Clubul aspirantelor - 63
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Wednesday, March 21, 2018 4:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Ratonita wrote:
Adina eu zic ca ar trebui sa avem incredere si in medic. Unii chiar ?tiu ce fac. Eu pe al meu chiar l-am întrebat legat de reac?ii adverse ale hormonilor si mi-a explicat ca nu am de ce ma teme ca e cea mai mica doza de hormoni care se da si ca nu imi produce dezechilibre. Legat de inseminare el nu are deloc incredere, zice ca daca nu merge cu stimularea ar trece direct la FIV. Are si el unul dintre copii prin FIV. Cunosc o pacienta de a lui care a ramas prin stimulare si e foarte Bine, are 24 de saptamani. Eu am pierdut o sarcina- oprire din evolu?ie la 10 saptamani fara sa iau nici un tratament. Acum sunt pe stimulare, luna a doua, si am de gand sa fac 3 luni. Iau si Dostinex pentru prolactina. Aleg sa am incredere in medic caci luna trecuta m-a vazut de 5 ori si m-a monitorizat cand a trebuit, plus ca imi raspunde si la telefon si pe whatsapp ori de câte ori am nevoie sa il intreb ceva. Probabil ar trebui sa facem toate cum ne zice inima caci parerile sunt împar?ite si uneori nu fac decât sa ne bulverseze. Ce hotaram împreuna cu so?ul ?i ce ne zice inima e cel mai important. Sper sa trecem cat mai repede la gravidute!
da,asa este.Medicul este cel mai important.Iti spun sincer ca asa este si al meu ca al tau.Foarte implicat.Imi raspunde mereu la tel,la mesaje,pe watsapp..imi da si tratament daca cumva e in concediu si se poate fara control.Mi-a dat stimularea cea mai usora si ma monitorizat luna de luna.Si eu am facut 3 luni stimulari dupa cum vezi in semnatura mea si am trecut prin foarte multe tratamente si dezamagiri si am citit si eu multe sfaturi si pareri si mi-au picat bine sa ma informez chiar daca poate nu am facut intocmai mereu cum am fost sfatuita dar mi-a placut sa aud parerea fiecareia care imi vrea binele.Cine nu doreste sa le asculte nu este obligata dar eu consider ca fac un bine spunand experienta mea.Fiecare alege cu inima dar uneori si un sfat este bine primit.
carlita
Scris: Wednesday, March 21, 2018 4:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Adina Mariana wrote:
Da..se poate.Pt asta am facut si eu ca ovulez tarziu si am si luni anovulatorii.Noi suntem cam la fel cu ovulatia.La fel si la mine endometrul grosul dar foliculii cred ca sunt de calitate la fel chiar daca ovulezi mai tarziu.Stimularea cea mai usoara am avut-o si eu.Sa ai bafta atuncicomputerlove

Multumesc, asemenea! computerlove
carlita
Scris: Wednesday, March 21, 2018 4:37 PM
Nivel

diana.ng wrote:

si eu am zile cand parca imi pica cerul in cap...si asa departe mi se pare ziua cand voi deveni mamica si exact cum zici tu...atat de greu e! offfff Cray

Hai ca trecem noi si de etapele astea! Cheek Kiss
carlita
Scris: Wednesday, March 21, 2018 4:43 PM
Nivel

Ratonita wrote:
Adina eu zic ca ar trebui sa avem incredere si in medic. Unii chiar ?tiu ce fac. Eu pe al meu chiar l-am întrebat legat de reac?ii adverse ale hormonilor si mi-a explicat ca nu am de ce ma teme ca e cea mai mica doza de hormoni care se da si ca nu imi produce dezechilibre. Legat de inseminare el nu are deloc incredere, zice ca daca nu merge cu stimularea ar trece direct la FIV. Are si el unul dintre copii prin FIV. Cunosc o pacienta de a lui care a ramas prin stimulare si e foarte Bine, are 24 de saptamani. Eu am pierdut o sarcina- oprire din evolu?ie la 10 saptamani fara sa iau nici un tratament. Acum sunt pe stimulare, luna a doua, si am de gand sa fac 3 luni. Iau si Dostinex pentru prolactina. Aleg sa am incredere in medic caci luna trecuta m-a vazut de 5 ori si m-a monitorizat cand a trebuit, plus ca imi raspunde si la telefon si pe whatsapp ori de câte ori am nevoie sa il intreb ceva. Probabil ar trebui sa facem toate cum ne zice inima caci parerile sunt împar?ite si uneori nu fac decât sa ne bulverseze. Ce hotaram împreuna cu so?ul ?i ce ne zice inima e cel mai important. Sper sa trecem cat mai repede la gravidute!

