Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2017 Mesaje: 167
| maria2013 wrote:Îmi pare rau, Amaria.... Sper sa reusiti curând. Analizele de trombofilie le-ai facut? Nu le am facut...am luat aspenter preventiv....?tiam ca analizele de trombofilie se fac când pierzi ... Eu nu reu?esc sa ramân..... Faza e ca azi sunt ziua de menstrua?ie. ?i am eliminat o chestie ciudata rau.... Va.as pune poza dar mi.e ca va scârbesc....parea ceva destul de consistent nu era sânge închegat...?i avea câ?iva centimetri....oare sa se fi prins ceva la inseminare ?i sa fi pierdut? Fetele care au avut pierderi de sarcina poate ma ajuta?i voi cu o descriere sa.mi dau seama ce am eliminat |
|
| Cata123 wrote:
Buna, ai putea sa imi spui te rog in mare care sunt pasii pentru inseminare, ma bate si pe mine gandul sa incerc. Este dureros, ma gandesc ca iti introduce ceva ca atunci cand faci histerosonografie si la partea asta am simtit un pic de durere, mai ales cand a scos, la trecerea lichidului nu am simtit nimic. Multumesc si succes !!
Buna! Nu e dureros aproape deloc....maxim o jena i.as spune....nu se compara cu durerile de la histerosonografie.... Eu am facut o iui cu stimulare ?i una fara stimulare.... Mi.a facut o injec?ie cu no spa iar dupa vreo 15 min mi a facut inseminarea ...te referi la pa?ii pâna la procedura sau la procedura in sine? |
|
| FloreFlore wrote:Amaria imi pare rau dar sfatul meu este sa te deta?ezi ?i sa încerci sa te bucuri de momentul cel mare de luna viitoare ?i sigur v a veni ?i bebe curând. ..Cum a spus ?i Maria nu ar strica sa faci ?i analize pentru trombofilie. .Poate acolo este problema ..Mult succes ?i spor la pregatirile pentru nunta Îmi pare rau ?i pentru fetele cu teste negative dar urmeaza o noua luna cu noi sperante Chiar nu mai.am gândit deloc la inseminare pt ca muncesc mult ?i n am timp sa ma gândesc la asta.....chiar n.am facut test decât în ziua când trebuia sa.mi vina menstrua?ia ...pâna la nunta nu mai fac nimic poate doar trombofilia .... Ma gândesc sa ma duc la moldoveni pt fiv sincer.... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Rudotel wrote:Fetele, a început o sângerare... nu pare a fi nidatie Nu ai deficit de progesteron cumva? Poate e sarcina ?i ai nevoie de sus?inere. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/27/2018 Mesaje: 14
| Pana ajung la medic, luni, nu prea ?tiu ce altceva sa fac. Analizele au ie?it bune pentru vârsta, conform medicului ginecolog. Ma doare tare ovarul drept acuma...uffff A ieșit și rezultatul:
HCG total - (HCG+beta) Ser / electrochemiluminiscenta (ECLIA)
< 0.1 mUI/mL
Barbati: <2,6 Femei care nu sunt gravide: - premenopauza - <5,3 - postmenopauza - <8,3 La gravide valorile vor fi interpretate in functie de varsta sarcinii. |
|
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Rudotel wrote:Pana ajung la medic, luni, nu prea ?tiu ce altceva sa fac. Analizele au ie?it bune pentru vârsta, conform medicului ginecolog. Ma doare tare ovarul drept acuma...uffff A ie?it ?i rezultatul:
HCG total - (HCG+beta) Ser / electrochemiluminiscenta (ECLIA)
< 0.1 mUI/mL
Barbati: <2,6 Femei care nu sunt gravide: - premenopauza - <5,3 - postmenopauza - <8,3 La gravide valorile vor fi interpretate in functie de varsta sarcinii.
Nu inteleg deloc rezultatul tau |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/27/2018 Mesaje: 14
| < 0.1 e rezultatul |
|
| Albinutza30 wrote:Buna luptatoarelor! Vroiam sa va intreb vi s a mai intamplat ca testele de ovulatie sa numai arate atat de pozitive dupa uscare, la mine daca ma uit in urma , la cel din ziua 16 cel din poza 1 de jos in primele 10 minute era pozitiv, acum daca ma uit dupa ce s a uscat bine nu se mai vede asa clar ,o alta chestie e ca ieri ziua 19 am avut test clar negativ, azi cand am facut arata aproape pozitiv iar ce sa mai cred ??? Ce-i drept ieri am facut testul mai tarziu nu la 14 ca de obicei, in poza patru e testul de azi ziua 20 in primele 10 min si in poza trei e graficul meu de luna asta, cand credeti ca s a produs ovulatia dupa grafic?? Multumesc anticipat ptr raspunsuri si felicitari celor cu testele pozitive iar noua care am ramas mult succes si putere Va Testul din z16 a fost pozitiv, cel de azi z20 la fel . Dupa grafic ar fi o tentativa de ovulatie in z17, insa nu se confirma pentru ca temperatura in loc sa creasca scade in z19 si z20, asa ca din experien?a mea cred ca ovulatia inca nu s-a produs. Ramane de vazut dupa testul pozitiv de azi , ce se întampla în urmatoarele 24-48 de ore. Sper ca m-am facut inteleasa |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Albinutza30 wrote:Buna luptatoarelor! Vroiam sa va intreb vi s a mai intamplat ca testele de ovulatie sa numai arate atat de pozitive dupa uscare, la mine daca ma uit in urma , la cel din ziua 16 cel din poza 1 de jos in primele 10 minute era pozitiv, acum daca ma uit dupa ce s a uscat bine nu se mai vede asa clar ,o alta chestie e ca ieri ziua 19 am avut test clar negativ, azi cand am facut arata aproape pozitiv iar ce sa mai cred ??? Ce-i drept ieri am facut testul mai tarziu nu la 14 ca de obicei, in poza patru e testul de azi ziua 20 in primele 10 min si in poza trei e graficul meu de luna asta, cand credeti ca s a produs ovulatia dupa grafic?? Multumesc anticipat ptr raspunsuri si felicitari celor cu testele pozitive iar noua care am ramas mult succes si putere Va
Mie dupa grafic imi pare ca nu s-a produs inca ovulatia. Poate azi sau maine. De cate zile ai tu ciclul in mod normal? Si cel de luna trecuta a avut ovulatie tarzie.
