Clubul aspirantelor - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea-Alexandra
Scris: Wednesday, March 21, 2018 11:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/22/2018
AlexandraRr wrote:

Eu nu sunt foarte bine, au inceput greturile acum o saptamana si varsaturile, am varsat cu sange de 2 ori, abia ma misc si nici nu am mancat nimic in afara de paine prajita de o saptamana, astept sa treaca perioada asta :-)
E bine ca a mai crescut progesteonul, inca nu suficient de mult insa poate cu vitamine si alimentatie sanatoasa va creste mai mult, la mine a crescut de la 5 la 8 in 2 luni de vitamine si mancat sanatos. Esti pe drumul cel bun, ma bucur ca este o imbunatatire :*

Eu sunt sapt a8a si nici urma de greata.Ma simt foarte bine.In schimb mananc multe fructe si beau multa apa.Atat.Dar cu oboseala cum e Alex?Ai nevoie de mai mult somn?DistanceKiss DistanceKiss
Adina Mariana
Scris: Wednesday, March 21, 2018 11:30 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
AlexandraRr wrote:

Eu nu sunt foarte bine, au inceput greturile acum o saptamana si varsaturile, am varsat cu sange de 2 ori, abia ma misc si nici nu am mancat nimic in afara de paine prajita de o saptamana, astept sa treaca perioada asta :-)
E bine ca a mai crescut progesteonul, inca nu suficient de mult insa poate cu vitamine si alimentatie sanatoasa va creste mai mult, la mine a crescut de la 5 la 8 in 2 luni de vitamine si mancat sanatos. Esti pe drumul cel bun, ma bucur ca este o imbunatatire :*
Of saracuta de tine.Imi inchipui cum este.Acum simti si tu cum e sa fii gravidutaLove imi pare rau ca iti e rau dar stiu ca este doar o perioada pana se obisnuieste corpul apoi o sa iti revi.Iti doresc sarcina usoara si multa sanatatepupici sper sa mai creasca progesteronul si la mine..totusi de la 9 la 16 este un pas..iau si eu vitamine si mananc sanatos.Am slabit 9 kg pana in prezentmajoreta pup burticacomputerlove
AlexandraRr
Scris: Wednesday, March 21, 2018 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Adina Mariana wrote:
Of saracuta de tine.Imi inchipui cum este.Acum simti si tu cum e sa fii gravidutaLove imi pare rau ca iti e rau dar stiu ca este doar o perioada pana se obisnuieste corpul apoi o sa iti revi.Iti doresc sarcina usoara si multa sanatatepupici sper sa mai creasca progesteronul si la mine..totusi de la 9 la 16 este un pas..iau si eu vitamine si mananc sanatos.Am slabit 9 kg pana in prezentmajoreta pup burticacomputerlove

Multumesc mult :* As indura orice, numai sa fie bine micutul, nu mai conteaza nimic altceva :* E ciudat ca mi-a crescut tsh-ul de la 1,77 cat aveam inainte la 2,68, sper sa ramana aici, sa nu mai creasca. Am vazut ca la tine a scazut mult, probabil din cauza ca nu mai iei hormoni si ai un stil de viata sanatos au ajutat si la asta :*
Ma bucur ca ai vointa si reusesti sa te tii de dieta si se vad deja si rezultatele :* cat de curand va veni si bebe, sunt sigura si ma rog pentru tine. Abia astept sa citesc vestea aceasta de la tine :* :*
AlexandraRr
Scris: Wednesday, March 21, 2018 11:49 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Andreea-Alexandra wrote:

Eu sunt sapt a8a si nici urma de greata.Ma simt foarte bine.In schimb mananc multe fructe si beau multa apa.Atat.Dar cu oboseala cum e Alex?Ai nevoie de mai mult somn?DistanceKiss DistanceKiss

Esti o norocoasa :* Si eu as manca numai fructe si as bea apa pentru ca imi este sete continuu insa momentan nu pot, astept sa treaca perioada aceasta, mi-am luat concediu saptamana aceasta pentru ca din cauza ca nu mananc si nu beau apa ametesc foarte tare si nu pot sta mult in picioare. Cu oboseala nu pot spune nimic momentan, sunt ca inainte, nu dorm mai mult insa probabil este inca devreme :)
Tu vineri ai intalnirea cu moasa, nu? Ai emotii?
Lale13
Scris: Wednesday, March 21, 2018 11:56 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/15/2018
[quote=Lale13]

Am primit toate rezultatele si arata cam asa cele care au iesit pozitive.
-gena PAI-1 (polimorfism 675 4g/5g) -genotip homozigot
-gena MTHFR mutatia A1298C - genotip heterozigot
-mutatia factorului XIII (G102T) - pozitiv heterozigot.

