Clubul aspirantelor - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea-Alexandra
Scris: Monday, June 11, 2018 12:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/22/2018
Primavera7 wrote:
Felicitari noilor graviduteeeeeeeeeeeee!!!Clap hainoroc yes

Deci...stiu ca nu se incepe cu "deci" dar nu stiu ce sa fac.
Luna trecuta mi-au sosit minunatii musafiri exact in ziua 29 conform graficului meu (deci 28 zile cm pe aprilie).
Acum conform graficului ar trebui sa fiu in ziua 2 de cm...si totusi nu sunt. Nu au venit!
Nu am facut nici test, ma gandesc sa nu fie o intarziere. Imi e frica sa il fac, sa nu fiu dezamagita uff
Si spun asta pentru ca ma dor sanii tare si am si ceva crampe la ovare.
Sunt periculos de emotionata pale

Hai curaj scumpici!!!DistanceKiss
Sorina_85
Scris: Monday, June 11, 2018 12:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
Alle.p wrote:

Mda, ma tot gandeam...daca gaseste ceva in neregula la aceste teste, ce este de facut? Adica, nu este tratament pentru schimbarea cromozomilor....oare

Exact din motivul asta nu le-am facut pana acuma, daca vestile nu vor fi tocmai bune nu e nimic de facut si asta m-ar descuraja putin.....dar cred ca e totusi bine de stiut.
:*
Albinutza30
Scris: Monday, June 11, 2018 12:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/18/2018
Andreea-Alexandra wrote:
Ce faci Albinutza?Cum esti scumpici?computerlove computerlove

Buna iubita! Uite sunt in asteptarea ovulatiei, ieri ziua 15 parca era cat de cat accentuata dar nu indeajuns. Azi sau maine posibil sa fie ovulatia, curios ca luna trecuta in ziua 15 era stearsa de tot, oare e posibil ca in fiecare luna sa ai ovulatia la termene diferite? Voi cum sunteti? DistanceKiss hearts
Andreea-Alexandra
Scris: Monday, June 11, 2018 12:30 PM
Nivel

Albinutza30 wrote:

Buna iubita! Uite sunt in asteptarea ovulatiei, ieri ziua 15 parca era cat de cat accentuata dar nu indeajuns. Azi sau maine posibil sa fie ovulatia, curios ca luna trecuta in ziua 15 era stearsa de tot, oare e posibil ca in fiecare luna sa ai ovulatia la termene diferite? Voi cum sunteti? DistanceKiss hearts

Eu zic ca da.Ma gandesc ca o luna poate fi in ziua 14 o luna in ziua 15 16.Cred ca depinde de fiecare luna in parte.Noi suntem bine.Crestem.Tot weekendul asta a fugit prin burtica.Nu a stat locului.Incepe sa nu mai fie la fel de puturos ca taicasu :)))asa ii zic cand vad ca nu da niciun semn.Am ajuns la jumatatea drumului si timpul asta trece din ce in ce mai greu.Bravoo computerlove Cheek Kiss Cheek Kiss
Alle.p
Scris: Monday, June 11, 2018 12:33 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Sorina_85 wrote:

Exact din motivul asta nu le-am facut pana acuma, daca vestile nu vor fi tocmai bune nu e nimic de facut si asta m-ar descuraja putin.....dar cred ca e totusi bine de stiut.
:*

Offff....mdaBoredom
Cand ma gandesc ca unele fac copii sanatosi pe banda rulanta, fara nici un fel de investigatie sau analize prenatale parca ma simt putin frustrata si invidioasauff Noi ne chinuim atat, avem atata iubire de oferit si nu avem cui, iar altele au si totusi isi bat jocplans
Albinutza30
Scris: Monday, June 11, 2018 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2018
Andreea-Alexandra wrote:

Eu zic ca da.Ma gandesc ca o luna poate fi in ziua 14 o luna in ziua 15 16.Cred ca depinde de fiecare luna in parte.Noi suntem bine.Crestem.Tot weekendul asta a fugit prin burtica.Nu a stat locului.Incepe sa nu mai fie la fel de puturos ca taicasu :)))asa ii zic cand vad ca nu da niciun semn.Am ajuns la jumatatea drumului si timpul asta trece din ce in ce mai greu.Bravoo computerlove Cheek Kiss Cheek Kiss