Imi pare rau Rudotel pt beta negativ :( |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Amaria2511 wrote: Nu le am facut...am luat aspenter preventiv....?tiam ca analizele de trombofilie se fac când pierzi ... Eu nu reu?esc sa ramân..... Faza e ca azi sunt ziua de menstrua?ie. ?i am eliminat o chestie ciudata rau.... Va.as pune poza dar mi.e ca va scârbesc....parea ceva destul de consistent nu era sânge închegat...?i avea câ?iva centimetri....oare sa se fi prins ceva la inseminare ?i sa fi pierdut? Fetele care au avut pierderi de sarcina poate ma ajuta?i voi cu o descriere sa.mi dau seama ce am eliminat
In mod normal, e posibil sa se elimine bucati de tesut (endometrul) ce seamana cu niste bucati de ficat asa dar mai poroase, dar nu are neaparat treaba cu sarcina. Eu nu stiu sa fi avut pierderi de sarcina insa mi s-a intamplat sa mai elimin ce ai zis tu :) Oricum, ma gandesc ca daca era sa fie un embrion, trebuia sa aiba o forma rotunda ca o bobita mica mica prinsa de acel tesut eliminat, nu? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Amaria2511 wrote: Buna! Nu e dureros aproape deloc....maxim o jena i.as spune....nu se compara cu durerile de la histerosonografie.... Eu am facut o iui cu stimulare ?i una fara stimulare.... Mi.a facut o injec?ie cu no spa iar dupa vreo 15 min mi a facut inseminarea ...te referi la pa?ii pâna la procedura sau la procedura in sine?
De pasii pana la procedura in sine sunt curioasa, daca e sa fac o fac la bucuresti, la mine in oras sigur nu se face si trebuie sa ne coordonam un pic, poate in concediu sa avem timp de cateva drumuri la buc, banuiesc ca se monitor ovulatia si in ziua inseminarii trebuie sa mergem amandoi la clinica.. |
|
| Rudotel wrote:< 0.1 e rezultatul Imi pare rau, nu stiu ce sa-ti spun .. |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Amaria2511 wrote: Nu le am facut...am luat aspenter preventiv....?tiam ca analizele de trombofilie se fac când pierzi ... Eu nu reu?esc sa ramân..... Faza e ca azi sunt ziua de menstrua?ie. ?i am eliminat o chestie ciudata rau.... Va.as pune poza dar mi.e ca va scârbesc....parea ceva destul de consistent nu era sânge închegat...?i avea câ?iva centimetri....oare sa se fi prins ceva la inseminare ?i sa fi pierdut? Fetele care au avut pierderi de sarcina poate ma ajuta?i voi cu o descriere sa.mi dau seama ce am eliminat
Din ce descrii tu nu pare a fi sarcina. Eu la prima pierdere (5 saptamani) nu am eliminat nimic ciudat. A doua oara aveam aproape 8 saptamani de sarcina si dr mi-a spus ca e posibil sa elimin o chestie care seamana foarte mult ca si forma si consistenta cu o boaba de strugure dar eu nu am remarcat nimic. |
|
Inregistrat: 4/18/2018 Mesaje: 317
| Mihaela14 wrote:Testul din z16 a fost pozitiv, cel de azi z20 la fel . Dupa grafic ar fi o tentativa de ovulatie in z17, insa nu se confirma pentru ca temperatura in loc sa creasca scade in z19 si z20, asa ca din experien?a mea cred ca ovulatia inca nu s-a produs. Ramane de vazut dupa testul pozitiv de azi , ce se întampla în urmatoarele 24-48 de ore. Sper ca m-am facut inteleasa
Multumesc o sa continui sa testez si sa prestez |
|
Inregistrat: 4/18/2018 Mesaje: 317
| Andia wrote:
Mie dupa grafic imi pare ca nu s-a produs inca ovulatia. Poate azi sau maine. De cate zile ai tu ciclul in mod normal? Si cel de luna trecuta a avut ovulatie tarzie.
Imi pare rau Rudotel pt beta negativ :(
30-32 zile da, luna trecuta am ovulat in ziua 20, multumesc o sa continui sa testez |
|
|