Clubul aspirantelor - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
IoanaBebedoi
Scris: Friday, April 13, 2018 10:20 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/25/2018
Buna fetelor!
Nu am mai scris de ceva vreme desi va tot urmaresc. Sunt putin descurajata de proiectul cu bebele, mi-mam facut mare parte din analizele necesare( sange si secretii etc) si totul a iesit bine.sotul lucreaza intr-un mediu stresant cu raspundere destul de serioasa(armata) si are un ritm de munca epuizant. El este sigur ca la el este problema,din cauza stresului insa nu si.a facut curaj sa mearga la analize decat cele usuale de sange. Am foat plecati in concediu doua saptamani, ne.am schimbat stilul de alimentatie, adica nu mai bem cafea decat o ceasca mica, alcool aproape deloc si dulciuri f putine.

Luam de o luna si jumatate peofecund amandoi, si ne tot gandim daca si cat va dura venirea lui bebe. Timpul trece si ontrebarile
sunt multe.

Citesc prin cate treceti voi fetelor, mai ales cele care inca nu au nicium bebe, si mi se pare atat de uimitor ca aveti o asemenea forta sa cautati atat de adanc o cauza, atatea analize si atatea sperante. Nu pot decat sa va felicit, si sa spun ca DA , Asa se lupta pentru un vis.
Preotul nostru ne.a spus ca un copil se face cu perseverenta( am ras la momentul acela si noi si el, dar are dreptate) , si ne-a mai spus ca pentru Dumnezeu e doar o idee de timp pana trimite fiecarei familii un copil, asa ca trebuie CREDINTA adevarata ca va veni!
Va spun sincer ca pe masura ce trece timpul iau in calcul varianta unei adoptii, dar ma sperie foarte tare gandul. Il am deja pe Vlad si simt ca nu am stare, toata lumea(sora mea, prieteni) imi spun ca e destul daca ju mai vine al doilea, dar eu simt ca viata este FOARTE FOARTE incompleta inca.

Dincolo de analize si toate cele practice, voi prin ce stari treceti fetelor? Prin ce stari trec so?ii vostri? Vreti sa impartasiti
aici si cate ceva din ce simtiti? Poate ne regasim cumva si ne intelegem mai bien pe noi insine in felul asta. Si poate si curajul si speranta vor fi mai mari pentru toate. Va pup!!
Mihaela14
Scris: Friday, April 13, 2018 11:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
yonica wrote:
Buna Mihaela, eu am facut histerosonografie.

Buna Yonica. Nu-mi dau seama daca vorbim de aceeasi procedura ,am incercat sa gasesc pe net dar m-am bagat mai tare în ceata oare ,poate ma luminezi tu .
Mihaela14
Scris: Friday, April 13, 2018 11:38 PM
Nivel

Ratonita wrote:
Nu am acum rezultatul la indemana, dar tot putin depa?ita iar dupa PEG era buna si mi-a dat Dostinex 1/4 pe saptamana pt 2 luni. Luni merg sa refac analiza. Dr mi-a zis ca pot ovula chiar dc am prolactina marita dar ca foliculii nu se dezvolta si ca ovulatia nu se produce normal. Revin cu rezultate pr care le-am avut la semnatura

Sa stii ca si la mine se produce ovulatia, dar de multe ori prea devreme de ex ziua 8 ,9 ;atunci banuiesc ca nu se dezvolta foliculii suficient , nu prea au cum intr-un timp atat de scurt. nu stiu daca e din cauza prolactinei marite , as vrea sa-mi poata spune cineva exact cum se întâmpla lucrurile în corpul meu ras
Adina Mariana
Scris: Saturday, April 14, 2018 12:55 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
IoanaBebedoi wrote:
Buna fetelor!
Nu am mai scris de ceva vreme desi va tot urmaresc. Sunt putin descurajata de proiectul cu bebele, mi-mam facut mare parte din analizele necesare( sange si secretii etc) si totul a iesit bine.sotul lucreaza intr-un mediu stresant cu raspundere destul de serioasa(armata) si are un ritm de munca epuizant. El este sigur ca la el este problema,din cauza stresului insa nu si.a facut curaj sa mearga la analize decat cele usuale de sange. Am foat plecati in concediu doua saptamani, ne.am schimbat stilul de alimentatie, adica nu mai bem cafea decat o ceasca mica, alcool aproape deloc si dulciuri f putine.

Luam de o luna si jumatate peofecund amandoi, si ne tot gandim daca si cat va dura venirea lui bebe. Timpul trece si ontrebarile
sunt multe.

