|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| maria2013 wrote:Fetelor, urmatoarea casuta a mea va fi la gravidute! Sunt insarcinata! Dupa 4 ani de asteptari, traim o minune! Doamne ce emo?ii mi ai dat !!! Deci Anemona ?i a predat ?ie "?tafeta " D ne ajuta sa fie totul bine pana la termen !!Felicitari din suflet Î?i doresc ! |
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| FloreFlore wrote:Doamne ce emo?ii mi ai dat !!! Deci Anemona ?i a predat ?ie "?tafeta " D ne ajuta sa fie totul bine pana la termen !!Felicitari din suflet Î?i doresc ! Multumesc, draga mea! Vreau sa vii curând cu doua liniute! Vad ca ai pus în semnatura ta articolul despre Inositol. Tind sa cred ca a contribuit si el la reusita mea. Eu am luat de la Now Foods, de 500 mg, dar se pare ca a fost cu folos. |
| L.E. Post dublu...sorry |
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| maria2013 wrote:Fetelor, urmatoarea casuta a mea va fi la gravidute! Sunt insarcinata! Dupa 4 ani de asteptari, traim o minune!
Felicitari Maria si Diana! Sarcina usoara va doresc. |
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| maria2013 wrote: Oh, am inghitit la pastile... Am vrut sa iau mladite de zmeur. Am luat doar trei monodoze, pentru ca simteam ca îmi explodeaza ovarele. Am luat, în schimb, toata luna multivitamine prenatale (Purely Prenatal), Inositol (forma myo-inositol) de 500 mg, o capsula pe zi, magnefort b6-1/zi, omega 3-1/zi, aspenterul pt trombofilie. Din z3 dupa ovulatie am început, la recomandarea medicului, duphaston 2/zi. În ziua 10 dupa ovulatie am facut un test cu a nu mai stiu cata urina, unde vedeam (cred ca doar eu) o urma de linie anemica. A doua zi am facut testele pe care le vedeti în prima poza atasata (cel caseta este Hyllan, iar cel banda este Onedia, de 1,5 lei, de la tei). Mi-am trezit barbatul cu noaptea în cap si am dozat hcg. Stiti ca mie nu îmi plac testele! Rezultatul a fost 43,9. a doua zi am avut urme...De culoare maronie. Am sunat medicul...El a fost rezervat, dar m-a încurajat sa fac beta doi, prezentându-mi variantele posibile. Beta doi, facut la fix 48 de ore, a fost mai mult decât dublu. Mi-a spus sa iau în continuare aspenter si Duphaston si ma asteapta la 6 saptamâni, la control. Sunt foarte emotionata, dar ?i precauta. Va doresc tuturor sa traiti emotiile vestii ca veti deveni mame! Va pup si va multumesc pentru prezenta voastra aici si pentru sprijinul oferit fiecarei fete, în parte!
Oho, ai luat pastile serios! Bine ca si-au facut treaba si a rezultat un test pozitiiiv!!! Va cred ca e super mare fericirea! un pic mai ai de asteptat si mergi la control, atata timp cat beta a crescut ok chiar a depasit totul va fi bine!!! Te asteptam la gravidutee!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| maria2013 wrote:Fetelor, urmatoarea casuta a mea va fi la gravidute! Sunt insarcinata! Dupa 4 ani de asteptari, traim o minune! Felicitari Maria , este o veste extraordinara, reusita ta imi da curaj sa merg inainte! |
|
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| maria2013 wrote:Fetelor, urmatoarea casuta a mea va fi la gravidute! Sunt insarcinata! Dupa 4 ani de asteptari, traim o minune!
Felicitari, ma bucur pentru tine !!!! |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| maria2013 wrote:Fetelor, urmatoarea casuta a mea va fi la gravidute! Sunt insarcinata! Dupa 4 ani de asteptari, traim o minune! Felicitari Maria,o surpriza minunata! Te îmbra?i?ez cu drag! |
|
Inregistrat: 4/18/2018 Mesaje: 317
Felicitariiiiiiiiiiiii si sarcina usoara
|
|
| Multumesc, fetelor! Sunteti minunate! |
|
| monica maria wrote:Felicitari Maria , este o veste extraordinara, reusita ta imi da curaj sa merg inainte! Trebuie! Eu am inceput luna asta cu gândul ca e luna mea si am crezut cu tarie in asta! Poate a contribuit si gândirea pozitiva. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| maria2013 wrote:Fetelor, urmatoarea casuta a mea va fi la gravidute! Sunt insarcinata! Dupa 4 ani de asteptari, traim o minune! yuhuuu..ce surpriza.Felicitari Maria si sarcina usoara,ma bucur pt.tine.Sa fiti sanatosi si fericiti |
|
| Adina Mariana wrote: yuhuuu..ce surpriza.Felicitari Maria si sarcina usoara,ma bucur pt.tine.Sa fiti sanatosi si fericiti Multumesc, Adina! Esti la început de luna, succes! |
|
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| maria2013 wrote:Fetelor, urmatoarea casuta a mea va fi la gravidute! Sunt insarcinata! Dupa 4 ani de asteptari, traim o minune! Felicitari!!!!! !!! Doamne ce de gravidute în ultima perioada. Sper sa trecem ?i noi restul la gravidute!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| maria2013 wrote: Yeeeey! Mergem impreuna spre casuta gravidutelor!
felicitari Maria!!! Doamne ajuta-ne la toate! sa stii ca si eu is rezervata tinand cont de data trecuta, dar in momentul asta fericirea este mare si ma rog sa fie bine de data asta! |
|
|