|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Am reusit YEY :) VA multumesc fetele pt tot sprijinul |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/19/2018 Mesaje: 148
| Andreea-Alexandra wrote:Imi spune ca e prea mare...pffff
S-a atasat ce frumos arata liniu?ele aleaaaaa |
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Andreea-Alexandra wrote:Am reusit YEY :) VA multumesc fetele pt tot sprijinul
Foarte frumos testul tau! Bravo! Sa stii ca si fetele de la gravidute sunt foarte saritoare, oricand vei gasi sprijin si acolo! |
| Aaaa vroiam sa va spun ca am luat doar o cutie de Profecund ai a aparut minunea.Nici eu nu pot sa cred. Am zis ca lesin cand am vazut
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Andreea-Alexandra wrote:Imi spune ca e prea mare...pffff Felicitari!!! Ma bucur tare mult! Sarcina usoara iti doresc! Te asteptam la gravidute |
| Multumesc din suflet pt urari Va pup pe toate |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Hello girls,
Ma alatur si eu clubului aspirantelor Si eu am gasit forumul tot din greseala, de la cateva discutii din 2014. Cate ceva despre mine: am 26 ani, sotul imediat 30, suntem casatoriti din septembrie 2016 si asta este prima luna cand incercam sa facem un bebe.
Sa va spun situatia mea: prima zi de CM in 05.02. Durata medie CM ~ 30-31 zile. Conform aplicatiei pe telefon ar fi trebuit sa fiu la ovulatie in 21.02. Noi am prestat in 16,18,19,20 si 21 si probabil vom presta si azi . Am facut un test de ovulatie in 20 (a iesit aproape pozitiv, linia de control nu era chiar identica cu cea de test, dar oricum foarte apropiata ca si culoare), inca un test in 21 (care a iesit negativ, linia de test abia se distingea) si apoi inca un test in 22 (care a iesit la fel ca si cel din 20). Sincer nici nu stiu daca testele din 20 si 22 au fost pozitive sau nu, pt ca ambele liniute au fost aproape la fel in intensitate. Cu toate acestea, nu imi explic testul negativ din 21.
Va pup si va doresc numai rezultate pozitive!
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Rubynne wrote:Monica Maria rar te vede omu pe forum Ruby la cata treaba am la munca plus alte activitati personale nu imi ajunge timp si pt forum! Va citesc pe fuga sa vad care ce vesti are! Felicitari tuturor fetelor care au reusit! Si mult succes si tie ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/31/2017 Mesaje: 70
| Andreea-Alexandra wrote:Multumesc din suflet pt urari Va pup pe toate Hey felicitari !!!!! Mda ,am facut si eu un test si am negativ...asta este ,mergem inainte. |
|
| Vreau si la gravidutze
Cum ajung acolo? |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Andreea-Alexandra wrote:Vreau si la gravidutze
Cum ajung acolo? http://forum.7p.ro/gravidutzele-noastre-dragi---43.aspx?g=posts&m=1014837&goto#m1014837 Incearca aici...sper ca am trimis bine |
|
Inregistrat: 9/19/2017 Mesaje: 364
| fluturash26 wrote:Buna nadira, eu am incercat la fel branca ursului si ma documentasem dar am sfarsit a avea un ciclu de 44 de zile in loc de 32 maxim...eu totusi te sfatui sa nu iei asa ceva.. nu e ok...in achimb eu am luat mladite care cred ca au prins foarte bine...si omega 3.. Merci Fluturash, O sa ma uit si eu aici de mladite! Sarcina usoara! |
|
| Rubynne wrote:Stimulare fara monitorizare sa nu mai faci niciodata pentru ca te poti alege cu chisturi minunate iar testele de ovulatie nu iti garanteaza si ca ovulezi doar arata cresterea LH-ului, adica dezvoltarea foliculilor. Cu stimulare trebuie sa incepi cu monitorizarile in z8 maxim maximorum 10. Branca Ursului NO NO NO! deregleaza rau! Aici marea maj a fetelor a avut problema asta! Nu recomand, eu am patit-o rau de tot! Succes! Nu o sa iau Branca Ursului, Merci de raspuns, in ceea ce priveste stimularea fara monitorizare nu a fost decizia mea, din pacate medicul mi-a dat asa! Sper ca luna asta o sa am monitorizeze, astept CM si merg iar la el! |
|
| Andreea-Alexandra wrote:Buna dimineata fetelor Nu am mai putut rezista si am facut un test astazi dimineata. Pot sa va anunt ca este cat se poate de pozitiv...in 5 secunde a aparut si a doua liniuta. Sunt extrem de fericita Va multumesc pt sprijin si pt totul.Sper sa vina minunea si la voi curand Felicitari!!! Sarcina usoara! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Andreea-Alexandra wrote:Imi spune ca e prea mare...pffff
Felicitaaari! |
|
|