|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| carlita wrote:Eu zic ca ai ovulat in z19, dar vedem zilele urmatoare daca se confirma; oricum, esti acoperita cel putin pe azi si maine cu prestatul de aseara .... da azi noapte la 2 eu faceam dragoste atunci am apucat doar si dimineata la 6 la munca...am fost zombi azi.Am ramas fara sot pana marti Imediat ma culc |

| Larisa M wrote:Fetele, am citit mesajele o sa raspund intr-un mesaj. Va Multumesc pentru toate gandurile. Nu sunt internata am traumatism cranio cerebral, traumatism coloana cervicala, leziuni toracice si la coaste si plagi la picioare. Nu a fost necesar sa stau internata ca imi monitorizeaza starea zilnic, locuiesc langa spital. Bebe nu am voie sa fac 2 3 luni din cauza radiografiilor si RMN urillor pe care mi le au facut. Accidentul a fost datorita faptului ca celalalt ?ofer nu a oprit la stop si fiind coloana pe sensul celalalt eu nu l am vazut. Va doresc muuulta sanatate si de abia astept sa veniti cu vesti bune. Pupici
P.S sunt in a 9 a zi DPO. Multa sanatate si ai grija de tine.Recuperare rapida.Sa ne mai scrii |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Lale13 wrote: Buna fete, eu sunt noua pe acest site. As vrea sa ma ajutati cu o o informatie legata de endometru subtire. La eco in ziua 16 avea 4.7 mm, conform testelor de ovutatie aceasta a avut loc in ziua 15 a Cm. Doctora mi a spus ca nu isi poate da seama daca am ovulat din cauza faptului ca endometru este f subtire. Am primit tratament cu Myo sun plus timp de o luna. V ati lovit de aceasta problema? Exista tratament? Am citit despre ceaiul de zmeur sau vitamina E . A incercat cineva? Multumesc. Buna! Bine ai venit! Endometrul sub?ire se mai poate cre?te pâna în ovula?ie cu vin ro?u de calitate, cate un pahar pe zi ?i cu rodii multe. Succes sa nu stai mult pe aici! |

| maria2013 wrote: Si eu sunt de parere ca ai ovulat pe 13, in z19 si ca esti acoperita! Acum începe perioada aia urâta din luna... Pentru mine perioada luteala e mai greu de suportat decât cea menstruala:)))) Si pt.mine este cea mai grea perioada...dar imi vad de dieta si ma focalizez doar pe asta...si incet dar sigur trec zilele asa cum au trecut si asteptand sa ovulez.Chiar gasisem niste teste de ovulatie ft.pozitive de ale mele de anul trecut si toate sunt pozitive in ziua 18 si 19.Corpul meu si-a revenit ft.rapid dupa stimulari..intr-o luna si vad ca nu so schimbat nimic.Cum e corpul asa ramane. |

| Amaria2511 wrote:Am auzit ?i eu .... Testele de ovulatie înca îmi ies pozitive....liniile foarte intense....oricum pe 27 ar trebui sa.mi vina urâ?ii...deci înainte de beta ....nici nu ?tiu daca apuc sa testez beta in z14 ....m.au mai lasat crampele...ieri a fost na?pa... disconfort maxim.... Va scriu dupa testare.... ne scrii si in timp nu numai la testare.Nu ne parasii |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Larisa M wrote:Mari sunt traumatisme cranio cerebrale de coloana cervicala pe la picioare ceva. Dar am scapat cu viata. Te pup draga mea Of Lari ce rau imi pare pentru tine. Bine ca ai scapat cu viata. Si eu am avut o perioada de co?mar începând cu data de 4. Nimic cu mine dar am.pierdut fiin?e dragi. A fost prima luna de stimulare dar nu prea am speran?e la cata suparare am avut. Sa te faci bine repede. Ai grija de tine. |

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Adina Mariana wrote: Multumesc frumos  eu cred ca ieri sau alaltaieri so produs..dar vedem maine daca mai creste.Ar trebui sa fiu minim 36,50 sa se fii podus. Temperatura e în cre?tere, asta e semn bun Oricum tu te cuno?ti cel mai bine . Nu mai e mult pana mâine . |

