Clubul aspirantelor - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreia Dede
Scris: Wednesday, June 6, 2018 9:17 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/31/2018
Elena7 wrote:
Neata fetele! Am facut sure check...menstra ar fi trebuit sa apara joi-vineri. Liniutele au aparut simultan.
https://ibb.co/cTDkCo
https://ibb.co/ftGSQ8
Ah..si nu am dormit aproape toata noapte,efectiv nu am putut, insomniile dine cate am mai citit pe aici, se intampla sa fie si ele la pachet, dar oare cat dureaza?

Felicitaaari, Elena!!!! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.
Si multumesc fetelor care m au felicitat ieri :)
Alle.p
Scris: Wednesday, June 6, 2018 9:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
https://ibb.co/gsX4oT
Rezultatul analizelor de la dna Uscatescu. 2 valori sunt mai scazute decat limita inferioara, dar nu stiu ce sunt alea si ce înseamna defaptpale
Andreea-Alexandra
Scris: Wednesday, June 6, 2018 10:56 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
maria2013 wrote:
Felicitari, Elena pt test si Andreea pt baietel!hearts

Multumesc din suflet scumpa.Ne rugam sa fie bine pana la sfarsit.Hai si tu din urma DistanceKiss DistanceKiss
Elena felcitari.Cineva se cuibareste acolo in burtica la tine.Sa aveti grija de voi computerlove computerlove Bravoo
andre.ea
Scris: Wednesday, June 6, 2018 11:12 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/2/2018
FloreFlore wrote:

Mi?carea ajuta mult dar sa nu tragi prea mult de tine,ceva echilibrat sa fie...Daca nu ai rabdare sa testezi pana în ziua cm ului poti face înainte cu cca 3 zile Viola,Barza ultrasensibil sau Clearblue computerlove

Mul?umesc Flore.
Am sa merg la clasele la care mergeam ?i pâna acum.
Atât de nerabdatoare sunt. Am tot felul de filme în cap ?i senza?ii :)))
AlexandraRr
Scris: Wednesday, June 6, 2018 12:21 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Elena7 wrote:
Neata fetele! Am facut sure check...menstra ar fi trebuit sa apara joi-vineri. Liniutele au aparut simultan.
Ah..si nu am dormit aproape toata noapte,efectiv nu am putut, insomniile dine cate am mai citit pe aici, se intampla sa fie si ele la pachet, dar oare cat dureaza?

Felicitari si sarcina usoara! Insomnii am avut si eu, asa mi-am dat seama ca sunt insarcinata. Poate nu ai dormit din cauza emotiilor stiind ca trebuie sa facj test dimineata, eu am avut insomnii pana pe la 9 saptamani apoi vreo 3 saptamani ma culcam la 18 si ma trezeam dimineata :)) acum iar dorm 5-6 ore pe noapte, mai mult decat in primul trimestru, atunci dormeam cam 3 ore noaptea :)) eu abia astept sa imi treaca sa dorm din nou, poate la tine nu vor tine atat de mult :*
AlexandraRr
Scris: Wednesday, June 6, 2018 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Alle.p wrote:
https://ibb.co/gsX4oT
Rezultatul analizelor de la dna Uscatescu. 2 valori sunt mai scazute decat limita inferioara, dar nu stiu ce sunt alea si ce înseamna defaptpale

Suna si intreaba medicul, aptt este legat de coagularea sangelui, daca este mai mic se coaguleaza mai repede insa nu e scazut tare iar LA chiar nu stiu ce inseamna, aia chiar este scazuta. Cand mergi cu analizele la medic? :)
Albinutza30
Scris: Wednesday, June 6, 2018 12:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/18/2018
Andreea-Alexandra wrote:

Multumesc iubita DistanceKiss DistanceKiss Tu cum esti?

Multumesc sunt bine,in asteptarea ovulatieimajoreta yes DistanceKiss Cheek Kiss
Andreea-Alexandra
Scris: Wednesday, June 6, 2018 12:31 PM
Nivel

Albinutza30 wrote:

Multumesc sunt bine,in asteptarea ovulatieimajoreta yes DistanceKiss Cheek Kiss

Pai sa fie cu noroc luna asta.Spor la bebelit iubita Clap computerlove
Alle.p
Scris: Wednesday, June 6, 2018 12:31 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
AlexandraRr wrote:

Suna si intreaba medicul, aptt este legat de coagularea sangelui, daca este mai mic se coaguleaza mai repede insa nu e scazut tare iar LA chiar nu stiu ce inseamna, aia chiar este scazuta. Cand mergi cu analizele la medic? :)