Citesc prin cate treceti voi fetelor, mai ales cele care inca nu au nicium bebe, si mi se pare atat de uimitor ca aveti o asemenea forta sa cautati atat de adanc o cauza, atatea analize si atatea sperante. Nu pot decat sa va felicit, si sa spun ca DA , Asa se lupta pentru un vis.
Preotul nostru ne.a spus ca un copil se face cu perseverenta( am ras la momentul acela si noi si el, dar are dreptate) , si ne-a mai spus ca pentru Dumnezeu e doar o idee de timp pana trimite fiecarei familii un copil, asa ca trebuie CREDINTA adevarata ca va veni!
Va spun sincer ca pe masura ce trece timpul iau in calcul varianta unei adoptii, dar ma sperie foarte tare gandul. Il am deja pe Vlad si simt ca nu am stare, toata lumea(sora mea, prieteni) imi spun ca e destul daca ju mai vine al doilea, dar eu simt ca viata este FOARTE FOARTE incompleta inca.

Dincolo de analize si toate cele practice, voi prin ce stari treceti fetelor? Prin ce stari trec so?ii vostri? Vreti sa impartasiti
aici si cate ceva din ce simtiti? Poate ne regasim cumva si ne intelegem mai bien pe noi insine in felul asta. Si poate si curajul si speranta vor fi mai mari pentru toate. Va pup!!
Eu una te inteleg.Trec prin tot felul de stari prin care nu credeam vreodata ca o sa trec.Este ft.grea aceasta lupta cu infertilitatea si nu mi se pare corect de ce unele femei raman din prima iar altele trebuie sa faca o tona de analize care nu doar ca necesita bani cu care poate te-ai bucura de un concediu ci si de sentimente multe si trairi.Noi incercam de 2 ani imediat si jur ca eram sigura ca voi reusi dupa maxim 5,6 luni de incercari.De atunci tot sper luna de luna,fac tratamente,analize numai eu stiu,si nu am o situatie materiala foarte buna dar pt un bebe sunt instare sa nu imi iau nimic ca sa am bani de acele analize.De multe ori am incercat sa ma detasez,am reusit in mare dar...gandul tot acolo zboara pt.ca imi doresc mult si e normal.Duc o viata extrem de sanatoasa si eu si sotul.Noi nu consumam alcool deloc,nu fumam,facem sport.Eu am slabit de la 86 kg la 62 acus 2 ani si de atunci nu am mai ajuns niciodata la mai mult de 77 kg fiind si inalta 1,72.Nu mancam gras si nesanatos,doar mancare facuta in casa dar se pare ca nici asta nu conteaza si un bebe este chiar o minune daca vine.Daca vreodata o sa mi-l dea asa o sa il si numesc “minunea mea luptatoare” Cred ca as putea sa iti scriu o jumatate de carte prin ce trairi si frustrari si ce simt acum..cert e ca stiu ca ma intelegi si ce am scris pana acum desi este un roman,eu nu am spus nici 20% din ce simt cu adevarat.Sotul ma incurajeaza ft.mult intradevar,este ft.optimist dar in adancul lui suflet sufera si el alaturi de mine dar nu degeaba se spune ca unul din parteneri trebuie sa fie mai puternic ca sa il ridice pe celalalt.Eu sunt ft.sensibila si sufletista,chiar am nevoie si imi fac bine sa stau de vorba cu oameni care imi ridica moralul.Nu credeam niciodata ca doare atat de tare sa pronunt cuvatul “bebe” si “mami”.Sunt 2 cuvinte care mie una mi-au adus ft.multa suferinta si mi-au distrus tot sufletul si optimismul meu si pt.care plang in secunda 2 dupa ce le rostesc.Bebe pt.ca nu vine desi imi doresc enorm si mami pt.ca mi-am pierdut-o in urma cu 7 ani si acum am mare nevoie de ea dar nu mai e numai de acolo de sus probabil ma pazeste.Ma bucur pt.tine ca ai reusit totusi un copil..gandeste-te cat de norocoasa esti pe langa noi care inca nu avem.Eu tot asa am spus ca jur ca nu ii mai cer lui Dumnezeu inca unul doar il rog sa imi dea macar unul pt.care sa simt si eu ca traiesc,ca am pt cine munci si iubi in viata aceasta,sa ma strige mami,sa devin mama si sa stiu ca pe patul de moarte am realizat si eu ceva frumos in aceasta viata nu numai servici,casa,studii,masina..un sufletel,o inimioara care bate asa ca a mea,sange din sangele meu.Asta imi doresc si o sa lupt pana reusesc promit.Nu degeaba este o vorba din popor in care spune ca “Acea casa fara copii,este mai curata,portofelul e plin dar sufletul....gol”
Ioana bucura-te de copilul tau si detaseaza-te...asa va veni si al doilea.Tu iti poti ocupa timpul cu el,noi nu ca suntem singure.O sa vezi ca te va ajuta Dumnezeu asa cum te-a ajutat si cu primul.Bafta multa! Si doamne ajuta la toate femeile care isi doresc copii si nu ii au inca.
Primavera7
Scris: Saturday, April 14, 2018 9:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2018
IoanaBebedoi wrote:
Buna fetelor!

sunt multe.

