Clubul aspirantelor - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andia
Scris: Sunday, April 15, 2018 10:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/21/2014
MariaBbbe wrote:
[b]Buna fetelor ! M-am inscris pe acest forum in speranta ca voi gasii cateva mamici care (din pacate) au trecut la inceputul sarcinii prin sangerari. Ultimul C.M a fost in Martie (3-7) , asteptand la fel de *nerabdatoare* urmatorul C.M, spre surprinderea mea, acesta nu mai sosea ??. Aveam sanii umflati si ffff durerosi+ sensibili de aproape 2 saptamani, asa ca am decis sa fac un test chiar in noaptea de Inviere, dupa cele 3 minute critice de asteptare acesta a iesit POZITIV !! I-am multumit Domnului ca imi face si mie si iubitului meu un asemenea cadou chiar in saptamana mare ??. Tot in acea seara am avut si -sangerarea de implantare- Joi, 12.04, m-am trezit iar cu cateva pete maronii pe hartie si am zis ca trebuie sa ajung la Spital neaparat. La spital, in sfarsit, mi-a confirmat Dl. Doctor ca sunt in saptamana 5 si cateva zile, in urma unei ecografii, mi-a prescris in continuare sa iau Arefam Progesteron in fiecare zi cate o pastiluta. Bucurie mare !! VINERI 13.04. Dimineata toate bune, spre seara *ora 18:00* m-am ridicat din pat si am simtit o scurgere , m-am gandit ca este tot scurgerea alba/galbena pe care o aveam de obicei insa NU ! ! Era sange in toata splendoarea, fara cheaguri, inchis la culoare. In 10 minute am ajuns la Camera de Garda, am fost consultata intravaginal , ecografie intravaginala, au sesizat Doamnele Doctor ca intradevar sangerez putin. (La ele chiar sangeram putin, probabil sangele meu s-a speriat si a preferat sa se consume acasa). -Bebe era la locul lui, ba chiar incepea sa se vada embrionul !!!!???? - Mi-au prescris 2 pastilute de Arefam intravaginal dimineata si seara + 3 pastilute de NoSpa . Ok. In acea seara am pus o capsula , a doua zi dimineata iar sange mult . Am pus caspula de dimineata, pe la pranz era scurgerea maronie spre galben spre transparent. Seara inainte de culcare , inainte sa pun capsula, iar sange mult . Azi dimineata, ora 4:00 , ma trezesc ca se simtea ca s-a facut plinul de sange si ar trebuii sa il golesc, acelasi sange ca si pana acum. Iar capsula de dimineata pusa, acum sunt la etapa de scurgere maronie galbena transparenta. Deeeci... cineva ? ?????????campfire

Stiu ca suna ciudat dar exista si ciclu peste sarcina. Am auzit ca exista si persoane care au avut ciclu 3-4 luni si nu si-au dat seama ca sunt insarcinate pentru ca le venea normal menstra... Asta nu inseamna ca nu trebuie sa verifici totul acum si sa iei toate masurile ca sa se pastreze sarcina. Poate este vreun polip ceva. Beta se dubleaza la 48 de ore? Fa cateva ca sa vezi daca sarcina evolueaza normal (adica 2-3) macar.

Dozeaza si progesteronul ca sa vezi daca este de ajuns ce iei tu acum.
LAURA0202
Scris: Monday, April 16, 2018 12:23 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
carlita wrote:

DistanceKiss Sunt cam fara niciun chef ... am ovulat tarziu ... si nu prea am chef de taclale ca fetele vechi intra rar; din cele noi cu care incep sa ma obisnuiesc, pleaca la gravidute, chiar si tu ai rarit-o cu scrisul ... dar si cand o sa sarim si noi gardul ...
App, din ce in ce mai multe fete raman dupa ce slabesc, mai ales cu Rina ... Clap Clap Clap cred ca ma apuc si eu dupa Paste Buddy1

