Clubul aspirantelor - 62
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Friday, January 12, 2018 7:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
LAURA0202 wrote:

Sa dea DD sa te auda Hands
multa bafta Adina Cheek Kiss

computerlove
merci multpupici
LAURA0202
Scris: Friday, January 12, 2018 7:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
FloreFlore wrote:
Mul?umim pentru noul cuibusor !!hearts

LAURA0202 wrote:
Multumim pt noua casuta Kali.

Adina Mariana wrote:
Hehe...multumim pt.casuta noua Kali.Sper sa fie cea mai norocoasa odata cu inceperea anuluiLove

Lili Eu wrote:
Multumim de casuta...

Multumim. din cate mi dau eu seama, pana acuma............ 2 din 4 pleaca, (Flore si Lili
a 3 a ii hotarata ca sa plece si ea.
eu...cred ca voi mai sta pe aici ras

FloreFlore
Scris: Friday, January 12, 2018 7:16 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Nella wrote:

Va veni sunt sigura pt ca nu am nici o problema de sanatate,dar ma simt lipsita de putere , distanta de so?ul meu,faptul ca ne întâlnim fix înainte de a face injec?ia de dupa stimulare, totul este atât de programat ?i de tehnic incat a devenit o corvoada. Mereu ma invoiesc de la munca ?i îmi pun ?eful în cap ca de atâtea luni nu prea mai are bunavoin?a, de la hormoni sunt f nervoasa ?i nimic nu îmi convine, am obosit sa îmi tot iau concediu medical ?i el sa tot lipseasca sau sa se învoiasca ba de la facultatea ,ba de la ?coala ...
Este frustrant ca toata via?a am fost axa?i pe cariera pt ca nu ne-am imaginat vreodata ca este atât de greu sa faci un copil ?i acum regret cu toata fiin?a mea ,dar timpul înapoi nu se mai poate da... Anii trec ,în vara fac 36 de ani ?i în martie 19 ani de când ne-am cunoscut ?i de când a început povestea noastra de iubire.... Cred ca de asta sunt ?i atât de speriata , nop?ile nu mai pot dormi,am iara?i co?maruri plus ca asta noapte am adormit dupa 5 diminea?a...sunt obosita psihic ...
Mul?umesc pt sus?inere ,noroc de voi ca nu ma.sint f singura,dar simt cum mama parasesc puterile ...

Îmi dau seama cât e e de stresant ptr voi ?i CRED ca tocmai asta e PROBLEMA !!Renun?a?i pentru o perioada la tot ce înseamna "programat"..deta?a?i va ...încerca?i sa fi?i doar voi 2!Nu simti uneori ca între voi stau alte lucruri? Lua?i o pauza ?i lasa?i lucrurile sa vina de la sine. ..Daca e sa fie v a fi !Noi a?a vom face computerlove
FloreFlore
Scris: Friday, January 12, 2018 7:18 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
NADIRA wrote:

Flore, imi pare asa de rau pt tine, m-am bucurat ieri cand am vazut testul tau si al lui Lili. Nu scriu foarte des dar uraresc si va va cunosc povestea la toate. Stiu ca sunt de prisos cuvintele in momentele astea, iti doresc din suflet sa vina bebe cat mai repede, roaga-te la Dumnezeu sa te ajute, pe mine ma ajuta foarte mult mersul la biserica.

Mul?umesc mult !?i eu m am mirat ca nu prea te vad activa ?i chiar apreciez sus?inerea tacomputerlove Asta e,mergem înainte ,nu avem incotropale computerlove
kali
Scris: Friday, January 12, 2018 7:20 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
NADIRA wrote:
Kali, vreau si eu pe lista.
Merciiii

Rezolvat!majoreta
LAURA0202
Scris: Friday, January 12, 2018 7:27 PM
Nivel

FloreFlore wrote:
Fetele la mine s a elucidat treaba:beta <0,1Cray Deci nu a fost sa fieCray Nu în?eleg ce e cu durerile de burta care ma ?in de o sapt ,mici secre?ii, etc etc dar trebuie sa fac un controlpale
Va multumesc ptr încurajari ?i mult succes celor care urmeaza sa testeze si sarcina u?oara Lili ?i Oanatamcomputerlove

Boredom

Imi pare rau Flore, ce pot sa ti spun eu -referitor la durerile de la ovultie, nu stiu excat cauza-pt ca si eu m am luptat cu durerile astea,multi ani si nu i ca nu mai am.....ras
(as vrea sa u le mai am asa dar...............)
un control sa vezi ce ti poate spune dr gine daca reuseste sa vada cauza. ca la mine, nu a prea fost posibil.
capul sus-poate poate, tot o sa sari gardul dincolo Hands

computerlove
LAURA0202
Scris: Friday, January 12, 2018 7:32 PM
Nivel

Sorina_85 wrote:

