Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Amaria2511 wrote:Buna.... eu am luat doua clostylbegit pe zi, la 12 ore ....doar ca ovula?ia a mers bine insa endometrul a ramas în urma în sensul ca a trebuit sa iau pastile ca sa se îngroa?e pt iui. La inseminare a avut 9 mm endometrul ?i am avut 2 foliculi de 24 ?i 25. Ca simptome de la clostylbegit am avut somnolenta, dureri surde la ovare ?i foarte multi nervi  a fost prima stimulare cu clostylbegit ?i sper ca ultima ca n.as mai lua sincer...as incerca pe natural.  succes! Sper sa auzim ve?ti bune cat mai repede. Eu de la 1/zi nu am avut nici un simptom major neplacut, poate doar usoare dureri de ovare. Sa vedem ce va fi acum. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/31/2017 Mesaje: 26
| Buna dimineata fetelor :) astazi sunt in a doua zi de intarziere a CM. Nu am mai rezistat si bineinteles am facut de dimi un test care a iesit negativ. Ultima menstruatie a inceput in 26 feb si ciclul e de 25 de zile.. nu mi-a intarziat niciodata 2 zile. plus ca nu am nici un simptom - nici dureri de burta, spate sau sani. incerc sa fiu cat se poate de logica si sa ma gandesc ce ar putea cauza intarzierea asta dar nu mai rezist :)))))) |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Andia wrote:
Chiar asa Laura, tu ai repetat AMH-ul anul asta? Eu ma gandesc sa merg si sa vad cat a scazut dupa un an... ca acum un an aveam 1,66.
HMMMMMMMMMMMMM????????? nu am facut caz ca va mai scadea si ca a trecut si la mine aproape 1 an, undeva prin septembrie octombrie parca le am facut-tre sa caut niste date sa fiu sigura. nu l am mai repetat. ar trebui sa o fac iara. sa vedem cand ma intorc din Italia, si sa stau putin mai bine cu banii - ca aia stiu ca a fost mai scumpica.....
nu prea stau bine cu analizele generale :
P-Colesterolo HDL * 38 mg/dL > 50 0,98 mmol/L > 1,30 valore desiderabile P-yGlutamilTransferasi * 38 U/L 5 - 36 S-ELETTROFORESI . Albumina * 54,7 % 55,8 - 66,1 Gamma globuline * 19,1 % 11,1 - 18,8
duminica placuta tuturor.
|
|

| MadaMadalyna wrote:Heeei Laura, ce mai faci? Nu te.am mai vazut de mult, mereu cand intram nu erai pe aici. Bine ca am intrat cam rar in ultimul timp...
Laura eu? sau cealalta Laura?
Larisa
Adinutza |
|
| bianchi22 wrote:Buna dimineata fetelor :) astazi sunt in a doua zi de intarziere a CM. Nu am mai rezistat si bineinteles am facut de dimi un test care a iesit negativ. Ultima menstruatie a inceput in 26 feb si ciclul e de 25 de zile.. nu mi-a intarziat niciodata 2 zile. plus ca nu am nici un simptom - nici dureri de burta, spate sau sani. incerc sa fiu cat se poate de logica si sa ma gandesc ce ar putea cauza intarzierea asta dar nu mai rezist :)))))) Buna Bianchi :). Iti doresc sa ne spui zilele viitoare ca s-a pozitivat testul. Cu toate acestea iti spun si ca menstra poate întârzia datorita stresului sau unor probleme minore de sanatate - de ex o viroza respiratorie. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Ratonita wrote: Buna Bianchi :). Iti doresc sa ne spui zilele viitoare ca s-a pozitivat testul. Cu toate acestea iti spun si ca menstra poate întârzia datorita stresului sau unor probleme minore de sanatate - de ex o viroza respiratorie. Este eronat ceea ce spui tu acolo.Imi permit sa te contrazic pt.ca si tu ai facut-o cand eu doar ii dadeam un sfat Carlitei cu tot dragul meu.Stresul da!poate sa intarzie ciclul si alte probleme medicale dar nicidecum o viroza respiratorie,nu are nici o treaba cu menstruatia.La fel cum mi-ai spus tu mie ca unele sfaturi nu fac decat sa bulverseze asa iti spun si eu acuma ca si tu bulversezi la randul tau cu aceasta informatie gresita. