Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Adina Mariana wrote: hello ma bucur ca esti bine si creste bebitzu.Eu sunt bine.Nu simt nimic diferit.Eu nu cred ca de la profecund se simtea rau.Poate ii so suprapus cu alte probleme de sanatate dar nu am auzit pe nimeni care sa se simta rau de la ele.La mine ia si sotul si la fel se simte normal.Parca o idee mie imi da pofta de mancare cred ca acidul folic din el dar e ok,eu ma stiu controla.Poate este cu noroc.Deja iau de 9 zile Pupici
Iti doresc multa bafta.Poate ne dai o veste buna ca ar cam fi timpul :)....sper din tot sufletul sa fie cu ochisori iubita.sa fie asta luna ta. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Andreea-Alexandra wrote:Iti doresc multa bafta.Poate ne dai o veste buna ca ar cam fi timpul :)....sper din tot sufletul sa fie cu ochisori iubita.sa fie asta luna ta. Doamne Ajuta sa te auda Dumnezeu chiar ca ar fi timpul deja sotul are tare mari sperante in Profecund.El a si insistat mai mult sa luam,nici nu are probleme dar totusi a vrut sa ia si el.Eu i-am spus ca sper ca nu va fi dezamagit daca nu vom reusi dar el a spus ca nu va fii dar sa gandesc optimist,ca va fii acuma....cum vrea Dumnezeu,noi de incercat...incercam |
|
| Adina Mariana wrote: Doamne Ajuta sa te auda Dumnezeu chiar ca ar fi timpul deja sotul are tare mari sperante in Profecund.El a si insistat mai mult sa luam,nici nu are probleme dar totusi a vrut sa ia si el.Eu i-am spus ca sper ca nu va fi dezamagit daca nu vom reusi dar el a spus ca nu va fii dar sa gandesc optimist,ca va fii acuma....cum vrea Dumnezeu,noi de incercat...incercam
Ma bucur mult sa aud cat de increzator este sotul tau.Este foarte bine ca ai pe cine te baza sa stii ca e acolo indiferent de situatie.Sotul meu nu a luat Profecund.Analizele lui au fost mereu bune si de asta nici nu m-am gandit sa ii dau si lui sa ia.Dar e foarte bine ca al tau ia.Poate te vede Doamne Doamne de sus ca ar fi timpul.Eu nu am fost foarte increzatoare in Profecund desi am vazut o gramada de femei care au ramas cu el.Daca as fi stiut ca asa voi ramane si eu as fi luat de acu 1 an 2 :).Dar cred ca asa a vrut Cel de Sus sa fie.Inca si acum nu imi vine sa cred ca la mine a functionat fix dupa 13 pastile.Eu am luat toata cutia pt ca nu am stiu ca sunt insarcinata.Si daca de cumva vei ramane e foarte important sa il stopezi de cum a iesit testul pozitiv.Eu stiu ca am vb cu astia de pe site la Profecund cand am ramas si mi-au zis ca trebuia sa fi facut testul mai devreme ca sa pot renunta la ele.Bineinteles nu e nimic grav dar mi-au recomandat sa renunt si sa iau acid folic.Asa ca astept cu nerabdare si de la tine un test cu ochisori. |
|
| Buna Bella Am vazut ce esti on...ce faci cum esti?Cum te simti? |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Andreea-Alexandra wrote:Neata aspirici, Ce fac fetele? Ana bine ai venit.Sedere cat mai scurta aici si sa ni te alaturi la gravidute.Noi suntem bine,crestem,crestem si fix de azi intr-o saptamana avem si noi primul scan.Am niste emotii de pe acum dar trebuie sa mai am un pic de rabdare.Voice faceti cum sunteti?Larisa nu ne-a mai vizitat de mult,cred ca nici nu va mai intra.Adina cum esti?Te simti bine de la pastile?Intreb pt ca am avut o prietena care a incercat sa ia si a zis ca se simtea foarte rau de la ele si a renuntat.Ceva fete la testare zilele astea?Va tin pumnii Laura,Primavera,Mihaela,Rubynne,Nadira,Diana?Toate bune? Va pup