Yna, exact la fel am facut si eu, pe mine ginecologul m-a trimis direct la CT hipofizar (sa turceasca) si intr-adevar a avut dreptate ca mi-a gasit un microprolactinom hipofizar, asta e o mica tumora pe hipofiza ce deregleaza productia de prolactina. Ea in sine e inofensiva, trebuie urmarita din cand in cand dar nu creeaza probleme decat pe partea asta de prolactina. Daca iti gaseste ceva(poate nu e cazul) cel mai probabil ca o sa primesti Dostinex pastile pentru reglare. Nu te ingrijora, suna mai naspa decat e in realitate Cheek Kiss Dupa ce am reglat prolactina a venit si bebele, de aia iti spun ca esti pe drumul cel bun pupici
Buddy1

intrebare, ce ii CT hipofizar (sa turceasca) ?
multumesc
n am auzit deloc pana acuma de analiza asta si eu, daca n am mai fost la ginecologi, uffff -is satula de ei-pt ca nimeni n a vazut nimika, italieni si romani...

computerlove
LAURA0202
Scris: Friday, January 12, 2018 7:41 PM
Nivel

DiaCatalina wrote:
Fetelor, stiti ca am zis ca mai incerc luna asta. Mi s-au ivit oportunitati frumoase de cariera, pentru mine la 20 de ani e ceva maret. Mi-am facut primul cv si o prietena m-a recomandat la o firma mare aici in cluj si m-au sunat dupa o ora dupa ce au primit cv-ul. O ORA! si am tot felul de probe examene de engleza..totul a decurs ok. Nu stiu daca o sa fie sau nu, la interviul final cred ca ma impiedic pe acolo ca sunt o emotivaplans hohot dar daca e sa fie, as lucra ziua , noaptea cu tot cu faculta mea de mate.. si as avea in sfarsit independenta mea financiara spre care tind.

Au mai aparut si niste elevi, un baiat vrea mama lui sa il trimita de 2 ori pe saptamana la mine deci bani bunicei ... si eu iubesc sa predu..dar vrea pe termen lung...

Acum ideea e ca sotul meu pare ca o sa isi imbunatateasca conditia financiara dar e independent total de mine ieri e prima oara in 7 luni cand mi-a mai explicat ce planuri ale ce bani are dnainte sa ne cunoastem.
Nu is materialista dar vreau sa fim echipa .. el plateste chiria cheltuieli e datoria lui in religia noastra.. dar cand ii cer ss imi iau ceva ori nu vrea nu zice nu dar comenteaza ca nu i se pare important masa de intins haine si de astea si ma enerveaza gamdirea lui pe tema asta..in rest e super el.
As vrea sa economisesc eu pentru mine ca nu se stie ce se va mai intampla. Dar daca il trezesc nu stiu cum ca intarzie undeva si e mofturos nu ma baga in seama deloc si ma dispera uneori si cand ne certam mi cumva sa merg..imi dai bani sa sa iau aia si aia as vrea sa am eu si sa ies pe usa fara sa ii vorbesc nici eu daca asa are chef

Spun toate astea pentru ca vreau joburile astea si e prima oara cand simt ca vreau sa ma implinesc pe plan profesional putin... sa fiu eu cu mine happy sa imi fac mofturi. Ce ziceti, sa mai incerc pt BEBE luna asta..se apropie ovulatia.. sau sa ma protejez daca au aparut unele oportunitati..?

buna, imi cam dam seama cum e sa "depinzi" oarecum de el, sa i ceri bani pt orice si sa mai si se comenteze sau sa ti zica da, luam sau da , facem cu jumatate de gura.
nu mi a placut niciodata sa fiu in situatia ai de "intretinuta", de cand m am angajat, de la 18 ani.....
e urat cand este situatia asta dar stai linistita, sigur se intoarce roata-nu ti fa griji. asa a fost si n cazul meu, al nostru. dar ..... daca nu dorm in picioare, o sa ti trimit un pm pt ca eu, am vazut de mai demult niste raspunsuri de ale tale dar ........... n am indraznit, ba din ...nu stiu ce moptive, ori n am avut timp,ori eram prea obosita, ori ....

Cheek Kiss

computerlove
Lariss
Scris: Friday, January 12, 2018 7:42 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/11/2018
Tocmai mi-a spus cineva de Profecund. Ati incercat? Eu m-am uitat la niste feesback-uri care par bune insa nu am mare incredere. Le-as cumpara dar as avea nevoie de niste feedback-uri de la voi. Va doresc tuturor aspirici burtici cat mai repede si va multumesc ca m-ati primit in grupul vostru.
NADIRA
Scris: Friday, January 12, 2018 7:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/19/2017
FloreFlore wrote:

Mul?umesc mult !?i eu m am mirat ca nu prea te vad activa ?i chiar apreciez sus?inerea tacomputerlove Asta e,mergem înainte ,nu avem incotropale computerlove

Stiu ca nu avem incotro, trebuie sa speram, e usor de zis si greu de realizat.
pupici pupici pupici
Emma1406
Scris: Friday, January 12, 2018 7:46 PM
Nivel

Inregistrat: 12/7/2017
Lariss wrote:
Tocmai mi-a spus cineva de Profecund. Ati incercat? Eu m-am uitat la niste feesback-uri care par bune insa nu am mare incredere. Le-as cumpara dar as avea nevoie de niste feedback-uri de la voi. Va doresc tuturor aspirici burtici cat mai repede si va multumesc ca m-ati primit in grupul vostru.