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Adina Mariana wrote: Este eronat ceea ce spui tu acolo.Imi permit sa te contrazic pt.ca si tu ai facut-o cand eu doar ii dadeam un sfat Carlitei cu tot dragul meu.Stresul da!poate sa intarzie ciclul si alte probleme medicale dar nicidecum o viroza respiratorie,nu are nici o treaba cu menstruatia.La fel cum mi-ai spus tu mie ca unele sfaturi nu fac decat sa bulverseze asa iti spun si eu acuma ca si tu bulversezi la randul tau cu aceasta informatie gresita. Adina, exista ceva adevar in cele scrise. Daca boala e tratata cu antibiotic, da, menstruatia poate întârzia! |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Vai, mie din nou mi-a scazut temperatura si am facut progesteronul in z19 (vineri), a iesit valoarea 6 deci aveam cam o zi sau doua de cand ovulasem... Asta asa, ca idee, ca iarasi arata dubios graficul meu si nu imi arata deloc temperaturile de dupa ovulatie (37 - 37.2). Singura chestie pe care am schimbat-o in ultimele luni e ca dorm in pantaloni lungi si nu ma mai incalzesc asa de tare de la caldura mea proprie. |
|
| Adina Mariana wrote: Este eronat ceea ce spui tu acolo.Imi permit sa te contrazic pt.ca si tu ai facut-o cand eu doar ii dadeam un sfat Carlitei cu tot dragul meu.Stresul da!poate sa intarzie ciclul si alte probleme medicale dar nicidecum o viroza respiratorie,nu are nici o treaba cu menstruatia.La fel cum mi-ai spus tu mie ca unele sfaturi nu fac decat sa bulverseze asa iti spun si eu acuma ca si tu bulversezi la randul tau cu aceasta informatie gresita. Adina, nu e nici o problema ca ma contrazici si ma poti contrazice chiar daca eu nu te contrazic. Am zis de la început ca îmi doresc sa fie doua liniute si nu altceva. Era doar un punct de vedere. Nu cred ca te-am acuzat ca bulversezi, dar voi cauta raspunsul meu.
Later Edit " Probabil ar trebui sa facem toate cum ne zice inima caci parerile sunt împar?ite si uneori nu fac decât sa ne bulverseze. Ce hotaram împreuna cu so?ul ?i ce ne zice inima e cel mai important. Sper sa trecem cat mai repede la gravidute!" Asta era partea cu bulversarea si chiar imi pare rau ca ai crezut ca se referea la tine, era vorba la modul general. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| maria2013 wrote: Adina, exista ceva adevar in cele scrise. Daca boala e tratata cu antibiotic, da, menstruatia poate întârzia!
Fetelor, îmi pare rau ca ma bag în discu?ia voastra, insa vroiam sa subliniez faptul ca o viroza respiratorie nicidecum nu se trateaza cu antibiotic. Antibioticul intra in categoria "alte probleme medicale" gen infec?ii bacteriene... |
|
| Chris wrote:
Fetelor, îmi pare rau ca ma bag în discu?ia voastra, insa vroiam sa subliniez faptul ca o viroza respiratorie nicidecum nu se trateaza cu antibiotic. Antibioticul intra in categoria "alte probleme medicale" gen infec?ii bacteriene...
Da, sa spui asta si medicului meu de familie :) Bine, la partea cu viroza respiratorie, imi da antibiotic daca vede ca am rosu in gat... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| Andia wrote:
Da, sa spui asta si medicului meu de familie :) Bine, la partea cu viroza respiratorie, imi da antibiotic daca vede ca am rosu in gat...
Dar e alegerea ta daca sa il iei sau nu :)) cel pu?in nu fara a face analizele. Pentru orice la noi se da antibioti, din pacate... |
|

| Andia wrote:Vai, mie din nou mi-a scazut temperatura si am facut progesteronul in z19 (vineri), a iesit valoarea 6 deci aveam cam o zi sau doua de cand ovulasem... Asta asa, ca idee, ca iarasi arata dubios graficul meu si nu imi arata deloc temperaturile de dupa ovulatie (37 - 37.2). Singura chestie pe care am schimbat-o in ultimele luni e ca dorm in pantaloni lungi si nu ma mai incalzesc asa de tare de la caldura mea proprie.
devi si tu reptiluta? ca si mine? ha ha ha
|
|
|
Partial, se pare ca abia spre ziua 6-7 urca temperatura acolo unde trebuie sa fie :) |
|
| Chris wrote:Dar e alegerea ta daca sa il iei sau nu :)) cel pu?in nu fara a face analizele. Pentru orice la noi se da antibioti, din pacate...
Cand starea nu se mai imbunatateste cu nimic, sa stiu ca mai iau :P Dar evident, aici nu cred ca mai e cazul de o viroza respiratorie ci de ceva mai complicat :))
Tu ce mai faci? Esti bine? |
|
|
|