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2018 Mesaje: 64
| Buna dimineata fete! Bine v-am gasit. |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/19/2018 Mesaje: 148
| Ratonita wrote:Of Lari ce rau imi pare pentru tine. Bine ca ai scapat cu viata. Si eu am avut o perioada de co?mar începând cu data de 4. Nimic cu mine dar am.pierdut fiin?e dragi. A fost prima luna de stimulare dar nu prea am speran?e la cata suparare am avut. Sa te faci bine repede. Ai grija de tine.
Ratonita imi pare nespus de rau. Timpul le vindeca pe toate. Adica eu asa sper. Am visat azi-noapte teste de sarcina pozitive, mi le faceam eu si erau pozitive. Poate odata mi se va împlini visul. Imi pare rau pt stimulare. Sa nu renunti si capul sus ca lupta nu se termina aici. Te pup tare tare |
|
| Adina Mariana wrote: Multa sanatate si ai grija de tine.Recuperare rapida.Sa ne mai scrii
Multumesc Adina. Eu mai intru nu scapa?i de mine. Si poate odata ne vedeam de cealalta parte a baricadei la gravidute. Pupicei |
|
| LAURA0202 wrote: imi pare rau iubita-jur. dr, capul sus, insanatosire grabnica iti doresc din tot sufletul meu si banuiesc ca si fetele de aici la fel. macar ii bine -pe o parte-nu ma intelege gresit aici. cunosc senzatia la accidentul pe care l am avut eu, logodnicul meu, imi spune: bine ca i numai atata ....  (mie -mi venea sa l omor de ciuda) dar in fianal, a avut dreptate, de aia iti spun si tie acelasi lucru, bine ca mai esti cu noi, adica , sti foarte bine, puteai sa nu mai fi dar , se vede ca cineva de acolo de Sis, te pazeste. incearca sa ai rabdare si incet , incet , o sa te recuperezi. poate , par nebuna in ceea ce spun dar nu sunt, din contra, sunt trecuta prin asa ceva si tocmai de aceea. Lary- capul sus, si lasa , nu te preocupa de bebe, ca o sa ai timp , dupa ce ti revii. momentan , iti doresc sa fi sanatoasa cat mai repede posibil. verifica daca ai p.m. p.s. la mine, nu i nici o noutate, sanii oarecum au lasat o mai moale;ii simt grei si putin durereosi dar sigur o sa vina uratii aia-nici cum , nu vor sa si ia concediu (pe o parte, ii bine orecum, pt ca pe 28 tre sa fiu l control in Italia-radiografie, ca sa vada exact cum s a prins osul-fiind vorba de incheietura mainii..... dar n am facut efort deloc, adica n am ridicat greutate cu mana stanga-doar dreapta, saracuta.... asta este-tre sa fie ok-sper macar.
Laurici draga mea iti Multumesc. Da asa este puteam sa nu mai fiu. Din fericire centura de siguranta m-a salvat. Mi au spus poli?i?tii ca daca nu o aveam muream pe loc la ce impact a fost. Bebe vine cand decide Doamne Doamne. Sanatate iti doresc si te pup cu drag |
|

| Buna dimi la toate fetele!
Lale13 bine ai venit ?i sa ai parte de doua liniu?e cât mai repede!
|
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Neata fetele....ce faceti? Lari iubita sper ca te simti mai bine...Primavera unde esti??Asteptam vesti de la tine...Care fete mai sunteti la testare va doresc sa fie cu ochisori si va trimit praf de bebe la toate. Va pup |
|

| Andreea-Alexandra wrote:Neata fetele....ce faceti? Lari iubita sper ca te simti mai bine...Primavera unde esti??Asteptam vesti de la tine...Care fete mai sunteti la testare va doresc sa fie cu ochisori si va trimit praf de bebe la toate. Va pup Mul?umim Andreea ca te gânde?ti la noi, e?ti tare dragu?a ! Speram sa se prinda praful tau de bebe ?i la noi.
|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Lale, bun venit! Aplica trucul spus de Ruby, sper sa te ajute ca asta cu ingrosarea endometrului e problema spinoasa pt unele fete. Din ce cauza e subtire? Ai facut stimulare,... ovulezi devreme, ..? Adinut, se pare ca ovulatia fuse si se duse! Ratonita, incearca sa fii optimista macar de azi inainte! In ce zi esti? |
|
|