Suna ciudat, dar eu nu am vrut copii pana in acest an. Nu ma simteam pregatita, nu consideram ca am tot ce trebuie ca sa aduc pe lume un copil, cautam scuze in orice. Si cand imi mai auzeam si socrii cu o gramada de comentarii urate, si care mereu imi atrageau atentia ca de ce nu le-am dat un nepot (si sunt casatorita doar de 1,5 anisori), cu atat mai mult nu vroiam.
Ce m-a schimbat? habar nu am! Stiu doar ca intr-o dimineata, dupa o vizita a unei prietene cu copilul ei, m-am dus la sotul meu si i-am spus ca e timpul sa facem un copil.
Sotul meu momentan este foarte linistit, nu este genul care sa se exteriorizeze dar stiu ca este mai ok decat mine. Suntem impreuna si am invatat ca putem muta muntii din loc atunci cand luptam pentru aelasi lucru. Suntem optimisti, stim ca orice se va intampla o sa gasim o solutie sa o scoatem la capat.
Si cu astea fiind spuse, sper ca luna asta sa fie cu noroc la toate! Buddy1
maria2013
Scris: Saturday, April 14, 2018 9:11 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Mihaela14 wrote:

Sa fiu mai explicita ma refer la sonohisterosalpingografie.
Intreb pentru ca ginecologul actual mi-a zis ca el nu mai face procedura clasica ( histerosalpingografie ) pentru ca radiaza ovarele.
Toata chestia e ca sonohisterosalpingografia nu se deconteaza prin casa de asigurari si pre?ul e de 1000 lei, a?a mi-a comunicat .ras
Eu am tot citit pe net si am gasit info care adeveresc ce zice el si m-am gandit ca poate a?i facut careva procedura sa-mi spuneti parerea voastra.
Eu voiam sa fac, la un moment dat ultrasonohisterosalpingografie cu substanta de contrast. Eu sunt din Constanta, iar aici la o maternitate privata, costa 550 lei asta si 400 lei cea fara substanta de contrast.
maria2013
Scris: Saturday, April 14, 2018 9:16 AM
Nivel

Ioana, sunt convinsa ca toate cele ce suntem aici intelegem ce simti... Pentru unii oameni, dorinta de a avea un copil vine cu o lupta grea. Unii o castiga, altii nu... Dupa patru ani de încercari, pot spune sigur un singur lucru: ca esential, pentru noi doi, e sa nu uitam de noi ca si cuplu! In rest, încercam sa avem un stil de viata sanatos (oricum il aveam) si sa...perseveram, asa cum scriai si tu! Între timp, mai luam un tratament, ne mai documentam, mai facem o analiza... Chestii din astea :)
maria2013
Scris: Saturday, April 14, 2018 9:19 AM
Nivel

Aaa, înca ceva, Ioana... Sa stii ca multe dintre noi avem analizele bune. Aici ma refer la analizele uzuale: cele de sânge, ecografii, secretii, Babes-Papanicolau... Pentru bebe, trebuie cautat in profunzime. Prima analiza ar trebui sa fie spermograma. In functie de ea, se continua investigatiile.
Mihaela14
Scris: Saturday, April 14, 2018 7:46 PM
Nivel

maria2013 wrote:
Eu voiam sa fac, la un moment dat ultrasonohisterosalpingografie cu substanta de contrast. Eu sunt din Constanta, iar aici la o maternitate privata, costa 550 lei asta si 400 lei cea fara substanta de contrast.

Hmm, cam mare diferenta de pret !
maria2013
Scris: Saturday, April 14, 2018 9:59 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Hmm, cam mare diferenta de pret !
Am cautat acum pe net si vad ca astea ar cam fi preturile si la alte spitale private din tara.
IoanaBebedoi
Scris: Saturday, April 14, 2018 10:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/25/2018
Multumesc fetelor care au raspuns sau au citit. Nu ma plang de nimic , am impartasit ceea ce simt si gandesc, si incercam sa incurajez si o deschidere mai de profunzime,pe latura asta emotionala aici, intre noi.