Cheek Kiss

Pastele a trecut, pe 20, plec inapoi in Italia pt 2 saptamani. Pe 21, incep dieta Rina. Pica sambata ras
Ne bagam? Cheek Kiss
Claudiaileee
Scris: Monday, April 16, 2018 1:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2017
Buna seara , femei frumoase ! Am câteva teste cu un roz Pal , pe mâine iau alt test mai bun , dar totu?i va cer o parere . Mi-as dori sa fie ceva , dar Dumnezeu e mare ?i El stie cum ?i când ! O seara placuta va doresc , mamici sau viitoare mamici sau doritoare ca ?i mine ! computerlove Am Daa , îs mai deschise la culoare deoarece îs din zilele trecute , dar mai am teste așa din alte luni și nici unul nu apare așa . Încă nu ma bucur ca nu știu sigur dacă este ceva sau nu :( Semne de sarcina nici nu am ca in lunile trecută , acuma nici sânii nu ma mai dor , sper sa fie ceva , dar...

Claudiaileee attached the following image(s):
d1daa67c-aefa-4eef-8888-9a420ea430f3.jpeg

Andreea06
Scris: Monday, April 16, 2018 7:14 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Claudiaileee wrote:
Buna seara , femei frumoase ! Am câteva teste cu un roz Pal , pe mâine iau alt test mai bun , dar totu?i va cer o parere . Mi-as dori sa fie ceva , dar Dumnezeu e mare ?i El stie cum ?i când ! O seara placuta va doresc , mamici sau viitoare mamici sau doritoare ca ?i mine ! computerlove

Mie imi pare pozitiv, si mai ales daca zici ca ai mai multe asa.. newclap
Mihaela14
Scris: Monday, April 16, 2018 7:38 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Claudiaileee wrote:
Buna seara , femei frumoase ! Am câteva teste cu un roz Pal , pe mâine iau alt test mai bun , dar totu?i va cer o parere . Mi-as dori sa fie ceva , dar Dumnezeu e mare ?i El stie cum ?i când ! O seara placuta va doresc , mamici sau viitoare mamici sau doritoare ca ?i mine ! computerlove

Se vede liniuta ,felicitari! newclap
In câte zile dupa ovulatie esti?
Claudiaileee
Scris: Monday, April 16, 2018 8:49 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Se vede liniuta ,felicitari! newclap
In câte zile dupa ovulatie esti?
Pai asta nu ?tiu sigur ca nu mi-am facut test de ovulatie :( , dar cred ceva între 11-14 a?a cred . Sper sa nu fie de uscare , dar apare liniu?a la început doar e ca gri dupa aia se intensifica , sper sa fie ceva :((
Mihaela14
Scris: Monday, April 16, 2018 10:19 AM
Nivel

Claudiaileee wrote:
Pai asta nu ?tiu sigur ca nu mi-am facut test de ovulatie :( , dar cred ceva între 11-14 a?a cred . Sper sa nu fie de uscare , dar apare liniuta la început doar e ca gri dupa aia se intensifica , sper sa fie ceva :((

Depinde si daca ai respectat timpul de interpretare a testelor , daca ai interpretat rezultatul doar dupa 30 min atunci este de uscare.
Ai ciclu regulat? cand trebuie sa vina menstruratia? Daca esti în 14 dpo cred ca trebuia sa fie mai intensa putin liniuta . Mai repeta testul maine ?i daca se vede a doua linie poti face un test beta HCG .
?i nu te stresa prea tare pupici
Claudiaileee
Scris: Monday, April 16, 2018 10:55 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Depinde si daca ai respectat timpul de interpretare a testelor , daca ai interpretat rezultatul doar dupa 30 min atunci este de uscare.
Ai ciclu regulat? cand trebuie sa vina menstruratia? Daca esti în 14 dpo cred ca trebuia sa fie mai intensa putin liniuta . Mai repeta testul maine ?i daca se vede a doua linie poti face un test beta HCG .
?i nu te stresa prea tare pupici
Poate e linie de uscare , la început apare a?a o umbra dupa aceea se intensifica , nu ?tiu fix când am ovulat ca nu mi-am facut teste de ovulatie , acuma mai am teste din astea da nu au nici o umbra , iar de doua zile tot a?a apar ... Ista e de azi , am încercat alt test dar are așa o umbra parca doar insesizabila nu apare in poza , deci cres ca e de uscare :((

Claudiaileee attached the following image(s):
7645f463-ec18-466f-bc77-c8fedcb9c0a3.jpeg

Dana_
Scris: Monday, April 16, 2018 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Claudiaileee wrote:
Poate e linie de uscare , la început apare a?a o umbra dupa aceea se intensifica , nu ?tiu fix când am ovulat ca nu mi-am facut teste de ovulatie , acuma mai am teste din astea da nu au nici o umbra , iar de doua zile tot a?a apar ...