Buna draga mea ,cred ca e?ti nerabdatoare ?i ai emo?ii :) ,va fi un moment important, D-ne ajuta sa fie totul bine! Eu sunt mai linistita acum, am profitat din plin de mini-vacanta de Paste , sunt in 9 zile dupa ovula?ie si stau cumintica si astept . |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Andreea-Alexandra wrote:Neata aspirici, Ce fac fetele? Ana bine ai venit.Sedere cat mai scurta aici si sa ni te alaturi la gravidute.Noi suntem bine,crestem,crestem si fix de azi intr-o saptamana avem si noi primul scan.Am niste emotii de pe acum dar trebuie sa mai am un pic de rabdare.Voice faceti cum sunteti?Larisa nu ne-a mai vizitat de mult,cred ca nici nu va mai intra.Adina cum esti?Te simti bine de la pastile?Intreb pt ca am avut o prietena care a incercat sa ia si a zis ca se simtea foarte rau de la ele si a renuntat.Ceva fete la testare zilele astea?Va tin pumnii Laura,Primavera,Mihaela,Rubynne,Nadira,Diana?Toate bune? Va pup
Inca un pic si vezi puiutul pentru prima oara sa ne tii la curent!! eu astept CM cam in 2-3 mile maxim, in rest m-am superbucurat de vremea asta minunata si am stat mai mult pe afara, de maine...inapoi la serviciu te pup si bafta la scan |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Andreea-Alexandra wrote:Ma bucur mult sa aud cat de increzator este sotul tau.Este foarte bine ca ai pe cine te baza sa stii ca e acolo indiferent de situatie.Sotul meu nu a luat Profecund.Analizele lui au fost mereu bune si de asta nici nu m-am gandit sa ii dau si lui sa ia.Dar e foarte bine ca al tau ia.Poate te vede Doamne Doamne de sus ca ar fi timpul.Eu nu am fost foarte increzatoare in Profecund desi am vazut o gramada de femei care au ramas cu el.Daca as fi stiut ca asa voi ramane si eu as fi luat de acu 1 an 2 :).Dar cred ca asa a vrut Cel de Sus sa fie.Inca si acum nu imi vine sa cred ca la mine a functionat fix dupa 13 pastile.Eu am luat toata cutia pt ca nu am stiu ca sunt insarcinata.Si daca de cumva vei ramane e foarte important sa il stopezi de cum a iesit testul pozitiv.Eu stiu ca am vb cu astia de pe site la Profecund cand am ramas si mi-au zis ca trebuia sa fi facut testul mai devreme ca sa pot renunta la ele.Bineinteles nu e nimic grav dar mi-au recomandat sa renunt si sa iau acid folic.Asa ca astept cu nerabdare si de la tine un test cu ochisori. da...am noroc ca este ft.dornic sa faca analize,sa ia orice..doar sa ne indeplinim visul.Isi doreste ft.mult si el si mereu ia pasat si de ale mele dorinte.Dar dupa cum spui tu.Poti lua orice.Dumnezeu hotaraste cand sa ti-l dea.Poate tu daca luai anul trecut,nu te ajuta,cine stie....important ca so intamplat acum si trecutul nici nu mai conteaza eu voi face test din timp pt.ca daca e sa fiu trebuie sa dublez progesteronul inainte sa il opresc sa astept sa imi vina.Asa ca daca aflu,il opresc.Multumesc pt.cuvinte draga mea |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
Buna dimineata! Eu sunt foarte emotionata, mai am doua zile pana in ziua care ar trebui sa am musafiri Si sper sa nu vina Totusi chiar daca sper...am simptome de musafiri. Ma doare capul si ma dor si sanii. Daca luna asta nu am ramas, cred ca o sa incerc Profecund sau Branca ursului. Poate am nevoie de un mic ajutor Multumesc de intrebare Andreea-Alexandra, tu ce faci? Ma bucur tare pentru tine si sper sa te ajung din urma |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Primavera7 wrote:Buna dimineata! Eu sunt foarte emotionata, mai am doua zile pana in ziua care ar trebui sa am musafiri Si sper sa nu vina Totusi chiar daca sper...am simptome de musafiri. Ma doare capul si ma dor si sanii. Daca luna asta nu am ramas, cred ca o sa incerc Profecund sau Branca ursului. Poate am nevoie de un mic ajutor Multumesc de intrebare Andreea-Alexandra, tu ce faci? Ma bucur tare pentru tine si sper sa te ajung din urma Eu te sfatuiesc sa nubiei branca ursului. Iti poate deregla cm-ul, iti vor confirma fete de pe forum. Profecund e ok dar branca ursului nu e bine s-o iei asa doar din auzite. Iti doresc sa fie cu ochisori cat mai curand |
