Nivel: Membru
Inregistrat: 5/1/2017 Mesaje: 97
| carlita wrote:Poate da Dumnezeu si n-o sa mai fie nevoie sa faci drumul in mai ... Doamne-ajuta! Sa te auda Dumnezeu! Ar fi o adevarata minune. Doamne-ajuta la toata lumea! Doar noi cele cu probleme putem sa ne în?elegem cel mai mult durerea! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| carlita wrote:Sa ne zici ce schema iti da. Prolactina cat de mare e? ... ca ovulatia exista ... Stiu ca unii sustin ca prolactina se poate doza in orice zi a cm, dar tot pe valoarea din z3 a cm m-as baza, aia e sfanta. Al meu grafic arata bine, ca de obicei, dar nu prea am bebelit cand trebuie ...
Prolactina are val 28,80 ng/mL (val de referinta 1,9 -25 ng/mL ), z3 a picat la sfâr?it de luna si nu mai aveau fonduri pentru analize gratuite, asa ca n-am avut încotro , a trebuit sa astept luna aprilie ca ma costau cam mult sa le fac pe toate cu plata. . am facut si hemoleucograma (si acolo au iesit niste valori aiurea ) si biochimie . Mie doctorita mi-a zis ca pot sa le fac in orice zi a ciclului menstrual , acum merg pe mana ei , sper ca ?tie ce face :). Ovula?ie am se pare , D-zeu ?tie ce va fi. .
Eu vad ca ai bebelit chiar in ziua ovulatiei , e bine zic eu :) Sper sa vii cu vesti bune . |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mihaela14 wrote:Prolactina are val 28,80 ng/mL (val de referinta 1,9 -25 ng/mL ), z3 a picat la sfâr?it de luna si nu mai aveau fonduri pentru analize gratuite, asa ca n-am avut încotro , a trebuit sa astept luna aprilie ca ma costau cam mult sa le fac pe toate cu plata. . am facut si hemoleucograma (si acolo au iesit niste valori aiurea ) si biochimie . Mie doctorita mi-a zis ca pot sa le fac in orice zi a ciclului menstrual , acum merg pe mana ei , sper ca ?tie ce face :). Ovula?ie am se pare , D-zeu ?tie ce va fi. . Eu vad ca ai bebelit chiar in ziua ovulatiei , e bine zic eu :) Sper sa vii cu vesti bune . Miha eu din ce stiu de la medicul meu endocrinolog este ca prolactina inhiba ovulatia doar daca este de doua ori marita decat limita..iar a ta este chiar ft.putin marita.Cu cateva pastilute de Dostinex sau ce iti va da o sa o scazi repede.Mie ce mi se pare mai important este Tsh-ul care este ft.marit la tine si din pacate este ft important in concepere sa fie sub 2...valoarea optima 1 si unpic.Al meu cand l-am depistat era aproape 6 si mi-a spus clar medicul endocrinolog ca nu ii una buna si ca posibil de aceea sa am probleme in concepere asa ca eu de 2 ani sunt pe Euthyrox de 50.Am reusit sa il scad chiar sub limita iar acum mi-a scazut doza la 25 si sapt.viitoare trebuie sa merg iar la control si sa refac analiza pana ce gasim doza potrivita pt.mine.De regula medicul endocrinolog ar trebui sa te puna sa faci si restul analizelor de glanda.Atunci cand Tsh-ul si prolactina sunt marite se fac si restul analizelor deoarece este ft.important sa afli daca ai probleme de glanda autoimuna sau nu. Referitor in ce zile trebuie facute de regula Z3 dar acestea de glanda se pot face in orice zi.Pe mine medicul mo pus sa fac si in Z3 si prin ziua 20 si ceva..valoarea era aproape la fel. |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Haideti fetelor, cine e la testare zilele astea?? Vreau sa vad si eu niste teste pozitive, sa imi ridic moralul :)
Carlita, ai cam lenevit luna asta cu bebelitul :))) ntz ntz... dar daca e sa nu fie, te astept si luna viitoare :))) |
|