Nu spuneti ca vreti macar unul,stiu ca asa ganditi acum, in asteptarea primului bebe... De ce spun asta? Pentru ca e dureros sa nu apara primul bebe, dar poate fi la fel de dureros sa-ti auzi copilul rugandu.te sa-i faci un frate sau o sora, intrebandu-te de ce nu i-l trimite Doamne.. Ma bucur enorm de copilul meu, dar sa stiti ca durerea si frustrare vi le impartasesc si eu, si orice mamaica ce isi doreste al doilea copil, tocmai din motivul pe care l.am scris mai sus. Cele care isi doresc al doilea bebe ,pot sa confirme.
Va pup, admir si
Vreau sa cred ca TOATE vom duce visul pana la capat! Curaj tuturor!
yonica
Scris: Sunday, April 15, 2018 2:12 PM
Nivel

Inregistrat: 5/1/2017
Mihaela14 wrote:

Buna Yonica. Nu-mi dau seama daca vorbim de aceeasi procedura ,am incercat sa gasesc pe net dar m-am bagat mai tare în ceata oare ,poate ma luminezi tu .
Buna Mihaela, Histerosonografia se face pt investigarea cavita?ii uterine ?i a permeabilitatii trompelor, se monitorizeaza ecografic ?i se folose?te o substan?a salina ?i poate înlocui histerosalpingografia, eu mi-am facut-o intr-o clinica de fertilizare din Iasi.
MariaBbbe
Scris: Sunday, April 15, 2018 9:29 PM
Nivel

Inregistrat: 4/15/2018
[b]Buna fetelor ! M-am inscris pe acest forum in speranta ca voi gasii cateva mamici care (din pacate) au trecut la inceputul sarcinii prin sangerari. Ultimul C.M a fost in Martie (3-7) , asteptand la fel de *nerabdatoare* urmatorul C.M, spre surprinderea mea, acesta nu mai sosea ??. Aveam sanii umflati si ffff durerosi+ sensibili de aproape 2 saptamani, asa ca am decis sa fac un test chiar in noaptea de Inviere, dupa cele 3 minute critice de asteptare acesta a iesit POZITIV !! I-am multumit Domnului ca imi face si mie si iubitului meu un asemenea cadou chiar in saptamana mare ??. Tot in acea seara am avut si -sangerarea de implantare- Joi, 12.04, m-am trezit iar cu cateva pete maronii pe hartie si am zis ca trebuie sa ajung la Spital neaparat. La spital, in sfarsit, mi-a confirmat Dl. Doctor ca sunt in saptamana 5 si cateva zile, in urma unei ecografii, mi-a prescris in continuare sa iau Arefam Progesteron in fiecare zi cate o pastiluta. Bucurie mare !! VINERI 13.04. Dimineata toate bune, spre seara *ora 18:00* m-am ridicat din pat si am simtit o scurgere , m-am gandit ca este tot scurgerea alba/galbena pe care o aveam de obicei insa NU ! ! Era sange in toata splendoarea, fara cheaguri, inchis la culoare. In 10 minute am ajuns la Camera de Garda, am fost consultata intravaginal , ecografie intravaginala, au sesizat Doamnele Doctor ca intradevar sangerez putin. (La ele chiar sangeram putin, probabil sangele meu s-a speriat si a preferat sa se consume acasa). -Bebe era la locul lui, ba chiar incepea sa se vada embrionul !!!!???? - Mi-au prescris 2 pastilute de Arefam intravaginal dimineata si seara + 3 pastilute de NoSpa . Ok. In acea seara am pus o capsula , a doua zi dimineata iar sange mult . Am pus caspula de dimineata, pe la pranz era scurgerea maronie spre galben spre transparent. Seara inainte de culcare , inainte sa pun capsula, iar sange mult . Azi dimineata, ora 4:00 , ma trezesc ca se simtea ca s-a facut plinul de sange si ar trebuii sa il golesc, acelasi sange ca si pana acum. Iar capsula de dimineata pusa, acum sunt la etapa de scurgere maronie galbena transparenta. Deeeci... cineva ? ?????????campfire
Mihaela14
Scris: Sunday, April 15, 2018 10:09 PM
Nivel

yonica wrote:
Buna Mihaela, Histerosonografia se face pt investigarea cavita?ii uterine ?i a permeabilitatii trompelor, se monitorizeaza ecografic ?i se folose?te o substan?a salina ?i poate înlocui histerosalpingografia, eu mi-am facut-o intr-o clinica de fertilizare din Iasi.

Po?i sa-mi zici si cat te-a costat ? sunt curioasa .hearts
yonica
Scris: Sunday, April 15, 2018 10:16 PM
Nivel

Inregistrat: 5/1/2017
Mihaela14 wrote:

Po?i sa-mi zici si cat te-a costat ? sunt curioasa .hearts
Am facut-o anul trecut ?i m-a costat 500 RON. Se face in ziua 7-8 de cm.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.