|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2017 Mesaje: 167
| Fetele care au facut stimulare cu clostylbegit....vi s.a întâmplat sa va fie data peste cap menstrua?ia? Mie mi s.a scurtat menstrua?ia...de la 5 zile la 3 zile ?i mi.a curs f pu?in....sa fie de la progesteron? Mi.am dat peste cap organismul care func?iona aproape perfect... Menstrua?ia de 5 zile la fix 27 zile |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Amaria2511 wrote:Fetele care au facut stimulare cu clostylbegit....vi s.a întâmplat sa va fie data peste cap menstrua?ia? Mie mi s.a scurtat menstrua?ia...de la 5 zile la 3 zile ?i mi.a curs f pu?in....sa fie de la progesteron? Mi.am dat peste cap organismul care func?iona aproape perfect... Menstrua?ia de 5 zile la fix 27 zile Eu am facut luna trecuta stimulare cu Clostilbegyt 1/zi din ziua 5 pâna în ziua 9. Am luat Arefam 200 din ziua 16 1/zi. Menstra nu mi s-a dereglat, dar cum am vazut ceva scurgeri maronii am oprit progesteronul caci asa mi-a zis si medicul- cum vine menstruatiasa opresc. Singurul lucru schimbat la mine a fost ca nu m-au mai durut sânii. Luna asta am luat Clostilbegyt 2/zi si azi merg la monitorizare. Vedem ce va fi. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Amaria2511 wrote:Fetele care au facut stimulare cu clostylbegit....vi s.a întâmplat sa va fie data peste cap menstrua?ia? Mie mi s.a scurtat menstrua?ia...de la 5 zile la 3 zile ?i mi.a curs f pu?in....sa fie de la progesteron? Mi.am dat peste cap organismul care func?iona aproape perfect... Menstrua?ia de 5 zile la fix 27 zile La mine menstra a venit la aceea?i data , dar cantitativ a fost f f pu?in , cam 2 zile jum maxim 3 ,dar deja a 3-a era spooting. Dupa ce am oprit stimularile a venit mai devreme ?i a ?inut mai mult. In timpul stimularilor e petec niste schimbari greu de în?eles... Toate astea sunt reac?ii adverse ?i normale , a?a zicea Dr meu... |

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/31/2017 Mesaje: 70
| Nella wrote: La mine menstra a venit la aceea?i data , dar cantitativ a fost f f pu?in , cam 2 zile jum maxim 3 ,dar deja a 3-a era spooting. Dupa ce am oprit stimularile a venit mai devreme ?i a ?inut mai mult. In timpul stimularilor e petec niste schimbari greu de în?eles... Toate astea sunt reac?ii adverse ?i normale , a?a zicea Dr meu...
Ce doctor ai Nella? |

| Tania17 wrote:
Ce doctor ai Nella?
La Dan Mihalcea am mers. Acum m-a trimis la Doroftei pt inseminare, dar deocamdata stam in stand by pt ca nu mai avem putere nici financiara ?i nici psihica . Plus ca a fost o colega de a mea la el ?i i-a zis ca el ,la paciente trecute de 33 , nu î?i mai pierde timpul cu inseminari , recomanda direct FIV ?i asta mi-a lasat rece , pt ca e clar ca pt.ei cuplurile diagnosticate cu infertilitate sunt sursa sigura de bani ?i asta ma scarbeste mult ... Tocmai de aceea am hotarât sa ne relaxam ?i sa ne bucuram de via?a ?i daca ne e dat sa vina ?i bebe , va veni cu siguran?a. Am ?i obosit dupa 2 ani de incercari , speran?e , semne ?i iluzii . Am uitat sa ma bucur de via?a ?i de tot ce am realizat ?i cel mai important e ca aparuse o prapastie între mine ?i so?ul meu , dar acum ne-am reapropiat ?i toate astea pt ca sunt mult mai calma ?i lini?tita. Scuze ca m-am intis la vorba ... Dar m-a luat valul. |

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| MadaMadalyna wrote:
Buna Lili! Ce face micutul Domi? Inca se lasa asteptata surioara sau fratiorul?