Buna , eu le-am încercat , am luat aproximativ 6 luni . Au avut efect , in ideea ca mi-au reglat atunci menstrua?ia , dar dupa ce am intrerupt tratamentul , s-a dereglat iar cm . Probabil ca e Ok daca îl iei pana ajungi la bebele mult visat ??
Lariss
Scris: Friday, January 12, 2018 7:49 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Emma1406 wrote:

Buna , eu le-am încercat , am luat aproximativ 6 luni . Au avut efect , in ideea ca mi-au reglat atunci menstrua?ia , dar dupa ce am intrerupt tratamentul , s-a dereglat iar cm . Probabil ca e Ok daca îl iei pana ajungi la bebele mult visat ??

As lua si pelin daca as stii ca se lasa cu un ingeras micLol. Tu ce iei acum? Sau ce ai mai incercat?
Emma1406
Scris: Friday, January 12, 2018 7:57 PM
Nivel

Buna fetelor , îmi pare rau ca nu am fost prea activa luna trecuta . Am încercat sa ma deta?ez pu?in de tot , sa ma odihnesc ?i se pare ca mi-a prins bine . Dupa aproape 2 ani de încercari in care am încercat la fiecare 3 luni Alt tratament ?i am schimbat medici ... azi dimi am vazut pt prima data o a doua linie pe un test de sarcina ... foarte palida ce e drept, dar era acolo . A?a ca am fugit a dr unde bineîn?eles ca nu se vedea nimic ( ultimul cm in 12.dec , test pozitiv ovulatie in Z 19) . Mi-am facut betahcg ?i mi-a ie?it valoare 18 topai ( mica dar va creste ea mare ) sunt fericita de nu va pute?i închipui . Mi-a dat deja utrogestan 400 mg/zi ?i acid folic . Sper sa evolueze totul bine , pana la urmatoarea vizita sapt viitoare . ?tiu cum e sa î?i dore?ti ?i sa ai impresia ca Numa tie nu ?i se întâmpla , ?i azi am avut ?i eu parte de surpriza mult a?teptata. Nu va pierde?i speran?a pt ca eu atunci când nu am mai luat nimic ?i nu m-am mai gândit ?i m-am deta?at de lupta asta continua , am reu?it . Daca Dumnezeu ne da un vis , cu siguran?a ne va da ?i resursele necesare sa îl vedem realitate ! Multa sanatate va doresc ?i multe multe mamici fericite sa ajungem love hearts pupici
NADIRA
Scris: Friday, January 12, 2018 8:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/19/2017
Emma1406 wrote:
Buna fetelor , îmi pare rau ca nu am fost prea activa luna trecuta . Am încercat sa ma deta?ez pu?in de tot , sa ma odihnesc ?i se pare ca mi-a prins bine . Dupa aproape 2 ani de încercari in care am încercat la fiecare 3 luni Alt tratament ?i am schimbat medici ... azi dimi am vazut pt prima data o a doua linie pe un test de sarcina ... foarte palida ce e drept, dar era acolo . A?a ca am fugit a dr unde bineîn?eles ca nu se vedea nimic ( ultimul cm in 12.dec , test pozitiv ovulatie in Z 19) . Mi-am facut betahcg ?i mi-a ie?it valoare 18 topai ( mica dar va creste ea mare ) sunt fericita de nu va pute?i închipui . Mi-a dat deja utrogestan 400 mg/zi ?i acid folic . Sper sa evolueze totul bine , pana la urmatoarea vizita sapt viitoare . ?tiu cum e sa î?i dore?ti ?i sa ai impresia ca Numa tie nu ?i se întâmpla , ?i azi am avut ?i eu parte de surpriza mult a?teptata. Nu va pierde?i speran?a pt ca eu atunci când nu am mai luat nimic ?i nu m-am mai gândit ?i m-am deta?at de lupta asta continua , am reu?it . Daca Dumnezeu ne da un vis , cu siguran?a ne va da ?i resursele necesare sa îl vedem realitate ! Multa sanatate va doresc ?i multe multe mamici fericite sa ajungem love hearts pupici

Felicitari, sarcina usoara si la termen!!!Bravoo Bravoo
Emma1406
Scris: Friday, January 12, 2018 8:01 PM
Nivel

Lariss wrote:

As lua si pelin daca as stii ca se lasa cu un ingeras micLol. Tu ce iei acum? Sau ce ai mai incercat?

Am luat myosun 6 luni , Profecund 6 luni , profertil 3 luni . In rest Duphaston ?i utrogestan de cate ori nu îmi venea ?i nu era bebe . mladitele de zmeur m-au ajutat , dar tot pt scurta durata ( pe perioada administrarii)
De doua luni nu am mai luat nimic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.