Ce ma bucur sa aud ca in sfarsit ai scapat un pic de stres,stai linistita ca in curand o sa ti tii dragostea in brateCheek Kiss DistanceKiss
FloreFlore
Scris: Monday, June 11, 2018 12:40 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Primavera7 wrote:

Luna trecuta mi-au sosit minunatii musafiri exact in ziua 29 conform graficului meu (deci 28 zile cm pe aprilie).
Acum conform graficului ar trebui sa fiu in ziua 2 de cm...si totusi nu sunt. Nu au venit!
Nu am facut nici test, ma gandesc sa nu fie o intarziere. Imi e frica sa il fac, sa nu fiu dezamagita uff

Succes !!hearts A?teptam vestea cea mareeetopai
Mihaela14
Scris: Monday, June 11, 2018 12:56 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Primavera7 wrote:

Curaj Primavera, nu ai nimic de pierdut !coeur
Asteptam vesti! majoreta majoreta
Sorina_85
Scris: Monday, June 11, 2018 1:01 PM
Nivel

Buna Maria2013, poti sa imi spui, te rog, cum ai luat capsulele de Purely Prenatal? Ai luat 2/zi cum se recomanda pe site?Ma gandeam si eu la ele de cand le pomenise si Anemona, acuma ar trebui sa imi comand iar Folat 800 ca e pe terminate dar parca as incerca varianta asta cu capsulele Purely Prenatal, vad ca au aceeasi cantitate de Folat (800) si alte chestii faine pe langa si ma gandeam sa il iau in loc de Folat simplu .
pupici
Sorina_85
Scris: Monday, June 11, 2018 1:03 PM
Nivel

LadyXmc, ai reusit sa mai faci un test?
Asteptam vesti bune!
majoreta majoreta majoreta
Mihaela14
Scris: Monday, June 11, 2018 1:06 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
diana.ng wrote:

cu siguranta Mihaela! Cheek Kiss

Diana pupici !Cheek Kiss Cheek Kiss
Primavera7
Scris: Monday, June 11, 2018 1:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2018
Multumesc fetelor, sper sa vin cu vesti bune!
Astazi dupa munca imi iau un test, nu vreau sa fiu dezamgita dar am incredere in sfaturile voastre.
Imi este frica sa nu fiu dezamagita uff
Andreea-Alexandra
Scris: Monday, June 11, 2018 1:49 PM
Nivel

Primavera7 wrote:
Multumesc fetelor, sper sa vin cu vesti bune!
Astazi dupa munca imi iau un test, nu vreau sa fiu dezamgita dar am incredere in sfaturile voastre.
Imi este frica sa nu fiu dezamagita uff

Hai curaj scumpici.Noi iti tinem pumnii.Si nu trebuie sa te gandesti ca vei fi dezamagita.Alta luna alte sperante dar pana una alta e bine sa afli ce si cum e acumSimplyLove
Primavera7
Scris: Monday, June 11, 2018 2:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2018
Andreea-Alexandra wrote:

Hai curaj scumpici.Noi iti tinem pumnii.Si nu trebuie sa te gandesti ca vei fi dezamagita.Alta luna alte sperante dar pana una alta e bine sa afli ce si cum e acumSimplyLove

Nici nu mai stiu ce scriu Lol
monica maria
Scris: Monday, June 11, 2018 3:33 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2016
Sorina_85 wrote:
Buna Maria2013, poti sa imi spui, te rog, cum ai luat capsulele de Purely Prenatal? Ai luat 2/zi cum se recomanda pe site?Ma gandeam si eu la ele de cand le pomenise si Anemona, acuma ar trebui sa imi comand iar Folat 800 ca e pe terminate dar parca as incerca varianta asta cu capsulele Purely Prenatal, vad ca au aceeasi cantitate de Folat (800) si alte chestii faine pe langa si ma gandeam sa il iau in loc de Folat simplu .
pupici

Sorina, imi pui te rog un link unde ai gasit purely prenatal!Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.