Buna! :) Dominic e un nazdravam toata ziua stau cu ochi pe el face numai nazbatii e tot o energie o sa vezi si tu cum este cand o sa mearga bebelina in picioruse :) ce face bebelusa cum sunteti ? Da bebe 2 se lasa asteptat ... dar sincer eu nu prea mai vreau sotu vrea :)) mie imi ajunge Domi face cat 10 bebei am zis sa fie el sanatos.... daca e sa vina, vine daca nu, nu asta este.... eu una sunt multumita ca am un copil sanatos si ii multumesc lui D.zeu in fiecare zi pt asta Azi nu stiam dc e cuminte ... a stricat piedica de la dulapul meu cu lenjeria mea intima si a inprastiat chiloti si tampoanele toata casa |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2018 Mesaje: 4
| fetelor va salut!!! sunt un membru nou aici..v-a scriu si eu istoriaoara mea ...de 8 ani incerca sa avem copilasi,de trei ani facem tratamente,trei FIVURI nereusite,ultimul acuma pe 6 martie,cu o mare speranta si simptome de sarcina,la trei saptamini sarcina oprite in evolutie....cade cerul peste noi...dar va spun sincer de data asta nu am dat miinile in jos,nu am cazut in depresie,m-am linistit singura si mi-am zis ca merg inainte orice nu s-ar intimpla...inseamna ca asa trebuie!!!!!inseamna Dumnezeu imi da incercari care trebuie sa le trec ...eu va doresc din tot sufletul sa deveniti mamici!!!ma regasesc in fiece mesaj de aici,va inteleg si simt durerea!!!! |
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| domingo wrote:fetelor va salut!!! sunt un membru nou aici..v-a scriu si eu istoriaoara mea ...de 8 ani incerca sa avem copilasi,de trei ani facem tratamente,trei FIVURI nereusite,ultimul acuma pe 6 martie,cu o mare speranta si simptome de sarcina,la trei saptamini sarcina oprite in evolutie....cade cerul peste noi...dar va spun sincer de data asta nu am dat miinile in jos,nu am cazut in depresie,m-am linistit singura si mi-am zis ca merg inainte orice nu s-ar intimpla...inseamna ca asa trebuie!!!!!inseamna Dumnezeu imi da incercari care trebuie sa le trec ...eu va doresc din tot sufletul sa deveniti mamici!!!ma regasesc in fiece mesaj de aici,va inteleg si simt durerea!!!!
Bine ai venit! iti doresc sedere cat mai scurta aici.Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin toate astea dar nu prea aveti ce face decat sa aveti incredere mare in Dumnezeu si in voi insiva ca o sa reusiti intr-o zi cand nici nu va asteptati.Va doresc tot binele din lume si sa stii ca aici ai sa gasesti mereu suport si intelegere.Multe fete sar in ajutor.Te pup |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Lili Eu wrote: Buna! :) Dominic e un nazdravam toata ziua stau cu ochi pe el face numai nazbatii  e tot o energie  o sa vezi si tu cum este cand o sa mearga bebelina in picioruse :) ce face bebelusa cum sunteti ? Da bebe 2 se lasa asteptat ... dar sincer eu nu prea mai vreau  sotu vrea :)) mie imi ajunge Domi face cat 10 bebei  am zis sa fie el sanatos.... daca e sa vina, vine daca nu, nu asta este.... eu una sunt multumita ca am un copil sanatos si ii multumesc lui D.zeu in fiecare zi pt asta  Azi nu stiam dc e cuminte ... a stricat piedica de la dulapul meu cu lenjeria mea intima si a inprastiat chiloti si tampoanele toata casa
Alessia a avut ultimele controale importante, s.a retras bine hemiragia cerebrala cauzata de premaruritate, e o alintata si o prefacuta, uneori se alinta sa o iau in brate, se face ca plange dar nu ii iesa prea bine plansul, e ceva for?at, mai nou are o saptamana de cand plange noaptea, imi vine sa o scot afara. Pana la 4 5 dimineata ea plange... Innrrst suntem bine.
