|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Ratonita wrote:Adina eu zic ca ar trebui sa avem incredere si in medic. Unii chiar ?tiu ce fac. Eu pe al meu chiar l-am întrebat legat de reac?ii adverse ale hormonilor si mi-a explicat ca nu am de ce ma teme ca e cea mai mica doza de hormoni care se da si ca nu imi produce dezechilibre. Legat de inseminare el nu are deloc incredere, zice ca daca nu merge cu stimularea ar trece direct la FIV. Are si el unul dintre copii prin FIV. Cunosc o pacienta de a lui care a ramas prin stimulare si e foarte Bine, are 24 de saptamani. Eu am pierdut o sarcina- oprire din evolu?ie la 10 saptamani fara sa iau nici un tratament. Acum sunt pe stimulare, luna a doua, si am de gand sa fac 3 luni. Iau si Dostinex pentru prolactina. Aleg sa am incredere in medic caci luna trecuta m-a vazut de 5 ori si m-a monitorizat cand a trebuit, plus ca imi raspunde si la telefon si pe whatsapp ori de câte ori am nevoie sa il intreb ceva. Probabil ar trebui sa facem toate cum ne zice inima caci parerile sunt împar?ite si uneori nu fac decât sa ne bulverseze. Ce hotaram împreuna cu so?ul ?i ce ne zice inima e cel mai important. Sper sa trecem cat mai repede la gravidute! da,asa este.Medicul este cel mai important.Iti spun sincer ca asa este si al meu ca al tau.Foarte implicat.Imi raspunde mereu la tel,la mesaje,pe watsapp..imi da si tratament daca cumva e in concediu si se poate fara control.Mi-a dat stimularea cea mai usora si ma monitorizat luna de luna.Si eu am facut 3 luni stimulari dupa cum vezi in semnatura mea si am trecut prin foarte multe tratamente si dezamagiri si am citit si eu multe sfaturi si pareri si mi-au picat bine sa ma informez chiar daca poate nu am facut intocmai mereu cum am fost sfatuita dar mi-a placut sa aud parerea fiecareia care imi vrea binele.Cine nu doreste sa le asculte nu este obligata dar eu consider ca fac un bine spunand experienta mea.Fiecare alege cu inima dar uneori si un sfat este bine primit. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Adina Mariana wrote: Da..se poate.Pt asta am facut si eu ca ovulez tarziu si am si luni anovulatorii.Noi suntem cam la fel cu ovulatia.La fel si la mine endometrul grosul dar foliculii cred ca sunt de calitate la fel chiar daca ovulezi mai tarziu.Stimularea cea mai usoara am avut-o si eu.Sa ai bafta atunci Multumesc, asemenea! |
| diana.ng wrote:si eu am zile cand parca imi pica cerul in cap...si asa departe mi se pare ziua cand voi deveni mamica si exact cum zici tu...atat de greu e! offfff Hai ca trecem noi si de etapele astea! |
| Ratonita wrote:Adina eu zic ca ar trebui sa avem incredere si in medic. Unii chiar ?tiu ce fac. Eu pe al meu chiar l-am întrebat legat de reac?ii adverse ale hormonilor si mi-a explicat ca nu am de ce ma teme ca e cea mai mica doza de hormoni care se da si ca nu imi produce dezechilibre. Legat de inseminare el nu are deloc incredere, zice ca daca nu merge cu stimularea ar trece direct la FIV. Are si el unul dintre copii prin FIV. Cunosc o pacienta de a lui care a ramas prin stimulare si e foarte Bine, are 24 de saptamani. Eu am pierdut o sarcina- oprire din evolu?ie la 10 saptamani fara sa iau nici un tratament. Acum sunt pe stimulare, luna a doua, si am de gand sa fac 3 luni. Iau si Dostinex pentru prolactina. Aleg sa am incredere in medic caci luna trecuta m-a vazut de 5 ori si m-a monitorizat cand a trebuit, plus ca imi raspunde si la telefon si pe whatsapp ori de câte ori am nevoie sa il intreb ceva. Probabil ar trebui sa facem toate cum ne zice inima caci parerile sunt împar?ite si uneori nu fac decât sa ne bulverseze. Ce hotaram împreuna cu so?ul ?i ce ne zice inima e cel mai important. Sper sa trecem cat mai repede la gravidute! E foarte adevarat ce zici. Ma bucur ca ai un medic pe care te poti baza. Si cu inseminarea sunt de acord cu tine: atata timp cat partenerul e ok, nu vad mare avantaj sa faci o inseminare... |