Dna doctor Uscatescu a spus ca nu am trombofilie, dar nu mi-a dat foaia cu analizele decat dupa ce am discutat cu dansa, deci nu am apucat sa o intreb. Eram doar curioasa, probabil nu e nimic grav daca nu a spus ceva in sensul asta.
Albinutza30
Scris: Wednesday, June 6, 2018 12:33 PM
Nivel

Andreea-Alexandra wrote:

Pai sa fie cu noroc luna asta.Spor la bebelit iubita Clap computerlove
Multumeschearts computerlove Voua sanatateSimplyLove
carlita
Scris: Wednesday, June 6, 2018 12:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Adina Mariana wrote:
Multumesc pt.sfaturi.Cand le-am incercat eram pe stimulare.Sincer ma tenteaza dar sunt cam satula si scarbita de atatea pastile sau tratamente.O sa vad cum o sa simt dupa ciclu asa o sa fac.Momentan inca sunt afectata...pana nu vine ciclul nu cred ca scap de starea asta de neliniste si tristete.Iti multumesc frumos pt.gandurile bune.Iti doresc bafta luna aceasta.Ai un grafic extrem de frumos..sper sa ramana in continuare la fel 9 luni.Te pupCheek Kiss

Gata cu planurile, te orientezi in z1. Trece si asta si speram in vremuri mai bune! Cheek Kiss
Voi asa imi dati o stare euforica, iar incep sa visez .... si stii si tu cum is graficele noastre ....

Fetelor, scrieti ce si cat aveti de scris ca de aia exista forumul; daca depasim limitele, ne atentioneaza adminele. App, cred ca au intrat in vacanta si au uitat de noi; de cand sunt eu pe forum, niciodata n-am ajuns la nr asta de pagini per casuta. La fel si la gravidute ... acusi nasc toate din lista pe pe prima pag :))) Le-a dat cineva pm lui kali sau Anelise?
Albinutza30
Scris: Wednesday, June 6, 2018 12:36 PM
Nivel

Elena7 wrote:

Felicitari Sarcina cat mai usoara si la termencomputerlove
BC1828
Scris: Wednesday, June 6, 2018 1:35 PM
Nivel

Inregistrat: 6/6/2018
Buna ziua tuturor..De 4 luni incerc sa raman insarcinata pâna acum fara vreun rezultat.In ianuarie am fost la medic si mi-a prescris si mie si so?ului meu acid folic 5mg si vitamina E timp de 6 luni.Ciclcul meu menstrual in ultima perioada e cam aiurea, adica cand 28 de zile cand 32.Însa ultima menstruatie am avut-o pe 29 aprilie.De atunci am avut rela?ii cu so?ul meu iar oana ieri 5 mai nu mia venit menstruatia.Ieri dimineata am patat doar dupa urinare iar pana azi deloc.Azi dimineata iar am patat foarte putin si roz deschis tot asa dupa urinare.Am facut doua teste de sarcina una la 32 de zile si una azi ambele fiind negative
Nu mai stiu ce sa fac...sa merg la medic sa vad ce se intampla...as avea nevoie si de sfaturile voastre
Multumesc mult pentru sfaturi si imi cer scuze ca m-am lungit cu povestea mea
maria2013
Scris: Wednesday, June 6, 2018 1:38 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
BC1828 wrote:
Buna ziua tuturor..De 4 luni incerc sa raman insarcinata pâna acum fara vreun rezultat.In ianuarie am fost la medic si mi-a prescris si mie si so?ului meu acid folic 5mg si vitamina E timp de 6 luni.Ciclcul meu menstrual in ultima perioada e cam aiurea, adica cand 28 de zile cand 32.Însa ultima menstruatie am avut-o pe 29 aprilie.De atunci am avut rela?ii cu so?ul meu iar oana ieri 5 mai nu mia venit menstruatia.Ieri dimineata am patat doar dupa urinare iar pana azi deloc.Azi dimineata iar am patat foarte putin si roz deschis tot asa dupa urinare.Am facut doua teste de sarcina una la 32 de zile si una azi ambele fiind negative
Nu mai stiu ce sa fac...sa merg la medic sa vad ce se intampla...as avea nevoie si de sfaturile voastre

Buna! E posibil sa fie spotting, iar în curând sa se declanseze menstruatia.
Andreea-Alexandra
Scris: Wednesday, June 6, 2018 1:50 PM
Nivel

BC1828 wrote:

Buna si bine ai venit.Sper sa ne urmezi repede la gravidutze.Si eu zic ca e spotting si ca ar trebui sa apara menstruatie in curand.Eu zic sa mai astepti un pic si daca vezi ca nu si nu sa mergi la doctor sa vezi din ce cauza ai intarziere asta asa mare.DistanceKiss DistanceKiss computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.