Poate ma ajutati cu niste informatii, mai este cineva pe aici cu aceleasi rezultate? Rezolv una, apare alta. Si cand ma gandesc ca abia peste o luna mai merg la doctor, parca pe zi ce trece imi pierd speranta.......
toanerele

Va pup, sa avem o zi frumoasa. Cheek Kiss

Andreea-Alexandra
Scris: Wednesday, March 21, 2018 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
AlexandraRr wrote:

Esti o norocoasa :* Si eu as manca numai fructe si as bea apa pentru ca imi este sete continuu insa momentan nu pot, astept sa treaca perioada aceasta, mi-am luat concediu saptamana aceasta pentru ca din cauza ca nu mananc si nu beau apa ametesc foarte tare si nu pot sta mult in picioare. Cu oboseala nu pot spune nimic momentan, sunt ca inainte, nu dorm mai mult insa probabil este inca devreme :)
Tu vineri ai intalnirea cu moasa, nu? Ai emotii?

Da da vineri la 3 aici deci la 5 acasa.Sincer acum nu am emotii deloc.Ma gandesc ca atunci cand ma voi vedea cu ea voi avea dar deocamdata sunt bine :)Oricum mare lucru nu are ce sa imi faca..Emotii mari o sa am pe 16 cand ma duc la primul scan.Atunci cred ca am sa tremur ca varga :)) si eu si sotul meu....Dar eu simt ca bobita mea e bine si creste.Acuma fetele de la munca rad de mine ca nu cumva sa fie bobitele pt ca am gemeni in familie si tot ma tachineaza cu bobitele :)
Daca da Domnul si sunt 2 bucurie si mai mare.Stiu ca o sa fie mai greu dar de mic copil vroiam sa am 2 copii asa ca daca ii fac pe amandoi o data am scapat:))DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
carlita
Scris: Wednesday, March 21, 2018 12:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
NADIRA wrote:

Din pacate test negativ in dimineata asta, este test ultra sensibil pe care l-am facut si datile trecute cand am ramas.
Am avut injectia pe 9 si ovulatia pe 10.
Cuvintele sunt de prisos, asa ca nu mai zic nimic.

Doamne, ce greu e sa faci un copil in ziua de azi! pale Nu mi-am imaginat ca poate fi chiar atat de greu! Si eu sunt foarte dezamagita si nu vreau sa va mai incarc cu ganduri negre, asa ca .... las completarile pe data viitoare.
PS: tu chiar ai testat prea devreme ...
carlita
Scris: Wednesday, March 21, 2018 12:13 PM
Nivel

Ratonita wrote:
Buna Carlita! Schema de tratament a fost urmatoarea- din prima zi de sangerare Estradiol 2mg - 1/zi. Din ziua 5 pâna în ziua 9 Clostilbegyt 1/zi. Din ziua 11 Estradiol 2/zi caci era subtire endometrul. În ziua 14 aveam 2 foliculi, pe ambele ovare de 22-23. În ziua 14 am facut si Ovitrelle. În ziua 16 foliculii erau sparti si am început sa iau Arefam 200 1/zi si bineinteles am oprit Estradiolul. Pe lânga am luat toata perioada Femibion 1, Aspirina Cardio,Mg+B6 si Vit C. Menstruatia a venit in ziua 32, la mine perioada e 29-31. Am suportat bine stimularea, dupa ovulatie nu am avut probleme de natura medicala, ci doar emo?ionala, mi-am gasit tatal mort in casa iar la o saptamâna dupa tata a murit bunica... mama s-a confruntat cu o pneumonie... dar acum suntem bine. M-au destabilizat putin toate. Eu pe 2 martie am avut foliculii sparti iar de pe 4 au început cele de mai sus si am.reusit sa ma lini?tesc abia la începutul saptamânii asteia. De asta am zis ca daca s-ar fi intamplat ar fi fost un miracol. La medic merg vineri, ziua 5. Reîncep stimularea.

