de greu! Si eu sunt foarte dezamagita si nu vreau sa va mai incarc cu ganduri negre, asa ca .... las completarile pe data viitoare. PS: tu chiar ai testat prea devreme ... si eu am zile cand parca imi pica cerul in cap...si asa departe mi se pare ziua cand voi deveni mamica si exact cum zici tu...atat de greu e! offfff |
|
|
|