Incearca si alta marca
Claudiaileee
Scris: Monday, April 16, 2018 11:18 AM
Nivel

Dana_ wrote:

Incearca si alta marca
Am Mai facut teste din astea ?i a?a linii nu mi-au aratat pana acuma chiar de ar fi de uscare , in fine , mai am câteva zile pana sa îmi vina mai a?tept sa vad , o fi ce o fi
Andreea-Alexandra
Scris: Monday, April 16, 2018 11:29 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
Claudiaileee wrote:
Am Mai facut teste din astea ?i a?a linii nu mi-au aratat pana acuma chiar de ar fi de uscare , in fine , mai am câteva zile pana sa îmi vina mai a?tept sa vad , o fi ce o fi

Neata fetele.

Claudia eu zic ca se vede liniuta acolo...ceva ceva e...fac si eu ca fetele incearca si alta marca ca daca esti 14 DPO ar trebui sa fie mult mai accentuata.Iti doresc multa bafta.
Rest ce fac fetele?Toate bune,frumoase?
Adina sa stii ca povestea ta m-a facut sa plang.Mi-au dat lacrimile cand am citit si cata dreptate ai in cuvintele tale.Sper ca visele voastre sa se indeplineasca cat mai curand.Tu in rest cum esti?Lari iubita cum te mai simti?
Va pup pe toateDistanceKiss DistanceKiss
Mirunah
Scris: Monday, April 16, 2018 11:46 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Claudiaileee wrote:

Si eu vad o liniuta pe ambele teste. Repeta cu altul maine dimineata sau chiar peste doua zile, cum ai tu rabdare. Si iti doresc din suflet sa fie cu ochisori.
Claudiaileee
Scris: Monday, April 16, 2018 12:46 PM
Nivel

Mirunah wrote:

Si eu vad o liniuta pe ambele teste. Repeta cu altul maine dimineata sau chiar peste doua zile, cum ai tu rabdare. Si iti doresc din suflet sa fie cu ochisori.
Multimesc frumos , sper sa fie cu ochi?ori , daca am ovulat in ziua 21 , as fi 11 dpo , a?a cred , daca mai devreme atunci nu ?tiu , cam peste 2-3 zile ar trebui sa îmi vina
Mihaela14
Scris: Monday, April 16, 2018 9:21 PM
Nivel

carlita wrote:

Sa ne zici ce schema iti da. Prolactina cat de mare e? ... ca ovulatia exista ... Stiu ca unii sustin ca prolactina se poate doza in orice zi a cm, dar tot pe valoarea din z3 a cm m-as baza, aia e sfanta. Buddy1
Al meu grafic arata bine, ca de obicei, dar nu prea am bebelit cand trebuie ...

Fetelor,
am primit pentru TSH Euthyrox de 25 pentru 3 luni de zile.
Sâmbata am testat ?i vit D si am deficit, mi-a iesit val :
25-hidroxi-vitamina D...
17,6 µg/L (>=30)
Nivel optim: >= 30 µg/L, asa ca o sa iau si vit D în speranta ca AMH-ul de 0,141 nu e real. Mi-a spus si doctorita ca ar fi bine sa refac AMH-ul la un alt laborator.
Iar Luni am programare la gine pentru verificarea trompelor.
Am emotii si cu asta .Hands
Mihaela14
Scris: Monday, April 16, 2018 9:34 PM
Nivel

De prolactina mi-a zis ca e înca ok valoarea de 28,80 si ca doar daca depaseste val de 50 necesita tratament.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.