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Hai sa va zic si eu ca am tot citit de inseminare...daca sotul nu are nici o problema, medicul ce recomanda inseminarea vrea doar sa iti ia banutii...pt ca practic acolo embriologul separa spermatozoizii buni si gineco ii introduce in uter. Deci ea este buna pt cuplurile care au mici problemute pe partea masculina. In rest e vax- echivalent cu un raport sexual normal. So...chiar nu e recomandat sa aruncati banii pe inseminari, in schimb o stimulare usoara ajuta f mult ca ovulatia sa se produca mai devreme si imbunatateste nitel calitatea ovocitelor. Plus ca daca te sti cu probleme de endometru si bei vin si mananci rodii nu vad de ce ai avea probleme la 3 luni de stimulare consecutive. Doi la mana - Carlita scumpo, te trag de urechi! Stai chill, fa HSG-ul ala odata si pe cai cu stimularea dupa ca eu am asa un sentiment ca vei reusi! Hai hai hai curaj! Daca nici noi veteranele nu suntem noi puternice, cine le mai ridica pe cele mai proaspete care dispera repede? |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Hai ca am scris cam anapoda...dar intelegeti voi ce am vrut sa spun |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/20/2018 Mesaje: 163
| Buna fetelor! Eu tocmai am facut un test de sarcina,a iesit negativ. Sunt in a 10-a sau a 11-a zi dupa ovulatie. Inca mai am sanse, nu-i asa? Progesteronul in faza luteaza a iesit 48 aprox. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2018 Mesaje: 64
| Rox wrote:Buna fetelor! Eu tocmai am facut un test de sarcina,a iesit negativ. Sunt in a 10-a sau a 11-a zi dupa ovulatie. Inca mai am sanse, nu-i asa? Progesteronul in faza luteaza a iesit 48 aprox.
Eu asa zic, ca sunt sanse,inca e devreme. Mai incearca in ziua a 14 a daca esti nerabdatoare pana la intarzierea menstrei. Fetele mai vechi cred ca iti pot spune mai precis.
Succes! Sa fie bebita!
|
|
| Lale13 wrote:Eu asa zic, ca sunt sanse,inca e devreme. Mai incearca in ziua a 14 a daca esti nerabdatoare pana la intarzierea menstrei. Fetele mai vechi cred ca iti pot spune mai precis. Succes! Sa fie bebita! Multumesc! Si eu sper din suflet sa fie, se cam lasa asteptat.Voi repeta testul saptamana viitoare. Momentan am doar sani durerosi |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2018 Mesaje: 64
| Rox wrote: Multumesc! Si eu sper din suflet sa fie, se cam lasa asteptat.Voi repeta testul saptamana viitoare. Momentan am doar sani durerosi
Sa ne tii la curent. Eu sunt in a 8 a zi dupa ovulatie, deci mai am de asteptam... |
|
| Lale13 wrote:Sa ne tii la curent. Eu sunt in a 8 a zi dupa ovulatie, deci mai am de asteptam...
Sigur, va tin la curent. Cred ca ar trebui sa asteptam sa intarzie 1-2 zile si apoi sa testam! Asteptam vesti si de la tine! Pupici |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Lale13 wrote:Sa ne tii la curent. Eu sunt in a 8 a zi dupa ovulatie, deci mai am de asteptam... si eu tot 8 dpo doamne ajuta |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| carlita wrote:Hai ca trecem noi si de etapele astea!
asa este...avem zile si zile |
|
| Adina Mariana wrote: si eu tot 8 dpo doamne ajuta Doamne ajuta fetelor!! va pup |
|
| Rubynne wrote:Hai ca am scris cam anapoda...dar intelegeti voi ce am vrut sa spun cred ca si eu o sa incerc 1-2 stimulari daca nu reusesc pana prin iunie... |
|
|