Clubul aspirantelor - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Primavera7
Scris: Thursday, April 12, 2018 10:45 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2018
Andreea-Alexandra wrote:

Neata neata!
Hai ca iti tin pumnii aici.Nu trebuie sa vina...Fii increzatoare DistanceKiss DistanceKiss

Multumesc! Cheek Kiss
Nici nu vreau sa fac test, nu vreau sa fiu dezamagita ca luna trecuta cand a intarziat putin si m-am bucurat NuImiPasa
Andreea-Alexandra
Scris: Thursday, April 12, 2018 11:10 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/22/2018
Primavera7 wrote:

Multumesc! Cheek Kiss
Nici nu vreau sa fac test, nu vreau sa fiu dezamagita ca luna trecuta cand a intarziat putin si m-am bucurat NuImiPasa

Eu una zic ca macar 3 zile de intarziere.Cel putin asta e parerea mea.Tu faci cum vrei :)
Adina Mariana
Scris: Thursday, April 12, 2018 11:11 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Primavera7 wrote:
Neata fetelor! Astazi ar fi zi de musafiri NuImiPasa sper sa nu vina bounce
Am putin emotii uff

hei,bafta multa.Hai cu ochisorii si liniutele pozitive.Bafta,tin pumnii
Adina Mariana
Scris: Thursday, April 12, 2018 11:13 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Larisa M wrote:
Hello fetele. Am ales sa stau departe o perioada pana imi revin dupa accident si pot sa ma apuc de treaba. Iau incontinuare profecund însa momentan trebuie sa stau pe tu?a vreo 3 luni. Sper ca sunteti bine si odata cu venirea caldurii ati avut parte de teste pozitive. Va pup computerlove
ma bucur ca esti bine Lari..recuperare usoara iti doresc si bafta in tot ceea ce ti-ai propus.
carlita
Scris: Thursday, April 12, 2018 11:23 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Larisa M wrote:

Inca am probleme la coloana si o sa incep recuperarea. Iau antiinflamatoare pentru coastele rupte si sunt destul de tari. Ma simt bini?or. Am intrebat medicul si a spus ca pot sa continui profecundul, ce e drept imi face Bine ca nu mai am Sindromul premenstrual atat de accentuat. coeur

Ma bucur ca inregistrezi progrese... trece timpul repede si revii pe baricade; cea mai importanta e sanatatea.
Asa este, Vitexul amelioreaza PMS. computerlove
carlita
Scris: Thursday, April 12, 2018 11:31 AM
Nivel

Mihaela14, vad update uri in semnatura ta. Ai discutat cu medicul despre rezultatele alea la analize? Si cand le-ai facut, in ce zi? Ai vreo schema de tratament? Ca TSH ul trebuie scazut sub 2,5 pentru bebe ..
Maria, ai reintrat in cursa?
Primavera, iti tinem pumnii! majoreta majoreta majoreta
Ratonita, in ce zi esti? topai topai topai
carlita
Scris: Thursday, April 12, 2018 11:43 AM
Nivel

yonica, in ce stadiu esti cu FIV 2? Ai inceput protocolul?
maria2013
Scris: Thursday, April 12, 2018 1:05 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Primavera, hai cu vestile bune! Carlita, cum esti?
Mihaela14
Scris: Thursday, April 12, 2018 1:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
carlita wrote:
Mihaela14, vad update uri in semnatura ta. Ai discutat cu medicul despre rezultatele alea la analize? Si cand le-ai facut, in ce zi? Ai vreo schema de tratament? Ca TSH ul trebuie scazut sub 2,5 pentru bebe ..
Primavera, iti tinem pumnii! majoreta majoreta majoreta
Ratonita, in ce zi esti? topai topai topai

