Clubul aspirantelor - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maria2013
Scris: Tuesday, April 10, 2018 8:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Mihaela14 wrote:

Si eu am vrut sa iau , am tot stat pe gânduri , dar pana la urma am decis sa nu iau. Am citit si parerile voastre de aici de pe forum si-am gândit ca e mai bine sa fac toate analizele necesare sa sa nu iau dupa ureche nimic, oricum nici ciclul meu nu e regulat e intre 22 ?i 27 de zile.
Tu ai luat mult timp de te-ai dereglat a?a tare?

O luna, dar regret si azi... Ideea ca “daca-s naturiste sunt bune si nu au ce rau sa faca” e complet eronata! Mai sunt si persoane ce recomanda barbatilor... cititi mult înainte. BU e un vasodilatator, iar pe net sunt descrise foarte multe cazuri când, in loc sa imbunatateasca spermograma, a înrautatit-o...
Mihaela14
Scris: Wednesday, April 11, 2018 7:17 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
maria2013 wrote:

O luna, dar regret si azi... Ideea ca “daca-s naturiste sunt bune si nu au ce rau sa faca” e complet eronata! Mai sunt si persoane ce recomanda barbatilor... cititi mult înainte. BU e un vasodilatator, iar pe net sunt descrise foarte multe cazuri când, in loc sa imbunatateasca spermograma, a înrautatit-o...

Ai mare dreptate . pana la urma tot medicamente sunt ?i astea chiar daca-s din natura. . .
Bella_Tm
Scris: Wednesday, April 11, 2018 10:06 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
Andreea-Alexandra wrote:
Buna Bella
Am vazut ce esti on...ce faci cum esti?Cum te simti?
DistanceKiss DistanceKiss

Heiii pupici sunt bine.. mai intru din cand in cand sa vad ce mai faceti, ce noutati mai aveti Cheek Kiss eu sunt bine, iau acid folic si astept sa treaca timpul sa imi vina si mie menstruatia.. acum cateva zile am avut niste dureri de burta cum am inainte de CM si cateva pete maronii timp de cateva zile, dar nu mi-a venit uff sper sa treaca timpul asta cat mai repede sa ne apucam din nou de bebelit Crazy ca de fiecare data cand vad un bebelus pe strada ma gandesc c abia astept sa am si unul hearts tu ce faci? Totul bine pana acum? coeur
Andreea-Alexandra
Scris: Wednesday, April 11, 2018 10:42 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
Bella_Tm wrote:

Heiii pupici sunt bine.. mai intru din cand in cand sa vad ce mai faceti, ce noutati mai aveti Cheek Kiss eu sunt bine, iau acid folic si astept sa treaca timpul sa imi vina si mie menstruatia.. acum cateva zile am avut niste dureri de burta cum am inainte de CM si cateva pete maronii timp de cateva zile, dar nu mi-a venit uff sper sa treaca timpul asta cat mai repede sa ne apucam din nou de bebelit Crazy ca de fiecare data cand vad un bebelus pe strada ma gandesc c abia astept sa am si unul hearts tu ce faci? Totul bine pana acum? coeur

Neata scumpa...
Da totul bine pana acum.Mai avem 5 zile si o sa vedem si noi mogaldeata.Iti dai seama ca abia astept si de fiecare data cand ma gandesc ma apuca niste emotii:) dar o sa fie bine.Sunt increzatoare ca o sa fie bine si ca el/ea e bine acolo.Hai ca acusica te apuci iar de bebelit si ne ajungi din urma :) DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
Larisa M
Scris: Wednesday, April 11, 2018 3:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/19/2018
Hello fetele. Am ales sa stau departe o perioada pana imi revin dupa accident si pot sa ma apuc de treaba. Iau incontinuare profecund însa momentan trebuie sa stau pe tu?a vreo 3 luni. Sper ca sunteti bine si odata cu venirea caldurii ati avut parte de teste pozitive. Va pup computerlove
maria2013
Scris: Wednesday, April 11, 2018 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Larisa M wrote:
Hello fetele. Am ales sa stau departe o perioada pana imi revin dupa accident si pot sa ma apuc de treaba. Iau incontinuare profecund însa momentan trebuie sa stau pe tu?a vreo 3 luni. Sper ca sunteti bine si odata cu venirea caldurii ati avut parte de teste pozitive. Va pup computerlove
Recuperare usoara, Larisa! Când ai unda verde pt bebe?
Larisa M
Scris: Wednesday, April 11, 2018 4:04 PM
Nivel

maria2013 wrote:
Recuperare usoara, Larisa! Când ai unda verde pt bebe?

