|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
|
Multumeeeeesc!!! Citesc atatea povesti de viata de la restul fetelor si ma intristez.. sper totul sa fie bine si chiar imi doresc ca toate de aici sa plecam la gravidute si apoi la mamici |

Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| LAURA0202 wrote: Ceau draguto, multumesc de intrebare , merg înainte, luni diminea?a am de mers la spital pt ca am cerut doctorului meu, sa mi fac niste analize ,în mare , ca sa vad daca e totul ok. Mar?i vin inapoi in ?ara si sa ma interesez neaparat cum,când si unde sa fac testul postcoital ....ala , si cred ca si ala o sa iasa bine dar atunci , chiar nu o sa am decat o varianta, stimulare sau inseminare..... .. Ce o fi o fi....om vedea. Pe 28 , tre sa vin inapoi ca sa mi fac radiografia de control la mâna stânga ,unde am fost operata si am o placa de titanium înauntru .... În rest cam nimica . Luna asta ,cred ca iar nu e nimica , deja simt sânii ca ma anun?a ca vine cineva Daca din greseala ma a pas sau ma ating în lateralul lor..... dar nu i nimica ,pt ca stiam de la altele ca durerile laterale prezic ceva , în schimb la mine ,or mai fost dureri pe lateral si tot degeaba. Asta este. Tu, cum esti?
Pe mine lateral m-au durut cel mai tare si foarte putin in rest. In jurul sfarcurilor spre deloc deci.... cine stie? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Nella wrote: Sincer nu ?tiu cum sunt. Deja ma gândesc la Paste ?i nu realizez când trece timpul asta , parca uit sa traiesc . Am inceput sa cro?etez pt a ma relaxa,rad ai mei de mine , m fac bunicuta  . Cu dieta am dat-o in bara din cauza ca tot am fost numai pe drumuri, va acasa ba la Ia?i ori nu am timp pt gatit , ori îi gatesc so?ului de toate ?i nu rezist sa nu ma înfrupt ?i cred ca traiesc un blocaj pe toate planurile pt ca nu mai slabesc deloc ?i cred ca de aia nu mai am tarie sa continui. Macar nu ma mai simt depresiva , cred ca e un pas înainte destul de mare ?i am mai realizat ceva m-am oprit s nu mai vreau sa îmi planific via?a în func?ie de venirea sau nu a bebelu?ului. Voi lasa sa se întâmple toate a?a cum e scris.
Nella, asa mi faceam si eu planuri pt toate ,ca mâine fac aia,poimâine ailalta, vine si bebe si planuri peste planuri ....pana când, în decembrie 2016. M am vazut subt o masina si gata am zis eu, ma duceam langa tati meu care mi lipseste mult si sincer, pe o parte, chiar nu mi parea rau deloc. DAR ....iara m am gasit cu planuri si eu, si speran?e pt ca daca ti faci planul de acasa, niciodata, nu i ca cel din târg Incerc si eu sa nu ma mai gândesc dar nu prea reusesc. Am facut si o sedinta de terapie Bowen, dar nu i chiar la ceea ce ma asteptam sincer , mai ales ca , intr o seara am inceput sa caut pe google si am vazut multe marturii, interviuri de ale celui care l a facut cunoscut si in România, un dr din Australia, m am simtit foarte bine câteva zile dupa, nimica de zis, dar poate ca am si gresit eu,recunosc ,nu beau apa destula, 2 l pt mine ii departe sincer ..... 1 l poate poate ....nu mi e sete sincer ... Om vedea ce va fi. Vreau sa ma întorc înapoi si sa mai fac , macar vreo 3-4 sedinte pt ca ...numai dupa una singura. ...nu prea cred ca vor fi rezultate. O incerc si pe asta. Tre sa speram macar , e singura chestie care ne face sa mergem înainte si e si fara bani ,speranta e gratis.
P.s. noapte buna tuturor si pupici. Azi noapte , a fost si prima noapte la mine dau xxx nop?i în care nu mai visam sau nu mi aduceam aminte din ce visez. Dar a fost doar o tentativa de vis. ...pt ca m am trezit imediat ca aveam nevoie urgenta la baie |

| Bella_Tm wrote:Multumeeeeesc!!! Citesc atatea povesti de viata de la restul fetelor si ma intristez.. sper totul sa fie bine si chiar imi doresc ca toate de aici sa plecam la gravidute si apoi la mamici
Toate ne dorim acelasi lucru , ca doar de aia suntem aici
speram sa ne ajute si pe noi,pe fiecare n parte
|

