Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Mihaela14 wrote:Prolactina are val 28,80 ng/mL (val de referinta 1,9 -25 ng/mL ), z3 a picat la sfâr?it de luna si nu mai aveau fonduri pentru analize gratuite, asa ca n-am avut încotro , a trebuit sa astept luna aprilie ca ma costau cam mult sa le fac pe toate cu plata. . am facut si hemoleucograma (si acolo au iesit niste valori aiurea ) si biochimie . Mie doctorita mi-a zis ca pot sa le fac in orice zi a ciclului menstrual , acum merg pe mana ei , sper ca ?tie ce face :). Ovula?ie am se pare , D-zeu ?tie ce va fi. . Eu vad ca ai bebelit chiar in ziua ovulatiei , e bine zic eu :) Sper sa vii cu vesti bune . Eee, nu-i chiar mare prolactina; cred ca nici macar de Dostinex n-ai nevoie, ai putea incerca cu Vitex ... Eu am bebelit in seara zilei cu ovulatia ... sa nu fi fost prea tarziu, ... |
|
| Ratonita wrote: Buna Carlita. Ziua 11 DPO. Ma dor putin sânii si s-au umflat. Luna trecuta nu am simtit nimic la sani. Atunci am presupus ca de la Arefam. Eu, înainte sa încep stimularea si sa iau Arefam, aveam dureri de sani cu 7-10 zile inainte de menstruatie. Nu vreau sa imi fac speran?e dar poate vrea Dumnezeu sa ne dea si noua un sufletel. Tu cum esti Carlita? Te pup. Hmmm, hai, Doamne-ajuta! De la tine am pretentii mari! Z11 dpo si aici. Imi astept si eu verdictul. |
|
| Larisa M wrote:
Te pup cu drag Carlita. De abia astept vestea cea mare cu 2 liniu?e. Macar pana pot sa ma apuc de treaba si stau pe baricade sa mi clatesc ochii cu cate 2 liniu?e la voi. Te sustin de pe margine. Pupici cu lipici
|
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Primavera7 wrote:Sper sa nu Mihaela, poate ai mai mult noroc ca mine Andreea - Alexandra imi doresc din suflet sa se intample luna viitoare  nu-mi place sa astept Nici n-am apucat bine sa zic ca te urmez, ca s-a si intamplat. eu am stiut ca vin musafirii, n-am mai sperat pentru ca imi cunosc corpul si am simtit . |
|
| Andia wrote:Haideti fetelor, cine e la testare zilele astea?? Vreau sa vad si eu niste teste pozitive, sa imi ridic moralul :)
Carlita, ai cam lenevit luna asta cu bebelitul :))) ntz ntz... dar daca e sa nu fie, te astept si luna viitoare :))) Tu ai cam vrea sa ma bati, din cate vad ... Promit sa fiu mai harnicuta luna viitoare ... |
|

| carlita wrote: Eee, nu-i chiar mare prolactina; cred ca nici macar de Dostinex n-ai nevoie, ai putea incerca cu Vitex ... Eu am bebelit in seara zilei cu ovulatia ... sa nu fi fost prea tarziu, ...
Eu nu ma pricep, am vazut ca e in afara intervalului de referinta si am considerat ca e mare, ma bucur ca voi ziceti ca nu e asa mare. Legat de bebelit , sa speram ca au fost rapizi spermatozoizii ,Doamne ajuta ! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Mihaela14 wrote:Eu nu ma pricep, am vazut ca e in afara intervalului de referinta si am considerat ca e mare, ma bucur ca voi ziceti ca nu e asa mare. Legat de bebelit , sa speram ca au fost rapizi spermatozoizii ,Doamne ajuta ! Nu am acum rezultatul la indemana, dar tot putin depa?ita iar dupa PEG era buna si mi-a dat Dostinex 1/4 pe saptamana pt 2 luni. Luni merg sa refac analiza. Dr mi-a zis ca pot ovula chiar dc am prolactina marita dar ca foliculii nu se dezvolta si ca ovulatia nu se produce normal. Revin cu rezultate pr care le-am avut la semnatura |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| carlita wrote:Tu ai cam vrea sa ma bati, din cate vad  ... Promit sa fiu mai harnicuta luna viitoare ...
Bineeeee :)) |
|
| Revin cu rezultatul prolactinei mele care nu a fost doar putin crescuta... Scuze pt dezinformare ! Deci , interval de referin?a 127 - 637 microUI/ml iar la mine a fost 1418. Iar dupa PEG a fost 754 - deci nu de speriat. Pt asta am luat eu Dostinex 1/4 pe saptamana pt 2 luni. Nu va explic aici ce inseamna prolactina dupa PEG ca scriu prea mult dar se gaseste cu usurinta pe site-ul Synevo si este bine explicat.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Hei, Ioana, te vad on. Cum merge bebelitul?
Vad ca suntem destul de multe care stam pe baricada deocamdata. sper sa treaca timpul asta |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Bafta fetelor, cele care asteptati un rezultat. Sa fie pozitiv!!! |
|

| Fetelor, ati facut careva sonoHSG pentru testarea permeabilitatii trompelor uterine ? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/1/2017 Mesaje: 97
| Mihaela14 wrote:Fetelor, ati facut careva sonoHSG pentru testarea permeabilitatii trompelor uterine ? Buna Mihaela, eu am facut histerosonografie. |
|
| Mihaela14 wrote:Fetelor, ati facut careva sonoHSG pentru testarea permeabilitatii trompelor uterine ? Eu am facut doar HSG cu substanta de contrast si radiografie, varianta clasica, la o clinica privata din Sibiu... Nu stiu daca am voie sa îi dau numele. Mi s-a facut o usoara anestezie de mergeam pe picioarele mele, doar un pic ame?ita si cu o usoara greutate in concentrare. Nu am simtit absolut nimic si am fost con?tienta toata procedura, vorbeam cu medicul... Apoi m-am îmbracat singura si am plecat acasa, la vreo 300 km.de Sibiu. Nu mi-a fost rau nici pe drum |
|

| Mihaela14 wrote:Fetelor, ati facut careva sonoHSG pentru testarea permeabilitatii trompelor uterine ?
Sa fiu mai explicita ma refer la sonohisterosalpingografie. Intreb pentru ca ginecologul actual mi-a zis ca el nu mai face procedura clasica ( histerosalpingografie ) pentru ca radiaza ovarele. Toata chestia e ca sonohisterosalpingografia nu se deconteaza prin casa de asigurari si pre?ul e de 1000 lei, a?a mi-a comunicat . Eu am tot citit pe net si am gasit info care adeveresc ce zice el si m-am gandit ca poate a?i facut careva procedura sa-mi spuneti parerea voastra. |
|
|