|
| Mgeorgiana85 wrote:Eu te sfatuiesc sa nubiei branca ursului. Iti poate deregla cm-ul, iti vor confirma fete de pe forum. Profecund e ok dar branca ursului nu e bine s-o iei asa doar din auzite. Iti doresc sa fie cu ochisori cat mai curand
Multumesc pentru sfat, chiar nu-mi doresc sa stric ceva ce momentan este bine |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Primavera7 wrote:Buna dimineata! Eu sunt foarte emotionata, mai am doua zile pana in ziua care ar trebui sa am musafiri Si sper sa nu vina Totusi chiar daca sper...am simptome de musafiri. Ma doare capul si ma dor si sanii. Daca luna asta nu am ramas, cred ca o sa incerc Profecund sau Branca ursului. Poate am nevoie de un mic ajutor Multumesc de intrebare Andreea-Alexandra, tu ce faci? Ma bucur tare pentru tine si sper sa te ajung din urma Succes! Sa nu mai vina! Pentru ce vrei sa iei branca? Sa stii ca eu am avut probleme urate de la ea... Ai probleme hormonale? Daca nu, risti sa dereglezi ceea ce e ok. |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Acum vreo trei ani am luat si eu, ca, deh, citisem ca e buna. De la un ciclu perfect regulat, am ajuns la cicluri de 40 si ceva de zile, cu dureri, probabil si anovulatorii... S-a reglat abia dupa vreo opt luni... Între timp, oscila...când 27, când 40 si ceva de zile... Nu recomand nimanui! |
|
| maria2013 wrote:Acum vreo trei ani am luat si eu, ca, deh, citisem ca e buna. De la un ciclu perfect regulat, am ajuns la cicluri de 40 si ceva de zile, cu dureri, probabil si anovulatorii... S-a reglat abia dupa vreo opt luni... Între timp, oscila...când 27, când 40 si ceva de zile... Nu recomand nimanui!
Colega mea de birou mi-a recomandat sa iau. Ea avea ciclu regulat si toate analizele bune, dar nu reusea sa ramana gravida. A luat si a ramas la doua luni dupa. Eu am citit ceva despre acest medicament si mi s-a parut ok, dar sincer nu vreau sa risc. |
|
| Primavera7 wrote:Buna dimineata! Eu sunt foarte emotionata, mai am doua zile pana in ziua care ar trebui sa am musafiri Si sper sa nu vina Totusi chiar daca sper...am simptome de musafiri. Ma doare capul si ma dor si sanii. Daca luna asta nu am ramas, cred ca o sa incerc Profecund sau Branca ursului. Poate am nevoie de un mic ajutor Multumesc de intrebare Andreea-Alexandra, tu ce faci? Ma bucur tare pentru tine si sper sa te ajung din urma
Neata! Eu fac foarte bine multumesc de intrebare.Asteptam cu nerabdare si noi prima intalnire cu bebele.Inca putin...:)Iti tin pumnii si sper sa nu iti vina uratii:) Poate ne dai vestea cea mare...cine stie... |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| maria2013 wrote:Acum vreo trei ani am luat si eu, ca, deh, citisem ca e buna. De la un ciclu perfect regulat, am ajuns la cicluri de 40 si ceva de zile, cu dureri, probabil si anovulatorii... S-a reglat abia dupa vreo opt luni... Între timp, oscila...când 27, când 40 si ceva de zile... Nu recomand nimanui! Si eu am vrut sa iau , am tot stat pe gânduri , dar pana la urma am decis sa nu iau. Am citit si parerile voastre de aici de pe forum si-am gândit ca e mai bine sa fac toate analizele necesare si sa nu iau dupa ureche nimic, oricum nici ciclul meu nu e regulat e intre 22 ?i 27 de zile. Tu ai luat mult timp de te-ai dereglat a?a tare? |
|
|