Clubul aspirantelor - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Friday, April 13, 2018 11:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Mihaela14 wrote:

Prolactina are val 28,80 ng/mL (val de referinta 1,9 -25 ng/mL ), z3 a picat la sfâr?it de luna si nu mai aveau fonduri pentru analize gratuite, asa ca n-am avut încotro , a trebuit sa astept luna aprilie ca ma costau cam mult sa le fac pe toate cu plata. . am facut si hemoleucograma (si acolo au iesit niste valori aiurea ) si biochimie .
Mie doctorita mi-a zis ca pot sa le fac in orice zi a ciclului menstrual , acum merg pe mana ei , sper ca ?tie ce face :).
Ovula?ie am se pare , D-zeu ?tie ce va fi. .NuStiu

Eu vad ca ai bebelit chiar in ziua ovulatiei , e bine zic eu :) Sper sa vii cu vesti bune .pupici

Eee, nu-i chiar mare prolactina; cred ca nici macar de Dostinex n-ai nevoie, ai putea incerca cu Vitex ...
Eu am bebelit in seara zilei cu ovulatia ... sa nu fi fost prea tarziu, ...
carlita
Scris: Friday, April 13, 2018 11:59 AM
Nivel

Ratonita wrote:
Buna Carlita. Ziua 11 DPO. Ma dor putin sânii si s-au umflat. Luna trecuta nu am simtit nimic la sani. Atunci am presupus ca de la Arefam. Eu, înainte sa încep stimularea si sa iau Arefam, aveam dureri de sani cu 7-10 zile inainte de menstruatie. Nu vreau sa imi fac speran?e dar poate vrea Dumnezeu sa ne dea si noua un sufletel. Tu cum esti Carlita? Te pup.

Hmmm, hai, Doamne-ajuta! De la tine am pretentii mari! majoreta majoreta majoreta
Z11 dpo si aici. Imi astept si eu verdictul. Crazy
carlita
Scris: Friday, April 13, 2018 11:59 AM
Nivel

Larisa M wrote:

Te pup cu drag Carlita. De abia astept vestea cea mare cu 2 liniu?e. Macar pana pot sa ma apuc de treaba si stau pe baricade sa mi clatesc ochii cu cate 2 liniu?e la voi. Te sustin de pe margine. Pupici cu lipici

DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
Mihaela14
Scris: Friday, April 13, 2018 12:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Primavera7 wrote:

Sper sa nu Mihaela, poate ai mai mult noroc ca mine Hands
Andreea - Alexandra imi doresc din suflet sa se intample luna viitoare Cray nu-mi place sa astept NuImiPasa

Nici n-am apucat bine sa zic ca te urmez, ca s-a si intamplat. eu am stiut ca vin musafirii, n-am mai sperat pentru ca imi cunosc corpul si am simtit .
carlita
Scris: Friday, April 13, 2018 12:01 PM
Nivel

Andia wrote:
Haideti fetelor, cine e la testare zilele astea?? Vreau sa vad si eu niste teste pozitive, sa imi ridic moralul :)

Carlita, ai cam lenevit luna asta cu bebelitul :))) ntz ntz... dar daca e sa nu fie, te astept si luna viitoare :)))

Tu ai cam vrea sa ma bati, din cate vad sic ... Promit sa fiu mai harnicuta luna viitoare ...
Mihaela14
Scris: Friday, April 13, 2018 12:09 PM
Nivel

carlita wrote:

Eee, nu-i chiar mare prolactina; cred ca nici macar de Dostinex n-ai nevoie, ai putea incerca cu Vitex ...
Eu am bebelit in seara zilei cu ovulatia ... sa nu fi fost prea tarziu, ...

Eu nu ma pricep, am vazut ca e in afara intervalului de referinta si am considerat ca e mare, ma bucur ca voi ziceti ca nu e asa mare.
Legat de bebelit , sa speram ca au fost rapizi spermatozoizii ,Doamne ajuta ! Buddy1
Ratonita
Scris: Friday, April 13, 2018 2:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/26/2018
Mihaela14 wrote:

Eu nu ma pricep, am vazut ca e in afara intervalului de referinta si am considerat ca e mare, ma bucur ca voi ziceti ca nu e asa mare.
Legat de bebelit , sa speram ca au fost rapizi spermatozoizii ,Doamne ajuta ! Buddy1
Nu am acum rezultatul la indemana, dar tot putin depa?ita iar dupa PEG era buna si mi-a dat Dostinex 1/4 pe saptamana pt 2 luni. Luni merg sa refac analiza. Dr mi-a zis ca pot ovula chiar dc am prolactina marita dar ca foliculii nu se dezvolta si ca ovulatia nu se produce normal. Revin cu rezultate pr care le-am avut la semnatura
Andia
Scris: Friday, April 13, 2018 2:54 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
carlita wrote:

Tu ai cam vrea sa ma bati, din cate vad sic ... Promit sa fiu mai harnicuta luna viitoare ...

Bineeeee :))
Ratonita
Scris: Friday, April 13, 2018 5:47 PM
Nivel

Revin cu rezultatul prolactinei mele care nu a fost doar putin crescuta... Scuze pt dezinformare ! Deci , interval de referin?a 127 - 637 microUI/ml iar la mine a fost 1418. Iar dupa PEG a fost 754 - deci nu de speriat. Pt asta am luat eu Dostinex 1/4 pe saptamana pt 2 luni. Nu va explic aici ce inseamna prolactina dupa PEG ca scriu prea mult dar se gaseste cu usurinta pe site-ul Synevo si este bine explicat.
Bella_Tm
Scris: Friday, April 13, 2018 6:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
Hei, Ioana, te vad on. Cum merge bebelitul?

Vad ca suntem destul de multe care stam pe baricada deocamdata. uff sper sa treaca timpul asta Crazy
Bella_Tm
Scris: Friday, April 13, 2018 6:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
Bafta fetelor, cele care asteptati un rezultat. Sa fie pozitiv!!! hearts
Mihaela14
Scris: Friday, April 13, 2018 7:57 PM
Nivel

Fetelor, ati facut careva sonoHSG pentru testarea permeabilitatii trompelor uterine ?
yonica
Scris: Friday, April 13, 2018 8:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/1/2017
Mihaela14 wrote:
Fetelor, ati facut careva sonoHSG pentru testarea permeabilitatii trompelor uterine ?
Buna Mihaela, eu am facut histerosonografie.
Ratonita
Scris: Friday, April 13, 2018 8:44 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:
Eu am facut doar HSG cu substanta de contrast si radiografie, varianta clasica, la o clinica privata din Sibiu... Nu stiu daca am voie sa îi dau numele. Mi s-a facut o usoara anestezie de mergeam pe picioarele mele, doar un pic ame?ita si cu o usoara greutate in concentrare. Nu am simtit absolut nimic si am fost con?tienta toata procedura, vorbeam cu medicul... Apoi m-am îmbracat singura si am plecat acasa, la vreo 300 km.de Sibiu. Nu mi-a fost rau nici pe drum
Mihaela14
Scris: Friday, April 13, 2018 9:44 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Sa fiu mai explicita ma refer la sonohisterosalpingografie.
Intreb pentru ca ginecologul actual mi-a zis ca el nu mai face procedura clasica ( histerosalpingografie ) pentru ca radiaza ovarele.
Toata chestia e ca sonohisterosalpingografia nu se deconteaza prin casa de asigurari si pre?ul e de 1000 lei, a?a mi-a comunicat .ras
Eu am tot citit pe net si am gasit info care adeveresc ce zice el si m-am gandit ca poate a?i facut careva procedura sa-mi spuneti parerea voastra.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.