| Adina Mariana wrote: Miha eu din ce stiu de la medicul meu endocrinolog este ca prolactina inhiba ovulatia doar daca este de doua ori marita decat limita..iar a ta este chiar ft.putin marita.Cu cateva pastilute de Dostinex sau ce iti va da o sa o scazi repede.Mie ce mi se pare mai important este Tsh-ul care este ft.marit la tine si din pacate este ft important in concepere sa fie sub 2...valoarea optima 1 si unpic.Al meu cand l-am depistat era aproape 6 si mi-a spus clar medicul endocrinolog ca nu ii una buna si ca posibil de aceea sa am probleme in concepere asa ca eu de 2 ani sunt pe Euthyrox de 50.Am reusit sa il scad chiar sub limita iar acum mi-a scazut doza la 25 si sapt.viitoare trebuie sa merg iar la control si sa refac analiza pana ce gasim doza potrivita pt.mine.De regula medicul endocrinolog ar trebui sa te puna sa faci si restul analizelor de glanda.Atunci cand Tsh-ul si prolactina sunt marite se fac si restul analizelor deoarece este ft.important sa afli daca ai probleme de glanda autoimuna sau nu. Referitor in ce zile trebuie facute de regula Z3 dar acestea de glanda se pot face in orice zi.Pe mine medicul mo pus sa fac si in Z3 si prin ziua 20 si ceva..valoarea era aproape la fel. Adina multumesc de informatii , sunt binevenite . Tsh-ul ma sperie ?i pe mine, probabil mai trebuie si alte investiga?ii, o sa vad. fac orice numai sa fie bine si sa ma vad cu bebelu meu în brate . În?eleg din spusele tale ca e cam greu de ?inut în limitele normale tsh-ul. Offf hormonii astia ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mihaela14 wrote:Adina multumesc de informatii  , sunt binevenite . Tsh-ul ma sperie ?i pe mine, probabil mai trebuie si alte investiga?ii, o sa vad. fac orice numai sa fie bine si sa ma vad cu bebelu meu în brate . În?eleg din spusele tale ca e cam greu de ?inut în limitele normale tsh-ul. Offf hormonii astia ! din pacate da.Eu daca opresc Euthyroxul imi creste inapoi.In sarcina trebuie dublata doza ca explodeaza pur si simplu si poti pierde sarcina din cauza asta atat de mult creste.Nu e de joaca cu el.Ar trebui sa te mai puna sa faci analizele pt.glanda.Ft4 si 3,vsh,glucoza,calciu seric si cele mai importante Anti-tiroglubina,Anti-tireoperoxidaza.Daca astea doua ies marite atunci e mai nasol dar exista tratament desigur si poti tine sub control totul.Trebuie sa investighezi...o sa ne tinem si noi puiul in brate o sa vezi trebuie doar sa fim in regula cu analizele astea ca vezi ca sunt importante.Pt.orice alte intrebari ai sunt aici...din pacate am si eu probleme cu asta si ma pricep la cate am indurat:( |
|

| Adina Mariana wrote: din pacate da.Eu daca opresc Euthyroxul imi creste inapoi.In sarcina trebuie dublata doza ca explodeaza pur si simplu si poti pierde sarcina din cauza asta atat de mult creste.Nu e de joaca cu el.Ar trebui sa te mai puna sa faci analizele pt.glanda.Ft4 si 3,vsh,glucoza,calciu seric si cele mai importante Anti-tiroglubina,Anti-tireoperoxidaza.Daca astea doua ies marite atunci e mai nasol dar exista tratament desigur si poti tine sub control totul.Trebuie sa investighezi...o sa ne tinem si noi puiul in brate o sa vezi trebuie doar sa fim in regula cu analizele astea ca vezi ca sunt importante.Pt.orice alte intrebari ai sunt aici...din pacate am si eu probleme cu asta si ma pricep la cate am indurat:( Din ce mi-ai enumerat tu acolo am facut: FT4 1,740 ng/dl (val referinta 0,89 -1,76 ng/dl) Anti-tiroperoxidaza 12,20 IU/mL ( val referinta <35 IU/mL) Cam atat am deocamdata, sa vedem ce mai îmi da sa fac.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Mda...au venit musafirii |
|
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| carlita wrote:Mihaela14, vad update uri in semnatura ta. Ai discutat cu medicul despre rezultatele alea la analize? Si cand le-ai facut, in ce zi? Ai vreo schema de tratament? Ca TSH ul trebuie scazut sub 2,5 pentru bebe .. Maria, ai reintrat in cursa? Primavera, iti tinem pumnii! Ratonita, in ce zi esti? Buna Carlita. Ziua 11 DPO. Ma dor putin sânii si s-au umflat. Luna trecuta nu am simtit nimic la sani. Atunci am presupus ca de la Arefam. Eu, înainte sa încep stimularea si sa iau Arefam, aveam dureri de sani cu 7-10 zile inainte de menstruatie. Nu vreau sa imi fac speran?e dar poate vrea Dumnezeu sa ne dea si noua un sufletel. Tu cum esti Carlita? Te pup. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/19/2018 Mesaje: 148
| carlita wrote:Ma bucur ca inregistrezi progrese... trece timpul repede si revii pe baricade; cea mai importanta e sanatatea. Asa este, Vitexul amelioreaza PMS.
Te pup cu drag Carlita. De abia astept vestea cea mare cu 2 liniu?e. Macar pana pot sa ma apuc de treaba si stau pe baricade sa mi clatesc ochii cu cate 2 liniu?e la voi. Te sustin de pe margine. Pupici cu lipici |
|
| Adina Mariana wrote: ma bucur ca esti bine Lari..recuperare usoara iti doresc si bafta in tot ceea ce ti-ai propus.
Multumesc din suflet Adina. Pupici |
|
| Mihaela14 wrote:Larisa ma bucur ca e?ti mai bine si ca ne scrii. Sa ne tii la curent cu starea ta
Te pup Mihaela. Sigur va tin la curent. O sa ma mai invart pe aici pe forum sa vad si eu cate 2 liniu?e sa ma bucur pentru voi. Te pup cu drag |
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Primavera7 wrote:Mda...au venit musafirii
Neata fetele! Pare rau Primavera :(...luna viitoare...noua luna noi sperante... |
|

| Primavera7 wrote:Mda...au venit musafirii Of da, stiu cum e te urmez ?i eu azi sau maine . |
|

Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Mihaela14 wrote:Of da, stiu cum e  te urmez ?i eu azi sau maine .
Sper sa nu Mihaela, poate ai mai mult noroc ca mine Andreea - Alexandra imi doresc din suflet sa se intample luna viitoare nu-mi place sa astept |
|
|