Ehh, sa inteleg ca Domi e ca un blender fara capac, are grija de toata casa sa fie "ordine" cum ii place lui.. |
|

| domingo wrote:fetelor va salut!!! sunt un membru nou aici..v-a scriu si eu istoriaoara mea ...de 8 ani incerca sa avem copilasi,de trei ani facem tratamente,trei FIVURI nereusite,ultimul acuma pe 6 martie,cu o mare speranta si simptome de sarcina,la trei saptamini sarcina oprite in evolutie....cade cerul peste noi...dar va spun sincer de data asta nu am dat miinile in jos,nu am cazut in depresie,m-am linistit singura si mi-am zis ca merg inainte orice nu s-ar intimpla...inseamna ca asa trebuie!!!!!inseamna Dumnezeu imi da incercari care trebuie sa le trec ...eu va doresc din tot sufletul sa deveniti mamici!!!ma regasesc in fiece mesaj de aici,va inteleg si simt durerea!!!! Imi pare rau pt nereusitele voastre....dar ma bucur sa aud ca esti puternica asa si trebuie sa fi tara sa poti merge inainte ca altfel nu poti sa treci peste....eu sunt mamica de 3 ingerasi nu o sa uit niciodata prin ce incercari si suferinta am trecut pana sa fiu mamica....acum mai vreu un pui dar cand ma gandesc prin ce am trecut ... nu mai vreu sa trec...poate si asta ma tine pe loc cu bebe 2.... eu iti doresc sanatate si putere sa mergi inainte! sigur va veni si bebe mult asteptat si atunci o sa fi pe deplin rasplatita pt efortul tau... Iti zic din experienta... eu am nascut la aproape 41 de ani dupa o lunga si grea asteptare dar sunt mandra de mine pt ca am reusit sa am un pui al meu pe care il iubesc enorm este TOTUL meu curaj ca o sa reusesti.... |
|

| MadaMadalyna wrote:
Alessia a avut ultimele controale importante, s.a retras bine hemiragia cerebrala cauzata de premaruritate, e o alintata si o prefacuta, uneori se alinta sa o iau in brate, se face ca plange dar nu ii iesa prea bine plansul, e ceva for?at, mai nou are o saptamana de cand plange noaptea, imi vine sa o scot afara. Pana la 4 5 dimineata ea plange... Innrrst suntem bine.
Ehh, sa inteleg ca Domi e ca un blender fara capac, are grija de toata casa sa fie "ordine" cum ii place lui..
Ce ma bucur ca sunteti bine daa e un blender dar e fericirea mea.... imi mai zic lui tati cand ma supara ca eu gata il bat ca nu mai pot si tati eeena cum sa il bati??? e tare curios vrea sa stie tot ... e un pic papagal imita tot ce fac... Domi de cand sa nascut a dormit bn noapte ... ca a mai marait asa un pic da...dar sa imi planga sa il plimb prin casa sa nu stiu ce sa ii fac nu, nu am avut treaba, imi doarme de la 21:30 22:00 depinde pana pe la 7:00 8:00 nu am treaba.... noi acum ne mai certam ca nu mananca cum trebuie si refuza si lapticu papa lapte doar cand are chef mai mult arunc de cat papa el.... papa numai ce vrea...trecem noi si peste asta |
|
| Fetele, am si eu nevoie de sustinerea voastra. Am facut luna trecuta stimulare cu Clostilbegyt 1/zi si am avut 2 foliculi de 2.2 si 2.4 , cu toate acestea nu a reusit. Analizele sunt bune, trompele ok, spermograma buna, eu ovulez si normal dar dr vrea calitate mai buna. Luna asta dr a hotarat sa iau 2 Closilbegyt/zi. Azi am fost la eco si a descoperit 6 foliculi - 5 cu dimensiuni de 1.4 si unul de 1.7 . Dr a zis ca am mari sanse de sarina multipla, macar gemelara.... Injectia cu Ovitrelle o fac sambata dupa amiaza sau duminica dimineata. Dr zice ca nu se vor dezvolta toti, dar unii sigur da. El zice asa ca e si posibilitatea sa nu apara sarcina dar si sa apara multipla. Acum eu as vrea chiar de ar fi mai multi dar mi-e teama de cum as putea duce o asemenea sarcina... Eu sunt slabuta 1.72 si 52 kg . Poate ca gemeni as putea dar mai multi ma sperie... Dr a avansat ideea ca daca vrem sa renuntam luna asta putem sa o facem. Dar nu as vrea asta, am inghitit atatia hormoni degeaba? Fetele care ati mai facut stimulare, cati foliculi ati avut maxim? |
|