| Bella_Tm wrote:Pe mine lateral m-au durut cel mai tare si foarte putin in rest. In jurul sfarcurilor spre deloc  deci.... cine stie?
mersi mult iubita dar deja am mai pa?it o si n alte luni , lateral dureri ...speran?e gratis. ... si rosu dupa aia .... DAR pâna nu i rosu , este înca o posibilitate . Poate ca vroia sa se prinda ceva si n lunile trecute ....dar nu s a prins ....nu stiu si nici nu ma mai chinui sa gasesc explica?ii pt ca nu si au rostul sincer.
ce o vrea Doamne Doamne o sa fie oricum .
Gata, ma pun la somn sau macar încerc pt ca iar incep sa simt la orarul stâng ceva ....deranj....ca si când ar fi ceva umflat pe acolo sau habar n am cum sa explic. Doar ca de obicei, fazele astea le aveam la ovulatie, ca din cauza asta ,nici nu prea nimeream perioada buna. Nici n am supozitoare de alea ce na lasa durerea,le am terminat im ?ara si, stiind clar ca ovulatia, nu o prind pe aici ....de aia nu mi am mai cumparat. Eventual diminea?a, o sa merg aici la farmacie si o sa incerc sa vad ce au ei cu aceleasi compozi?ie, trebe sa aiba. Pupici si somn usor la toate . Aici ii 23.30
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 407
| Adina Mariana wrote: iar se vede acea umbra la tine...dar mereu iti apare pe teste nush de ce.Dar testul este ft.repede facut.Nu am mai auzit pe nimeni sa faca test atat de repede ca tine.Iti provoci stres mult prea repede  si asa e grea asteptarea,daca te si pripesti asa iti faci mai mult rau pt.ca stii ca nu e nimic si tot astepti menstra care ti se pare ca vine tarziu ca ai facut testul mult prea repede.Mai ai putina rabdare...fa si alte lucruri sa uiti. Ah, promit ca o da vin cu un test cu doua liniu?e mai pronun?ate azi...mâine , am încredere in mine . A?a este cum zici tu , dar vezi e ciudat ?i urat sentimentul ista sa a?tep?i ceva sa nu vina si mai ales acel ceva pe care mi-l doresc din tot sufletul ?i inima mea , sa sti ca mi-e greu , dar asta este .... Și crede-ma ca sper pana in ultima clipa pana când își face apariția menstruația și așa o s-o fac incontinuare pana nu o sa mai vina 9 luni , așa îmi apar mie ca le tot caut eu și le tot învârt , sper sa se facă Mai pronunțare oricum azi mâine . Uite ca eu am văzut multe care își fac teste , uita-te pe YouTube din zilele 5,6,7,8,9...dpo etc își fac teste intr-una și ma fac și pe mine curioasa si îmi fac și eu și multe altele ca mine. Oricum , eu sper și cred ca o sa se întâmple ! Dumnezeu e Mare! |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Claudiaileee wrote: Ah, promit ca o da vin cu un test cu doua liniu?e mai pronun?ate azi...mâine , am încredere in mine . A?a este cum zici tu , dar vezi e ciudat ?i urat sentimentul ista sa a?tep?i ceva sa nu vina si mai ales acel ceva pe care mi-l doresc din tot sufletul ?i inima mea , sa sti ca mi-e greu , dar asta este ....  ?i crede-ma ca sper pana in ultima clipa pana când î?i face apari?ia menstrua?ia ?i a?a o s-o fac incontinuare pana nu o sa mai vina 9 luni , a?a îmi apar mie ca le tot caut eu ?i le tot învârt , sper sa se faca Mai pronun?are oricum azi mâine . Uite ca eu am vazut multe care î?i fac teste , uita-te pe YouTube din zilele 5,6,7,8,9...dpo etc î?i fac teste intr-una ?i ma fac ?i pe mine curioasa si îmi fac ?i eu ?i multe altele ca mine. Oricum , eu sper ?i cred ca o sa se întâmple ! Dumnezeu e Mare! Claudia, repet luna de luna: iti doresc sa fie pozitiv testul tau, dar nu poti sa nu admiti ca e posibil si sa nu fie! Eu nu cred ca acele femei ce zic ca au test pozitiv în 5dpo au socotit corect ovulatia! Citeste si vei vedea ca nidatia se produce, cel mai devreme, în 6 dpo. Adauga doua zile sa creasca hcg si vezi ce iese...asta în cazul fericit în care se produce nidatia în z6... Cauta pe net informatii si despre teste pozitive în alt caz decât sarcina. Exista si posibilitatea asta. Toate ne dorim copii, dar nu putem fi nerealiste. Sau cel putin eu nu pot fi! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2018 Mesaje: 31
| Mul?umesc fetelor. Fiecare mesaj ma lasa foarte placut surprinsa Sunteti wow. Sarcina u?oara si la termen gravidutelor, si multa încredere si speran?a noua |
|

Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Nella wrote: La mine venea menstra normal când luam arefam. Fara nici o întârziere. Odata am pus seara ovulul ?i dim îmi venise ... Depinde de la corp la corp ?i daca ai analiza mica a progesteronului .
multumesc Nella de raspuns! Doamne aiuta-ne sa devenim mamici!! |
|

| Adina Mariana wrote: Diana depinde de corpul fiecarei femei in parte.Eu am testat pe mine si daca nu opresc progesteronul nu imi vine,parca sunt pe anticonceptionale..Raman in stand by.Daca opresc imi vine a 5-a zi.Dar stiu si persoane care le-a venit peste ciclu.Sfatul meu pt.tine este ca ai facut testul putin cam repede.Eu sa fiu in locul tau as mai face un test de sarcina la 13 zile dpo ca atunci sigur se vede daca e ceva si daca si atunci e negativ doar atunci opresti progesteronul.Pana atunci mai ia inca 3 zile.Nu are rost sa iei mai multe zile daca testul apare negativ..iti prelungesti durata menstruatiei pe degeaba si o sa iti pierzi rabdarea de totului ca se prelungeste faza luteala cu minim o saptamana.Plus ca nici prea multi hormoni sa bagam asa in noi nu e ok.Medicul meu mi-a spus 10 maxim 12 zile de progesteron dupa ovulatie dupa care test si daca e negativ sa opresc si sa astept menstratia care vine intre 3-8 zile depinde de organism.
Merci Adina! sa stii ca m-am molipsit de aici cu testele facute asa repede de fapt eu in 3 ani de incercari, am facut 4 teste in total te pup si va astept fetelor sa mai scrieti, ca mie mi-e dor
|
|

| multumim! nastere usoara Delia si sa fiti sanatosi!!! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/19/2018 Mesaje: 148
| LAURA0202 wrote: Ceau draguto, multumesc de intrebare , merg înainte, luni diminea?a am de mers la spital pt ca am cerut doctorului meu, sa mi fac niste analize ,în mare , ca sa vad daca e totul ok. Mar?i vin inapoi in ?ara si sa ma interesez neaparat cum,când si unde sa fac testul postcoital ....ala , si cred ca si ala o sa iasa bine dar atunci , chiar nu o sa am decat o varianta, stimulare sau inseminare..... .. Ce o fi o fi....om vedea. Pe 28 , tre sa vin inapoi ca sa mi fac radiografia de control la mâna stânga ,unde am fost operata si am o placa de titanium înauntru .... În rest cam nimica . Luna asta ,cred ca iar nu e nimica , deja simt sânii ca ma anun?a ca vine cineva Daca din greseala ma a pas sau ma ating în lateralul lor..... dar nu i nimica ,pt ca stiam de la altele ca durerile laterale prezic ceva , în schimb la mine ,or mai fost dureri pe lateral si tot degeaba. Asta este. Tu, cum esti?
Eu bine .... am avut ovulatie pe 7 am tot bebelit dar nici la mine nu cred ca e nimic. Iau Profecund de 10 zile si tot astept o minune. Ai grija de tine si ma ?ii la curent cu evolutia. Te pupic |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Buna fetelor,! Am primit ?i rezultatul de la AMH ... Eu zic ca e mic ... Înca nu ?tiu ce sa fac ... Sunt pu?in panicata ....
 |
|

| Nella wrote:Buna fetelor,! Am primit ?i rezultatul de la AMH ... Eu zic ca e mic ... Înca nu ?tiu ce sa fac ... Sunt pu?in panicata .... 
Ceau iubita, e mic dar nu cred sa fie vreo problema. Al meu ,e 1,65 sau1,85-1,86 . Si al meu e mic dar ....
|
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Nella wrote:Buna fetelor,! Am primit ?i rezultatul de la AMH ... Eu zic ca e mic ... Înca nu ?tiu ce sa fac ... Sunt pu?in panicata .... 
Nu e mare, dar nici foarte mic. Ce te faceai daca aveai 0,.. ??? Lasa asta, da-i bataie, voi oricum incercati deja. Daca aveai ideea sa mai astepti cativa ani pana sa faci bebe atunci as fi zis sa fii atenta la AMH, dar din moment ce incercati, nu mai este cazul :) Esti inca bine! |
|
|