Multumesc pt detalii! Doamne, prin ce ai mai trecut! uff Credeam ca ai avut parte de peripetii in urma tratamentului de stimulare ... Condoleante! si sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste aceste evenimente urate din viata! Cred ca e cazul sa apara si evenimentele fericite de acum, asa ca o compensatie, deci, Doamne-ajuta luna asta! Clap Clap Clap
Mihaela14
Scris: Wednesday, March 21, 2018 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
carlita wrote:

Doamne, ce greu e sa faci un copil in ziua de azi! pale Nu mi-am imaginat ca poate fi chiar atat de greu! Si eu sunt foarte dezamagita si nu vreau sa va mai incarc cu ganduri negre, asa ca .... las completarile pe data viitoare.
PS: tu chiar ai testat prea devreme ...

Ai dreptate, chiar e greu sa faci un copil . ?i eu sunt la fel de dezamagita . . când am luat-o pe drumul asta ma a?teptam sa fie mai dificil din cauza vârstei mele de 37 , dar habar n-aveam ce ma a?teapta. Luna de luna acelea?i lacrimi ?i apoi din nou sperante..deci carlita eu sunt aici daca vrei sa ne împarta?e?ti din experien?ele ?i trairile tale. . ?i sunt sigura ca ?i celelalte fete.
Un pupic ?i o îmbra?i?are de la mine!Cheek Kiss
carlita
Scris: Wednesday, March 21, 2018 2:04 PM
Nivel

Lale, nu par rele rezultatele ....eu nu stiu sa le corelez, dar cand intra Andia, sigur te ajuta.
Mihaela14
Scris: Wednesday, March 21, 2018 2:07 PM
Nivel

Ratonita condolean?e ?i sa te ajute Dumnezeu sa treci peste toate greuta?ile!
computerlove
carlita
Scris: Wednesday, March 21, 2018 2:09 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Ai dreptate, chiar e greu sa faci un copil . ?i eu sunt la fel de dezamagita . . când am luat-o pe drumul asta ma a?teptam sa fie mai dificil din cauza vârstei mele de 37 , dar habar n-aveam ce ma a?teapta. Luna de luna acelea?i lacrimi ?i apoi din nou sperante..deci carlita eu sunt aici daca vrei sa ne împarta?e?ti din experien?ele ?i trairile tale. . ?i sunt sigura ca ?i celelalte fete.
Un pupic ?i o îmbra?i?are de la mine!Cheek Kiss

Mda, cred ca ma urmezi si tu cu z1 cat de curand Bye2
Si eu eram constienta ca n-o sa reusesc din prima, dar nici chiar asa ... eeee, chiar n-am chef sa mai vorbesc despre asta NuImiPasa Tu de cat timp incerci?
alinaali
Scris: Wednesday, March 21, 2018 2:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/27/2018
carlita wrote:

pale subscriu !!!
Si mie mi se pare greu ... Recunosc ca momentan nu pot spune ca am facut absolut orice ca sa raman dar la vârsta mea cu contacte sexuale atat de dese sa se prinda atat de greu si cand s a prins sa o pierd :((.............
Mihaela14
Scris: Wednesday, March 21, 2018 2:16 PM
Nivel

carlita wrote:

Mda, cred ca ma urmezi si tu cu z1 cat de curand Bye2
Si eu eram constienta ca n-o sa reusesc din prima, dar nici chiar asa ... eeee, chiar n-am chef sa mai vorbesc despre asta NuImiPasa Tu de cat timp incerci?

De un an ?i trei luni. uff
Adina Mariana
Scris: Wednesday, March 21, 2018 2:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
AlexandraRr wrote:

Multumesc mult :* As indura orice, numai sa fie bine micutul, nu mai conteaza nimic altceva :* E ciudat ca mi-a crescut tsh-ul de la 1,77 cat aveam inainte la 2,68, sper sa ramana aici, sa nu mai creasca. Am vazut ca la tine a scazut mult, probabil din cauza ca nu mai iei hormoni si ai un stil de viata sanatos au ajutat si la asta :*
Ma bucur ca ai vointa si reusesti sa te tii de dieta si se vad deja si rezultatele :* cat de curand va veni si bebe, sunt sigura si ma rog pentru tine. Abia astept sa citesc vestea aceasta de la tine :* :*
Este normal sa creasca Tsh-ul in sarcina...in majoritatea cazurilor asa se intampla de aceea cine are probleme cu el in concepere cand ramane trebuie dublata doza de Euthyrox ca explodeaza pur si simplu asa de mult creste.Al tau este ft ok acum.Perfect.La mine cred ca a fost si doza prea mare..vedem maine ca merg la medic dar cu siguranta a ajutat si stilul de viata sanatos si kg pierdute..doar tsh este responsabil cu glanda si cand ai kg in plus nu este ok pt.glanda.Abia astept sa iti dau vestea cea mare si eupupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.