Carlita , doar Luni am programare la doctorita la endo. Eram in ziua 3 dupa ovulatie când am facut TSH si prolactina , a?tept si eu sa vad ce zice si ce tratament imi da.
Tu cum te simti ? pare promi?ator graficul tau newclap
Mihaela14
Scris: Thursday, April 12, 2018 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Larisa M wrote:
Hello fetele. Am ales sa stau departe o perioada pana imi revin dupa accident si pot sa ma apuc de treaba. Iau incontinuare profecund însa momentan trebuie sa stau pe tu?a vreo 3 luni. Sper ca sunteti bine si odata cu venirea caldurii ati avut parte de teste pozitive. Va pup computerlove

Larisa ma bucur ca e?ti mai bine si ca ne scrii. Sa ne tii la curent cu starea ta Cheek Kiss
yonica
Scris: Thursday, April 12, 2018 2:39 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/1/2017
carlita wrote:
yonica, in ce stadiu esti cu FIV 2? Ai inceput protocolul?
Buna, Carlita! Nu, am amânat. De fapt Fiv 2 trebuia început pe 24 martie dar n-am ajuns la clinica deoarece a fost vremea cu ninsoare ?i am ajuns abia pe 26 martie care era a 4zi cm ?i dupa 4 zile de tratament cu letrozol,din 4 foliculi doar unul parea sa creasca ?i nici ala pozi?ionat bine ?i am oprit. Trebuia sa încep luna asta dar între timp am citit despre DHEA ?i am zis ca poate daca n-am ajuns atunci in martie, o fi vreun semn ?i am amânat procedura pentru mai....o fi o prostie sau nu, dar vreau sa încerc ?i asta ?i ce-o fi o fi.Deci cam in jur de 12 mai o sa încep.
carlita
Scris: Thursday, April 12, 2018 5:10 PM
Nivel

yonica wrote:
Buna, Carlita! Nu, am amânat. De fapt Fiv 2 trebuia început pe 24 martie dar n-am ajuns la clinica deoarece a fost vremea cu ninsoare ?i am ajuns abia pe 26 martie care era a 4zi cm ?i dupa 4 zile de tratament cu letrozol,din 4 foliculi doar unul parea sa creasca ?i nici ala pozi?ionat bine ?i am oprit. Trebuia sa încep luna asta dar între timp am citit despre DHEA ?i am zis ca poate daca n-am ajuns atunci in martie, o fi vreun semn ?i am amânat procedura pentru mai....o fi o prostie sau nu, dar vreau sa încerc ?i asta ?i ce-o fi o fi.Deci cam in jur de 12 mai o sa încep.

Poate da Dumnezeu si n-o sa mai fie nevoie sa faci drumul in mai ... Doamne-ajuta! DistanceKiss
carlita
Scris: Thursday, April 12, 2018 5:15 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Carlita , doar Luni am programare la doctorita la endo. Eram in ziua 3 dupa ovulatie când am facut TSH si prolactina , a?tept si eu sa vad ce zice si ce tratament imi da.
Tu cum te simti ? pare promi?ator graficul tau newclap

Sa ne zici ce schema iti da. Prolactina cat de mare e? ... ca ovulatia exista ... Stiu ca unii sustin ca prolactina se poate doza in orice zi a cm, dar tot pe valoarea din z3 a cm m-as baza, aia e sfanta. Buddy1
Al meu grafic arata bine, ca de obicei, dar nu prea am bebelit cand trebuie ...
maria2013
Scris: Thursday, April 12, 2018 5:23 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
carlita wrote:

:
Mai am o luna...
carlita
Scris: Thursday, April 12, 2018 5:38 PM
Nivel

maria2013 wrote:
Primavera, hai cu vestile bune! Carlita, cum esti?

Hmmm, eu intreb de tine si tu de mine ... Lol Eu sunt aglomerata cu treburile la serviciu, n-am prea avut timp de forum, de fapt, chiar l-am mai ocolit sa-mi mai iau gandul de la subiectul no 1. Mai intru sa vad ce vesti mai apar. Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.