E foarte adevarat ce zici. Ma bucur ca ai un medic pe care te poti baza. Si cu inseminarea sunt de acord cu tine: atata timp cat partenerul e ok, nu vad mare avantaj sa faci o inseminare...
Rubynne
Scris: Wednesday, March 21, 2018 6:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Hai sa va zic si eu ca am tot citit de inseminare...daca sotul nu are nici o problema, medicul ce recomanda inseminarea vrea doar sa iti ia banutii...pt ca practic acolo embriologul separa spermatozoizii buni si gineco ii introduce in uter. Deci ea este buna pt cuplurile care au mici problemute pe partea masculina. In rest e vax- echivalent cu un raport sexual normal.
So...chiar nu e recomandat sa aruncati banii pe inseminari, in schimb o stimulare usoara ajuta f mult ca ovulatia sa se produca mai devreme si imbunatateste nitel calitatea ovocitelor. Plus ca daca te sti cu probleme de endometru si bei vin si mananci rodii nu vad de ce ai avea probleme la 3 luni de stimulare consecutive.
Doi la mana - Carlita scumpo, te trag de urechi! Stai chill, fa HSG-ul ala odata si pe cai cu stimularea dupa ca eu am asa un sentiment ca vei reusi! Hai hai hai curaj! Daca nici noi veteranele nu suntem noi puternice, cine le mai ridica pe cele mai proaspete care dispera repede? computerlove
Rubynne
Scris: Wednesday, March 21, 2018 6:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Hai ca am scris cam anapoda...dar intelegeti voi ce am vrut sa spun hainoroc
Rox
Scris: Wednesday, March 21, 2018 6:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/20/2018
Buna fetelor! Eu tocmai am facut un test de sarcina,a iesit negativ. Sunt in a 10-a sau a 11-a zi dupa ovulatie. Inca mai am sanse, nu-i asa? Progesteronul in faza luteaza a iesit 48 aprox.grup
Lale13
Scris: Wednesday, March 21, 2018 6:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/15/2018
Rox wrote:
Buna fetelor! Eu tocmai am facut un test de sarcina,a iesit negativ. Sunt in a 10-a sau a 11-a zi dupa ovulatie. Inca mai am sanse, nu-i asa? Progesteronul in faza luteaza a iesit 48 aprox.grup

Eu asa zic, ca sunt sanse,inca e devreme. Mai incearca in ziua a 14 a daca esti nerabdatoare pana la intarzierea menstrei. Fetele mai vechi cred ca iti pot spune mai precis.

Succes! Sa fie bebita! Cheek Kiss
Rox
Scris: Wednesday, March 21, 2018 6:56 PM
Nivel

Lale13 wrote:

Eu asa zic, ca sunt sanse,inca e devreme. Mai incearca in ziua a 14 a daca esti nerabdatoare pana la intarzierea menstrei. Fetele mai vechi cred ca iti pot spune mai precis.

Succes! Sa fie bebita! Cheek Kiss

Multumesc! Si eu sper din suflet sa fie, se cam lasa asteptat.Voi repeta testul saptamana viitoare. Momentan am doar sani durerosi flowers
Lale13
Scris: Wednesday, March 21, 2018 7:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/15/2018
Rox wrote:

Multumesc! Si eu sper din suflet sa fie, se cam lasa asteptat.Voi repeta testul saptamana viitoare. Momentan am doar sani durerosi flowers

Sa ne tii la curent. Eu sunt in a 8 a zi dupa ovulatie, deci mai am de asteptam...Cheek Kiss
Rox
Scris: Wednesday, March 21, 2018 7:37 PM
Nivel

Lale13 wrote:

Sa ne tii la curent. Eu sunt in a 8 a zi dupa ovulatie, deci mai am de asteptam...Cheek Kiss

Sigur, va tin la curent. Cred ca ar trebui sa asteptam sa intarzie 1-2 zile si apoi sa testam! Asteptam vesti si de la tine! Pupici
Adina Mariana
Scris: Wednesday, March 21, 2018 8:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Lale13 wrote:

si eu tot 8 dpoHands computerlove doamne ajuta
diana.ng
Scris: Wednesday, March 21, 2018 8:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
carlita wrote:

Hai ca trecem noi si de etapele astea! Cheek Kiss

Cheek Kiss asa este...avem zile si zile
diana.ng
Scris: Wednesday, March 21, 2018 8:58 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
si eu tot 8 dpoHands computerlove doamne ajuta

Doamne ajuta fetelor!! va pup
diana.ng
Scris: Wednesday, March 21, 2018 9:00 PM
Nivel

Rubynne wrote:
Hai ca am scris cam anapoda...dar intelegeti voi ce am vrut sa spun hainoroc

cred ca si eu o sa incerc 1-2 stimulari daca nu reusesc pana prin iunie...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.