Clubul aspirantelor - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andia
Scris: Friday, April 6, 2018 7:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/21/2014
Adina Mariana wrote:
merciHands eu inca mai am de asteptat mult si bine.Referitor de clinica aceea din Ungaria.Sa stii ca si eu am auzit despre ea ca ar fi buna si as avea si un avantaj ca eu stau langa granita cu Ungaria.Deci dupa orasul meu intru in Ungaria atata ca e greu cu limba,trebuia sa iti platesti un translator si sa il duci dupa tine,iti dai seama ca nu intelegi nimic,poate stiu ei engleza dar oricum termenii aia medicali ii greu sa ii intelegi.Eu stiu engleza asa de un 7,5-8 dar mai mult nu si chiar as vrea sa inteleg ce indicatii imi da medicul.

Eu stiu ca medicii comunica ff bine in engleza si nu cred ca asta ar fi un impediment, ca ce nu intelegi, googalesti si te dumiresti tu despre ce este vorba si mai suntem si noi pe aici daca e cazul. Initial cred ca poti sa vorbesti pe e-mail cu medicul si sa stabiliti una alta...
NADIRA
Scris: Friday, April 6, 2018 7:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/19/2017
Fetelor, in final nu am facut nicio HSG, nu a vrut radiologul pt ca sunt in a 12 zi dupa ciclu si nu e concludent.
M-au umplut de nervi dar asta e.
Andia
Scris: Friday, April 6, 2018 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
NADIRA wrote:
Fetelor, in final nu am facut nicio HSG, nu a vrut radiologul pt ca sunt in a 12 zi dupa ciclu si nu e concludent.

Stiam ca se face si in ziua 12, dar daca el asa a considerat... ma gandesc ca stie el mai bine cum le prefera. Ramane pe luna care vine, nu?
NADIRA
Scris: Saturday, April 7, 2018 12:50 AM
Nivel

Andia wrote:

Stiam ca se face si in ziua 12, dar daca el asa a considerat... ma gandesc ca stie el mai bine cum le prefera. Ramane pe luna care vine, nu?

Si eu stiam tot asa dar mi-a zis ca max ziua 11 la ei, ovulatia ar fi maine sau duminica .
Din pacate luna viitoare nu pot ca suntem in vacanta asa ca pana in iunie nu pot face.
Am fost fff suparata pt ca secretara a incurcat datele, nu a fost vina mea, acum incerc sa iau lucrurile ca atare, oricum nu pot schimba nimic.
Te pup, Andia.
Ratonita
Scris: Saturday, April 7, 2018 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2018
NADIRA wrote:

Si eu stiam tot asa dar mi-a zis ca max ziua 11 la ei, ovulatia ar fi maine sau duminica .
Din pacate luna viitoare nu pot ca suntem in vacanta asa ca pana in iunie nu pot face.
Am fost fff suparata pt ca secretara a incurcat datele, nu a fost vina mea, acum incerc sa iau lucrurile ca atare, oricum nu pot schimba nimic.
Te pup, Andia.
E cel mai bine sa iei lucrurile cum sunt mai ales daca nu poti schimba nimic. Bucura-te de vacanta ca un pic de relaxare nu strica. Te pup Nadira.
Ana13
Scris: Saturday, April 7, 2018 10:31 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/7/2018
Buna ziua, dragi viitoare mamici. Se poate sa fiu adaugata pe lista lânga voi?
Adina Mariana
Scris: Saturday, April 7, 2018 12:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
NADIRA wrote:
Poate stie Dumnezeu de ce.Se spune ca toate sunt cu un scop in viata si sa nu fortam mana Domnului.Poate ramai in luna mai cand esti in concediuBlushing computerlove doamne ajutapupici
Adina Mariana
Scris: Saturday, April 7, 2018 12:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Andia wrote:

Eu stiu ca medicii comunica ff bine in engleza si nu cred ca asta ar fi un impediment, ca ce nu intelegi, googalesti si te dumiresti tu despre ce este vorba si mai suntem si noi pe aici daca e cazul. Initial cred ca poti sa vorbesti pe e-mail cu medicul si sa stabiliti una alta...
Da...ai dreptate.O sa vedem pana atunci.Anul acesta mai incerc asa,natural poate totusi reusescBuddy1 apoi mai vedem ce fac si unde.
Primavera7
Scris: Saturday, April 7, 2018 1:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2018
Ana13 wrote:

Bine ai venit Ana Cheek Kiss
Sper sa nu stai prea mult pe aici si sa treci in randul gravidutelor cat mai repede.
Pana atunci, poti sa ne spui mai multe despre tine?
Mihaela14
Scris: Saturday, April 7, 2018 2:29 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Ana13 wrote:

Bun venit Ana13! campfire
Iti urez succes ?i sa ?i se împlineasca visul cat mai repede , Doamne ajuta !
computerlove
NADIRA
Scris: Saturday, April 7, 2018 4:02 PM
Nivel

Ratonita wrote:
E cel mai bine sa iei lucrurile cum sunt mai ales daca nu poti schimba nimic. Bucura-te de vacanta ca un pic de relaxare nu strica. Te pup Nadira.

Te pup si eu Ratonita!
Ma gandesc ca toate se intampla cu un motiv, ovulatia a fost ieri, am avut test pozitiv joi si dureri de ovare ieri dupa amiaza, mai devreme decat de obicei, cred ca de la hormoni, este prima luna dupa stimulare.
NADIRA
Scris: Saturday, April 7, 2018 4:05 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Poate stie Dumnezeu de ce.Se spune ca toate sunt cu un scop in viata si sa nu fortam mana Domnului.Poate ramai in luna mai cand esti in concediuBlushing computerlove doamne
ajutapupici

Da Adina, asa este.
Ieri am plans si am fost fff suparata dar apoi m-am linistit, cum o vrea Dumnezeu, eu stiu ca am facut tot ce tine de mine!
Te pup si te imbratisez!
NADIRA
Scris: Saturday, April 7, 2018 4:09 PM
Nivel

Fetelor, va doresc din suflet un Paste fericit alaturi de cei dragi voua!
Dumnezeu sa fie alaturi de voi, sa va indepliniti cel mai frumos vis!computerlove
diana.ng
Scris: Saturday, April 7, 2018 7:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
NADIRA wrote:
Dumnezeu sa fie alaturi de voi, sa va indepliniti cel mai frumos vis!computerlove

Multumesc!
si eu va urez un Paste fericit si linistit langa cei dragi voua! va pup hearts hearts
Ratonita
Scris: Saturday, April 7, 2018 8:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2018
NADIRA wrote:
Paste fericit si tie Nadira si acelasi lucru ti-l doresc, sa ai parte de bucuria vietii tale cat mai curand !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.