Peste 3 luni hearts daca lucrurile merg bine. Hands
carlita
Scris: Wednesday, April 11, 2018 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Larisa M wrote:

Peste 3 luni hearts daca lucrurile merg bine. Hands

Dar tu cum te simti fizic? Imi imaginez ca inca ai diverse tratamente ... Eu zic sa intrerupi Profecundul cat esti pe tusa ...
Larisa M
Scris: Wednesday, April 11, 2018 4:56 PM
Nivel

carlita wrote:

Dar tu cum te simti fizic? Imi imaginez ca inca ai diverse tratamente ... Eu zic sa intrerupi Profecundul cat esti pe tusa ...

Inca am probleme la coloana si o sa incep recuperarea. Iau antiinflamatoare pentru coastele rupte si sunt destul de tari. Ma simt bini?or. Am intrebat medicul si a spus ca pot sa continui profecundul, ce e drept imi face Bine ca nu mai am Sindromul premenstrual atat de accentuat. coeur
Andreea-Alexandra
Scris: Wednesday, April 11, 2018 5:04 PM
Nivel

Larisa M wrote:

Inca am probleme la coloana si o sa incep recuperarea. Iau antiinflamatoare pentru coastele rupte si sunt destul de tari. Ma simt bini?or. Am intrebat medicul si a spus ca pot sa continui profecundul, ce e drept imi face Bine ca nu mai am Sindromul premenstrual atat de accentuat. coeur

Wow buna iubita
Ma bucur sa aud ca esti mai bine...Nu ai mai intrat de mult...Hai ca trec repede astea 3 luni si te apuci iar de bebelit.DistanceKiss DistanceKiss
Te pup si am bucur ca ai revenit printre noi
Larisa M
Scris: Wednesday, April 11, 2018 5:17 PM
Nivel

Andreea-Alexandra wrote:

Wow buna iubita
Ma bucur sa aud ca esti mai bine...Nu ai mai intrat de mult...Hai ca trec repede astea 3 luni si te apuci iar de bebelit.DistanceKiss DistanceKiss
Te pup si am bucur ca ai revenit printre noi

Multumeeesc André. Cum te simti draga mea? hearts
Andreea-Alexandra
Scris: Wednesday, April 11, 2018 5:36 PM
Nivel

Larisa M wrote:

Multumeeesc André. Cum te simti draga mea? hearts

Ma simt foarte bine.Nu am stiut nici pana in ziua de azi ce sunt alea greturi.Nu am avut nici macar o data macar senzatia de a vomita:) In continuare dureri de san nu fff tari dar destul cat sa le simt.Am mai avut asa crampe slabe si cam atat.Asteptam si eu si sotul cu nerabdare ziua de luni sa vedem si noi bulinuta noastra.Sa speram ca totul e bine.Ai grija de tine si bine ai revenit.Sa ne mai tii la curent cu starea ta
DistanceKiss computerlove
Larisa M
Scris: Wednesday, April 11, 2018 11:15 PM
Nivel

Andreea-Alexandra wrote:

Ma simt foarte bine.Nu am stiut nici pana in ziua de azi ce sunt alea greturi.Nu am avut nici macar o data macar senzatia de a vomita:) In continuare dureri de san nu fff tari dar destul cat sa le simt.Am mai avut asa crampe slabe si cam atat.Asteptam si eu si sotul cu nerabdare ziua de luni sa vedem si noi bulinuta noastra.Sa speram ca totul e bine.Ai grija de tine si bine ai revenit.Sa ne mai tii la curent cu starea ta
DistanceKiss computerlove

Ma bucur mult ca ai o sarcina usoara. Sa-mi trimiti si mie o poza cu bulinu?a ta. Totul e bine trebuie sa fim optimiste. Te pup si te imbratisez cu drag. O sa va tin la curent, momentan va urmaresc si ma bucur pentru fiecare.coeur
Primavera7
Scris: Thursday, April 12, 2018 10:24 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2018
Neata fetelor! Astazi ar fi zi de musafiri NuImiPasa sper sa nu vina bounce
Am putin emotii uff
Andreea-Alexandra
Scris: Thursday, April 12, 2018 10:41 AM
Nivel

Primavera7 wrote:
Neata fetelor! Astazi ar fi zi de musafiri NuImiPasa sper sa nu vina bounce
Am putin emotii uff

Neata neata!
Hai ca iti tin pumnii aici.Nu trebuie sa vina...Fii increzatoare DistanceKiss DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.