| Ratonita wrote:Fetele, am si eu nevoie de sustinerea voastra. Am facut luna trecuta stimulare cu Clostilbegyt 1/zi si am avut 2 foliculi de 2.2 si 2.4 , cu toate acestea nu a reusit. Analizele sunt bune, trompele ok, spermograma buna, eu ovulez si normal dar dr vrea calitate mai buna. Luna asta dr a hotarat sa iau 2 Closilbegyt/zi. Azi am fost la eco si a descoperit 6 foliculi - 5 cu dimensiuni de 1.4 si unul de 1.7 . Dr a zis ca am mari sanse de sarina multipla, macar gemelara.... Injectia cu Ovitrelle o fac sambata dupa amiaza sau duminica dimineata. Dr zice ca nu se vor dezvolta toti, dar unii sigur da. El zice asa ca e si posibilitatea sa nu apara sarcina dar si sa apara multipla. Acum eu as vrea chiar de ar fi mai multi dar mi-e teama de cum as putea duce o asemenea sarcina... Eu sunt slabuta 1.72 si 52 kg . Poate ca gemeni as putea dar mai multi ma sperie... Dr a avansat ideea ca daca vrem sa renuntam luna asta putem sa o facem. Dar nu as vrea asta, am inghitit atatia hormoni degeaba? Fetele care ati mai facut stimulare, cati foliculi ati avut maxim? Nu te speria . Eu la aproape toate stimularile am avut câte 3 foliculi. Zic aproape pt ca dupa a2-a stimulare am avut doar un folicul dominant in rest cate 3. Foliculii mei erau intre 2.4 ?i 2,7 . mereu îmi zicea doctorul ca am ?anse mari de sarcina gemelara ?i uite ca am avut 4 stimulari nereu?ite. Ca ?i tine toate analizele bune , la amândoi . M-a trimis la inseminare, dar deocamdata fac pauza ca dupa atâtea luni de hormoni o luasem razna. Nu te panica . Sunt ?anse sa se prinda la fel cum sunt ?anse sa nu se prinda. Depinde doar de cum vrea bunul Dumnezeu. Dupa atâta chin chiar am ajuns la concluzia ca nu merita deloc sa te chinui ?i sa te stresezi , chiar de pare imposibil bucura-te de via?a ?i nu baga in seama toate starile date de pastile . Mult, mult succes si reu?ita . |
|
Inregistrat: 9/19/2017 Mesaje: 364
| Ratonita wrote:Fetele, am si eu nevoie de sustinerea voastra. Am facut luna trecuta stimulare cu Clostilbegyt 1/zi si am avut 2 foliculi de 2.2 si 2.4 , cu toate acestea nu a reusit. Analizele sunt bune, trompele ok, spermograma buna, eu ovulez si normal dar dr vrea calitate mai buna. Luna asta dr a hotarat sa iau 2 Closilbegyt/zi. Azi am fost la eco si a descoperit 6 foliculi - 5 cu dimensiuni de 1.4 si unul de 1.7 . Dr a zis ca am mari sanse de sarina multipla, macar gemelara.... Injectia cu Ovitrelle o fac sambata dupa amiaza sau duminica dimineata. Dr zice ca nu se vor dezvolta toti, dar unii sigur da. El zice asa ca e si posibilitatea sa nu apara sarcina dar si sa apara multipla. Acum eu as vrea chiar de ar fi mai multi dar mi-e teama de cum as putea duce o asemenea sarcina... Eu sunt slabuta 1.72 si 52 kg . Poate ca gemeni as putea dar mai multi ma sperie... Dr a avansat ideea ca daca vrem sa renuntam luna asta putem sa o facem. Dar nu as vrea asta, am inghitit atatia hormoni degeaba? Fetele care ati mai facut stimulare, cati foliculi ati avut maxim? Salutare, Eu am avut maxim 3 foliculi dar nu am ramas, in mod normal ar trebui sa mai vezi medicul inainte de injectie, eu stiu Ca treb sa aiba minim 19 mm inainte de injectie, sper sa nu ma insel, mie mi-a zis ca sansele de sarcina multipla sunt de 5%. Daca au dimensiunile pe care le-ai scris nu cred ca au timp sa creasca pana sambata. Esti sigura de dimensiuni?
|
|
| NADIRA wrote: Salutare, Eu am avut maxim 3 foliculi dar nu am ramas, in mod normal ar trebui sa mai vezi medicul inainte de injectie, eu stiu Ca treb sa aiba minim 19 mm inainte de injectie, sper sa nu ma insel, mie mi-a zis ca sansele de sarcina multipla sunt de 5%. Daca au dimensiunile pe care le-ai scris nu cred ca au timp sa creasca pana sambata. Esti sigura de dimensiuni?
Buna. Multumesc mult pentru raspuns. A ramas sa fac injectia duminica diminea?a Si nu am cum sa ma mai vad cu dr ca e weekend. Ma vad luni cu el sa vada daca s-au spart. Luna trecuta mi-au crescut cam cu 0.2 pe zi. Deci ar fi ?anse la unii sa ajunga peste 19. |
|
|